Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hadi abinin hatrına bu seferlik yok falaka..niye mutsuzsun canım..bak abin de gelmiş..

Diyetin niyeti bozulunca moralim de bozuluyor Allah'tan sabah 5.1 km yürümüşüm yarn cheesecakei yakmak için 6.5 km yürüyecem inşallah

kesinliklle ben bir tatlı canavarıydım artı yemeden duramazdım denemediğim diyet kalmadı ama acı çekmeden ilk defa kilo veriyorum şaka gibi :) cok mutluyum ben bu diyette :))

Selam kızlar çok şükür yeni oturdum sabah klasik kahvaltı sonrasında büyük civcivin hazırlıgını yaptık akşama yogurt çorbası ev usulu döner salata sonrasında büyük civcivi okuluna götürdüm ordan ufak ergenyusun test kitaplarını aldım ordanda yanına ugradım eve yeni geldim çay koydum çalıkuşuna bakıyorum bi yandanda 4 km yürümüşümdür belkide daha fazla

iyi akşamlarbugün işler bitmedi yürüyüşe çıkamadım 2.öğünde 1 tabak taze fasulye,2 bardak ayran,1 avuç badem ve birkaç ceviz yedimakşamları kuruyemişi azaltcam ama regle 1-2 gün var iştah tavan yaptı,böyle idare ediyorum:26:

Diyetin niyeti bozulunca moralim de bozuluyor Allah'tan sabah 5.1 km yürümüşüm yarn cheesecakei yakmak için 6.5 km yürüyecem inşallah
e şekerim sen daha diyeti bozmadan bozma niyetine giriyosun..
neyse yürüyüşler eritir gider

aynen cicimm çalıkuşu

tut kendini özlemim geçecek

geçen ay çok stress yaptım ama bu ay yapmıyorum.bu ay kendimi kilo vermeye odakladım.eğer olursa başımın tacı olmazsa da beklerim kilo vermeye gayret ederim :)

Slm Sağlıklı Karatay Neslinin Mimarları

dün uykuya yenilip menümü yazamadım dünkü ve bugünkü menülerim
Sabah :aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ev yapımı

09,30:
dereotlu biberli maydanozlu az pişmiş omlet

3 cevizli kaymaklı kayısı
10 fındık
10 sele zeytini (kendi yapımım )
2 dilim peynir
1 salatalık
yarım domates

1 şekersiz kahve

14:30 cevizli yoğurtlu semizotu salatası

19:00 : zeytinyağlı taze fasulye baharatlı tavuk ve salata

2 lt limonlu su bugün taze zencefilde ekledim

koşu bandında 5 km lik yürüyüş ve tiffany

1 fincan yeşilçay

yatarken süt içiyorum fakat bugün içmeyeceğim dün gece rahatsız oldum sanırım dokundu biraz

Bugünkü menüm :

1 yemek kaşığı elma sirkesi ve ılık su

Sabah :07:30

2 lop yumurta
3 ceviz
3 kayısı
yarım çay bardağı çiğ fındık
yarım domates 1 salatalık 2 yeşil biber 10 ad zeytin 2 dilim petynir
1 fincan yeşilçay

öğle : 15: 10

1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

regl olmuşum canım hiç istemiyor acıkmadımda ama yine de yedim

1 lt limonlu tarçınlı su

akşam : menmen salata ve yoğurt düşünüyorum

spor hastahanede 10, kata 2 kez inip çıktım ve dr beklerken yarım saat volta attım resmen

öğleden sonra biraz şekerleme yaptım çok sancım vardı 45 dk koşu bandında yürüyebildim yine de

benimde aksine regl günlerimde iştahım kesiliyor bugun neredeyse ite kaka yedim

Ben de aynı durumdayım hele ki dondurma bütün yaz her akşam yedim ama bahanem güzeldi neymiş efenim sütte kalsiyum varmış sade dondurma fazla zarar vermezmiş bak bak bak kendimi ne güzel kandırmışım hele o yaptığım parfeler hepsi vicdan azabı resmen kendime ceza olarak sırt çantasına verdiğim kiloları koyup koşu bandında öyle yürüyeceğim hedef kiloma ulaşana kadar bakalım ne olacak

15 gündür ağzıma şeker koymadım ekmek koymadım ve kendimi süper hissediyorum ayrıca şeker hastasıyım

Merhaba kızlar ben calıstım geldımm
Bu aksam yediklerim :

Kiymali karnibahar
ve biraz patatessiz rus salatasi
kahve
su

yuruyus 45 dakika yapabildim yoksa ise gec kaliyordum

4 km lik yürüyüşümü yaptım geldimbugün pazara da yürüyerek gideceğim için az yürüdüm.öğleden sonra da 4-5 km yürümüş olurumSıra evi toplamakta

tut kendini özlemim geçecek
tuttum canımsadece kızımın içmeyip bıraktığı yarım bardak ayranı içtim akşam
benimde aksine regl günlerimde iştahım kesiliyor bugun neredeyse ite kaka yedim
oyy oyy ne harika bi durum,kıymetini bil arkadaşım
4 km lik yürüyüşümü yaptım geldimbugün pazara da yürüyerek gideceğim için az yürüdüm.öğleden sonra da 4-5 km yürümüş olurumSıra evi toplamakta

maşallah leylakımbende bugün çıkabilirim inşallah yürüyüşeeşim çok fena grip oldu,rapor al dedim almadı ama öğlene kadar dayanabilir sanırsam..sabah tavuk suyuna çorba yapıp içirdim işe gelmeden

günaydın kızlar...desem de benden başka kimse yok

kahvaltım(08.30) peynirli omlet,10 zeytin,1 kk peynir,1 bardak süt,6 ceviz

fırsat bulursan çık tabi bebişim,yürüyüş gibisi yok gerçekten
eşine çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar...desem de benden başka kimse yok

kahvaltım(08.30) peynirli omlet,10 zeytin,1 kk peynir,1 bardak süt,6 ceviz

afiyet olsun datlum

bende bir haftadır ekmek e şekerli hiçbirşeyi tüketmedim sabah agrılarla zorla uyanırdım ama şimdi hemen kalkıyorum ne agrı ne birşey :) hedef kilomuz aynı inşallah beraberce varırız yolun sonuna :)

fırsat bulursan çık tabi bebişim,yürüyüş gibisi yok gerçekten
eşine çok geçmiş olsun canım

afiyet olsun datlum

sağol canımkar yağana kadar her fırsatta doğayürüyüşümü yapıcam çok seviyorum...hele ağaçların çimenlerin olduğu kısma gelince çok mutlu oluyorum.....susadıkça su içeceğim çeşmeler de var güzergahta..daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…