Deme öyle zaten mutsuzum ama abim geldi yemesem yanında ayıp olurbide cheesecakee dayanamıyorum ben
çalıkuşu zamanııı....
İyi seyirler tatlım
Bende dizi-mag da dizilerin yeni bölümlerini izlemeye daldımşimdi dışarı çıkıp tur atiim bari yarın akşam görüşürüz madem
hadi abinin hatrına bu seferlik yok falaka..niye mutsuzsun canım..bak abin de gelmiş..
AH AHH NASIL SEVERİM BEN O TURTAYI :2::2::2: AMA ÇOK KARARLIYIM YEMİYORUM KURAL DIŞI HİÇ BİR ŞEYY
HALA İNANAMIYORUM BEN ŞEKERLİ BİRŞEY YEMEDEN NASIL DURUYORUM DİYE :) VE DE ACIKMIYORUM RESMEN YAA OHH ÇOK ŞÜKÜRR
e şekerim sen daha diyeti bozmadan bozma niyetine giriyosun..Diyetin niyeti bozulunca moralim de bozuluyor Allah'tan sabah 5.1 km yürümüşüm yarn cheesecakei yakmak için 6.5 km yürüyecem inşallah
aynen cicimm çalıkuşuSelam kızlar çok şükür yeni oturdum sabah klasik kahvaltı sonrasında büyük civcivin hazırlıgını yaptık akşama yogurt çorbası ev usulu döner salata sonrasında büyük civcivi okuluna götürdüm ordan ufak ergenyusun test kitaplarını aldım ordanda yanına ugradım eve yeni geldim çay koydum çalıkuşuna bakıyorum bi yandanda 4 km yürümüşümdür belkide daha fazla
iyi akşamlarbugün işler bitmedi yürüyüşe çıkamadım 2.öğünde 1 tabak taze fasulye,2 bardak ayran,1 avuç badem ve birkaç ceviz yedim akşamları kuruyemişi azaltcam ama regle 1-2 gün var iştah tavan yaptı,böyle idare ediyorum:26:
inşallah tez zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız canım. bende düşündüğüm ilk ay dr gittim folik yazdırdım hormonlarıma baktırdım çok şükür normal dedi 6. ayda hamile kaldım. kendini sakın strese sokma gelir inşallah sağlıkla
iyi akşamlarbugün işler bitmedi yürüyüşe çıkamadım 2.öğünde 1 tabak taze fasulye,2 bardak ayran,1 avuç badem ve birkaç ceviz yedim akşamları kuruyemişi azaltcam ama regle 1-2 gün var iştah tavan yaptı,böyle idare ediyorum:26:
AH AHH NASIL SEVERİM BEN O TURTAYI :2::2::2: AMA ÇOK KARARLIYIM YEMİYORUM KURAL DIŞI HİÇ BİR ŞEYY
HALA İNANAMIYORUM BEN ŞEKERLİ BİRŞEY YEMEDEN NASIL DURUYORUM DİYE :) VE DE ACIKMIYORUM RESMEN YAA OHH ÇOK ŞÜKÜRR
tuttum canımtut kendini özlemim geçecek
oyy oyy ne harika bi durum,kıymetini bil arkadaşımbenimde aksine regl günlerimde iştahım kesiliyor bugun neredeyse ite kaka yedim
4 km lik yürüyüşümü yaptım geldimbugün pazara da yürüyerek gideceğim için az yürüdüm.öğleden sonra da 4-5 km yürümüş olurum Sıra evi toplamakta
fırsat bulursan çık tabi bebişim,yürüyüş gibisi yok gerçektentuttum canımsadece kızımın içmeyip bıraktığı yarım bardak ayranı içtim akşam
oyy oyy ne harika bi durum,kıymetini bil arkadaşım
maşallah leylakımbende bugün çıkabilirim inşallah yürüyüşe eşim çok fena grip oldu,rapor al dedim almadı ama öğlene kadar dayanabilir sanırsam..sabah tavuk suyuna çorba yapıp içirdim işe gelmeden
günaydın kızlar...desem de benden başka kimse yok
kahvaltım(08.30) peynirli omlet,10 zeytin,1 kk peynir,1 bardak süt,6 ceviz
Ben de aynı durumdayım hele ki dondurma bütün yaz her akşam yedimama bahanem güzeldi neymiş efenim sütte kalsiyum varmış sade dondurma fazla zarar vermezmiş bak bak bak kendimi ne güzel kandırmışım hele o yaptığım parfeler hepsi vicdan azabı resmen kendime ceza olarak sırt çantasına verdiğim kiloları koyup koşu bandında öyle yürüyeceğim hedef kiloma ulaşana kadar bakalım ne olacak
15 gündür ağzıma şeker koymadım ekmek koymadım ve kendimi süper hissediyorum ayrıca şeker hastasıyım
fırsat bulursan çık tabi bebişim,yürüyüş gibisi yok gerçekten
eşine çok geçmiş olsun canım
afiyet olsun datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?