Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben hatırladım tabii ki canım..bir önceki sayfada hoşgeldin mesajı yazmıştım zaten.görmemişsin
liste cumaya canım..29 kasımda listede olursun

Selamlar herkese

Listeyi ve geçmişi dün gece okudum ama alıntılayıp yazmak için çok geç bi saatti o yüzden toptan kutlarım hepinizi veremeyenler artık biliyordur sebebini geçmişe mazi geleceğe niyazi derler bilüysüüz

Benim regl devam ediyor sancılarım azaldı ama ve kızlar inanın regl olmak çok iyi bir şey hem metabolizma daha hızlı çalışıyor hemde o kadar aşure ve bilumum karbonhidratlı kaçamaklara rağmen bu sabah kıyafetlerle ve 3 kaysı yedikten sonra tartıldım yine 65.5 kimbilir regl bittiğinde belki 0.5 kg daha az çıkar

Sersum benim kızda şimdi gitar kursunda birazdan gelirler öğleden sonrada dershaneye gitcek yarında sabah 10-14 arası dershanede bende onları yollayıp kahvaltı masasını ve yatakları toplayıp saçıma boya sürdüm 1-2 saate duşa gircem akşama geç saatte burdayım inşallah görüşürüz herkese mutlu, kaçamaksız hafta sonları diliyor ve öpüyorum

merhaba diyet gardaşlarım benimbu arada kilo veren arkadaşlarımı çooook tebrik ediyorum.ben 800 gr dan pek memnun kalmadım ama almaktan iyidir...işe başlamama 5-6 hafta kaldı ve en azından 6 lı rakamları görmek istiyorumhaa bu arada bugün günüm var inşallah accıkla kurtarırım:18:sevgiyle kalın,şimdilik hoşçakalın

ben hatırladım tabii ki canım..bir önceki sayfada hoşgeldin mesajı yazmıştım zaten.görmemişsin
liste cumaya canım..29 kasımda listede olursun
. Saol sersumcum. Bu arada yeniden aranizda olmaktan cok mutluyum.
Bugunku kahvaltim sat 12de
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
2kk peynir
Biraz badem
Azicik marul
Bir parca muz

Aksamda balik salata olacak buyuk ihtimalle.

merhaba herkese kusura bakmayın gelemedim üşütmüşüm çok fena hasta oldum.hala tam geçmiş değil.o yüzden birazcık kaçamaklı oldu kaçamak olarak meyve çok yedim nar ve mandalina hastalıktan kurtulayım diye.birde annem ekmek yemedin hasta oldun diye başımın etini yiyor.gözetmen gibi sabah kahvaltıda ekmek yiyormuyum diye kontrol ediyor.bu anneleri anlamak güç.ekmeği çok yerim yavrum ekmeği az ye der ekmek yemem ekmeksiz olur mu ye der.anneler hep mi böyle oluyor :))
birde canan hoca lahmacun yiyebilirsiniz diyorya.bizim buralarda yufka ekmek var.lahmacun hamurundan bile ince ondan yemekten bir sakınca olurmu onun niyetine.yani kahvaltıda bizde kavurma yenir donmuş onunla birlikte yenebilirmi? sabah sabah ağır bir kahvaltı diye düşünebilirsiniz ama acayip tok tutuyor :))
bundan sonra nasip olursa düzenli bildirim yaparım.

hoşgeldin ..geçmiş olsun bu arada...
anneler öyledir sen annene karatayın videolarından izlet de ikna olsun canım..
burada da tandır ekmeği diyorlar aynı incelikte ben hafta sonları arada alıp yiyorum..ama çok değil..çünkü az da olsa maya katıyorlarmış içine..ve kilo verme aşamasında hızı yavaşlatıyor haberin olsun..

gr gr da olsa gidecek merak etme..günden kaçamaksız kurtuşursun inşallah

selam canım..regl gerçekten metabolizma hızını çok etkiliyor..ben de tatlı krizinde yememe rağmen fazla kilo almıyorum o zaman..tabii normal zamana göre almıyorum.. yoksa normalde yesemm
bu kızların kursları da olmasa kafa dinleyecek zaman yok valla..aman Allah sağlık versin de ..
öptüm

yeni gelen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim hoşgeldinizzz

bebeğim diş çıkarıyo gecemiz gündüz oldu kızlar gündüz de uyumuyor o nedenle pek gelemiyorum bu ara. ama hepinizi okuyorum bazen gülüyor bazen , hırslanıyorum bazen bilmediklerimi öğreniyorum

06:00 da bir türk kahvesi avuç içi üzümle

9 da kahvaltı
2 yumurta haşlama
köy peyniri salamura avuç içi kadar
3 zeytin
bideee:18::26: geçen günden kalma etkiekmekten 2 dilim napim çöpe mi atım, millet açlıktan ölürken,inanın eşime kakalayabildiğim kadarını kakaladım ama yinede bende yedim

öğle yada akşam ne derseniz:)) 15:00 da
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase k.fasulye eşim ve oğlumdan kalanlar:)) ( zaten biz bu yüzden kilo alıyoruz)

şeyyyyy:18: komşu aşure getirince 2 kaşık yiyvermişim inanın refkeks

AMAAAA SABAH 30 DK BİSİKLET VE TİWİST
AKŞAMA 60 DK YÜRÜYÜŞŞŞ HANİ BANA ALKIŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

arkadaşım etliekmek denilince konya aklıma geliyor konyalımısınnnnnnnn
bende dayanamam da

Aksam ogunum
3-4kasik yesil mercimek
3-4kasik patlican ve kabak oturtma
Semizotu salatasi
Yogurt
1 bardak salgam suyu

Telden giriyorum ilk defa ne kotuuuu
Hic begenmedim sari kafalarda yok
Neyse bu sefer boyle olsun

sersum canim nasilsin.ne zamandir gorusemiyoruz.kizin nasil.dersleri nasil iyidir ins.
ara ara okuyorum gecmisi ama yazamiyorum....
gecen gun paylastigin resimleri cok begendim karatayla zayiflayanlar....ins..bizde istedigimiz kiloya duseriz bu yaza topikce citir olarak gireriz....gunduz muhabbetleri cok ozluyorum ama maalesef uzun zamandir gelemiyorum....

sunu farkettim topikten uzak olunca insanin motivasyonu dusuyor kendi adima edindigim tecrube...ins.artik hergun gelmeye cali
sicam.yoksa olmuyor yerimde sayiyorum...benim ufaklik hem uyumuyor simdide dis cikariyor...son zamanlarda diyetle degil uykusuzlukla mucadele ediyorum.bunada sukur ne demisler onemli olan saglik... gec olsun guc olmasin.ins.kilolarimizi hep beraber vericez...

suan gece yarisi oldu kizimi uyuttum bir bakayim dedim...

ii akşamlar kıslar

sabah 8 de kalktım

11.30 da kahvaltı

2 dilim kepekli ekmek tereyağlı recelli :26: :26:

1 kibrit kutusu kdr peynir

1 muz

bugun ineklerin oraya gittik saat 12 de.... oraları toparladım eşime yardım ettim saat 5 de sucuk mangal yaptık çeyrek ekmekle sucuk yedim :26: :26:

protein diyeti kaldı benim hafta içi adet olmam gerekio uzerimde şişlik var dahası canım çok tatlı istio proteine uyamam die başlamadım karatay da yine muz kuru incir vs. tuketilio artı pazartesi ve salı misafirim var... gelsin pasta börekler.......... bari aşureyi de bu hafta aradan çıkarayım diorum battı balık yan gider artık.... :26: :26: ................... bu hafta artı çıkcam inş gerci bisikleti bırakmadığım surece çıkmam herhalde birde ölçülü kaçamak yaptığım surece bakalım

saat 8 de 1 saat bisiklet..

Son düzenleme:

canim seni cok iyi anliyorum.benimde kizim 10 aylik kac zamandir uyku problemi vardi simdi de dis cikariyor.sen azindan spor yapmissin ben leslie bile baslayamadim...onemli olan saglikli olsunlar gerisi kolay.bizde zayiflayip citir anne olucaz...kilolarimiz da yakin.kolay gelsin....

canim saclarini gule gule kullan.bende regliyim ve canim neler neler istiyor ama yemicem ins....

ikinizde hos geldiniz.ins.kilolarimizdan kurtuluruz....
arkadaşım etliekmek denilince konya aklıma geliyor konyalımısınnnnnnnn
bende dayanamam da

bende dayanamammmmmmmmm

gece yarsi oldu hala yatmadim uykum geldi....herkese iyi geceler....bu arada canim maalesef cok cikolata istiyor....:3

herkese iyi geceler kizlar gorusuruz......

Hosgeldiniz diyen herkese tesekkur ediyorum. Telefonla girdigim icin istedigim alintilari yapamiyorum.
Bir cok arkadas var. Zamanla tanisacagiz.
Buaksamki menum
Birkac balik
Iki kofte
Uc firinda biber
Salata

Bugun guzel gecti.
Insallah hep boyle kacamaksiz gecer ve yeniden kilo veririm.

iyi akşamlar kızlar ben akşam yemeğimi 16:10 bitirdim
1tabak pırasa yemeği
1 kepçe tarhana çorba
şimdide maydanoz ve limon kabuğu suyu içiyorum.
yemeklerin arasının 4-5 saat olması işe yarıyor benim sorunlu bölgem üst bölge yani göbek ve omuzlarım iricedir göbeğim bilhassa 5aylık hamile gibi duruyorumdur rahat ama bu karatay hocayı dinleyeli tam uyamazsam da göbeğim küçüldü.
ben geçtiğimiz ramazan ayından beridir dikkat ediyorum geçen sene bu ay ki kilomla şimdiki kilom arasında 8 kilo var.
isteyince oluyor kızlar.
o şekerli gıdalar konusunda çok katkı maddesi var almayın ne olur ben artık tarihlerine dikkat ediyorum böylece midemi bulandırıyorum.mesela dün bir bisküvinin son kullanma tarihine baktım eylül 2014 dü.ne zaman paket yaptıkları da muamma.ne katıyorlar da içerisine o kadar dayanıyor.ne olur yemeyin doğal meyvelerden alın en azından tatlıyı.
iyi geceler :)
ilk bu sayfayı açtığınız günü hatırlıyorum :)
dostluğunuz çok gerçek gelmişti bana hala da öyle kendimi aranıza girdiğim için şanslı hissediyorum.

bende
ya arkadaş her şey tamam da düğün yemeklerinde ne yapacağız

ah ah sorma ... düğüne gidicez ama aç dönücez, yada tok gidip ayyyy valla çok şişim dicez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…