Uzun bir aradan sonra burada olmak guzel. Sanirim kimse beni hatirlamamis. Olsun. Yeni gelenlerde cok. Ben henuz kahvalti etmedim. Uyaninca limonlu su. Esimle sade bir turk kahvesi. Simdi cocuklarin kahvaltisini yaptirdim. Biraz ev isi sonra kahvalti. Cubku ben 12 gibi kahvalti yapiyorum. Eger erken yaparsan acikiyorum. Aksamda 5-6 gibi aksam yemegi yiyiyorum. Iki ogunle bitiriyorum. Hepinize kolay gelsin. Liste gunu cumartesi mi oldu
. Saol sersumcum. Bu arada yeniden aranizda olmaktan cok mutluyum.ben hatırladım tabii ki canım..bir önceki sayfada hoşgeldin mesajı yazmıştım zaten.görmemişsin
liste cumaya canım..29 kasımda listede olursun
hoşgeldin ..geçmiş olsun bu arada...merhaba herkese kusura bakmayın gelemedim üşütmüşüm çok fena hasta oldum.hala tam geçmiş değil.o yüzden birazcık kaçamaklı oldu kaçamak olarak meyve çok yedim nar ve mandalina hastalıktan kurtulayım diye.birde annem ekmek yemedin hasta oldun diye başımın etini yiyor.gözetmen gibi sabah kahvaltıda ekmek yiyormuyum diye kontrol ediyor.bu anneleri anlamak güç.ekmeği çok yerim yavrum ekmeği az ye der ekmek yemem ekmeksiz olur mu ye der.anneler hep mi böyle oluyor :))
birde canan hoca lahmacun yiyebilirsiniz diyorya.bizim buralarda yufka ekmek var.lahmacun hamurundan bile ince ondan yemekten bir sakınca olurmu onun niyetine.yani kahvaltıda bizde kavurma yenir donmuş onunla birlikte yenebilirmi? sabah sabah ağır bir kahvaltı diye düşünebilirsiniz ama acayip tok tutuyor :))
bundan sonra nasip olursa düzenli bildirim yaparım.
. Saol sersumcum. Bu arada yeniden aranizda olmaktan cok mutluyum.
Bugunku kahvaltim sat 12de
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
2kk peynir
Biraz badem
Azicik marul
Bir parca muz
Aksamda balik salata olacak buyuk ihtimalle.
gr gr da olsa gidecek merak etme.merhaba diyet gardaşlarım benimbu arada kilo veren arkadaşlarımı çooook tebrik ediyorum. ben 800 gr dan pek memnun kalmadım ama almaktan iyidir...işe başlamama 5-6 hafta kaldı ve en azından 6 lı rakamları görmek istiyorum haa bu arada bugün günüm var inşallah accıkla kurtarırım:18:sevgiyle kalın,şimdilik hoşçakalın
Selamlar herkese
Listeyi ve geçmişi dün gece okudum ama alıntılayıp yazmak için çok geç bi saatti o yüzden toptan kutlarım hepiniziveremeyenler artık biliyordur sebebini geçmişe mazi geleceğe niyazi derler bilüysüüz
Benim regl devam ediyor sancılarım azaldı amave kızlar inanın regl olmak çok iyi bir şey hem metabolizma daha hızlı çalışıyor hemde o kadar aşure ve bilumum karbonhidratlı kaçamaklara rağmen bu sabah kıyafetlerle ve 3 kaysı yedikten sonra tartıldım yine 65.5 kimbilir regl bittiğinde belki 0.5 kg daha az çıkar
Sersum benim kızda şimdi gitar kursunda birazdan gelirler öğleden sonrada dershaneye gitcek yarında sabah 10-14 arası dershanede bende onları yollayıp kahvaltı masasını ve yatakları toplayıp saçıma boya sürdüm 1-2 saate duşa gircemakşama geç saatte burdayım inşallah görüşürüz herkese mutlu, kaçamaksız hafta sonları diliyor ve öpüyorum
hoşgeldin ..geçmiş olsun bu arada...
anneler öyledir sen annene karatayın videolarından izlet de ikna olsun canım..
burada da tandır ekmeği diyorlar aynı incelikte ben hafta sonları arada alıp yiyorum..ama çok değil..çünkü az da olsa maya katıyorlarmış içine..ve kilo verme aşamasında hızı yavaşlatıyor haberin olsun..
teşekkür ederim bizim ekmeğimiz mayalı değil. ama sonuçta ekmek yememek daha iyi düşündüm de insan kendisine bahane arıyor ye desinler diye şöyle iyi böyle iyi diye kendimi kandırıyorum.
yeni gelen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhoşgeldinizzz
bebeğim diş çıkarıyo gecemiz gündüz oldu kızlar gündüz de uyumuyor o nedenle pek gelemiyorum bu ara. ama hepinizi okuyorum bazen gülüyor bazen , hırslanıyorum bazen bilmediklerimi öğreniyorum
06:00 da bir türk kahvesi avuç içi üzümle
9 da kahvaltı
2 yumurta haşlama
köy peyniri salamura avuç içi kadar
3 zeytin
bideee:18::26: geçen günden kalma etkiekmekten 2 dilim napim çöpe mi atım, millet açlıktan ölürken,inanın eşime kakalayabildiğim kadarını kakaladım ama yinede bende yedim
öğle yada akşam ne derseniz:)) 15:00 da
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase k.fasulye eşim ve oğlumdan kalanlar:)) ( zaten biz bu yüzden kilo alıyoruz)
şeyyyyy:18:komşu aşure getirince 2 kaşık yiyvermişim inanın refkeks
AMAAAA SABAH 30 DK BİSİKLET VE TİWİST
AKŞAMA 60 DK YÜRÜYÜŞŞŞ HANİ BANA ALKIŞŞŞŞŞ
arkadaşım etliekmek denilince konya aklıma geliyor konyalımısınnnnnnnn
bende dayanamam da
konyalıyım eveeettttt
yeni gelen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhoşgeldinizzz
bebeğim diş çıkarıyo gecemiz gündüz oldu kızlar gündüz de uyumuyor o nedenle pek gelemiyorum bu ara. ama hepinizi okuyorum bazen gülüyor bazen , hırslanıyorum bazen bilmediklerimi öğreniyorum
06:00 da bir türk kahvesi avuç içi üzümle
9 da kahvaltı
2 yumurta haşlama
köy peyniri salamura avuç içi kadar
3 zeytin
bideee:18::26: geçen günden kalma etkiekmekten 2 dilim napim çöpe mi atım, millet açlıktan ölürken,inanın eşime kakalayabildiğim kadarını kakaladım ama yinede bende yedim
öğle yada akşam ne derseniz:)) 15:00 da
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase k.fasulye eşim ve oğlumdan kalanlar:)) ( zaten biz bu yüzden kilo alıyoruz)
şeyyyyy:18:komşu aşure getirince 2 kaşık yiyvermişim inanın refkeks
AMAAAA SABAH 30 DK BİSİKLET VE TİWİST
AKŞAMA 60 DK YÜRÜYÜŞŞŞ HANİ BANA ALKIŞŞŞŞŞ
canim saclarini gule gule kullan.bende regliyim ve canim neler neler istiyor ama yemicem ins....Selamlar herkese
Listeyi ve geçmişi dün gece okudum ama alıntılayıp yazmak için çok geç bi saatti o yüzden toptan kutlarım hepiniziveremeyenm guzel ler artık biliyordur sebebini geçmişe mazi geleceğe niyazi derler bilüysüüz
Benim regl devam ediyor sancılarım azaldı amave kızlar inanın regl olmak çok iyi bir şey hem metabolizma daha hızlı çalışıyor hemde o kadar aşure ve bilumum karbonhidratlı kaçamaklara rağmen bu sabah kıyafetlerle ve 3 kaysı yedikten sonra tartıldım yine 65.5 kimbilir regl bittiğinde belki 0.5 kg daha az çıkar
Sersum benim kızda şimdi gitar kursunda birazdan gelirler öğleden sonrada dershaneye gitcek yarında sabah 10-14 arası dershanede bende onları yollayıp kahvaltı masasını ve yatakları toplayıp saçıma boya sürdüm 1-2 saate duşa gircemakşama geç saatte burdayım inşallah görüşürüz herkese mutlu, kaçamaksız hafta sonları diliyor ve öpüyorum
. Saol sersumcum. Bu arada yeniden aranizda olmaktan cok mutluyum.
Bugunku kahvaltim sat 12de
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
2kk peynir
Biraz badem
Azicik marul
Bir parca muz
Aksamda balik salata olacak buyuk ihtimalle.
merhaba herkese kusura bakmayın gelemedim üşütmüşüm çok fena hasta oldum.hala tam geçmiş değil.o yüzden birazcık kaçamaklı oldu kaçamak olarak meyve çok yedim nar ve mandalina hastalıktan kurtulayım diye.birde annem ekmek yemedin hasta oldun diye başımın etini yiyor.gözetmen gibi sabah kahvaltıda ekmek yiyormuyum diye kontrol ediyor.bu anneleri anlamak güç.ekmeği çok yerim yavrum ekmeği az ye der ekmek yemem ekmeksiz olur mu ye der.anneler hep mi böyle oluyor :))
birde canan hoca lahmacun yiyebilirsiniz diyorya.bizim buralarda yufka ekmek var.lahmacun hamurundan bile ince ondan yemekten bir sakınca olurmu onun niyetine.yani kahvaltıda bizde kavurma yenir donmuş onunla birlikte yenebilirmi? sabah sabah ağır bir kahvaltı diye düşünebilirsiniz ama acayip tok tutuyor :))
bundan sonra nasip olursa düzenli bildirim yaparım.
arkadaşım etliekmek denilince konya aklıma geliyor konyalımısınnnnnnnn
bende dayanamam da
bende
ya arkadaş her şey tamam da düğün yemeklerinde ne yapacağız
canim seni cok iyi anliyorum.benimde kizim 10 aylik kac zamandir uyku problemi vardi simdi de dis cikariyor.sen azindan spor yapmissinben leslie bile baslayamadim...onemli olan saglikli olsunlar gerisi kolay.bizde zayiflayip citir anne olucaz...kilolarimiz da yakin.kolay gelsin....
1 aydır karataydayım verdiğim kilo ortada( spora da bu gün başladım ) inşallah sağlıkla veririz hepimiz kiloları,uyumayı çooook özledim çoooooooooook ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah bizimde bebeklerimizinde onlar içinde zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?