Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşamki yemeğim cıslıydı malesef
cevizli erişte(yani makarna oluyo kendileri)
1 bardak ayran
şu anda çay içiyorum
birazdan herkez meyve yerkende ayran içerim baya bi arttıda
yöresl pazara gittik baya bişeyler aldık doğal zeytinyağı,milas zeytini,kütahya tarhana bayıldık ona,erişte,sebze kurusu çorbalara makarnalara koyuluyormuş birde çanakkalenin şekerlemesi varmış tamamen meyve kurularından yapılmış karatay lokumu gibi
ilginçti
birde önceden yazdığım bitkisel sabunlardan aldım baya bi aldım akşam yıkayıp yatıcam yüzümü merak ediyorum nasıl bişey işte böyle kızlar öpüyorum sizleri

kıssss ben de diyom bu saatte ne işi var bu kızın sonra hatırlıyorum bebişş...ah kıyamam...İrem di adı değil mi ramaskam..:44:
ah kuzum yaa ne canı yanıyordur ..acilinden çabucak geçsin inşallah..öp benim için
ben de özlüyorum eski muhabbetleri yaşadığımız maceraları ama herkesler meşgul..yine de gelmeye çalışıyoruz..ama sonuçta ayrılmadık buradayız..
canım haklısın gelmezsen motive olamıyorsun..bak ficansa bi ayrıldı dediler hamile misin geldi 2.5 kilo verdi
mucize bizim topik valla.. şaka ficansım şaka

senin bebişe de geçmiş olsun tatlımm..çabucak çıksın dişleri inşallah
bu arada

gece yarsi oldu hala yatmadim uykum geldi....herkese iyi geceler....bu arada canim maalesef cok cikolata istiyor....:3

herkese iyi geceler kizlar gorusuruz......
sakınnnn:18::18:
ne güzel işte canım..ben 1 yılda anca verdim 8 kiloyu
şekerli gıdalar konusunda çok haklısın..ah bir de tamamen çıksalar hayatımızdan

bu arada çok şaşırdım topiği taa nisan da açtık..o zamandan beri bizi mi izliyordun gizli ve sinsice
niye gelmedin o zamandan kıss..neyse geç olsun güç olmasın
ayrılmaz ayrılamaz dostlar topiği bizimkisi..ayrıca teşekkürler kendi adıma

ohhh filizim pazarı yapmışş sabunlanmış paklanmışşş..afiyetle yiyin gari..

nasıl oldu kıss yüzünn

Son düzenleme:
Selam yine diycem ama kimseler yok

Ramaska ve Cakmel o bebeler nedeniyle uykusuzluğu 40 gün yaşamıştım sonrasında ara ara devam etmişti o yüzden size sabır diliyorum ve sizde biliyorsunuzki uykusuzluk ve düzensiz uyku kilo vermeyi engelliyor hatta iştah arttırıp kilo aldırabiliyor o yüzden bence kilo veremeyişinize üzülüp boş yere stres yapmayın bebelerin uyku düzeni ve diş,aşı vs sancıları bitsin rahatlarsınız,Ramaska'nın ikinci bebeği olduğu için tecrübeli ama tabi her çocuğun huyu aynı olmayabiliyor .34: Allah yardımcınız olsun

Filiztoprak yüzün için ne sabunu kullanıcan çok mu yağlı cildin var :44: bu arada yemeğiniz güzel geçmiş saçın istediğin gibi olmuş sevindim ama hala cıss lara niye devam ediyosun onu anlamadım

Kaha ve Cakmel buldunuz hemşerinizi etli ekmek diye sayıklayıp milletin iştahını da kabartmayın bakem bide düğünlerde napcez diyosunuz daha düğüne gitmeden yiyosunuz zati alla alla cık cık

Montesorri hoş geldin canım hayırlı olsun inşallah zorlanmadan hedefine ulaşırsın soğuk et dediğin kavurmayı ısıtmadan mı yiyosunuz :44: incecik bir avuç içi kadar ekmekten bişey olmaz bence ama cozutursan 5 km yürmeden yatmamalısın yoksa yağ olarak depolanıyormuş

Gamze sen önümüzdeki hafta çoook tehlikeli bi hafta yaşıyacaksın bence yap şu aşureyi hem tatlı olarak ikram olur gününde hem de aradan çıkar sende rahatlarsın sonrada artık yeme şu recelleri ekmekleri yaa...

Sersum mıhtar nerdeydinki telefondan yazıyosun :44: her neredeysen iyi gezmeler olsun canım ben kız dershanedeyken anca ev işi ve yemek yapabiliyorum yani kafa dinlemek anca bu saatlerde mümkün anacım

Bu akşam yemeği erken yiyince dayanamadım 1 adet acıbadem kurabiye ve 2 kase çekirdek yedim regl oldum diye çok şımardım çoook ben ettim siz etmeyin deermişim

Şimdilik akımda kalanlar bu kadar hepinize iyi geceler bol leptinler

selam kızlar nasılsınız bakalım bugün çok yoruldum sabah erkenden kalkıp ev temizlemece sonrasında büyük civciv arkadaşı ile geldi onlara kahvaltı hazırlayıp pazara gitmece pazar sonrası yemek telaşı totomu daha yeni koydum

Maşallah Kardelencim bravo valla normalde temizliği hafta sonu yapmıyodun civcivlerin evde diye :44: bugün araya temizlikte girince totoyu koltuğa anca koyarsın tabisi geçmiş olsun canım ama ne güzel spor oluyor dimi

Sersuuuum burdaymışsın naber canikom ? iyisiniz inşallah

burdayım kıss..iyidir tatlişko ..sen de cozuttun regl diye sana da falaka gelicek haaa

biyere gitmedim beyaaa hem o saatte bura da nerelere gidebilirim kiievde bana bilgisayar kalmadı da ondan telden yazayım dedim ama hiç sevmedim

yine bildik koşturmacalı bir kardelen günü..

normalde pazartesi yapıyordum ama annem yanımda gelen giden çok oluyor
yine bildik koşturmacalı bir kardelen günü..

sorma canım ya bu aralar dahada çok koşturmaca

Iyi geceler kizlar ..

Bugun nete giremedim maalesef..

Gunum guzel ve eglenceli gecti .. Hersey yolunda ve kacamaksiz idi .. Dun gece gorevim oldugu icin hala yorgundum bu gun saat tam 12 ye kadar uyudum ... bundan mutevellit gunum harikaydi .. buna ek olarak da 2 saat yuruduk .. guzel bir gun gecirdik Simdi sizleri okuyacagi,, opuldunuz

sabah kızımı dersaneye yollayıp kahvaltı ve film keyfi..neyseki evi perşempe günü silip süpürmüştüm..dün de sadece süpürdüm yetti..bugün sadece çamaşır olayı var..
elemanlarımızdan 3 ü tayin olduğundan dolayı artık bir süre tamgün çalışıcam..offf çok zor gelecek..insan rahata ne çabuk alışıyor yavvv..

kahvaltım

sucuklu omlet
mıhlama
çingene salatası
1 dilim hellim
peynir zeytin
ceviz 1 günkurusu
çayy çayyy

ooooohhh yarasın leptin hanım koştursun biraz dimi ya

güzel dileğin için teşekkür , diş işte bilirsin sanki bebekler değil anneleri çıkarıyo

sabah 9 da kahvaltım bitti
2 inciravuç içi peynir
gülmeyin kızlarrr 20 tane ellerimlen yaptığım zeytin :111::111:
3 yk kadar kıymalı yumurta oğlumla eşimden bana kalmadı
1 domates , avuç içi roka

öğleden sonra pazara gidicez inş. akşama balıkkkkk, salataaaa
ikindi gibi 60 dk yürüyüş inşallah.
hepinize sevgiler hoşça vakitlerrrr

afiyet olsun sana da..

Herkeste bir kosturmaca inanilmaz. Disleri cikan bebeklere gecmis olsun. Insallah hic anlamadan cikar.
Benim de iki cocugum var. Biri 9 digeri 2yasinda ne kadar zor oldugunu biliyorum. Bu arada calisiyorumda uykusuzluk ne demek cok iyi bilirim allah yardimciniz olsun.
Ben de bugun 12de kahvalti yaptim
Azicik badem ceviz findik.
Pilappp
Cok mutluyum. Gectigimiz yil yaparkende cok mutluydum. Ara verince cislar yedikce hep vicdan
azabi cektim. Ama karataya devam etmedigim surede bile ekmek hamurisi pek yemedim.pilav makarna da yemedim Ekmegi hayatimdan cikardim diyebilirim.
Kuru meyve aliskanligi kazandim.
Hayata dair cok guzel aliskanliklar kazaniyor insan karatayla nasil kilo aldin derseniz duzensiz beslendim ve tatli yemeye baslayinca daha cok aciktim ve cislari abarttim. Neyse cok yazdim. Hepinizi optum...

2. öğünüm

hamsi buğulama
salata
şalgam suyu
kızımın hamburgerinden 2 ısırık

17 kasım ;

1.öğün : 11:00

2 yumurtadan peynirli omlet
6 zeytin
10 fındık

2.öğün : 16 :00

2 kase mercimek çorbası
1 büyük alabalık
salata
bol soğan
pestil+ceviz

su: 3 lt

İsmini aşağıda gördüğüm çok sevgili muhtarım ve de ismini aşağıda görmediğim diğer tüm sevgili Karataycılar , "hepinize selam olsun" (oyy kendimi Karacaoğlan gibi hissettim valla ) ...Nasılsınız güzeller , keyifleriniz yerinde mi ? Kaç gündür pek gelemedim , şimdi biraz sizi okudum keyfim yerine geldi.
Öncelikle Sarhoşum , regl olduğunu şuan öğrendim ve höyküre höyküre ağlıyorum sevinçten , gözün aydın olsun , aylar sonra regl olmak nasıl birşey , kendini nasıl hissediyorsun , regl olmadan önce olacağını anlıyor musun , ona göre tebdil-i kıyafet giyebiliyor musun (oyy kendimi çok sorgu hakimi hissettim valla ). Bu arada regl oluşunun şerefine :109::109::109::109::111::111::111::111::118::118::118: İnşallah nice nice regller olsun canım benim
Habercice , sen nerelerdeydin , yok oldun sessizce , nasılsın görüşmeyeli canım ?
Ramaska , her temizlik operasyonunda sen varsın aklımda...
Filizim ; Yöresel dedin mi beni hatırla.Öyle çok severim ki zart kasabasının zurt peyniri , y şehrinin x ekmeği , omega köyünün beta salçası şeklindeki yiyecekleri....Hepsini afiyetle ye , sabunu yeme fakat , onunla da misler gibi yıkan , sen yıkan-kilolar aksın gitsin küvetten...
Muhtarım bu hafta temizlikten yırtmışsın , ne mutlu sana ...
Montesorri ; Ben de ne zaman topiğe girsem "bir misafir" yazıyodu aşağıda , demek o sendin Hoşgeldin , niye bu kadar geç geldin bakalım ?
Kardelen ; temizlik yapmışsın , çok geçmiş olsun , bugün bana da geçti şekerim...
Etliekmekçi güzeller ; Ben de Kastamonuluyum , oranın da etliekmeği çok meşhurdur Yalnız bizimki daha çok gözleme gibidir , lakin çok şahanedir , yanında mantar turşusuyla tam bir efsanedir.Rahmetli babaannem ne çok yapardı beaaaa , nur içinde yatsın , ben çok severdim kendisini (Ne kadar duygusalım bugün )
Ayrıca bebeği uyumayan , uyumadığı yetmezmiş gibi diş çıkartan , türlü huysuzluk yapan tüm güzellere Allahım kolaylıklar versin , hepinizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum , kendimi o şekilde hayal dahi edemiyorum....
Evet kızlaaaar , malum bugün Avrasya Maratonu vardı.Enişteniz sabahın köründe yollara düştü , o orda koştu , ben de o gelmeden evi temizleyeyim diye burda koştum.Bence ikimiz de şampiyonuz Temizlik sırasında da bikaç makine çamaşır yıkayıp-astım , banyoları çamaşır suyuyla kırkladım , akşam için türlü pişirdim , banyo yaptım ve TV karşısına yayıldım.O kadar yayılmışım ki popom adeta kanapeye yapışmış , neredeyse kendimi kazıyarak kaldırdım yani.Şimdi de kahve keyfi
Durum budur , arzederim ve hepinize çok güzel bir hafta dilerim
Ha bu arada , ne günüydü unuttum , hafta içi aşure yapıp dağıttım , şimdi dağıttıklarım düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…