- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
kıssss ben de diyom bu saatte ne işi var bu kızın sonra hatırlıyorumsersum canim nasilsin.ne zamandir gorusemiyoruz.kizin nasil.dersleri nasil iyidir ins.
ara ara okuyorum gecmisi ama yazamiyorum....
gecen gun paylastigin resimleri cok begendim karatayla zayiflayanlar....ins..bizde istedigimiz kiloya duseriz bu yaza topikce citir olarak gireriz....gunduz muhabbetleri cok ozluyorum ama maalesef uzun zamandir gelemiyorum....
sunu farkettim topikten uzak olunca insanin motivasyonu dusuyor kendi adima edindigim tecrube...ins.artik hergun gelmeye cali
sicam.yoksa olmuyor yerimde sayiyorum...benim ufaklik hem uyumuyor simdide dis cikariyor...son zamanlarda diyetle degil uykusuzlukla mucadele ediyorum.bunada sukur ne demisler onemli olan saglik... gec olsun guc olmasin.ins.kilolarimizi hep beraber vericez...
suan gece yarisi oldu kizimi uyuttum bir bakayim dedim...
senin bebişe de geçmiş olsun tatlımm.bebeğim diş çıkarıyo gecemiz gündüz oldu kızlar gündüz de uyumuyor o nedenle pek gelemiyorum bu ara. ama hepinizi okuyorum bazen gülüyor bazen , hırslanıyorum bazen bilmediklerimi öğreniyorum
AMAAAA SABAH 30 DK BİSİKLET VE TİWİST
AKŞAMA 60 DK YÜRÜYÜŞŞŞ HANİ BANA ALKIŞŞŞŞŞ
gece yarsi oldu hala yatmadim uykum geldi....herkese iyi geceler....bu arada canim maalesef cok cikolata istiyor....:3
herkese iyi geceler kizlar gorusuruz......
ne güzel işte canım.iyi akşamlar kızlar ben akşam yemeğimi 16:10 bitirdim
1tabak pırasa yemeği
1 kepçe tarhana çorba
şimdide maydanoz ve limon kabuğu suyu içiyorum.
yemeklerin arasının 4-5 saat olması işe yarıyor benim sorunlu bölgem üst bölge yani göbek ve omuzlarım iricedir göbeğim bilhassa 5aylık hamile gibi duruyorumdur rahat ama bu karatay hocayı dinleyeli tam uyamazsam da göbeğim küçüldü.
ben geçtiğimiz ramazan ayından beridir dikkat ediyorum geçen sene bu ay ki kilomla şimdiki kilom arasında 8 kilo var.
isteyince oluyor kızlar.
o şekerli gıdalar konusunda çok katkı maddesi var almayın ne olur ben artık tarihlerine dikkat ediyorum böylece midemi bulandırıyorum.mesela dün bir bisküvinin son kullanma tarihine baktım eylül 2014 dü.ne zaman paket yaptıkları da muamma.ne katıyorlar da içerisine o kadar dayanıyor.ne olur yemeyin doğal meyvelerden alın en azından tatlıyı.
iyi geceler :)
ilk bu sayfayı açtığınız günü hatırlıyorum :)
dostluğunuz çok gerçek gelmişti bana hala da öyle kendimi aranıza girdiğim için şanslı hissediyorum.
akşamki yemeğim cıslıydı malesef
cevizli erişte(yani makarna oluyo kendileri)
1 bardak ayran
şu anda çay içiyorum
birazdan herkez meyve yerkende ayran içerim baya bi arttıda
yöresl pazara gittik baya bişeyler aldık doğal zeytinyağı,milas zeytini,kütahya tarhana bayıldık ona,erişte,sebze kurusu çorbalara makarnalara koyuluyormuş birde çanakkalenin şekerlemesi varmış tamamen meyve kurularından yapılmış karatay lokumu gibi
ilginçti
birde önceden yazdığım bitkisel sabunlardan aldım baya bi aldım akşam yıkayıp yatıcam yüzümü merak ediyorum nasıl bişey işte böyle kızlar öpüyorum sizleri
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün çok yoruldum sabah erkenden kalkıp ev temizlemece sonrasında büyük civciv arkadaşı ile geldi onlara kahvaltı hazırlayıp pazara gitmece pazar sonrası yemek telaşı totomu daha yeni koydum
Sersuuuum burdaymışsın naber canikom ? iyisiniz inşallah
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün çok yoruldum sabah erkenden kalkıp ev temizlemece sonrasında büyük civciv arkadaşı ile geldi onlara kahvaltı hazırlayıp pazara gitmece pazar sonrası yemek telaşı totomu daha yeni koydum
normalde pazartesi yapıyordum ama annem yanımda gelen giden çok oluyorMaşallahKardelencim bravo valla normalde temizliği hafta sonu yapmıyodun civcivlerin evde diye :44: bugün araya temizlikte girince totoyu koltuğa anca koyarsın tabisi geçmiş olsun canım ama ne güzel spor oluyor dimi
yine bildik koşturmacalı bir kardelen günü..
ooooohhh yarasın leptin hanım koştursun biraz dimi yasabah kızımı dersaneye yollayıp kahvaltı ve film keyfi..neyseki evi perşempe günü silip süpürmüştüm..dün de sadece süpürdüm yetti..bugün sadece çamaşır olayı var..
elemanlarımızdan 3 ü tayin olduğundan dolayı artık bir süre tamgün çalışıcam..offf çok zor gelecek..insan rahata ne çabuk alışıyor yavvv..
ah canım kolay gelsin, bende haziranda başlıcam inşallah öğrencilerimi çook özledim ama,evdede zaten tembellik yapamıyoruz ki başkanımmmm
kahvaltım
sucuklu omlet
mıhlama
çingene salatası
1 dilim hellim
peynir zeytin
ceviz 1 günkurusu
çayy çayyy
ooooohhh yarasın leptin hanım koştursun biraz dimi ya
güzel dileğin için teşekkür , diş işte bilirsin sanki bebekler değil anneleri çıkarıyo
sabah 9 da kahvaltım bitti
2 inciravuç içi peynir
gülmeyin kızlarrr 20 tane ellerimlen yaptığım zeytin :111::111:
3 yk kadar kıymalı yumurta oğlumla eşimden bana kalmadı
1 domates , avuç içi roka
öğleden sonra pazara gidicez inş. akşama balıkkkkk, salataaaa
ikindi gibi 60 dk yürüyüş inşallah.
hepinize sevgiler hoşça vakitlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?