:26::26::26:Arkadaşlar, dün listeyi yapamadığım için ÇOOOOK ÖZÜR DİLİYORUM.
Eşimin halası hastaneye yattı. Açıkçası çıkabilecek gibi gözükmüyor. Onun yanındaydık. Gerçi Enfeksiyon Hastalıklarına yatırmışlar. İçeri de pek giremiyoruz ama... Şimdi evdeyim. Sağolsun sorumluluk bilinci had safhada olan muhtarımız listesiz bırakmamış topiği.
Hepinizden teker teker özür diliyorum.
Muhtarım yalakalık yapıcam derken, hepten mimlendim, iyi mi?
pilavlık bulguru haşlıyorum canımCanım bulgur pilavlık mı yoksa köftelik bulgur mu,bi de actifry da yaparken yumurtaya vs bulamıyor musun:44::44:
:
yok yok merak etmeyiinnn
Kaynanatör bide alacağım aksesuarlar hakkınd da akıl veriyo. Hallederim ben onları dedim
pilavlık bulguru haşlıyorum canım..yumurtaya buluyorum actifrayda da yapsam..biraz akıyor ama olsun...orta aparatını çıkarıpta yapıyorum ortaya aliminyum folyo sarıyorum yağlanmasın diye..karıştırıcı dağıtır yoksa....
Canım çok geçmiş olsun kayınvalidene,Allah acil şifalar versin
Afiyet olsun cicim
Canım bulgur pilavlık mı yoksa köftelik bulgur mu,bi de actifry da yaparken yumurtaya vs bulamıyor musun:44::44:
Pazarlar, yürüyüşler, yapılmış,akşam için de afiyet olsun canım
işte yine canım sıkılıyor ve yine canım tatlı çekiyorşu şekeri kim bulmuş yaa
aynen filizcim,çift görmek midesini bulandırıp tansiyonunu bozuyo malesef....
amin canım inşallah
afiyet olsun filizim
Filizim , Makbuşum ve kaçak Çiğdemim selam kızlar , n'aber nasılsınız? Ben pazara gittim-geldim , şimdi de yürüyüşe gidiciiim.Akşama hamsi-salata-yerelması...Öptüm gıdılarınızdan
Arkadaşlar, dün listeyi yapamadığım için ÇOOOOK ÖZÜR DİLİYORUM.
Eşimin halası hastaneye yattı. Açıkçası çıkabilecek gibi gözükmüyor. Onun yanındaydık. Gerçi Enfeksiyon Hastalıklarına yatırmışlar. İçeri de pek giremiyoruz ama... Şimdi evdeyim. Sağolsun sorumluluk bilinci had safhada olan muhtarımız listesiz bırakmamış topiği.
[
geçmiş ola inşallah canımmmm,ben zaten kilo veremediğim gibi almışım bilem liste yapılmasa da olurdu
karatay günceme gelinceeee
sabah
fındık-fıstık
1 bardak süt
avuç içi peynir
el kadar tereyağlı tarhana azıcık kızartmamsı amma kızartma değil yani cısss sayılmaz
akşam
konyada olunca haftada 1 etli ekmek yemessen olmuyoo tek etliekmek
3 bardak ayran
turp ve havuç salatası
18:00 avuç içi fıstık ve 1 bardak süüt
75 dk yürüyüş( koşu bandında)
ahhhh canım ya, testler hep normal dr hormanların çok güzel dedi. bilemedim ne yapmam lazım. ama kilo vermek zorundayım karatay çok sağlıklı ve bizim yaşam biçimimize çok uygun inşallah şu direnç geçer.
birde fizik uzmanı dr, bi arkadaş menopoz olmadan normal kilonuzun 5 kg altına inin demişti onu hatırladım.
birde ben tatlı yemeyi çok özledim nerdeyse rüyamda görcem. hoş ben rüyamda görsemde, karatay dışı diye yemem o kadar da kuralcıyım yani
aynen filizcim,çift görmek midesini bulandırıp tansiyonunu bozuyo malesef....
amin canım inşallah
Kızlaaarrrrrrrrrrrr ben geldiiiimmm.
Sizi özledimmmmmmmmm
anladım canım eve misafir geldi mi ister istemez oluyor tabi dengeler bozuluyor maşallah kız fıstık gibi olmuşsun demekki bende yok atama yok düğün derken hepsini geri aldım verdiğim kilonun şimdi de kayınvalidem rahatsızlandı hastahanede eşim orda ben mecbur döndüm hepsini geri aldım verdiğim kiloların sonuç olarak
bu diyet işlerini beceremediğime karar verdim şimdi de porsiyon azaltma şeklinde uygulamaya çalışıyorum bakalım
bizim bilgisayar kafayı yedi zor yazıyom valla
öğlen çorbamı işmiştim ne güzel kapı çaldı bi baktım komşu aşure getirmiş dumanı üstünde yiyivermişim:18::18::18::18::18:
uffffff ne çektik be aşureden
Geldim geldim artık menü de bildiricem. Sürekli kalamam belki ama en azından diyetime devam ve akşamları uğrayacağım
işte yine canım sıkılıyor ve yine canım tatlı çekiyorşu şekeri kim bulmuş yaa
hu huuuuu...sesver karatayyy...huuu...
Hahahaha harbiden ne çektik beeee...Akşam misafirliğe gittik , aşure vardı (çoook tatlıydı , ben bi kaşık ancak yiyebildim) , sonra annem aşure yapmış , koca kase geldi , sonra karşı komşu getirdibizim bilgisayar kafayı yedi zor yazıyom valla
öğlen çorbamı işmiştim ne güzel kapı çaldı bi baktım komşu aşure getirmiş dumanı üstünde yiyivermişim:18::18::18::18::18:
uffffff ne çektik be aşureden
Özledik seni canımcım yawww.Kaynana hamur manyağı yapmış sizi , intikam mı alıyo acabainşalllaaaaahhh makbuş öyle umud ediyorum
Hayırlı olsunnnnn
Oşşbulduk beyaaa
İnşallahhhh gitmicem. Arada idare edin beni feci yogunum.
Bende arada evi topladım bu arada kızlar hemencik gitmişsiniz
İyiyiz birdym napalım. İş güç çalışmaca eve gel yemece içmece temizlemece...
Bide kayınvalidemlerin gelesi tuttu. Salon takımı aldık da meraktan bakmaya geldi
Sen de ne var ne yok bakim. Enişteme saygılar
.
Anaaaam ne çok hastalık oldu topikte bu aralar...Geçmişler olsun İğneoyam , teyzemin nesi var , hayırdır niye o bölümde ?Arkadaşlar, dün listeyi yapamadığım için ÇOOOOK ÖZÜR DİLİYORUM.
Canımcım , soyup 1cm eninde halka halka doğruyorum.Tencereye bunları , ince doğranmış soğanları , minik doğranmış bir havucu koyup soteliyorum.Sonra yarım limon suyu ilave ediyorum biraz daha soteledikten sonra sıcak su ilave ediyorum ve elmalar yumuşayana kadar pişiriyorum.Kapatıp hiç ellemeden soğumasını bekliyorum.Sonra kaba alıp bir gece dolapta bekletiyorum.Ertesi gün ince doğranşı dereotu ilavesiyle yiyoruz.Tabi bu benim yapış şeklim , başka türlü yapanlar da muhakkak...geçmiş olsun, mevla şifa versin bidahada hastalık yaklaşmasın inşallah canımmmm[
şu yer elmesını çiğ yemeye bayılıyorum da yemeği nasıl yapıyosunuz be kuzummmm :
geçmiş ola inşallah canımmmm,ben zaten kilo veremediğim gibi almışım bilem liste yapılmasa da olurdu
karatay günceme gelinceeee
sabah
fındık-fıstık
1 bardak süt
avuç içi peynir
el kadar tereyağlı tarhana azıcık kızartmamsı amma kızartma değil yani cısss sayılmaz
akşam
konyada olunca haftada 1 etli ekmek yemessen olmuyoo tek etliekmek
3 bardak ayran
turp ve havuç salatası
18:00 avuç içi fıstık ve 1 bardak süüt
da vardır
75 dk yürüyüş( koşu bandında)
OOOOOOOO Çiğdem de gelmişhoşgeldin sportmen vede hırslı hatuuun demek kaynanatör gelmiş hamura boğmuş nihayetinde gitmiş geçmişler olsun darısı Leylakın başına
İğneoyası tahminimiz gibi hasta halası nedeniyle liste günü arazi olmuş ,geçmiş olsun allah şifasını versin canım
Birdy pazara gitmiş gelmiş bidaha yürüyüşe gitcekmişsinhareket kısmı iyide yetmedimi Burhaniye pazarlarını talan ettiğiniz daha ne aldınız bakem
sağol canım düzenimi oturtamadım daha elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum zaten sadece tatlıyı ve abur cuburu çıkar hayatından o bile yetiyor ama işte becerebilenekuralcılığın ve iraden için allah allah tüm testleri cidden bakılıp hepside normalimii ?!! :44: bence insülin kesin 5'in üstündedir yaa , yok oda normalse gıda intolerans testi kaldı geriye oda pahalı tabi
Biraz daha iyicedir inşallah babacığın
Bizde seni özledik beyaabidaha arayı bu kadar açma Çiğdoş ,niye çok yoğunsun yeni işyerinde eleman eksikliğimi var :44:
Tabi sen daha çiçeği burnunda gelinsin gelen giden misafir olmuştur-oluyordur o yüzden işin zor ama çalışmaya başladıysan hafta içi iş nedeniyle misafir almazsın hafta sonlarıda artık olduğu kadarıyla yaparsınbence Karataydan şaşma sağlıklı beslenmiş oluyorsun en azından...
İşte asıl mesele o verdiğimiz kiloları hızla geri almamakama 1 kase aşureden bişey olmaz yeterki tek kaçamak o olsun
Hafta içi 8-10 arası, hafta sonları değişebilmek kaydıyla bu saatlerde çoğunluk vede ben buralarda oluyos ona göre gel
aman diyim sakııııın yemesonra çok pişman olursun 1-2 gün kurusu kayısıyla geçiştirmeye çalış regl mi olacaksın acep :44:
Karatay kim gıı :44:
Bu arada dün internette 2 soru iptal diyodu haberiniz varmı ?
sağol canım düzenimi oturtamadım daha elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum zaten sadece tatlıyı ve abur cuburu çıkar hayatından o bile yetiyor ama işte becerebilenebu konuda bana koca bir 0
Nabersin yavlum ?parmağın nasıl oldu :44: günlük ziporun da tamam ohhh miss
ben bugün sabah tartılmaya bile fırsat bulamadan aceleyle kahvaltı yapıp eşim ve kızımla çıktım dershaneye ,ordan pazara trabzonlu birine tereyağı sipariş vermiştik trabzondan kargoyla gelmişti onu aldım markete de uğrayarak yürüyerek döndüm sonra öğle yemeği hazırladım ev toplayıp ütü yaptım arada bi komşumla kahve içtim sonra akşam yemeği hazırlayıp yedik bu arada süt siparişim geldi onu kaynattım soğuyunca kızmın dershanesi için kek yapcam sonrada zıbarıp yatcam inşallah yarın sabah yine koşturmaca ve 3 günlük ne yemek yapcam bilmiyorum ama yapcam işte bişeyler sonra 17:30 da evden çıkcam otobüsssss faslı
Daha gençsin daha kolay verirsin canım merak etme , bide tatlı ve abur cubur birçoğumuzun zaafıama birden bire tamamen hayatından çıkarmak zor yavaş yavaş azalta azalta oluyor ve sonunda cidden o tatlılar çok tatlı abur cuburlar çok ağır gelmeye başlıyor kendiliğinden porsiyon azaltıyoruz zaten en azından bende öyle oldu eskiden hel yaz tatilinde çocuğu annemlerle yollayıp eşimle kalınca akşam yemeği yerine paket paket cips-yoğurt ardından meyva dondurma gofret vs ile karın doyurmaya başlamıştık en hızlıda o zaman kilo almıştık zaten şimdi çok şükür normale döndük pek aramıyoruz cıssları diyceksin niye kilo veremiyosun o zaman ; bayramla başlayıp aşure mevsimiyle devam eden mecburi kaçamaklar oldu sonrasındada tembellikten hazır yufkadan sosyete mantısı vs gibi yemekleri sık yapmaya başladım bide kış geldi daha az hareket var o yüsden canikom ha bide benim menopoz başlangıcı gibi mazeretim var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?