Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:26::26::26:
geçmiş olsun arkadaşım...ben bildim bişeyler olduğunu yoksa oyam beni boşuna ekmez kesin bişey olmuştur dedimdi.:26:
aşkolsun unuttum bileee

Canım bulgur pilavlık mı yoksa köftelik bulgur mu,bi de actifry da yaparken yumurtaya vs bulamıyor musun:44::44:
:
pilavlık bulguru haşlıyorum canım..yumurtaya buluyorum actifrayda da yapsam..biraz akıyor ama olsun...orta aparatını çıkarıpta yapıyorum ortaya aliminyum folyo sarıyorum yağlanmasın diye..karıştırıcı dağıtır yoksa....
yok yok merak etmeyiinnn

Kaynanatör bide alacağım aksesuarlar hakkınd da akıl veriyo. Hallederim ben onları dedim

Tamam canımcım,afiyet olsun

sağolasın canım çok teekkür ederim

işte yine canım sıkılıyor ve yine canım tatlı çekiyorşu şekeri kim bulmuş yaa

aynen filizcim,çift görmek midesini bulandırıp tansiyonunu bozuyo malesef....
amin canım inşallah

afiyet olsun filizim

geçmiş olsun, mevla şifa versin bidahada hastalık yaklaşmasın inşallah canımmmm[

Filizim , Makbuşum ve kaçak Çiğdemim selam kızlar , n'aber nasılsınız? Ben pazara gittim-geldim , şimdi de yürüyüşe gidiciiim.Akşama hamsi-salata-yerelması...Öptüm gıdılarınızdan

şu yer elmesını çiğ yemeye bayılıyorum da yemeği nasıl yapıyosunuz be kuzummmm :

geçmiş ola inşallah canımmmm,ben zaten kilo veremediğim gibi almışım bilem liste yapılmasa da olurdu

karatay günceme gelinceeee
sabah
fındık-fıstık
1 bardak süt
avuç içi peynir
el kadar tereyağlı tarhana azıcık kızartmamsı amma kızartma değil yani cısss sayılmaz

akşam
konyada olunca haftada 1 etli ekmek yemessen olmuyoo tek etliekmek
3 bardak ayran
turp ve havuç salatası

18:00 avuç içi fıstık ve 1 bardak süüt

75 dk yürüyüş( koşu bandında)

Son düzenleme:

çok egoist gördüm senii..liste yapılmasa nasıl rezil olucaaz sonra da disiplin olucaz..yapılsınn

e şekerim etli ekmek de lahmacun gibi hafta da 1 serbest zaten..tabee abartmamak lazım
çok da severim afiyet olsun

10 :30
1 Yumurta
10 zeytin
çökelek

14 :00
yarım kase kısır
3 kaşık makarna salatası
çeyrek dilim poğaça
çeyrek dilim börek
fındık
badem
( msafirliğe gittik ısrarlara ancak bu kadar dayandım )

su: 3 lt

OOOOOOOO Çiğdem de gelmiş hoşgeldin sportmen vede hırslı hatuuun demek kaynanatör gelmiş hamura boğmuş nihayetinde gitmiş geçmişler olsun darısı Leylakın başına

İğneoyası tahminimiz gibi hasta halası nedeniyle liste günü arazi olmuş ,geçmiş olsun allah şifasını versin canım

Birdy pazara gitmiş gelmiş bidaha yürüyüşe gitcekmişsin hareket kısmı iyide yetmedimi Burhaniye pazarlarını talan ettiğiniz daha ne aldınız bakem

kuralcılığın ve iraden için allah allah tüm testleri cidden bakılıp hepside normalimii ?!! :44: bence insülin kesin 5'in üstündedir yaa , yok oda normalse gıda intolerans testi kaldı geriye oda pahalı tabi

aynen filizcim,çift görmek midesini bulandırıp tansiyonunu bozuyo malesef....
amin canım inşallah

Biraz daha iyicedir inşallah babacığın

Kızlaaarrrrrrrrrrrr ben geldiiiimmm.

Sizi özledimmmmmmmmm

Bizde seni özledik beyaa bidaha arayı bu kadar açma Çiğdoş ,niye çok yoğunsun yeni işyerinde eleman eksikliğimi var :44:

Tabi sen daha çiçeği burnunda gelinsin gelen giden misafir olmuştur-oluyordur o yüzden işin zor ama çalışmaya başladıysan hafta içi iş nedeniyle misafir almazsın hafta sonlarıda artık olduğu kadarıyla yaparsın bence Karataydan şaşma sağlıklı beslenmiş oluyorsun en azından...

İşte asıl mesele o verdiğimiz kiloları hızla geri almamak ama 1 kase aşureden bişey olmaz yeterki tek kaçamak o olsun

Geldim geldim artık menü de bildiricem. Sürekli kalamam belki ama en azından diyetime devam ve akşamları uğrayacağım

Hafta içi 8-10 arası, hafta sonları değişebilmek kaydıyla bu saatlerde çoğunluk vede ben buralarda oluyos ona göre gel

işte yine canım sıkılıyor ve yine canım tatlı çekiyorşu şekeri kim bulmuş yaa

aman diyim sakııııın yeme sonra çok pişman olursun 1-2 gün kurusu kayısıyla geçiştirmeye çalış regl mi olacaksın acep :44:

hu huuuuu...sesver karatayyy...huuu...

Karatay kim gıı :44:

Bu arada dün internette 2 soru iptal diyodu haberiniz varmı ?

Hahahaha harbiden ne çektik beeee...Akşam misafirliğe gittik , aşure vardı (çoook tatlıydı , ben bi kaşık ancak yiyebildim) , sonra annem aşure yapmış , koca kase geldi , sonra karşı komşu getirdi Anneminkiyle komşununki az şekerliydi , onlardan yedim...Buı da sondur umarım , valla mafolduk lakin aşureyi de ben çok seviyorum yawww , ne kadar leziz ve besleyici bişey
Özledik seni canımcım yawww.Kaynana hamur manyağı yapmış sizi , intikam mı alıyo acaba Koltuk takımını güle güle kullanın , onlar eskisin siz heeeeep yeni kalın.Enişten de sana sevgi ve saygılarını yolladı , "sesi-soluğu çıkmıyo çoktan" dedi.
Anaaaam ne çok hastalık oldu topikte bu aralar...Geçmişler olsun İğneoyam , teyzemin nesi var , hayırdır niye o bölümde ?
Eğer muhtarımız olmasaydı hepimiz listesiz kalacaktık bu hafta , Allahtan kendisi 911 hızıyla ulaştı da cafcaflı bi liste yaptı.
Canımcım , soyup 1cm eninde halka halka doğruyorum.Tencereye bunları , ince doğranmış soğanları , minik doğranmış bir havucu koyup soteliyorum.Sonra yarım limon suyu ilave ediyorum biraz daha soteledikten sonra sıcak su ilave ediyorum ve elmalar yumuşayana kadar pişiriyorum.Kapatıp hiç ellemeden soğumasını bekliyorum.Sonra kaba alıp bir gece dolapta bekletiyorum.Ertesi gün ince doğranşı dereotu ilavesiyle yiyoruz.Tabi bu benim yapış şeklim , başka türlü yapanlar da muhakkak...

Hayatım yeşillik ve balık almaya gittim.Bi de bizim pazarın giyim bölümü çok güzeldir , ne ararsan var (peruk dahil) , orda dolaştım biraz.Sonra da evet , gelip yürüyüş yaptım.Senin günün nasıl geçti bakalım ?

sağol canım düzenimi oturtamadım daha elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum zaten sadece tatlıyı ve abur cuburu çıkar hayatından o bile yetiyor ama işte becerebilene bu konuda bana koca bir 0

Nabersin yavlum ? parmağın nasıl oldu :44: günlük ziporun da tamam ohhh miss

ben bugün sabah tartılmaya bile fırsat bulamadan aceleyle kahvaltı yapıp eşim ve kızımla çıktım dershaneye ,ordan pazara trabzonlu birine tereyağı sipariş vermiştik trabzondan kargoyla gelmişti onu aldım markete de uğrayarak yürüyerek döndüm sonra öğle yemeği hazırladım ev toplayıp ütü yaptım arada bi komşumla kahve içtim sonra akşam yemeği hazırlayıp yedik bu arada süt siparişim geldi onu kaynattım soğuyunca kızmın dershanesi için kek yapcam sonrada zıbarıp yatcam inşallah yarın sabah yine koşturmaca ve 3 günlük ne yemek yapcam bilmiyorum ama yapcam işte bişeyler sonra 17:30 da evden çıkcam otobüsssss faslı

sağol canım düzenimi oturtamadım daha elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum zaten sadece tatlıyı ve abur cuburu çıkar hayatından o bile yetiyor ama işte becerebilene bu konuda bana koca bir 0

Daha gençsin daha kolay verirsin canım merak etme , bide tatlı ve abur cubur birçoğumuzun zaafı ama birden bire tamamen hayatından çıkarmak zor yavaş yavaş azalta azalta oluyor ve sonunda cidden o tatlılar çok tatlı abur cuburlar çok ağır gelmeye başlıyor kendiliğinden porsiyon azaltıyoruz zaten en azından bende öyle oldu eskiden hel yaz tatilinde çocuğu annemlerle yollayıp eşimle kalınca akşam yemeği yerine paket paket cips-yoğurt ardından meyva dondurma gofret vs ile karın doyurmaya başlamıştık en hızlıda o zaman kilo almıştık zaten şimdi çok şükür normale döndük pek aramıyoruz cıssları diyceksin niye kilo veremiyosun o zaman ; bayramla başlayıp aşure mevsimiyle devam eden mecburi kaçamaklar oldu sonrasındada tembellikten hazır yufkadan sosyete mantısı vs gibi yemekleri sık yapmaya başladım bide kış geldi daha az hareket var o yüsden canikom ha bide benim menopoz başlangıcı gibi mazeretim var canım

İyiyim şekerparem , parmak da iyi , kullanamıyorum ama zonklama geçti , yarına belki acısı da hafifler...Regl oldum akşamüzeri , balık faslından sonra güzel bi banyo yaptım , pijamaları giydim , kedi pozisyonunda takılıyorum...
Ohhh ne hareketli bir gün geçirmişsin öööleee , pövalla gözlerim pörtledi okurken.Maşallah nasıl yetişiyosun bu kadar şeye ve iki farklı şehre ve hayata ? Ben olsam yapamazdım , ya eşi ya işi şutlardım O bakımdan da Allah dağına göre kar veriyo tabe
Yağınızı afiyetle yiyin , ben de çok severim tereyağını.Güzel bi kurufasulye yap o yağla , ohhhh missss...Bizim Edremit tarafında da bi fasulye var , ismini öğrenemedim hala , taze fasulye şeklinde ama sapsarı.Barbunya gibi ayıklıyosun , içinden kuru fasulyenin tazesi çıkıyo.Sonbahar sonunda oluyo.Gelirken getirmiştim , ayıklayıp dondurucuya koymuştum , yarın ihtimal ki onu pişiricem.Sende yap güzel kurufasulye , yanına da bulgur pilavı.Ohhhh ağzım sulandı valla

Bugünki hadisemi paylaşiim sizle ; eşim akşamüstü kızı dershaneden getiriken yolda benden izin alabilirse fenerin maçını izlemeye gitceğini söylemiş benim kızda yaa sen çocukmusun koskaca adamsın ne izni istiyosun demiş eve gelince de babasından önce davranıp babam maç izlemeye gitcek ona göre ne iş yapcaksa şimdi yapsın sonra maç var dedi bende buyursun keki yapsın o zaman dedim ne dese beğenirsiniz mutfak işleri senin görevin dedii tabi tabi sizin göreviniz ne len o zaman bu evde hizmetci gibi ben yoruluyorum siz dershane kursa git gel yapıyosunuz anaaaa geldi eşim ben kaçar

Ayyy Makbuşun yaşındayken insan aklından geçirse zayıflıyo...Oysa şimdi bakkkkkkk (hatırladın mı bu şarkıyı?)...Yaşlılık çok fena anneeeemmm Diyorum ki ; 40 yaşına kadar vücut senin istediklerini , 40 yaşından sonra da sen vücudun istediklerini yapıyosun Zayıflamıcam diyo benim ki mesela , inat etti edepsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…