Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeği için yer elması pişirdim lakin bana yetişmedi soğuyunca yarına saklıyom..
akşam

hamsi buğulama
salata
3 kaşık mantı

şimdi de çay keyfim..yarın çok zor bir gün olacak:18::18: ...hem pazartesi hem eleman eksiği..10 cuyum..akşama pestil halinde gelirim heralde..neyseki regl azalmış olacak..

slm kızlar kv demi yine yoğun bakıma almışlar of ne oluyor bu kadına böyle yaa intübe oldu demişler ağzında koca bir hortm eşim de yine kendini bırakmış tabi o da çok kötü olmuş ben de evde fena oldum çok korkuyorum

canım çok kilolu demiştin:26:..bu tür hastaların toparlanması da zaman alır..Allah yardım etsin inşallah..:26:

canım çok kilolu demiştin:26:..bu tür hastaların toparlanması da zaman alır..Allah yardım etsin inşallah..:26:
inşallah canım bi iyileşme belirtisi de göstermiyor zaten ne güzel sevinmiştik çıktı diye dün gece fenalaşmış sürekli istifra etmiş sabah da kızına bu arabın ne işi var burda demiş bilinci gelip gidiyormuş sanki iyi olamayacak gibi

Makbuşum Muhtarın dediği gibi , yaş , kilo , varolan hastalıklar hepsi birer etmen iyileşme sürecinin değişmesinde.Teyzem atlatacak bu badireleri , içini ferah tut sen...

Makbuşum Muhtarın dediği gibi , yaş , kilo , varolan hastalıklar hepsi birer etmen iyileşme sürecinin değişmesinde.Teyzem atlatacak bu badireleri , içini ferah tut sen...

inşallah canım inşallah belirsizlik çok kötü

Afiyet olsun muhtarım.Hakkındır yicen tabi , uğraştın o kadar bidik bidik...Oyyyy yarın için başarılar dilerim.Gerçekten tiksinç bir gün olacağa benziyor ama Allahtan ümit kesilmez

Afiyet olsun muhtarım.Hakkındır yicen tabi , uğraştın o kadar bidik bidik...Oyyyy yarın için başarılar dilerim.Gerçekten tiksinç bir gün olacağa benziyor ama Allahtan ümit kesilmez
yanee hakettim bence de..
:18::18::18:

dua etmekten başka çare yok canım..
Evet canım ya , haklısın çok kötüdür ve zordur , tek çaresi de iyi düşünüp sabır göstermektir....

kesinlikle..

iyi akşamlar kızlar sizlere bişi danışmak istiyorum sabahları kalkınca cnm bişi yemek istemiyo günkurusu ve bikaç ceviz iyi geliyo öğle yemeğinde kahvaltı yapmayı seviyorum ama cevizle birlikte yiyince midem bulanıyo. acaba sadece kahvaltılarda olmak şartıyla azcık ekmek yesem buarada ekmeklerimide kendim yapıyorum evde yoksa yumurtadan peynirden zeytinden tiksinicem. şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ama ekmeksiz kahvaltıya dayanamıyorum bozuyorum diyeti malesef hiç yoktan bide böyle denemeyi düşünüyorum

canım ekmek direk şekerini yükseltir..ve insülin direncini artırır..hele ki sürekli yemek..bizler de hafta sonu kahvaltılarında bazen 1-2 lokma yiyoruz tabii nefis bu.:18:.ben mesela hafta sonu arada avuç içim kadar tandır ekmeği yiyorum hocamız da arada tandır ekmeğinin yenilebileceğini ama kilo verişi yavaşlatacağını söylüyor...

kısacası ekmek eklenen kahvaltı maalesef karatay olmuyor..

ben de çalıştığım için kahvaltıda ceviz ve 2 günkurusu yiyorum..ama öğlen güzelce karnımı doyuruyorum..yani 2.5 öğün yapmış oluyorum

ühüüüüüü o zaman yemiyim bariiiii bi sorum daha var cnm ben kpss çalışıyorum glikoz ihtiyacından dolayı cnm tatlı bişiler istiyo ders çalışırken şeytan bu konudada beni kandırıyo sanki tatlı bişiler yemezsen dersleri anlamazsın diyo şu şeytana durrr demek lazım onu napcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…