- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
hoş geldin kuzum napıyorsun nasılsın bende seni merak ediyordum
anladım canım eve misafir geldi mi ister istemez oluyor tabi dengeler bozuluyor maşallah kız fıstık gibi olmuşsun demekki bende yok atama yok düğün derken hepsini geri aldım verdiğim kilonun şimdi de kayınvalidem rahatsızlandı hastahanede eşim orda ben mecbur döndüm hepsini geri aldım verdiğim kiloların sonuç olarakNapm makbuş işler çok yoğun. Evde de eksikler olunca işten kalan zamanda eşya bakmaca,yemek, temizlik falan derken zaman doluyor. Hiç gelemedim buralara.
Bi ara 60.2 ye düştüm ama şuan 62 lerdeyim. Kaynanamlar bizdeydi. Yaptı hamur işini yaptı yaptı. 2 kilo aldım. 10 gündür bizdelerdi bir de onların çayıyla suyuyla uğraş bu hafta çok yoruldum.
anladım canım eve misafir geldi mi ister istemez oluyor tabi dengeler bozuluyor maşallah kız fıstık gibi olmuşsun demekki bende yok atama yok düğün derken hepsini geri aldım verdiğim kilonun şimdi de kayınvalidem rahatsızlandı hastahanede eşim orda ben mecbur döndüm hepsini geri aldım verdiğim kiloların sonuç olarak
bu diyet işlerini beceremediğime karar verdim şimdi de porsiyon azaltma şeklinde uygulamaya çalışıyorum bakalım
tekrar tebriks o zaman inşallah gider bu kış o kilolar , bu arada bozayı unutmuşum iç canım özellikle cuma tartıldıktan sonra
bide regl tatlı krizlerinde iç be Sersum cum yaa çok sıkınca daha fazla yiyesi içesi geliyor insanın
Benimde D-100 ve şehirlerarası yollara hediyem olsun beaa
inşallah canım hepimize inşallah amiinnnNe güzel kızında liseyi bitirmiş üniversitesi belli olmuş olur böyleceAllah sağlıklı emeklilikler nasip etsin inşallah
Bende 2. posta çamaşırı asıp pc yi eşime devretcem geç saatte gelebilirsem gelirim bende,iyi seyirler size
aynen canımcım..a101 açılınca hergün gittik 1 hafta..SİZİN MUHABBETİ OKUYUNCA, BENDE AĞRI DOĞUBAYAZITI hatırladım, bim açıldı diye ne kadar sevinmiştik, ardından birde migros açılınca göbek atmıştık kızlar ya... bilirim oralarda yaşamak ne farklı bi duygu. az kalmış sersum :)) ama şansın ne biliyomusun:Oraya atanan öpretmenler ilk atama oluyor ve tam idealistlik ve mesleki azmin doruğu oluyor ilk yıllar kızının eğitimi emin ol batıdakilerden kalmaz ve hatta daha iyicedir
ahhhh canım ya, testler hep normal dr hormanların çok güzel dedi. bilemedim ne yapmam lazım. ama kilo vermek zorundayım karatay çok sağlıklı ve bizim yaşam biçimimize çok uygun inşallah şu direnç geçer.
birde fizik uzmanı dr, bi arkadaş menopoz olmadan normal kilonuzun 5 kg altına inin demişti onu hatırladım.
birde ben tatlı yemeyi çok özledim nerdeyse rüyamda görcem. hoş ben rüyamda görsemde, karatay dışı diye yemem o kadar da kuralcıyım yani
neyseki canım bu son tayinimiz olacak..ne gezmişsiniz canım be çok zor valla adapte olmak rarklı kültürler ne zor canımya anlayabiliyorum seni bende benim babamda polisti çok gezdik okulda başarıyı tutturamadım devamlı okul değişir arkadaşlar öğretmenler çok zor biz 3 kardeşiz benlen abim istanbul doğumlu küçük kardeşim kayseri böyle gezdik istanbul,kayseri,diyarbakır,en son babam bizsiz tireboluya gitti bi daha taşınmak istemedik annem bir müddet yalnız kaldı yaaa böle işte sen anlatınca bi an gözümde canlandı :44:
neyse tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim vermek sorun deyilde onu koruyabilmek önemli dimi canlarım anaa şimdiden yük bindi
şimdide pazara gidicem geç kalmayayım kızlar öptüm hepicinizi
Kızlaaarrrrrrrrrrrr ben geldiiiimmm.
Sizi özledimmmmmmmmm
ööylesine mi geldin temelli mii...Napm makbuş işler çok yoğun. Evde de eksikler olunca işten kalan zamanda eşya bakmaca,yemek, temizlik falan derken zaman doluyor. Hiç gelemedim buralara.
Bi ara 60.2 ye düştüm ama şuan 62 lerdeyim. Kaynanamlar bizdeydi. Yaptı hamur işini yaptı yaptı. 2 kilo aldım. 10 gündür bizdelerdi bir de onların çayıyla suyuyla uğraş bu hafta çok yoruldum.
başladın mı geldin miiBen bu geçiş döneminde veremediğime üzülmüyorum aslında ama zaman kaybettim sadece ona üzülüyorum. vermiştim bu kadar işimin arasında diyeti de iyi kötü uygulamaya çalışıyordum.Neyse bende tekrar başladım bugun.
Ben bu geçiş döneminde veremediğime üzülmüyorum aslında ama zaman kaybettim sadece ona üzülüyorum. vermiştim bu kadar işimin arasında diyeti de iyi kötü uygulamaya çalışıyordum.Neyse bende tekrar başladım bugun.
Geçmiş olsun canım. Aaaaaaa evlendin miiiiii :)))) Hayırlı olsun
sağol canım yazık babacına inşallah hemen geçer üzülme
aynen filizcim,çift görmek midesini bulandırıp tansiyonunu bozuyo malesef....
amin canım inşallah
afiyet olsun filizim
Sizi özledimmmmmmmmm
ööylesine mi geldin temelli mii...
nedir bu kaynanalardan çektiğiniz beyaaa
başladın mı geldin mii
verirsin sen yinee hızlıca gider onlar şimdi sağol bu arada canım evlendim bayramda
vayyyy çiğdemde gelmiş
hoşgeldi kuzum bidaha gitme artık
Filizim , Makbuşum ve kaçak Çiğdemim selam kızlar , n'aber nasılsınız? Ben pazara gittim-geldim , şimdi de yürüyüşe gidiciiim.Akşama hamsi-salata-yerelması...Öptüm gıdılarınızdan
yemek yapmaya ve yemeye gittim beyaa..geldim işte..Bende arada evi topladım bu arada kızlar hemencik gitmişsiniz
Bide kayınvalidemlerin gelesi tuttu. Salon takımı aldık da meraktan bakmaya geldi
.
sürekli kalma ama gellGeldim geldim artık menü de bildiricem. Sürekli kalamam belki ama en azından diyetime devam ve akşamları uğrayacağım
anladım canım eve misafir geldi mi ister istemez oluyor tabi dengeler bozuluyor maşallah kız fıstık gibi olmuşsun demekki bende yok atama yok düğün derken hepsini geri aldım verdiğim kilonun şimdi de kayınvalidem rahatsızlandı hastahanede eşim orda ben mecbur döndüm hepsini geri aldım verdiğim kiloların sonuç olarak
bu diyet işlerini beceremediğime karar verdim şimdi de porsiyon azaltma şeklinde uygulamaya çalışıyorum bakalım
yenee filiz hanım..haftaya ficans gibi olma..
sabah temizlikti çamaşırdı bulaşıktı anca gelebildim...
bi de dün eşim film izlerken sızdığı içün aynı filmi bidaa izledikk
kahvaltım
pastırmalı omlet
yumuşak peynirden kendi yaptığım uydurmasyon baharatlı cevizli krem peynir
ceviz 1 gün kurusu
üstüne tabiisi çayy ve Türk kahvesi...
şimdi de 2. öğünü hazırlamaya gidecem ficansım senden özendim bulgurlu kadınbudu köfte yapıciimm..
yanına da kabak sote sarımsaklı yoğurtlu
Filizim , Makbuşum ve kaçak Çiğdemim selam kızlar , n'aber nasılsınız? Ben pazara gittim-geldim , şimdi de yürüyüşe gidiciiim.Akşama hamsi-salata-yerelması...Öptüm gıdılarınızdan
yemek yapmaya ve yemeye gittim beyaa..geldim işte..
vayyy meraklı kaynana
sürekli kalma ama gell..yoğunsun kuşum biliyom ama özlüyoz beyaa...:13::13::13::13:
Arkadaşlar, dün listeyi yapamadığım için ÇOOOOK ÖZÜR DİLİYORUM.
Eşimin halası hastaneye yattı. Açıkçası çıkabilecek gibi gözükmüyor. Onun yanındaydık. Gerçi Enfeksiyon Hastalıklarına yatırmışlar. İçeri de pek giremiyoruz ama... Şimdi evdeyim. Sağolsun sorumluluk bilinci had safhada olan muhtarımız listesiz bırakmamış topiği.
Hepinizden teker teker özür diliyorum.
Muhtarım yalakalık yapıcam derken, hepten mimlendim, iyi mi?
2. öğünümü de bildireyim
5 tane kadınbudu köfte (bulgurlu ve actifrayda)
kabak kaavurma üstüne sarımsaklı yoğurt(actifrayda)
1 bardak şalgam suyu
bu arada itiraf edeyim Türk kahvesinin yanında 1 ısırık çikolata
Sizi özledimmmmmmmmm
Hoşgeldin çiğdemcim
Arkadaşlar, dün listeyi yapamadığım için ÇOOOOK ÖZÜR DİLİYORUM.
Eşimin halası hastaneye yattı. Açıkçası çıkabilecek gibi gözükmüyor. Onun yanındaydık. Gerçi Enfeksiyon Hastalıklarına yatırmışlar. İçeri de pek giremiyoruz ama... Şimdi evdeyim. Sağolsun sorumluluk bilinci had safhada olan muhtarımız listesiz bırakmamış topiği.
Hepinizden teker teker özür diliyorum.
Muhtarım yalakalık yapıcam derken, hepten mimlendim, iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?