Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoş geldin kuzum napıyorsun nasılsın bende seni merak ediyordum

Napm makbuş işler çok yoğun. Evde de eksikler olunca işten kalan zamanda eşya bakmaca,yemek, temizlik falan derken zaman doluyor. Hiç gelemedim buralara.

Bi ara 60.2 ye düştüm ama şuan 62 lerdeyim. Kaynanamlar bizdeydi. Yaptı hamur işini yaptı yaptı. 2 kilo aldım. 10 gündür bizdelerdi bir de onların çayıyla suyuyla uğraş bu hafta çok yoruldum.

anladım canım eve misafir geldi mi ister istemez oluyor tabi dengeler bozuluyor maşallah kız fıstık gibi olmuşsun demekki bende yok atama yok düğün derken hepsini geri aldım verdiğim kilonun şimdi de kayınvalidem rahatsızlandı hastahanede eşim orda ben mecbur döndüm hepsini geri aldım verdiğim kiloların sonuç olarak

bu diyet işlerini beceremediğime karar verdim şimdi de porsiyon azaltma şeklinde uygulamaya çalışıyorum bakalım

Ben bu geçiş döneminde veremediğime üzülmüyorum aslında ama zaman kaybettim sadece ona üzülüyorum. vermiştim bu kadar işimin arasında diyeti de iyi kötü uygulamaya çalışıyordum.Neyse bende tekrar başladım bugun.

Geçmiş olsun canım. Aaaaaaa evlendin miiiiii :)))) Hayırlı olsun

ivettt içicem cumalarııı
kesinlikle..gözümde tatlılar çikolatalar uçuşuyoo:18::18::18:

olsun beyaaa

inşallah canım hepimize inşallah amiinnn

gelemedim

aynen canımcım..a101 açılınca hergün gittik 1 hafta..

inan çok doğru tespit..kızımın sınavından 1-2 hafta önce sınıf öğretmeni ve 2 branş öğretmeni(mtematik,ing,inklap)bize ev gezmesine geldiler..hayran kaldım konuşmalarına ideallerine..biz buraya kızınız gibi çocukların kurtuluşu için geldik buradan da böyle başarılı öğrencilerin kazanmaları için kader bizi buraya yolladı dediler..kızıma bir gaz bir gazz anam nerdeyse ben bile sınava girmek için yalvaracaktım..kızımı çok şanslı gördüm ve öğretmenlerimizle gurur duydum..zaten sınıfları da özel okul gibi 20 kişilik..okulumuzda buranın il 1. ee daha ne olsun..kızım çok şanslı bence..herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler bence bizim buraya gelmemiz kızımın şansı oldu..izmirde bukadar öğretmenlerinin dikkatini çekmez ve başarılı olamazdı..orada da başarılıydı ama burada daha çok sivrildi..çok şükür..Allah tamamına erdirsin inşallah

gidecek bu kilolar canım sabret..hepimiz yaza fit hatunlar olarak girecez

neyseki canım bu son tayinimiz olacak..
yenee filiz hanım..haftaya ficans gibi olma..

Kızlaaarrrrrrrrrrrr ben geldiiiimmm.

Sizi özledimmmmmmmmm

ööylesine mi geldin temelli mii...
nedir bu kaynanalardan çektiğiniz beyaaa

başladın mı geldin mii

sabah temizlikti çamaşırdı bulaşıktı anca gelebildim...
bi de dün eşim film izlerken sızdığı içün aynı filmi bidaa izledikk

kahvaltım

pastırmalı omlet
yumuşak peynirden kendi yaptığım uydurmasyon baharatlı cevizli krem peynir
ceviz 1 gün kurusu

üstüne tabiisi çayy ve Türk kahvesi...

şimdi de 2. öğünü hazırlamaya gidecem ficansım senden özendim bulgurlu kadınbudu köfte yapıciimm..
yanına da kabak sote sarımsaklı yoğurtlu

verirsin sen yinee hızlıca gider onlar şimdi sağol bu arada canım evlendim bayramda

Filizim , Makbuşum ve kaçak Çiğdemim selam kızlar , n'aber nasılsınız? Ben pazara gittim-geldim , şimdi de yürüyüşe gidiciiim.Akşama hamsi-salata-yerelması...Öptüm gıdılarınızdan

bizim bilgisayar kafayı yedi zor yazıyom valla
öğlen çorbamı işmiştim ne güzel kapı çaldı bi baktım komşu aşure getirmiş dumanı üstünde yiyivermişim:18::18::18::18::18:
uffffff ne çektik be aşureden

ööylesine mi geldin temelli mii...
nedir bu kaynanalardan çektiğiniz beyaaa

başladın mı geldin mii

Geldim geldim artık menü de bildiricem. Sürekli kalamam belki ama en azından diyetime devam ve akşamları uğrayacağım

verirsin sen yinee hızlıca gider onlar şimdi sağol bu arada canım evlendim bayramda

inşalllaaaaahhh makbuş öyle umud ediyorum

Hayırlı olsunnnnn

vayyyy çiğdemde gelmiş
hoşgeldi kuzum bidaha gitme artık

Oşşbulduk beyaaa

İnşallahhhh gitmicem. Arada idare edin beni feci yogunum.

Filizim , Makbuşum ve kaçak Çiğdemim selam kızlar , n'aber nasılsınız? Ben pazara gittim-geldim , şimdi de yürüyüşe gidiciiim.Akşama hamsi-salata-yerelması...Öptüm gıdılarınızdan

Bende arada evi topladım bu arada kızlar hemencik gitmişsiniz

İyiyiz birdym napalım. İş güç çalışmaca eve gel yemece içmece temizlemece...

Bide kayınvalidemlerin gelesi tuttu. Salon takımı aldık da meraktan bakmaya geldi

Sen de ne var ne yok bakim. Enişteme saygılar

.

Son düzenleme:
Bende arada evi topladım bu arada kızlar hemencik gitmişsiniz

Bide kayınvalidemlerin gelesi tuttu. Salon takımı aldık da meraktan bakmaya geldi

.
yemek yapmaya ve yemeye gittim beyaa..geldim işte..
vayyy meraklı kaynana

Geldim geldim artık menü de bildiricem. Sürekli kalamam belki ama en azından diyetime devam ve akşamları uğrayacağım
sürekli kalma ama gell ..yoğunsun kuşum biliyom ama özlüyoz beyaa...:13::13::13::13:

2. öğünümü de bildireyim

5 tane kadınbudu köfte (bulgurlu ve actifrayda)
kabak kaavurma üstüne sarımsaklı yoğurt(actifrayda)
1 bardak şalgam suyu

bu arada itiraf edeyim Türk kahvesinin yanında 1 ısırık çikolata

Arkadaşlar, dün listeyi yapamadığım için ÇOOOOK ÖZÜR DİLİYORUM.

Eşimin halası hastaneye yattı. Açıkçası çıkabilecek gibi gözükmüyor. Onun yanındaydık. Gerçi Enfeksiyon Hastalıklarına yatırmışlar. İçeri de pek giremiyoruz ama... Şimdi evdeyim. Sağolsun sorumluluk bilinci had safhada olan muhtarımız listesiz bırakmamış topiği.

Hepinizden teker teker özür diliyorum.

Muhtarım yalakalık yapıcam derken, hepten mimlendim, iyi mi?

Canım çok geçmiş olsun kayınvalidene,Allah acil şifalar versin

yenee filiz hanım..haftaya ficans gibi olma..

Afiyet olsun cicim

Canım bulgur pilavlık mı yoksa köftelik bulgur mu,bi de actifry da yaparken yumurtaya vs bulamıyor musun:44::44:

Pazarlar, yürüyüşler, yapılmış ,akşam için de afiyet olsun canım

yemek yapmaya ve yemeye gittim beyaa..geldim işte..
vayyy meraklı kaynana

sürekli kalma ama gell ..yoğunsun kuşum biliyom ama özlüyoz beyaa...:13::13::13::13:

yok yok merak etmeyiinnn

Kaynanatör bide alacağım aksesuarlar hakkınd da akıl veriyo. Hallederim ben onları dedim

Canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin

Afiyet olsun,bi ısırıktan bişey olmaz

Kızlaaarrrrrrrrrrrr ben geldiiiimmm.

Sizi özledimmmmmmmmm

Hoşgeldin çiğdemcim

Selam kızlar

Bugünkü menüler

Sabah menemen,peynir,1 lokma ayva reçeli ,kuru kayısı ve ceviz

Öğlen kırmızı mercimek çorbası,bir kaç ceviz

Akşama zeytinyağlı barbunya ve kadınbudu köfte var

Hoşgeldin çiğdemcim

Hoşbulddummm

Çok çok geçmiş olsun hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…