Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tatvan da 15 yıl önce bizde öyleydik canım..kızım orada doğdu..almer market diye bi market açılmıştı market arabalarını görünce mutluluktan ağlayacaktım nerdeyse..
yani orayla kıyaslayınca(gerçi şimdi tatvan müthiş gelişmiş)hakkariyi öpüp de başıma koyarım yanii..

vericez ve almıycazz

yap kıs yap çok kolay oluyor..ben pidelerin üstüne etleri döşeyip sosu döküp microda 1 dk da ısıtıyorum yanına yoğurt ve üstüne kızgın tereyağı tamamdır..

gidelim gidelim leylaka

becerirsiinn...daha dur yolun başındasın..vericez başka yolu yok

bişey diğil efemm

aynen ben de senin gibi seviyorum keki kurabiyeyi canım..zaten yemek zevklerimiz çok benziyo kayınçom ama hamırişi sana kilo verdiriyo bana aldırıyo..bunu çözemedim henüz..:44::44:

vardır bi sebebi elbet oyam işi olmasa gelirdi zaar..

görev bu ciddiyet ister.

sen orda kışın da girebileceğin havuz var ve girmiyosuunnn..delimisuuuunnn...

çok ilginç yaa:44::44:..yazık amcama ne kadar zor..hele o yemek borusu tahrişi çok zordur..bi de gözleri..Allah şifa versin canım..geçecek elbet..

Son düzenleme:
Selam azimli hatunlar

Öncelikle Leylak'cım babana acil şifalar diliyorum Allah beterinden saklasın başka dert vermesin canım kaynanatör içün şimdiden kolay gelsin çabuk geçsin diyorum

Sersum,Özlemkartal,Ficans,Filiz ve İğneoyası ergenyusların sınavları iyi geçmiş çok sevindim nisanda dahada iyi geçer ,emeklerinin mukafatını alırlar inşallah

Filiz'cim tebrik takdirs haftanın şampiyonu olmuşsun fırsat bulursam geçmiş menülerine bakcem bu işin sırrı içüün

Alya en çok sana şaşırdım akşamüstü meyvaları nedeniyle kilo almasanda sabit kalırsın diyodum sanada bravo

Cakmel tahlil yaptırmışmıydın canım mutlaka vardır bir sebebi :44: özellikle insülün direnci,troid, D-vit eksikliği falan varsa baştan zor olur ama yılmadan devam edersen çorap söküğü gibi arkası gelir

Birdy kirvelerdesiniz kurabiyeleride afiyetle yiyosunuzdur inş. kendi kendine teşhis koymaktan vazgeç en iyisi, insan stres oluyo yaa bir an önce git alt takım dr na seninde sevenlerininde kafası rahatlasın canikom evet üniversite hastanesinde belki kalabalktan sıra falan olur ama tam teşekküllü ve alt birimlerin sayısı çok olduğu için helede tecrübeli dr'a denk gelirsen memnun kalırsın canımcım bir tanıdığım hamileliği boyunca hep özele gitmişti hemde anadolu yakasında otururken bakırköye gidiyordu işten sonra akşamları yada hafta sonları sonra terslikler oldu dr'u çapa yada cerrahpaşaya gitseniz daha iyi olur dedi yani iş ciddiye binince korkup doğru adresi gösterdi

İğneoyası kızının sınavı miniklerin uykusu vs derken aklından uçup gitmiştir kesin liste işini bencede ekmezdi yoksa

geçmişin tamamını okumuştum aklımda bunlar kalmış unuttuklarım kusura bakmasın

Bana gelince bu sabah 64.4 çıktım 300 gr artıdayım yani ama kaçamaksız 2 öğün ve 2 saat pazar alışverişi sporu üstüne akşama kadar evde temizlik ,yemek, çamaşır atmaca-asmaca en son duş alıp şimdi de kahve ve sizi okumaca yarın inşallah daha az çıkarım

çok şükür canım..amin inşallah

amaaann 300gr mı düşünüyon ben napayım ben:18::18::18:
sen gene kabızsındır..bi wc gitti 300 hatta --- bile olur alimallah.

Sersuuuum afiyet olsun pidesiz iskender için afferüm sana pideleri yemediğin içüün

6 ay sonra tayinlermi belli oluyor yoksa taşınıyomusunuz :44: batıda kaç sene kalırsınız sonra neresi olur yine doğumu inşallah batı yada kuzey-güneydir canım benim yaa yazını ve özlemin yazısını okuyunca hala inanamıyorum memleketimizin farklı yerleri arasındaki uçuruma ve inan bende herkes gibi üzülüyorum Allah memleketimizin geleceğini hayır etsin çocuklarımız daha iyi şehirler ve şartlarda yaşarlar inşallah

çok şükür canım..amin inşallah

amaaann 300gr mı düşünüyon ben napayım ben:18::18::18:
sen gene kabızsındır..bi wc gitti 300 hatta --- bile olur alimallah.

300 gr ı düşünmüyorum da adam akıllı menopozda ne halt edicem onu düşünüyorum şimdi az-çok iyi-kötü metebolizma çalışıyor

ama geçen yılbaşı ertesi şaarbında etkisiyle çıkardığım için sabah bomboş mideyle 61.5 idim o zamandan beri bidaha 62 yi bile

göremedim şımarıklıktan bakalım bu yılbaşına kadar kaç olucam :44:

Nöörüyon mıhtar yoksam pideleri yediğini nasıl söylicenimi düşünüyon kara kara şaka bir yana batıya gelince daha hareketli bir hayatın olacak ve böylece daha fazla kilo vereceğine inanıyorum canım önemli olan sağlık

mayısta yerimiz belli olacak temmuz da taşınma canım.:18::18:.bu son doğuydu artık emekli olacağımız yere gideceğiz hayırlısıyla..eşimin kadrosunda 2 doğu oluyor neyseki.

kıss hatırlamıyor musun buraya A101 açılınca nekaa sevindiğimi..bir de ençok neye seviniyorum biliyor musun A101 e boza geliyor..burada bozayı bilmiyorlar..kızım da ben de hasret kaldık..pastanelere sordum geçen kış o ne diyolar..
A101 yaz başı açıldı 1 ay kadar sonra boza gelir..karatay maratay dinlemem içicem valla..

görürsün görürsün inşallah.. az biraz sabretsek tutsak boğazı gidecek elbet..ben şu regl bitsin patlatıcam bombayı gene inşallah..çığırından çıktım bende

Son düzenleme:

yok kıss yazıyodum..yemedim pide felan..

batıya bırakmaya niyetim yok bu 10 kilo bu kış gidecek..hakkariye hediyem olsun..

Eveet hatırlıyorum A101 'e ne çok sevindiğini ve hem sevinmiştim hemde hüzünlenmiştim orada yaşayan insanlar nasıl kabullenip

devam ediyorlar başka yerleri gezerek görmeselerde tv den filan görüyorlardır ya en çok çocuklara üzülüyorum...

Aaa emekliliğe kaç seneniz var benim 2, eşimde beni bekliyor bide kızın lisesi belli olsun diyoruz hakkımızda hayırlısı olsun canım sizinde istediğiniz batı şehri olur inşallah

emeklilik benim doldu ama yaşa takıldım.2018..eşiminde aynı...hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
ailecek film izlemce kızlar..geç vakit gene gelirim belki..öpüldünüzz..

yok kıss yazıyodum..yemedim pide felan..

batıya bırakmaya niyetim yok bu 10 kilo bu kış gidecek..hakkariye hediyem olsun..

tekrar tebriks o zaman inşallah gider bu kış o kilolar , bu arada bozayı unutmuşum iç canım özellikle cuma tartıldıktan sonra

bide regl tatlı krizlerinde iç be Sersum cum yaa çok sıkınca daha fazla yiyesi içesi geliyor insanın

Benimde D-100 ve şehirlerarası yollara hediyem olsun beaa

emeklilik benim doldu ama yaşa takıldım.2018..eşiminde aynı...hayırlısı bakalım..

Ne güzel kızında liseyi bitirmiş üniversitesi belli olmuş olur böylece Allah sağlıklı emeklilikler nasip etsin inşallah

ailecek film izlemce kızlar..geç vakit gene gelirim belki..öpüldünüzz..

Bende 2. posta çamaşırı asıp pc yi eşime devretcem geç saatte gelebilirsem gelirim bende,iyi seyirler size

canım çok geçmiş olsun tez zamanda allah şifasını versin insan sağlığından olunca herşey boş geliyor allah kimseyi sağlığıyla sınamasın

sağol makbuşum,aminnn
sen de hoşgeldin,evlenmişsin...bir ömür boyu mutluluk dilerim bendekayınvalidene de çok geçmiş olsun

gidelim gidelim leylaka

çok ilginç yaa:44::44:..yazık amcama ne kadar zor..hele o yemek borusu tahrişi çok zordur..bi de gözleri..Allah şifa versin canım..geçecek elbet..

gelin kıss gelin
sağol canımcım,inşallah

sağol datlum benim,amiinn
kaynanatörü sorma,yarın sabah gelebilirayyy bi kötülüğü yoktur bana ama hem pis hem de sevemedim gitti

SİZİN MUHABBETİ OKUYUNCA, BENDE AĞRI DOĞUBAYAZITI hatırladım, bim açıldı diye ne kadar sevinmiştik, ardından birde migros açılınca göbek atmıştık kızlar ya... bilirim oralarda yaşamak ne farklı bi duygu. az kalmış sersum :)) ama şansın ne biliyomusun:Oraya atanan öpretmenler ilk atama oluyor ve tam idealistlik ve mesleki azmin doruğu oluyor ilk yıllar kızının eğitimi emin ol batıdakilerden kalmaz ve hatta daha iyicedir

ahhhh canım ya, testler hep normal dr hormanların çok güzel dedi. bilemedim ne yapmam lazım. ama kilo vermek zorundayım karatay çok sağlıklı ve bizim yaşam biçimimize çok uygun inşallah şu direnç geçer.

birde fizik uzmanı dr, bi arkadaş menopoz olmadan normal kilonuzun 5 kg altına inin demişti onu hatırladım.

birde ben tatlı yemeyi çok özledim nerdeyse rüyamda görcem. hoş ben rüyamda görsemde, karatay dışı diye yemem o kadar da kuralcıyım yani

amcama yazık yaa hepsi üstüste gelmiş gerçekten çok geçmişolsun çivt görme olayıda çok kötü yaa midesinide bulandırır yani düşünsenize insan kötü hisseder leylakım sende mahfoldun canım kolaymı sabır diliyorum tez zamanda düzelir inşallah

ne gezmişsiniz canım be çok zor valla adapte olmak rarklı kültürler ne zor canımya anlayabiliyorum seni bende benim babamda polisti çok gezdik okulda başarıyı tutturamadım devamlı okul değişir arkadaşlar öğretmenler çok zor biz 3 kardeşiz benlen abim istanbul doğumlu küçük kardeşim kayseri böyle gezdik istanbul,kayseri,diyarbakır,en son babam bizsiz tireboluya gitti bi daha taşınmak istemedik annem bir müddet yalnız kaldı yaaa böle işte sen anlatınca bi an gözümde canlandı :44:
neyse tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim vermek sorun deyilde onu koruyabilmek önemli dimi canlarım anaa şimdiden yük bindi omuzlarıma
sabah kahvaltım

3 ad. köfte
peynir zeytin
domates salatalık biber
fındık
yeşilçay
öğlen
tavuk çorbası
fındık
çay olur böle pilanladım
akşamada nasipse
kuymak
tavuk salatası
ayran düşünüyorum
şimdide pazara gidicem geç kalmayayım kızlar öptüm hepicinizi

aynen filizcim,çift görmek midesini bulandırıp tansiyonunu bozuyo malesef....
amin canım inşallah

afiyet olsun filizim

Kızlaaarrrrrrrrrrrr ben geldiiiimmm.

Sizi özledimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…