- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
tatvan da 15 yıl önce bizde öyleydik canım..kızım orada doğdu..almer market diye bi market açılmıştı market arabalarını görünce mutluluktan ağlayacaktım nerdeyse..benim ilk görev yerimde kasap,lokanta market yoktu,ufak bi bakkala kalmıştık,tek lokantamsı yer "şerifenin yeri"adı altında faaliyet gösteren ve arabaşı çorbası dışında bişey yapılmayan izbe bi dükkandışükür bitanem
kıs ne kolaymış hakkaten ben de deneyim arada iyi olur,yemek yapmaktan bıkıyo insan bazenvericez canım ama bu kez geri almıcaz
off menüye bak
ben de ben de gitcem leylaka
yani orayla kıyaslayınca(gerçi şimdi tatvan müthiş gelişmiş)hakkariyi öpüp de başıma koyarım yanii..
vericez ve almıycazz
yap kıs yap çok kolay oluyor..ben pidelerin üstüne etleri döşeyip sosu döküp microda 1 dk da ısıtıyorum yanına yoğurt ve üstüne kızgın tereyağı tamamdır..
gidelim gidelim leylaka
hanımlar ben bu kilo verme işini pek beceremicem sanırım
leptin hanım bana küsmüş nasıl barışır benimle bilmem
herkesiiiii özellikle muzaffer olan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
haftaya cuma dahada çok daha çooook kilo veririz inşallah
sersum hanım elleriniz dert görmeye, söz olsun bidaha izinli olan olursa listeyi ben yapıcam
köyün başkanıysan bu kadar yük de yüklenmez ki
mideye gidenleri yazmayı unutmuşumda
sabah 09:30
2 yumurtadan omlet
1 kase kuru erikli- keten tohumlu yoğurt
1 bardak fındık
akşam
16:00
mantar çorbası 2 tabak
1 bardak fındık-badem karışımı
4-5 yk taze fasulye
bişey diğil efemm
aynen ben de senin gibi seviyorum keki kurabiyeyi canım.Kızlar yürüdüm-geldim.Azıcık sizleri okudum.Öncelikle muhtarımın güvendiği dağlara kar yağmış , İğneoyam muhtarı satmışAma bizim muhtar o kadar sorumluluk sahibi ki derhal inisiyatifi ele alıp listeyi nakış gibi işlemiş , ellerine sağlık muhtarım , bugün bi Sersum kolay yetişmiyo hakkaten Bu vesileyle öncelikle Filizim Toprağım sonralıkla kilo veren tüm güzelleri can-ı gönülden kutluyorum.Aynı kalan ve veremeyenlerin de canı sağolsun diyorum.Haftaya Allah kerim.Filizim sen hakket naapmışın ööle bu hafta , valla bi sırrın varsa paylaş bizlerle Kurabiyeleri sormuşsun , yok ööle şaheser diil lakin ben kurabiye çok severim.Bize yaptığım "bence" leziz olmuş , "bence" diyorum çünkü ben bişeyin tuzlu olmadığının anlaşıldığı kadar tatlı olmasını seviyorum.Yani yediğimde "evet , tatlı bu" diyebiliyosam o şeker miktarı benim için tamamdır ama normal insanlar için çoook tatsızdır.Bugünkü kurabiyeleri de gözkararı yaptım : tereyağ,yumurta,biraz pekmez,toz zencefil,tarçın , dövülmüş fındık , tam buğday unu , kabartma tozu koydum.Yumurta hariç hepsi göz kararı.Bence güzel ama mesela annemlere tattırsam beğenmezler muhtemelen.Herkesin seveceği bişey diil.Ayyy ne çok anlatmışım bea , alt tarafı kurabiye işte.....
Leylakım , Ficansım , geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.Leylakım hayırdır , n'oldu babana , başka nesi var , tansiyon falan mı , hayırdır canım?
Özlemim , evet canım sitenin havuzuna gittim.Bu yıla kadar niyeyse hiç gitmiyodum , ancak bu yıl akıl edebildim gitmeyi , onu da aslında ben diil de enişteniz akıl etti "git" diye.Valla evin direği erkek
Hee kızlar Murat'a "kirvem" demeye başladım , bundan sonra kendisinden "kirvem" diye bahsedicem , bilgilerinize...
Ayyy başka bişey daha yazacak mıydım unuttum , inşallah hepinize cevap vermişimdir yawww :44::44::44:
vardır bi sebebi elbet oyam işi olmasa gelirdi zaar..
görev bu ciddiyet ister.
sen orda kışın da girebileceğin havuz var ve girmiyosuunnn..delimisuuuunnn...
gel sersumum beraber yiyelim
babama gelince;çok ilginç hepsi üst üste geldi,şöyle ki:gripten sonra kusma ve karın ağrısı başladı,meğerse idrar yolları iltihaplanması varmış.kusunca midedeki asit tüm yemek borusu yakmış...şu an sıvı dışında bişey yiyip içemiyo.bir de bunlar yetmezmiş gibi aşırı kusmadan dolayı göz sinirleri kanama yapmış(şeker de var bu da etkilemiş tabi) bu yüzden çift görüyo herşeyibu çok acayip yaaa,o kadar mr,tomografi,göz dr una gittik bişey çıkmadı.ama 1 haftadır böyle...napıcaz hiç bilmiyorum [/B][/FONT][/SIZE]
çok ilginç yaa:44::44:..yazık amcama ne kadar zor..hele o yemek borusu tahrişi çok zordur..bi de gözleri..Allah şifa versin canım..geçecek elbet..
Son düzenleme: