Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seni direkt İsaura'ya bağlamışlar Sarhoşum

yok canım yok niye veremiyon diye sormam ben genelde nasıl verdin diye sorarım maşallah 4 kilo kalmış zaten onu da verirsin hemencik bi toparladık mı valla haklısın bizde yavaş yavaş düzene giriyoruz şimdi bi ara pizzaya çok takmıştık bizim bi de öyle huyumuz var taktık mı takıyoruz bu aralar balığa taktık bu iyi en azından

ahhh ahhh isteyip de iradeye sahip olursam doğru çok rahat kilo veriyorum ama işte o da zor geliyor maalesef:18::18::18:

OOOOOOOO Çiğdem de gelmiş hoşgeldin sportmen vede hırslı hatuuun demek kaynanatör gelmiş hamura boğmuş nihayetinde gitmiş geçmişler olsun darısı Leylakın başına

Hoşbuldum canım ya. heeee sportmen ki ne sportmen. Hastaneye gitmek için her gün koşar adım en az 25 dakka yürüyorum. Kaynanatör hamura boğmasaydı 60.2 ye düştüydüm valla

Amn amin gitsin.

Valla canım iş yerinde eeman eksikliği yok da hasta çokluğu var

Benim saat olayı sakat beybi. Ne zaman geleceğim belli değil geceli gündüzlü çalıştığım içüüünn

Sağol canım teşekkür ederim

Valla sorma haır manyağı olduk yemicem diyorum beğenmedin mi oluyo

Verdiğim 2 kiloyu aldım. Neye azimliyim valla bu ay 59 a inilecek o kadar

hatunlar iyi akşamlar;

sabah annemle babam kahvaltıya geldiler ama kzı yediriyim derken sadece annemin getirdiği bazılı burmalıdan axıcık ve peynir yedim..

öğlen 15 de bir tabak dolusu bulgur üstüne nohut yemeği bol kırmızı biberli..

akşam yemeği yoktu ki eşim kahvaltılık yiyelim diyene kadar saat 20.30 da bir dilim kars kaşarı yedim..:18::18::18:

spor. 5 mil+500 adım+30 mekik+10 dk yer hareketi..

ama belimi hissetmiyorum şuanda..

çok egoist gördüm senii..liste yapılmasa nasıl rezil olucaaz sonra da disiplin olucaz..yapılsınn

e şekerim etli ekmek de lahmacun gibi hafta da 1 serbest zaten..tabee abartmamak lazım
çok da severim afiyet olsun

ahhhh o liste yok mu ben cumaya kadar tartılmıyorum bile ama 1 ay oldu sonuç çizelgede neyse yılmak yok sabır sabır...
yoook hiç abartmıyorum komutanım hiççç

senin kızı horoz gördüm babacı işte bu kız milleti anam sanki babaları doğurdu

selam kızlar nasılsınız keyıfler yerındedır ınsallah.dun sabah klasık karatay kahvaltısı aksamda fırında besamel soslu tavuk etlı kasarlı karnıbahar(yemegın ısmı tarıfını verıyo gıbı oldu:))))mıkemmeldı..

bu sabah ıse

2 yumurtadan omlet
peynır,zeytın,fındık
omega3,gunkurusu

Sersuuuum bi sen varsın muhtarım nasılsınız ne var yok geçmişi okuyamadım
kimse yok diye çıkmıştım ben de
Karatay kim gıı :44:

Bu arada dün internette 2 soru iptal diyodu haberiniz varmı ?
karatay siz oluyorsunuz..
matemeatikte 1 soru var onu biliyom diğeri hangi derski du bakiimm:44::44:

off offf ben de çok seviyom bu aşureyi beee..neyse ki bitti bizim muhitte..

eee makamın gereği el mecbuurr...aman diyyim sağlık olsun da ben müsaitsem hep yaparım listeyii

sırf sizden özendiğime aldım bende yer elması bu tarifle pişiricem şekerim..tarif için sağolasın iyi oldu valaa

bak cadıya seeennn...ne fena bu kızlarrr...valla benimki çok politik hangimiz işine gelirse onun tarafını tutuyor..
balık iyidir iyi
aman diyyim bel önemlii:26::26::26:
bravoss o zaman abartmadığın için

hem de ne horozzz

sabah kahvaltıdan sonra kocişle alışverişe gittik hem sebze meyve hem de market alışverişi yapıldı bitti..yerleştirilmesi kaldı
ayyy hiç sevmiyorum bu faslı peynir ve türevlerini dolaba koydum dinleniyorum valla

kahvaltıda

sucuklu omlet
kendi yaptığım bahartlı krem peynir
ceviz ve 2 gün kurusu

Sersuuuuum yakaladım mı seniii ? :44: alışverişler bitmiş geçmiş olsun,aldıklarınızı afiyetle yersiniz inşallah

Ben bu sabah kahvaltıda kızımın yemediği tostu yedim malesef :18: oysa dün akşam yaptığım kekin tadına bile bakmamıştım unlu şekerli

diye üstelik normal tost ekmeği idi hanfendi özel istedi diye bari kepekli çavdarlı olsaydı dimi kendime çanta kaç numereydi bu

çantacıklar yaf :44: neyse kalktığımdan beri totomu yeni koydum kıoltuğa, dünki ve ondan önceki kaynatıp tepsilerde dolapta

beklettiğim sütlerin kaymaklarını toplayıp 5 lt sini temiz su şişesine geri boşaltıp anneme diye ayırdım kalanıyla 2. yoğurt mayaladım

buraya kadar iyi sonra bi dünya tencere tava yıka ocağı sil falan ellerim sudan çıkamadı valla birazdan gidip yemek faslına

girişiciim şimdi dün akşamı okiim bakim

burdayım canım burdayım..

sağol canım..

neyse olan olmuş canım akşamı hafif tutarsın olur biter..laf aramızda bu sıralar benim de canım çok fena tost istiyor ama yemiyycemm
senin de ellerine sağlık sütler kaymak tutmuş yoğurtlar mayalanmış..ohh misss

akşama da yolculuk hadi hayırlısı..

Kızar selam , iyi Pazarlar cümleten, nasılsınız bakalım ?
Muhtarım,Sarhoşum maşallah bi sürü iş yapmışsınız Ben kalktım , kahvaltı ettim , çıktım-yürüdüm , geldim öğle yemeği yedim (kalan balık çorbası ve alan yeraması.Muhtarım tarifi beğenirsin inşallah , afiyetle ye sen de , dolapta kaldıkça güzelleşiyo) , şimdi kocayla kirve antrenman koşusunu gittiler , nerden baksan 2 saat yoklar , fırsattan istifade banyoları temizlicem , sonra da fasulye pişiricem.Şahane bir Pazar günü programı

kesin beğenirim tarifi..sen de az iş yapmamışsın yürüyüş başlı başına işş daha ne olsun..ee banyo temizliği de üstüne balla kaymak

kızım mantı istedi..amanın bana da Allah sabır versinn:18::18:

Geçmiş olsun canikom hem alttan hem üstten uff , desene kansızlığın sebebi belli haftaya cuma süpriz yaparsın artık hem gezi yeme içmeleri hem regl sonrası bide detoks vardı

Tereyağını bizde çok severdik ama Karataydan önce kolesterol ve trigliserid korkusuyla dr ve diyetisyenler yüzünden epey bisüre eve sokmamıştım annemlerede kızıyodum hala kullanıyosunuz diye,üstelik hiç işede yaramamıştı Karatay dan sonra değerlerimiz normale döndü valla (trigliserid ve insülin düştü kolesterol aynı )
Kurufasülyeyi etli yaparım varsa evde kurban bayramından iç yağ ondan katarım ,bol tereyağında ezilmiş sarmısaklı bulgur pilavı yaparım ve bi oturuşta tepeleme 1 tabak yerim Karatay korkum olmasa daha fazla yerim de ...

Valla ben o yaşlardayken aklımdan geçirsemde zayıflayamıyordum tek avantajım çok gezerdim hareketliydim sonra iş ve evlilik,çocuk derken zaman nasıl geçmiş nasıl yerleşmiş kilolar anlamadım gitti :44: o edepsizi sen bide menopozdan sonra gör tam kaşar oliyii

Seni direkt İsaura'ya bağlamışlar Sarhoşum

Hee sahibem ve sahibim şimdi yoldalar gelince toz alıp yarım kalan süpür sil işlerini yapcaklar çünki ben mutfaktan anca çıkarım

bi ara 62 idim yaa.. neyse yılbaşına kadar yine 62 olur inşallah kaçamakları azaltsam kesin olurda ah o pizza çok fene çook balık

süperdir hem omegada almış oluyosun

Sana kolay gelsin o zaman tabii büyükşehir hasta sayısı küçük şehirlere benzemez ama işe yürüyerek gidip gelmek de başarı ,hem senin alt-üst beden orantısızlığın vardı dimi BKI normal yürüyüşle altlar daha kolay erir sen diyodun zaten ben unutmadım babında yazıyom

Çoğunlukla horoz arasırada saftirik oluyor teyzesi bu sabah adet olmuş gelince toz aldırmaya kıyamıycam şimdi babasına şutlar zaten

Afiyet olsun Papadiya ben karnıbaharı %90 böyle pişiririm tavuk yoksa mantarlı olur,%10 salata yada yoğurtlu olur yemeğini senede belki bir -iki yaparım

Mantımııııı allah irade güçlüğü versin balım sanada kolay gelsin bende kaçtım öpüldünüz hepiniz

ne bu yaaa mantılar. kekler, beşamel soslu yemekler oooooo bende ota, fıstığa, fındığa talim...
eşim pazardan geldi envai çeşit ot almış görünce bi yutkundum ki demek seviyom ben yeşillleri dedimmmm
kek'e bayılırdımmmm
bitter çikolata ve Türk kahvesi veya nescafe öfffffff kederlendim şimdi
79 u bi görim valla 1 gün bayram etcem . dermişimmmm

sabah
fındık
peynir
fıstık

şimdi :
limonlu tarçınlı çay yaptım yanında fındık içi

akşama
balık
salata çeşitleriii

yaaa bu arada alya- kaha- ve güleryüz görünmüyorlar yoksam ben mi gözlerimi bi göstereyim

Ah canım Sarhoşum evte , her yerden akıştayım ama yine de şükür , ağrım-sızım yok şimdilik.Yarına Allah kerim.Pampişle senin karnabahar pişirme teknikleriniz çoook leziz.Geçen ben de demiştim ya , köfte vardı , köfteli yaptım , uyyyy içine düştük eniştenle.Ayrıca da kurufasulye yaptığında beni de çağır , yanına da o güzel bulgur pilavından yap , ne tarif vermişsin be , ağzımın suyu ayaklarıma kadar aktı şerefsizim
Muhtarım mantı konusunda ben de sabırlar diliyorum tabi öncelikle yaparken sabırlar diliyorum.O minik minik hamurları kapatma işi baya yıpratıcı , sonra da yememe kısmına sabırlar dilicem ama sanırsam ki 2 kaşık da olsa yemeyi hakediyosun ve de yiyeceksin.Benim mantıyla çok aram yoktur , hiç yemesem aklıma gelmez Allahtan.LAakin tepside pişen , nar gibi kızaran cinsine karşı boş değilim
He , banyolar tamam , nevresimler değişti , makineye çamaşır atıldı , yarına da süpürme ve toz alma işi kaldı.Yaşlandım annem , iki günde yapıyorum artık temizliği
Cakmel'im ne çektin be Fındıkla gün mü geçer kuzum , bari biraz normal yemek yeseydin.Fındık-fıstıklar benim içimi daha çok eziyo , hiç tokluk hissi vermiyo
Kızlar yemek yapmaya kaçıyorum , öpüldünüz...

Mantımııııı allah irade güçlüğü versin balım sanada kolay gelsin bende kaçtım öpüldünüz hepiniz

yaaa bu arada alya- kaha- ve güleryüz görünmüyorlar yoksam ben mi gözlerimi bi göstereyim
yooo bitek kaha yok:44::44:..güleryüz de alya da cuma buradaydı

seviyorum körolasıcayı napayımm

yedim maalesef 3 kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…