Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah veya öğlen 2-3 adet günkurusu ya da hurma cevizle beraber tatlı krizini azaltıyor.ya da çekirdekli siyah kuru üzümmm(5-6 adet).ayrıca tarçınlı süt canım..
başarılar..

sabah veya öğlen 2-3 adet günkurusu ya da hurma cevizle beraber tatlı krizini azaltıyor.ya da çekirdekli siyah kuru üzümmm(5-6 adet).ayrıca tarçınlı süt canım..
başarılar..

çok çok teşekkür ederim cnm bu arada farkındaysan kilo bildirimlerimiz paralel gidiyo artık düşüşe geçme zamanı dimiiiii

afiyet olsunnnn... ben mantı ihtiyacımı ıspanakla gideriyorum hamur yerine azıcık bulgurlu pişmiş susuz ıspanak kullanıyorum ve nefsimi kandırıyorumm

n e kadar çok sağlık problemi yaşayan arkadaş var ya ALLAHım inşallah ona el açan ve şifa bekleyen herkese öyle bir şifa versin ki ;kalben,bedenen,beynen ve ruhen hiiiiç hastalık dert kalmasın. sağlığı yerinde olanlarada huzur mutluluk bereket versin ve sağlıklarını muhafaza eylesin.

bırdy canım, topiğin orijinal fındık kurdu ben kuru yemişten hiiiiç haz etmezdim ,yemezdim de, şimdi mecburen yiyorum, kavrulmuş olanlar fena değil ama onlarda da trans yağ malum olunca, çiğ olanları yiyorum işte napalım sağlık dermişim

evde yapmamış olsam hiç aramam ben de canım ama insanın gözünün önünde de olunca dayanamıyor..
ıspanağı ben de o şekilde yaparım ve çok severim..

Allah tüm hastalara şifa versin inşallah..benim babannem de daha tam düzelemedi..Allah bakanlara da yardım etsin

3 mile+5 km+30 mekik

sabah 11:00 arkadaşımda kahvaltı küçük krep içine beyaz peynir, 2 kaşık melemen ve maydonoz..

akşam 18:15 fırında hamsi yanında soğan

sonra çay şimdide 10 otlu çay..

h.sonu pek kaçamağım olmadı desem yeridir..(aşure ve bi tanecik böreğin dışında)
kuzenimdeydim dünden beri evime yeni geldim eşim ş.dışında evde yanlız kalmak istemedim.yediklerime de dikkat etmeye calıştım elimden geldiğince....
herkes iyidir umarımmmm.h
şimdi az geçmişi okuyayımm sonra yatıcam malum yarın pazartesi iş var erkekn kalkçamm..hadi iyi uykular canlarımm öptüm..

3 mile+5 km+30 mekik

vay beeee spora bak... çok kıskandım çokkk şaka bi yana maşallah diyelim

doğru diyosun canım yaaa ben olsam ooooo götürmüştüm 1 tabak mantıyı o nedenle hiiiiççç yapmıyorum ,niyet dahi etmiyorum. senin bu yaptığında (3 yk mantı yemek) mantıya hakarete girer 3 yıldan başlar ona göre
aynen bi 88 lik babaanne de bende var annemle yengem yaşlandı o gençleşiyo vallahi bakanlara mevla sabır versin,güç versin zor iş...ALLAH şifa vere inşallah

karatay güncem
2 haşlama yumurta
1 bardak fındık
avuç ortası büyüklüğünde beyaz peynir

akşama çakma mantı var yani ıspanak
öğleyede kısır bende kısır yapımında gerçekten iddialıyım hanımlar buyrun gelin beraberce yiyelim:116:

Son düzenleme:

omlet
zeytin peynir
söğüş salata
yoğurt
1 günkurusu ceviz
ve de çay çayyyy

günaydın canım..

valla zor tuttum kendimi 3 kaşığa şükür..evde çocuk olunca mecbur yapıyorum..

amiinnn

ben de ıspanak yapayım barii dün almıştım

ay ben de çok güzel kısır yaparım ama bu hafta bulgur yemiycemm en azından çok yemiycem..kısırı gördüm mü dayanamam:18::18:

Son düzenleme:

düzelir inşallah makbuşum kalbini ferah tut

dün biraz kaçamaklar oldu
yeğenimin doğum günüydü
ama bugün pazartesi yeni bi başlangıç daha
kahvaltım

çeçil peyniri
zeytin kendi yaptığım
2 yumurta
fındık ceviz 3 ad. kayısı
yeşilçay
öğlen

tarhana çorbası
fındık ceviz çiğ çekirdek
çay eşliğinde tabi
akşam

actifrayda kızartma üzerine sarımsaklı yoğurt
şimdi bi süpürge yapayım kızım gelmeden temizlik işini bitireyim kızlar
tuvaletler lavabolar baya bi işim var
filiztoprak kaçar bi ara gelirim

Canımcım , n'apcan , hepimiz bi çözüm üretiyoruz kendimizce.Ben de aksine kuruyemişi çok severim ve kendimi tutmasam dibini görene kadar yerim fakat beni tok tutmadığı için resmen boşa yiyorum yawww Ama leblebinin yeri ayrı , ondan biraz yesem hemen midemi topluyo (dikkat : Karatay'da leblebi yok , yanlış anlaşılma olmasın )

Eki Görüntüle 880178

omlet
zeytin peynir
söğüş salata
yoğurt
1 günkurusu ceviz
ve de çay çayyyy

Eki Görüntüle 880179
Muhtar o ne güzel tabak ööle , afiyet&sağlık olsun ...
Kolay gelsin Filizim , ben de süpürüp toz alıcam inşallah sandalyeden kalkabilirsem...
Biri kısır mı dedi
Kızlar karnabahar kısırı var ; Karnabaharı yıkayıp rondoda bulgur gibi oluncaya kadar çekiyoruz.Sonra suyunu atsın diye biraz tavada ısıtıp-soğutuyoruz.Sonrası bildiğiniz kısır şekli , boool yeşillikli , limonlu ve en güzel tarafı da istediğiniz kadar yiyebileceğiniz bi tarif...

merhaba hanımlarrr hafta başı işlerim çok yoğunn
bu sabah pek canım bişey istemedi
bi bardak greyfurt suyu (taze sıkılmış)
gün kurusu
peynir
azcık çerez

Günaydın hepinize,

Haftasonu yürüyüş falan yapamadım ama dün öğlen yediğim 1 dilim helva dışında kaçamağım yok.

Bugün sabah 8:00

1 dilim beyaz peynir
1 dilim tulum peyniri
maydonoz
1 avuç fındık
1 kaşık süzme yoğurt
1 kaşık bal(X)

4km/45 dk yürüyüş.

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.

gunaydın kıslarr herkese guzel bır hafta dılıyorum

kahvaltım

2yumurta
zeytın,peynır
fıstık,gkurusu
omega3,çayyyy

öğlen menüm:

ezogelin çorbası
türlü
yoğurt
ayran

Bacım haftasonu derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…