ühüüüüüü o zaman yemiyim bariiiiibi sorum daha var cnm ben kpss çalışıyorum glikoz ihtiyacından dolayı cnm tatlı bişiler istiyo ders çalışırken şeytan bu konudada beni kandırıyo sanki tatlı bişiler yemezsen dersleri anlamazsın diyo şu şeytana durrr demek lazım onu napcazzzz
sabah veya öğlen 2-3 adet günkurusu ya da hurma cevizle beraber tatlı krizini azaltıyor.ya da çekirdekli siyah kuru üzümmm(5-6 adet).ayrıca tarçınlı süt canım..
başarılar..
akşam yemeği için yer elması pişirdim lakin bana yetişmedi soğuyunca yarına saklıyom..
akşam
hamsi buğulama
salata
3 kaşık mantı
şimdi de çay keyfim..yarın çok zor bir gün olacak:18::18: ...hem pazartesi hem eleman eksiği..10 cuyum..akşama pestil halinde gelirim heralde ..neyseki regl azalmış olacak..
slm kızlar kv demi yine yoğun bakıma almışlar of ne oluyor bu kadına böyle yaa intübe oldu demişler ağzında koca bir hortm eşim de yine kendini bırakmış tabi o da çok kötü olmuş ben de evde fena oldumçok korkuyorum
afiyet olsunnnn... ben mantı ihtiyacımı ıspanakla gideriyorum hamur yerine azıcık bulgurlu pişmiş susuz ıspanak kullanıyorum ve nefsimi kandırıyorumm
n e kadar çok sağlık problemi yaşayan arkadaş var ya ALLAHım inşallah ona el açan ve şifa bekleyen herkese öyle bir şifa versin ki ;kalben,bedenen,beynen ve ruhen hiiiiç hastalık dert kalmasın. sağlığı yerinde olanlarada huzur mutluluk bereket versin ve sağlıklarını muhafaza eylesin.
:
çok çok teşekkür ederim cnm bu arada farkındaysan kilo bildirimlerimiz paralel gidiyo artık düşüşe geçme zamanı dimiiiii
3 mile+5 km+30 mekik
vay beeee spora bak... çok kıskandım çokkkşaka bi yana maşallah diyelim
evde yapmamış olsam hiç aramam ben de canım ama insanın gözünün önünde de olunca dayanamıyor..
ı
Allah tüm hastalara şifa versin inşallah..benim babannem de daha tam düzelemedi..Allah bakanlara da yardım etsin
[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
doğru diyosun canım yaaa ben olsam ooooo götürmüştüm 1 tabak mantıyı o nedenle hiiiiççç yapmıyorum ,niyet dahi etmiyorum. senin bu yaptığında (3 yk mantı yemek) mantıya hakarete girer 3 yıldan başlar ona göre
aynen bi 88 lik babaanne de bende var annemle yengem yaşlandı o gençleşiyo vallahi bakanlara mevla sabır versin,güç versin zor iş...ALLAH şifa vere inşallah
karatay güncem
2 haşlama yumurta
1 bardak fındık
avuç ortası büyüklüğünde beyaz peynir
akşama çakma mantı var yani ıspanak
öğleyede kısırbende kısır yapımında gerçekten iddialıyım hanımlar buyrun gelin beraberce yiyelim :116:
inşallah canım bi iyileşme belirtisi de göstermiyor zaten ne güzel sevinmiştik çıktı diye dün gece fenalaşmış sürekli istifra etmiş sabah da kızına bu arabın ne işi var burda demişbilinci gelip gidiyormuş sanki iyi olamayacak gibi
afiyet olsunnnn... ben mantı ihtiyacımı ıspanakla gideriyorum hamur yerine azıcık bulgurlu pişmiş susuz ıspanak kullanıyorum ve nefsimi kandırıyorumm
n e kadar çok sağlık problemi yaşayan arkadaş var ya ALLAHım inşallah ona el açan ve şifa bekleyen herkese öyle bir şifa versin ki ;kalben,bedenen,beynen ve ruhen hiiiiç hastalık dert kalmasın. sağlığı yerinde olanlarada huzur mutluluk bereket versin ve sağlıklarını muhafaza eylesin.
bırdy canım, topiğin orijinal fındık kurduben kuru yemişten hiiiiç haz etmezdim ,yemezdim de, şimdi mecburen yiyorum, kavrulmuş olanlar fena değil ama onlarda da trans yağ malum olunca, çiğ olanları yiyorum işte napalım sağlık dermişim
Muhtar o ne güzel tabak ööle , afiyet&sağlık olsun ...Eki Görüntüle 880178
omlet
zeytin peynir
söğüş salata
yoğurt
1 günkurusu ceviz
ve de çay çayyyy
Eki Görüntüle 880179
Kolay gelsin Filizim , ben de süpürüp toz alıcam inşallah sandalyeden kalkabilirsem...dün biraz kaçamaklar oldu
yeğenimin doğum günüydü
ama bugün pazartesi yeni bi başlangıç daha
kahvaltım
çeçil peyniri
zeytin kendi yaptığım
2 yumurta
fındık ceviz 3 ad. kayısı
yeşilçay
öğlen
tarhana çorbası
fındık ceviz çiğ çekirdek
çay eşliğinde tabi
akşam
actifrayda kızartma üzerine sarımsaklı yoğurt
şimdi bi süpürge yapayım kızım gelmeden temizlik işini bitireyim kızlar
tuvaletler lavabolar baya bi işim var
filiztoprak kaçarbi ara gelirim
Biri kısır mı dedi[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
doğru diyosun canım yaaa ben olsam ooooo götürmüştüm 1 tabak mantıyı o nedenle hiiiiççç yapmıyorum ,niyet dahi etmiyorum. senin bu yaptığında (3 yk mantı yemek) mantıya hakarete girer 3 yıldan başlar ona göre
aynen bi 88 lik babaanne de bende var annemle yengem yaşlandı o gençleşiyo vallahi bakanlara mevla sabır versin,güç versin zor iş...ALLAH şifa vere inşallah
karatay güncem
2 haşlama yumurta
1 bardak fındık
avuç ortası büyüklüğünde beyaz peynir
akşama çakma mantı var yani ıspanak
öğleyede kısırbende kısır yapımında gerçekten iddialıyım hanımlar buyrun gelin beraberce yiyelim :116:
Günaydın hepinize,
Haftasonu yürüyüş falan yapamadım ama dün öğlen yediğim 1 dilim helva dışında kaçamağım yok.
Bugün sabah 8:00
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tulum peyniri
maydonoz
1 avuç fındık
1 kaşık süzme yoğurt
1 kaşık bal(X)
4km/45 dk yürüyüş.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?