Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bacım haftasonu derken

Yapmışım bir salaklık. İyi haftalar dileyeceğime, iyi haftasonları dilemişim. Gönlümden öyle geçmiş demek ki... Bu kadar da insanın yüzüne vurulmaz ki...

... diyerek zeytinyağı gibi üste çıktım mı? Çıktım

Son düzenleme:
Öğlen yediklerimi de yazıp öyle gideyim:

14:00

1 tavuk budu
1 tabak bulgurlu beyaz lahana sarması.
1 kase yoğurt.

sen de gel özlemim,hep beraber yiyelim
canım tekrar gelmiş geçmiş olsun babacığına:26:
ne kadar geriden takip ediyorum bak araya haftasonu girincecevapların için sağol tatlım

iyi akşamlar,iyi haftalar kızlar
haftasonu biraz kaçamak yaptım,aslında dün akşama kadar dayandım diyetimi hiç bozmadım ama akşam kızkardeşimin kayınvalidesinin yaptığı mantarlı börek ve aşureye yenik düştüm:18:tabii kadıncağızı kırmamak içinannemin yaptığı aşurenin bir kısmına şeker attırmamıştım biraz kurukayısı doğrayıp yemiştim ne güzel
bugün de yoğunluktan ne yediğimi hatırlamıyorumdesem yeridir,sabah biraz omlet,öğle kuruyemiş filan yedim,akşama allah kerim,dün gece geç vakit eve dönünce yemek yapamamıştımyorgunum akşam erken yatarım heralde

sabah 6 da kahvaltı o klasik canım bişey yok
3 saat sonra acıktım fındıkla 5 li çay içtim
1 saat sonra oğluma kek yapmıştım andan 1 dilim yedim
1 saat sonra kısırdan 1 tabak yedim
1 saat sonra 1/2 tabak ıspanak yedim
1 saat sonra 1 tabak daha kısır

kızlar ben hayatımda ilk kez bu kadar üst üste yemek yedim.
kendimi afrika'dan gelmiş gibi hissettim açlıktan öldüm yaaa

leptin bu gün yattı yani şimdi tok gibiyim desem gülersiniz dimi, daha nerene ne yicen dersiniz. inanın ben de şoktayım

ve sadece 40 dk yürüyüş

aa evet yapmak lazım o kısırdannn

ne kadar geriden takip ediyorum bak araya haftasonu girincecevapların için sağol tatlım

hem falaka hem ayak sanaa kıss leptin meptin hakgetiree

Eki Görüntüle 880895

off ne güzel başlamıştı herşey ..birkış günü sabahı klasik karatay kahvaltım ve bennn...

2. öğünüm de gayet güzeldi

brokoli çorbası
kabak oturtma
cacık

işte o an iş arkadaşım yapmış olduğu elmalı püsküüüt tatlısını getirdi ve gözüm döndüü..4 ceviz büyüklüğünde yedimm..

ahhh ahhhh.al sersum sana daa

Eki Görüntüle 880903

akşam

tavuk döner
bol salata
şalgam suyu

şimdi de çay çayyy

Benimde aynen Sersumcum sabah ve akşam kaçamaksızdı ama öğlen malesef ki ne malesef dışardan sipariş verilince bende mecburen şeytana uydum dürm ydm dün yine geç geldim eve ve sersem gibi olmama rağmen uyuyamadım sabah zor uyandım ,uzun aradan sonra biraz topuklu bot giyince ayaklarım da şişti akşam çıkışta yağmur ve kilitlenmiş trafiğe yakalandım anlıcanız bugün tam kabus gibi bi pazartesiydi bide son birkaç haftadır özellikle otobüste gözlerimde yanma ve sulanma başladı niye anlamadım inşallah mikrobik değildir :44: sizler iyisiniz umarım gününüz daha iyi geçmiştir

Ah ah sorma Olsun memnunum ama Yürüyüş evet işe yarıyo valla popoda toparlanma oldu. Herkes iyisin diyo ama ben aynada farkındayım iyi olmadığımın... Bacaklarımın iç yanları hala dolu dolu Artık bi şekilde başlayacaz tekrar... Yarın yoğunluktan fırsat bulabilirsem bi dahiliyeye gidip kan tahlili falan yaptırıcam...

Çok geçmiş olsun canım. Karamsar olmayın. Umarım bi çözüm olur. Kilolu hastalarda tölerasyon biraz zor oluyo tabi. sabredin. Entübe olması cihazla solunum sağlanması demek yani solunumunu kendi yapamadığı için(tıkanma, bilinç kaybı vs vs) cihazla yaptırılıyor. Korkma canım bilinci düzelip tolere etmeye başladığında çekerler zaten...

hem falaka hem ayak sanaa kıss leptin meptin hakgetiree

Eki Görüntüle 880895 Eki Görüntüle 880896

Alllaaam yareppimmmm Ayaklarrrrr nası özlemişim

Bende hakettim o ayakları da falakayı da :18::18::18:

:18:

offf sarfoşum yaaa bitürlü toparlayamadım kendimi..herhafta kaçamak herhafta kaçamak..çok fena...

geçmiş olsun gözlerin için..:26::26:

ben hiç topuklu giyemiyorum..düğünden ve yemekten yemeğe..

çok yoğundu bugün çok yoruldum valla..yemek dahi yapamadım tavuk döner aldım yedik

Aynen benimde öyle hergün bi kaçamak üstelik yürüyüş falanda yok neyse sağlık olsun en azından niye kilo veremiyoz yada alıyoz sebebini biliyoz bide hiç kaçamaksız yapıp kilo verememek var bunada şükür dimi mıhtar ben dün 3 çeşit yemek yapmıştım biride kıymalı kaşarlı kabak müjveriydi ben yiyip yola çıktım ama evdekiler o kaa yemeğe rağmen acıkmadık diye yemeyip geç saatte abur cubur yiyip yatmışlar yazık yaf emeğime mi sebzelerin her ısıtmada ve beklemede giden vitaminlerine mi yanayım bilemedim
ya bende işte hep düz yada kolej ayak. giyiyodum ama orta topuklularıda dura dura çürüycek diye arada giyiyim dedim pişman oldum yarın yanıma normal ayakkabı alcam işte onu giycem çünki yağmur ve soğuk nedeniyle dışarda giyemem

Sanada geçmiş olsun canım dinlen yarın için kolay gelsin şimdiden

anaammm kızlar şöyle bir geçmişi okudum kabus gibi pazartesiler olmuş sanırım karşı konulamaz tatlılar hamurlar ahhh ahhh yasaklansın bunlar yemesin kimse bende bugün daha iyiyim kv hala yoğun bakımda durum aynı

yemek konusunda iyi gidiyorum tam karatay olmasa da uymaya çalışıyorum hafif hafif geçiriyorum ama menü bildirmeye ve listeye girmeye de cesaretim yok:18::18:

umarım salımız daha güzel olur bu arada geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim geçer inşallah alıntı yapamadım anlamadım gitti niye bi acaiplik oldu ama unutmadım sağolun kızlar

tahlili niye yaptırcanki ? :44: en fazla son 2 haftalık hamur diyetinden trigliserid biraz yükselmiştir dimi ama yaniii şaka bir tarafa chekup yaptırmak lazım arada bir inşallah herşeyin normal çıkar

bugün sende mi brütüüüüs muhtar da çook var sen iste yeterki

He valla tam kabus gibiydi kv için allahtan acil şifalar dilerim canım hayırlısıyla kendine gelip çıkınca hastaneden yemesine içmesine dikkat eder artık neydi öyle sabah akşam ve gece içli köftemi çiğköftemiydi :44: hemde kilolarından korkmadan töbe töbe

moralimi bozan da bu zaten bile bile ladess benimki..durduramıyorum kendimii

yazık sana yaa..okaa uğraşıyorsun bi de yola çıkmadan yemiyolar..
benimkiler de çürüyor valla

mayıştım iyice zaten

inşallah canım inşallah içli köfte canım işte herkeze ders olması lazım ne gelirseşu boğazdan geliyor anam zayıflara bakıyorum ölüp gidecek gibi duruyor bazıı töbe yarabbim ama hiç bir sağlık problemi yok velhasıl önemli bu işler

Yok kız ondan değil baya zaman oldu yaptırmayalı da. Bende demir eksikliği falan var. Kilo vermem zor oluyo. Halsizlik yorgunluk vs vs. Yani detaylı bişi yaptırmanın zamanı geldi geçiyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…