Bacım haftasonu derken
sen de gel özlemim,hep beraber yiyelim
ne kadar geriden takip ediyorum bak araya haftasonu girincetatvan da 15 yıl önce bizde öyleydik canım..kızım orada doğdu..almer market diye bi market açılmıştı market arabalarını görünce mutluluktan ağlayacaktım nerdeyse..
yani orayla kıyaslayınca(gerçi şimdi tatvan müthiş gelişmiş)hakkariyi öpüp de başıma koyarım yanii..
vericez ve almıycazz
yap kıs yap çok kolay oluyor..ben pidelerin üstüne etleri döşeyip sosu döküp microda 1 dk da ısıtıyorum yanına yoğurt ve üstüne kızgın tereyağı tamamdır..
gidelim gidelim leylaka
Muhtar o ne güzel tabak ööle , afiyet&sağlık olsun ...
Kolay gelsin Filizim , ben de süpürüp toz alıcam inşallah sandalyeden kalkabilirsem...
Biri kısır mı dedi
Kızlar karnabahar kısırı var ; Karnabaharı yıkayıp rondoda bulgur gibi oluncaya kadar çekiyoruz.Sonra suyunu atsın diye biraz tavada ısıtıp-soğutuyoruz.Sonrası bildiğiniz kısır şekli , boool yeşillikli , limonlu ve en güzel tarafı da istediğiniz kadar yiyebileceğiniz bi tarif...
ne kadar geriden takip ediyorum bak araya haftasonu girincecevapların için sağol tatlım
sabah 6 da kahvaltı o klasik canım bişey yok
3 saat sonra acıktım fındıkla 5 li çay içtim
1 saat sonra oğluma kek yapmıştım andan 1 dilim yedim
1 saat sonra kısırdan 1 tabak yedim
1 saat sonra 1/2 tabak ıspanak yedim
1 saat sonra 1 tabak daha kısır
kızlar ben hayatımda ilk kez bu kadar üst üste yemek yedim.
kendimi afrika'dan gelmiş gibi hissettim açlıktan öldüm yaaa
leptin bu gün yattı yani şimdi tok gibiyim desem gülersiniz dimi, daha nerene ne yicen dersiniz. inanın ben de şoktayım
ve sadece 40 dk yürüyüş
off ne güzel başlamıştı herşey..birkış günü sabahı klasik karatay kahvaltım ve bennn...
2. öğünüm de gayet güzeldi
brokoli çorbası
kabak oturtma
cacık
işte o an iş arkadaşım yapmış olduğu elmalı püsküüüt tatlısını getirdi ve gözüm döndüü..4 ceviz büyüklüğünde yedimm..
ahhh ahhhh.al sersum sana daa
Eki Görüntüle 880903
akşam
tavuk döner
bol salata
şalgam suyu
şimdi de çay çayyy
-
Sana kolay gelsin o zamantabii büyükşehir hasta sayısı küçük şehirlere benzemez ama işe yürüyerek gidip gelmek de başarı ,hem senin alt-üst beden orantısızlığın vardı dimi BKI normal yürüyüşle altlar daha kolay erir sen diyodun zaten ben unutmadım babında yazıyom
slm kızlar kv demi yine yoğun bakıma almışlar of ne oluyor bu kadına böyle yaa intübe oldu demişler ağzında koca bir hortm eşim de yine kendini bırakmış tabi o da çok kötü olmuş ben de evde fena oldumçok korkuyorum
Benimde aynen Sersumcum sabah ve akşam kaçamaksızdı ama öğlen malesef ki ne malesef dışardan sipariş verilince bende mecburen şeytana uydumdürm ydm dün yine geç geldim eve ve sersem gibi olmama rağmen uyuyamadım sabah zor uyandım ,uzun aradan sonra biraz topuklu bot giyince ayaklarım da şişti akşam çıkışta yağmur ve kilitlenmiş trafiğe yakalandım anlıcanız bugün tam kabus gibi bi pazartesiydi bide son birkaç haftadır özellikle otobüste gözlerimde yanma ve sulanma başladı niye anlamadım inşallah mikrobik değildir :44: sizler iyisiniz umarım gününüz daha iyi geçmiştir
Alllaaam yareppimmmm Ayaklarrrrr nası özlemişim
Bende hakettim o ayakları da falakayı da :18::18::18:
:18:
offf sarfoşum yaaa bitürlü toparlayamadım kendimi..herhafta kaçamak herhafta kaçamak..çok fena...
geçmiş olsun gözlerin için..:26::26:
ben hiç topuklu giyemiyorum..düğünden ve yemekten yemeğe..
çok yoğundu bugün çok yoruldum valla..yemek dahi yapamadım tavuk döner aldım yedik
Ah ah sormaOlsun memnunum ama Yürüyüş evet işe yarıyo valla popoda toparlanma oldu. Herkes iyisin diyo ama ben aynada farkındayım iyi olmadığımın... Bacaklarımın iç yanları hala dolu dolu Artık bi şekilde başlayacaz tekrar... Yarın yoğunluktan fırsat bulabilirsem bi dahiliyeye gidip kan tahlili falan yaptırıcam...
Çok geçmiş olsun canım. Karamsar olmayın. Umarım bi çözüm olur. Kilolu hastalarda tölerasyon biraz zor oluyo tabi. sabredin. Entübe olması cihazla solunum sağlanması demek yani solunumunu kendi yapamadığı için(tıkanma, bilinç kaybı vs vs) cihazla yaptırılıyor. Korkma canım bilinci düzelip tolere etmeye başladığında çekerler zaten...
Alllaaam yareppimmmm Ayaklarrrrr nası özlemişim
Bende hakettim o ayakları da falakayı da :18::18::18:
:18:
anaammm kızlar şöyle bir geçmişi okudum kabus gibi pazartesiler olmuş sanırım karşı konulamaz tatlılar hamurlar ahhh ahhh yasaklansın bunlar yemesin kimsebende bugün daha iyiyim kv hala yoğun bakımda durum aynı
yemek konusunda iyi gidiyorum tam karatay olmasa da uymaya çalışıyorum hafif hafif geçiriyorum ama menü bildirmeye ve listeye girmeye de cesaretim yok:18::18:
umarım salımız daha güzel olur bu arada geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim geçer inşallah alıntı yapamadım anlamadım gitti niye bi acaiplik oldu ama unutmadım sağolun kızlar
veriyimm sana da..
Aynen benimde öyle hergün bi kaçamak üstelik yürüyüş falanda yokneyse sağlık olsun en azından niye kilo veremiyoz yada alıyoz sebebini biliyoz bide hiç kaçamaksız yapıp kilo verememek var bunada şükür dimi mıhtar ben dün 3 çeşit yemek yapmıştım biride kıymalı kaşarlı kabak müjveriydi ben yiyip yola çıktım ama evdekiler o kaa yemeğe rağmen acıkmadık diye yemeyip geç saatte abur cubur yiyip yatmışlar yazık yaf emeğime mi sebzelerin her ısıtmada ve beklemede giden vitaminlerine mi yanayım bilemedim
ya bende işte hep düz yada kolej ayak. giyiyodum ama orta topuklularıda dura dura çürüycek diye arada giyiyim dedim pişman oldum yarın yanıma normal ayakkabı alcam işte onu giycem çünki yağmur ve soğuk nedeniyle dışarda giyemem
Sanada geçmiş olsun canım dinlen yarın için kolay gelsin şimdiden
He valla tam kabus gibiydikv için allahtan acil şifalar dilerim canım hayırlısıyla kendine gelip çıkınca hastaneden yemesine içmesine dikkat eder artık neydi öyle sabah akşam ve gece içli köftemi çiğköftemiydi :44: hemde kilolarından korkmadan töbe töbe
tahlili niye yaptırcanki ? :44: en fazla son 2 haftalık hamur diyetindentrigliserid biraz yükselmiştir dimi ama yaniii şaka bir tarafa chekup yaptırmak lazım arada bir inşallah herşeyin normal çıkar
bugün sende mi brütüüüüs muhtar da çook var sen iste yeterki
Ver ver zaten az önce giremediğim pantolonumu deneyim dedim yazık patlıyodu resmenNeyse bi 5 kilo veriyim çok güzel olacak az kaldı çiğdoş ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?