Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok bebişim hiç bişey olmuyo zayıflıktan valla..ben babamı bildim bileli hep zayıf maşallah turp gibi..bi de cigarayı bıraksa

Çıktın çıktın
Özlemim bu aşure bizi cayır cayır yaktı annem , mahvolduk-bittik , kalksın bu Muharrem ayı lütfen
Korkma canım , yalnız diilsin Kek yemişsin ya , o acıktırmıştır seni.Bi de oturup bi seferde adam gibi yemediğin için habire açlık hissetmişsindir...

aa evet yapmak lazım o kısırdannn

hem falaka hem ayak sanaa kıss leptin meptin hakgetiree

Eki Görüntüle 880895 Eki Görüntüle 880896
Ah güzel ayaklarım benim
Muhtar o ceviz kadar şeyi vücut algılamamıştır bile , rahat ol Allasen
Hava soğuk ya , hepimiz karbonhidrata düşmüşüz , ben de çok ekmek tırtıkladım bugün
Evet yaaa , ben de çok özledim o kibar ayakları

Evet yaaa , ben de çok özledim o kibar ayakları

Bende özledim bırdym benim yokluğunda hep ayakların geldi aklıma

benim de bi pantalonum var ööle tatile giderken bi tek düğmesi kapanmıyordu az daha gitse tamamen olacaktı ama sonra geldi 3 kilo gerii şimdi denemeye korkuyorum

Dene dene çok zevkli oluyo bi ara çapları mapları ölçüyodum ben iyi oluyodu o

Bundan böyle kiloyla birlikte çap da yazıciiim

Bu arada herkesin giremeyip, atmaya kıyamayıp da sakladığı bir "pantul" varmış

bence de yasaklansın ne olduysa aşureyle oldu..aşureyle başladı herşeyy

ama o cevizin başın da birde 4 sayısı vardı kayınçom..

siz isteyin ben yayınlarım her gece..
hatta senin yayınladıkların daha güzeldi bulamadım bulursan yayınla sende lütfennn

moralimi bozan da bu zaten bile bile ladess benimki..durduramıyorum kendimii

yazık sana yaa..okaa uğraşıyorsun bi de yola çıkmadan yemiyolar..
benimkiler de çürüyor valla
mayıştım iyice zaten

Ben yalnız olsaydım sorun değildi çantamda fıstık falan vardı ama milletin gazına geldim yok lavaşını yeme içini ye vs vs demesi kolay tabi dedim ve elime geçince lüplettim sonrada millete saydırdım

Çok kızdım bugün eşimle tlfonda söylendim tamam tamam bu akşam hepsini bitircez dedi ,içime kurt düştü umarım doğrudur çöpe gitmiyodur güzelim yemekler

çürüyolar dimiii bide yaşlandıkca ayaklarda kemikler felen çıkıyor büyüyor falan bidaha olmaz molmaz neme lazım dedim giymeye başladım valla

mayıştıysan yat uyu bende bi yandan The Mentalisin 9. bölümünü izliyom

Kesinlilkle çok doğru bi tespit zayıflar daha sağlıklı benim etrafımda da çok örnek var çok doğru gerçekten

Yok kız ondan değil baya zaman oldu yaptırmayalı da. Bende demir eksikliği falan var. Kilo vermem zor oluyo. Halsizlik yorgunluk vs vs. Yani detaylı bişi yaptırmanın zamanı geldi geçiyor valla.

Anladım canım inşallah önemsiz eksikliktir,sağlıkcı olarak biliyorsun zaten demir eksikliği için ne yapmak lazım yapyomusun bare zorunlu hamır kürü dışında

çapu çupu bilmem çok fenayım çookk

var tabeee

hem yiyoruz sonra da etrafa saldırıyoruzz

şööle yap sarfoşumm yerlerken fotosunu çeksinler sana yollasınlar..hehe..

giy valla giyebiliyorsan ne güzel...giyenlere bayılıyorum aslında ..

9 gibi sızarım galibaa..ama yarın da kızımın kermesi var kek yapmam lazım..neyseki microda yapıciim kolayından napayımm

Arada siz de yapın çok motive oluyor insan

Evet ya önce bi moral bozuluyo sonra gaza geliyor insan taaki bi sonraki kaçamağa kadar

yok bebişim hiç bişey olmuyo zayıflıktan valla..ben babamı bildim bileli hep zayıf maşallah turp gibi..bi de cigarayı bıraksa

benim kv ve ablaları ki kendileri '34 ve 39 doğumlu hala tazı gibi yürüyolar valla ama anlamadığım yemeleri normal yani hamur tatlı ve özellikle meyvaları yiyolar ama kilolu değiller yalnız gezmeye bayılıyolar ondan kilo almıyolar sanırsam

Benimki soğuktan ve uykusuzluktan değildi yeminle milletin yüzündendi çok rahat geçiştirecek kadar iyiydim üstelik

sen o ekmekleri dünden yakmışındır hem regl hem yürüyüş maşallah diyim bugün daha iyisin inşallah

benim de bi pantalonum var ööle tatile giderken bi tek düğmesi kapanmıyordu az daha gitse tamamen olacaktı ama sonra geldi 3 kilo gerii şimdi denemeye korkuyorum

O pantolon likralımıydı ki sadece düğmesi kapanmıyo bende öyle oluyo likralı değilse hiiç yaklaşmıyo bile fermuarı yırtılıyor bide

Ben hepsini dağıtıp çoğunu kızıma verip kendime özellikle yeni almıştım ki bidaha eski kiloma dönmemek için motivasyon olsun diye ammaaaaaaaaa....

Seni çok hırslı gördüm yine varmısın yarışa ben şu an 64.5 kiloyum yılbaşına kadar 61-62 olurum diyorum ne dersin

Seni senii 4'ü nasıl da unuttun öyle

12:00 KAHVALTI

3 Yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağ

2 kaşık kurburnu marmelatı :18:
3 dilim ekmek :18:

16:00 AKŞAM

1 Tabak Barbunya
5 Kaşık bulgur pilavı

20:00 Çay Keyfi

3 Bardak Ihlamur

Kaçamaklar azalarak devam edecek bi kaç güne söz tamamen bitiriciiiim

Hakkaten ha , herkes saklamış bişeyler
Ayaklarım , canım ayaklarım , ne kadar temiz ve pürüzsüzler de mi
Muhtarım olan olmuş , yemişin , afiyet olsun.Daha Cuma'ya çok var , yakarsın evelallah
Benim ayaklarımı mı yayınliiim , du bekle ...

Hahahaha bir sonraki kaçamak iyiydi

Varım kıs neden olmasın.:13:
Bende bıraktığım yerdeyim. 62.4

O kilolar gidecek arkadaşşşşş

Hadi bakalım başlasın yarış

STAAARRRRRRRRRRRRRRTT

.

Yapmıyorum canım İşime gelmiyo da ondan Ama artık yeterrrr diyip başlıyorum

Kansızlık için demek istemiştim kıs niye işine gelmiyo :44: hem sağlıkcısın hemde kilo vermeyi engellediğini biliyosun

Giydim ama dediğim gibi ayaklaarım hala sızlıyo

hadi bakalım hem kolay gelsin hemde güçlü irade dilerik sana

O pantolon likralımıydı ki sadece düğmesi kapanmıyo bende öyle oluyo likralı değilse hiiç yaklaşmıyo bile fermuarı yırtılıyor bide

Seni senii 4'ü nasıl da unuttun öyle
yok beyaa likralı diil..likralı saklar mıyım hiçç..olcaksa likrasız olsunn

ben o 4 ü unutmadım yazıyo başında ama gözden kaçmışş..dön bak istersen valla yazdım..

oldu tabee..önümüzdeki maçlara bakalım diycem ama bu aralar benim maçlar çok kötüüü

sabırsızlıkla bekliyorum mikemmel ayaklarını

Bitiyorum ayaklarına

Daha sakladığım neler vardı bi ara 70 lere çıkınca umutsuzluğa kapılıp hepsini dağıttım

Ahhh ah yolukluyorum saçlarımı

Bir kazağım vardı vermeye kıyamadığım. Onu giyebiliyorum tabi ama giyince içinde çok komik gözüküyorum . Ancak 57 olduğumda hoş duruyor.

Ya kızlar 2 yıl önceki fotolarıma bakıyorum ne kaaa tazeymişim. Kilo verince yüzüm sarktı sanki yanacıklarım içine çöktü gibi

Genel istek üzerine hem açık hem de kapalı halini yayınlıyorum

Eklentiler

• $P131202003.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $P131202002.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 72

IIIIYYYYKKK bakamıyciiim

ok yaydan fıraldı OKEEEY :13: senin hedef ne :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…