- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
inşallah canım inşallah içli köfte canım işte herkeze ders olması lazım ne gelirseşu boğazdan geliyor anam zayıflara bakıyorum ölüp gidecek gibi duruyor bazıı töbe yarabbim ama hiç bir sağlık problemi yokvelhasıl önemli bu işler
Çıktın çıktınYapmışım bir salaklık. İyi haftalar dileyeceğime, iyi haftasonları dilemişim. Gönlümden öyle geçmiş demek ki... Bu kadar da insanın yüzüne vurulmaz ki...
... diyerek zeytinyağı gibi üste çıktım mı? Çıktım
Özlemim bu aşure bizi cayır cayır yaktı annem , mahvolduk-bittik , kalksın bu Muharrem ayı lütfeniyi akşamlar,iyi haftalar kızlar
haftasonu biraz kaçamak yaptım,aslında dün akşama kadar dayandım diyetimi hiç bozmadım ama akşam kızkardeşimin kayınvalidesinin yaptığı mantarlı börek ve aşureye yenik düştüm:18:tabii kadıncağızı kırmamak içinannemin yaptığı aşurenin bir kısmına şeker attırmamıştım biraz kurukayısı doğrayıp yemiştim ne güzel
bugün de yoğunluktan ne yediğimi hatırlamıyorumdesem yeridir,sabah biraz omlet,öğle kuruyemiş filan yedim,akşama allah kerim,dün gece geç vakit eve dönünce yemek yapamamıştımyorgunum akşam erken yatarım heralde
Korkma canım , yalnız diilsinsabah 6 da kahvaltı o klasik canım bişey yok
3 saat sonra acıktım fındıkla 5 li çay içtim
1 saat sonra oğluma kek yapmıştım andan 1 dilim yedim
1 saat sonra kısırdan 1 tabak yedim
1 saat sonra 1/2 tabak ıspanak yedim
1 saat sonra 1 tabak daha kısır
kızlar ben hayatımda ilk kez bu kadar üst üste yemek yedim.
kendimi afrika'dan gelmiş gibi hissettim açlıktan öldüm yaaa
leptin bu gün yattı yani şimdi tok gibiyim desem gülersiniz dimi, daha nerene ne yicen dersiniz. inanın ben de şoktayım
ve sadece 40 dk yürüyüş
Ah güzel ayaklarım benim
aa evet yapmak lazım o kısırdannn
hem falaka hem ayak sanaa kıss leptin meptin hakgetiree
Eki Görüntüle 880895 Eki Görüntüle 880896
Muhtar o ceviz kadar şeyi vücut algılamamıştır bile , rahat ol Allasenoff ne güzel başlamıştı herşey..birkış günü sabahı klasik karatay kahvaltım ve bennn...
2. öğünüm de gayet güzeldi
brokoli çorbası
kabak oturtma
cacık
işte o an iş arkadaşım yapmış olduğu elmalı püsküüüt tatlısını getirdi ve gözüm döndüü..4 ceviz büyüklüğünde yedimm..
ahhh ahhhh.al sersum sana daa
Eki Görüntüle 880903
akşam
tavuk döner
bol salata
şalgam suyu
şimdi de çay çayyy
Hava soğuk ya , hepimiz karbonhidrata düşmüşüz , ben de çok ekmek tırtıkladım bugünBenimde aynen Sersumcum sabah ve akşam kaçamaksızdı ama öğlen malesef ki ne malesef dışardan sipariş verilince bende mecburen şeytana uydumdürm ydm dün yine geç geldim eve ve sersem gibi olmama rağmen uyuyamadım sabah zor uyandım ,uzun aradan sonra biraz topuklu bot giyince ayaklarım da şişti akşam çıkışta yağmur ve kilitlenmiş trafiğe yakalandım anlıcanız bugün tam kabus gibi bi pazartesiydi bide son birkaç haftadır özellikle otobüste gözlerimde yanma ve sulanma başladı niye anlamadım inşallah mikrobik değildir :44: sizler iyisiniz umarım gününüz daha iyi geçmiştir
Evet yaaa , ben de çok özledim o kibar ayaklarıAh ah sormaOlsun memnunum ama Yürüyüş evet işe yarıyo valla popoda toparlanma oldu. Herkes iyisin diyo ama ben aynada farkındayım iyi olmadığımın... Bacaklarımın iç yanları hala dolu dolu Artık bi şekilde başlayacaz tekrar... Yarın yoğunluktan fırsat bulabilirsem bi dahiliyeye gidip kan tahlili falan yaptırıcam...
Çok geçmiş olsun canım. Karamsar olmayın. Umarım bi çözüm olur. Kilolu hastalarda tölerasyon biraz zor oluyo tabi. sabredin. Entübe olması cihazla solunum sağlanması demek yani solunumunu kendi yapamadığı için(tıkanma, bilinç kaybı vs vs) cihazla yaptırılıyor. Korkma canım bilinci düzelip tolere etmeye başladığında çekerler zaten...
Alllaaam yareppimmmm Ayaklarrrrr nası özlemişim
Bende hakettim o ayakları da falakayı da :18::18::18:
:18:
Arada siz de yapın çok motive oluyor insan
Evet yaaa , ben de çok özledim o kibar ayakları
benim de bi pantalonum var ööle tatile giderken bi tek düğmesi kapanmıyordu az daha gitse tamamen olacaktı ama sonra geldi 3 kilo gerii şimdi denemeye korkuyorum
Çıktın çıktın
Özlemim bu aşure bizi cayır cayır yaktı annem , mahvolduk-bittik , kalksın bu Muharrem ayı lütfen
Ah güzel ayaklarım benim
Muhtar o ceviz kadar şeyi vücut algılamamıştır bile , rahat ol Allasen
moralimi bozan da bu zaten bile bile ladess benimki..durduramıyorum kendimii
yazık sana yaa..okaa uğraşıyorsun bi de yola çıkmadan yemiyolar..
benimkiler de çürüyor valla
mayıştım iyice zaten
inşallah canım inşallah içli köfte canım işte herkeze ders olması lazım ne gelirseşu boğazdan geliyor anam zayıflara bakıyorum ölüp gidecek gibi duruyor bazıı töbe yarabbim ama hiç bir sağlık problemi yokvelhasıl önemli bu işler
Yok kız ondan değil baya zaman oldu yaptırmayalı da. Bende demir eksikliği falan var. Kilo vermem zor oluyo. Halsizlik yorgunluk vs vs. Yani detaylı bişi yaptırmanın zamanı geldi geçiyor valla.
Dene dene çok zevkli oluyo bi ara çapları mapları ölçüyodum ben iyi oluyodu o
Bundan böyle kiloyla birlikte çap da yazıciiim
Bu arada herkesin giremeyip, atmaya kıyamayıp da sakladığı bir "pantul" varmış
Anladım canım inşallah önemsiz eksikliktir,sağlıkcı olarak biliyorsun zaten demir eksikliği için ne yapmak lazım yapyomusun barezorunlu hamır kürü dışında
Ben yalnız olsaydım sorun değildi çantamda fıstık falan vardı ama milletin gazına geldim yok lavaşını yeme içini ye vs vs demesi kolay tabi dedimve elime geçince lüplettim sonrada millete saydırdım
Çok kızdım bugün eşimle tlfonda söylendim tamam tamam bu akşam hepsini bitircez dedi ,içime kurt düştüumarım doğrudur çöpe gitmiyodur güzelim yemekler
çürüyolar dimiiibide yaşlandıkca ayaklarda kemikler felen çıkıyor büyüyor falan bidaha olmaz molmaz neme lazım dedim giymeye başladım valla
mayıştıysan yat uyu bende bi yandan The Mentalisin 9. bölümünü izliyom
çapu çupu bilmem çok fenayım çookk
var tabeee
Arada siz de yapın çok motive oluyor insan
yok bebişim hiç bişey olmuyo zayıflıktan valla..ben babamı bildim bileli hep zayıf maşallah turp gibi..bi de cigarayı bıraksa
Çıktın çıktın
Özlemim bu aşure bizi cayır cayır yaktı annem , mahvolduk-bittik , kalksın bu Muharrem ayı lütfen
Korkma canım , yalnız diilsinKek yemişsin ya , o acıktırmıştır seni.Bi de oturup bi seferde adam gibi yemediğin için habire açlık hissetmişsindir...
Ah güzel ayaklarım benim
Muhtar o ceviz kadar şeyi vücut algılamamıştır bile , rahat ol Allasen
Hava soğuk ya , hepimiz karbonhidrata düşmüşüz , ben de çok ekmek tırtıkladım bugün
benim de bi pantalonum var ööle tatile giderken bi tek düğmesi kapanmıyordu az daha gitse tamamen olacaktı ama sonra geldi 3 kilo gerii şimdi denemeye korkuyorum
Bende özledim bırdym benim yokluğunda hep ayakların geldi aklıma
bence de yasaklansın ne olduysa aşureyle oldu..aşureyle başladı herşeyy
ama o cevizin başın da birde 4 sayısı vardı kayınçom..
siz isteyin ben yayınlarım her gece..
hatta senin yayınladıkların daha güzeldibulamadım bulursan yayınla sende lütfennn
Hakkaten ha , herkes saklamış bişeylerBende özledim bırdym benim yokluğunda hep ayakların geldi aklıma
Muhtarım olan olmuş , yemişin , afiyet olsun.Daha Cuma'ya çok var , yakarsın evelallahbence de yasaklansın ne olduysa aşureyle oldu..aşureyle başladı herşeyy
ama o cevizin başın da birde 4 sayısı vardı kayınçom..
siz isteyin ben yayınlarım her gece..
hatta senin yayınladıkların daha güzeldibulamadım bulursan yayınla sende lütfennn
Evet ya önce bi moral bozuluyo sonra gaza geliyor insan taaki bi sonraki kaçamağa kadar
Ben hepsini dağıtıp çoğunu kızıma verip kendime özellikle yeni almıştım ki bidaha eski kiloma dönmemek için motivasyon olsun diye ammaaaaaaaaa....
Seni çok hırslı gördüm yine varmısın yarışa ben şu an 64.5 kiloyum yılbaşına kadar 61-62 olurum diyorum ne dersin
Yapmıyorum canımİşime gelmiyo da ondan Ama artık yeterrrr diyip başlıyorum
hem yiyoruz sonra da etrafa saldırıyoruzz
şööle yap sarfoşumm yerlerken fotosunu çeksinler sana yollasınlar..hehe..
giy valla giyebiliyorsan ne güzel...giyenlere bayılıyorum aslında ..
9 gibi sızarım galibaa..ama yarın da kızımın kermesi var kek yapmam lazım..neyseki microda yapıciim kolayından napayımm
yok beyaa likralı diil..likralı saklar mıyım hiçç..olcaksa likrasız olsunnO pantolon likralımıydı ki sadece düğmesi kapanmıyo bende öyle oluyo likralı değilse hiiç yaklaşmıyo bile fermuarı yırtılıyor bide
Seni senii 4'ü nasıl da unuttun öyle
Hakkaten ha , herkes saklamış bişeyler
Ayaklarım , canım ayaklarım , ne kadar temiz ve pürüzsüzler de mi
Muhtarım olan olmuş , yemişin , afiyet olsun.Daha Cuma'ya çok var , yakarsın evelallah
Benim ayaklarımı mı yayınliiim , du bekle ...
Muhtarım olan olmuş , yemişin , afiyet olsun.Daha Cuma'ya çok var , yakarsın evelallah
Hahahaha bir sonraki kaçamak iyiydi
Varım kıs neden olmasın.:13:
Bende bıraktığım yerdeyim. 62.4
O kilolar gidecek arkadaşşşşş
Hadi bakalım başlasın yarış
STAAARRRRRRRRRRRRRRTT
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?