Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya kızlar 2 yıl önceki fotolarıma bakıyorum ne kaaa tazeymişim. Kilo verince yüzüm sarktı sanki yanacıklarım içine çöktü gibi
sana ööle geliyordurrr...
Genel istek üzerine hem açık hem de kapalı halini yayınlıyorum

hahaha ayy kayınçomm ben öteki ayaklarını demiştimmm ilahii edicem yine altımaaa...

Kansızlık için demek istemiştim kıs niye işine gelmiyo :44: hem sağlıkcısın hemde kilo vermeyi engellediğini biliyosun

İşte eşşeklik diyoruz biz buna türkçede...

Başlıcam canım başlıcam. Valla genç yaşımda yaşlandım resmen. Kırıştı yanacıklarım kilo verince

Ben yaşlandım gbi hissediyorum valla ya

Kedi gibi açmış ayakları yaaa Kopardın beni bırdy

sana ööle geliyordurrr...

Hayır hayır hayır

Anaaaaa yarış var , yaşasıııın

Hakeden kazansın

ok yaydan fıraldı OKEEEY :13: senin hedef ne :44:

Okeyto. Yılbaşına kadar 59 oluciiim. 3.5 kilo yanü

reglin bitince yine toparlarsın muhtarım üzülme

70 e ne zaman çıkmıştın kıs :44: daha doğum moğum yok ne olmuşun öyle
senin kilo problemin değil orantısızlık prob. var , en doğrusu bol yürüyüş çünki öbür türlü üst den büstten vede yüzden gidiyo sende ama tabisi çok yürüyüp bide diyet yapıp beni rezil etme hee

kendi ayaklarınımı çekip yolladın kıs allahım sana ömürler versin çok yaşa emii allah da seni güldürsün emii

Ayyyy o kaaaa güldüm ki

sen mi bizmi

çok hareketli ayakların var..1. resim başka yerde 2. resim başka yerde çekilmişş..durdukları yerde duramıyo çok yaramaz bunlarrr

selam kızlar nabersiniz birdyy o ne kız ayaklaralemsin

karataya full devam sabahdan beri temizlik yapıldı duşumu aldım totoyu anca koydum çay keyfi yapıyorum ohhh ev mis gibi oldu 2 gündür su akmıyodu mokk götürdü resmen

ilahii yedek ayakların bunlar biliyomm.. ayyy güldük sayende ..Allah da seni güldürsün..açık olanına bayıldımm..

Hayır hayır hayır

Hakeden kazansın

Hadi iyisiniz gene , akşam akşam eğlence çıkarttım size Bu açık olan modeline enişteniz tahammül edemiyo , o bakımdan genelde yalnızken yapıyorum ama demin kaçak-göçek çektim valla , sevildiğinizi bilin , nelere katlanıyorum sizin içün
Ayrıca da yarış konusunda çok heyecanlandım , sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri
Ve de yürüyüşe gidiyorum , o ayaklara nasıl kıyıp da yürücem bakalım

Doğunun müthiiiş yağlı yemeklerinin yanında yediğim karbonhidratlar beni 72.5 e çıkartmıştı. Öyle başladım diyete. e 10 kilo verdim tabi yüzümden de belimden de popomdan da gitti ama en çok yüz etkilendi demek. Napalım spor cilt bakımı falan toplıcam. Bide B vit, anemi tedavisi falan cilt elastikiyetimi toplayacağıma inanıyorum. Tabi gerekirse takviye krem mrem.E sonrasında da bakıcam kendime napim

:

Hayır hayır hayır
:
döverim bakkkk
reglin bitince yine toparlarsın muhtarım üzülme

hoşgeldin fistukkkk

çok hareketli ayakların var..1. resim başka yerde 2. resim başka yerde çekilmişş..durdukları yerde duramıyo çok yaramaz bunlarrr
Durmazlar , devamlı hareket ederler , beni de yorarlar bütün gün

Kardelenim talep patlaması oldu , mecbur kaldım bi yerde yane
Ohhh güle güle oturun , missss

Git hadi incitme nolur kıyamam

Kız objektif oluyom işte kendime. Kı-rı-şı-ğım

.

aa eniştemin zevkine şaşırdım hiç beklemezdim yüce beyinden..ama o diyosa bi bildiği vardır..

iyi yürüyüşler bidenemm..

Espri bab'ında bunları yayınladım muhtarım , gülelim-eğlenelim hesaaaabıııı

Hani el parmaklarından karakter analizi gibi bişey var hani işaret parmağı yüzük p.dan uzunsa şöyle dir değilse böyledir falan ayak içinde varmı kızlar ?varsa Birdy'i analiz edelim

Hayır hayır hayır

Hakeden kazansın

Ohh neyseki seninki 3.5 ben 2.5-3 benim işim daha kolay yanee yarında düz ayakkabılarla işyeri merdivenlerini inip çıkarım (4.kattayım )

Anaaaaa yarış var , yaşasıııın

karşımda serena willims var mubarek bindik bi alamete gidiyos gıyamete

Durmazlar , devamlı hareket ederler , beni de yorarlar bütün gün

Kardelenim talep patlaması oldu , mecbur kaldım bi yerde yane
Ohhh güle güle oturun , missss

oh valla missss

hoşbuldum canım nasılsınız keyifler yerinde maşallah oooo çigdem hanımda burdaymış hoşgeldin döndünmü kürkçü dükkanına

Kız objektif oluyom işte kendime. Kı-rı-şı-ğım
.
kırışık buruşuk susss

hehehe falına da bakalımmm

çok helecanlı olacak çookkk

Son düzenleme:
hoşbuldum canım nasılsınız keyifler yerinde maşallah oooo çigdem hanımda burdaymış hoşgeldin döndünmü kürkçü dükkanına

Hoşbuldum canım. Kız kürkçü dükkandan başka bi yere gitmedim ki hiç. Sadece dükkana uğrayamıyodum hepsi o

Bugun izinliydim. Yarın bi başlıyoru fullll Akşamları gelirim ancak 9 gbi fln

Ohh neyseki seninki 3.5 ben 2.5-3 benim işim daha kolay yanee yarında düz ayakkabılarla işyeri merdivenlerini inip çıkarım (4.kattayım )

Ben de iş yerine 2.5 km yol yürüyorum her gün. Gelirken de giderken de

İşim zor ama olsun. Bundan böyle o dar kotumu her gün bi öğün giyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…