IIIIYYYYKKK bakamıyciiim
ok yaydan fıraldı OKEEEY :13: senin hedef ne :44:
sana ööle geliyordurrr...Ya kızlar 2 yıl önceki fotolarıma bakıyorum ne kaaa tazeymişim. Kilo verince yüzüm sarktı sanki yanacıklarım içine çöktü gibi
Genel istek üzerine hem açık hem de kapalı halini yayınlıyorum
Kansızlık için demek istemiştim kıs niye işine gelmiyo :44: hem sağlıkcısın hemde kilo vermeyi engellediğini biliyosun
sana ööle geliyordurrr...
hahaha ayy kayınçomm ben öteki ayaklarını demiştimmmilahii edicem yine altımaaa...
Espri bab'ında bunları yayınladım muhtarım , gülelim-eğlenelim hesaaaabıııı
sana ööle geliyordurrr...
Anaaaaa yarış var , yaşasıııın
ok yaydan fıraldı OKEEEY :13: senin hedef ne :44:
yok beyaa likralı diil..likralı saklar mıyım hiçç..olcaksa likrasız olsunn
ben o 4 ü unutmadım yazıyo başında ama gözden kaçmışş..dön bak istersen valla yazdım..
oldunmu tam olsun diyosun yanee4'ü fark etmemiştim cidden pardons
oldu tabee..önümüzdeki maçlara bakalım diycem ama bu aralar benim maçlar çok kötüüü
sabırsızlıkla bekliyorum mikemmel ayaklarını
Bitiyorum ayaklarına
Daha sakladığım neler vardı bi ara 70 lere çıkınca umutsuzluğa kapılıp hepsini dağıttım
Ahhh ah yolukluyorum saçlarımı
Bir kazağım vardı vermeye kıyamadığım. Onu giyebiliyorum tabi ama giyince içinde çok komik gözüküyorum . Ancak 57 olduğumda hoş duruyor.
Ya kızlar 2 yıl önceki fotolarıma bakıyorum ne kaaa tazeymişim. Kilo verince yüzüm sarktı sanki yanacıklarım içine çöktü gibi
Ayyyy o kaaaa güldüm ki
ilahii yedek ayakların bunlar biliyomm.. ayyy güldük sayende ..Allah da seni güldürsün..açık olanına bayıldımm..
Kedi gibi açmış ayakları yaaa Kopardın beni bırdy
Hayır hayır hayır
Hakeden kazansın
Okeyto. Yılbaşına kadar 59 oluciiim. 3.5 kilo yanü
reglin bitince yine toparlarsın muhtarım üzülme
70 e ne zaman çıkmıştın kıs :44: daha doğum moğum yok ne olmuşun öyle
senin kilo problemin değil orantısızlık prob. var , en doğrusu bol yürüyüş çünki öbür türlü üst den büstten vede yüzden gidiyo sendeama tabisi çok yürüyüp bide diyet yapıp beni rezil etme hee
kendi ayaklarınımı çekip yolladın kısallahım sana ömürler versin çok yaşa emii allah da seni güldürsün emii
sen mi bizmi
70 e ne zaman çıkmıştın kıs :44: daha doğum moğum yok ne olmuşun öyle
senin kilo problemin değil orantısızlık prob. var , en doğrusu bol yürüyüş çünki öbür türlü üst den büstten vede yüzden gidiyo sendeama tabisi çok yürüyüp bide diyet yapıp beni rezil etme hee
döverim bakkkk:
Hayır hayır hayır
:
reglin bitince yine toparlarsın muhtarım üzülme
selam kızlar nabersiniz birdyy o ne kız ayaklaralemsin
karataya full devam sabahdan beri temizlik yapıldı duşumu aldım totoyu anca koydum çay keyfi yapıyorum ohhh ev mis gibi oldu 2 gündür su akmıyodu mokk götürdü resmen
Durmazlar , devamlı hareket ederler , beni de yorarlar bütün günçok hareketli ayakların var..1. resim başka yerde 2. resim başka yerde çekilmişş..durdukları yerde duramıyo çok yaramaz bunlarrr
selam kızlar nabersiniz birdyy o ne kız ayaklaralemsin
karataya full devam sabahdan beri temizlik yapıldı duşumu aldım totoyu anca koydum çay keyfi yapıyorum ohhh ev mis gibi oldu 2 gündür su akmıyodu mokk götürdü resmen
döverim bakkkk
hoşgeldin fistukkkk
Hadi iyisiniz gene , akşam akşam eğlence çıkarttım sizeBu açık olan modeline enişteniz tahammül edemiyo , o bakımdan genelde yalnızken yapıyorum ama demin kaçak-göçek çektim valla , sevildiğinizi bilin , nelere katlanıyorum sizin içün
Ayrıca da yarış konusunda çok heyecanlandım , sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri
Ve de yürüyüşe gidiyorum , o ayaklara nasıl kıyıp da yürücem bakalım
döverim bakkkk
Hadi iyisiniz gene , akşam akşam eğlence çıkarttım sizeBu açık olan modeline enişteniz tahammül edemiyo , o bakımdan genelde yalnızken yapıyorum ama demin kaçak-göçek çektim valla , sevildiğinizi bilin , nelere katlanıyorum sizin içün
Ayrıca da yarış konusunda çok heyecanlandım , sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri
Ve de yürüyüşe gidiyorum , o ayaklara nasıl kıyıp da yürücem bakalım
Espri bab'ında bunları yayınladım muhtarım , gülelim-eğlenelim hesaaaabıııı
Kedi gibi açmış ayakları yaaa Kopardın beni bırdy
Hayır hayır hayır
Hakeden kazansın
Okeyto. Yılbaşına kadar 59 oluciiim. 3.5 kilo yanü
Anaaaaa yarış var , yaşasıııın
Durmazlar , devamlı hareket ederler , beni de yorarlar bütün gün
Kardelenim talep patlaması oldu , mecbur kaldım bi yerde yane
Ohhh güle güle oturun , missss
hoşbuldum canım nasılsınız keyifler yerinde maşallah oooo çigdem hanımda burdaymış hoşgeldin döndünmü kürkçü dükkanına
kırışık buruşuk susssKız objektif oluyom işte kendime. Kı-rı-şı-ğım
.
Hani el parmaklarından karakter analizi gibi bişey var hani işaret parmağı yüzük p.dan uzunsa şöyle dir değilse böyledir falan ayak içinde varmı kızlar ?varsa Birdy'i analiz edelim
karşımda serena willims var mubarek bindik bi alamete gidiyos gıyamete
hoşbuldum canım nasılsınız keyifler yerinde maşallah oooo çigdem hanımda burdaymış hoşgeldin döndünmü kürkçü dükkanına
Ohh neyseki seninki 3.5 ben 2.5-3benim işim daha kolay yanee yarında düz ayakkabılarla işyeri merdivenlerini inip çıkarım (4.kattayım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?