Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yine utandım valla hem temizlik hem firesiz karatay valla bravo vede maşallah güle güle kirletin ,bende çiğdoş sayesinde bi gazlandım hadi hayırlısı bakalım

Ayy valla ses çıkarmadan güliim derken daha tuhaf sesli güldüm daha doğrusu kişnemeyle anırma arasında bişey oldu içerdeki odada uyuyan annem geldi noldu dedi
bravo bu saatte yürüyceen için kaç ekmek yedim demiştin :44:

Bak tabi canım ve cidden üzülmeye değmez en güzel ve bedava çaresi ''mutlu,huzurlu'' bir yaşam bence krem ilaç palavra ve para tuzağı yine bence

bende ugrayamıyorum arada anca

hadi hayırlısı sizlerin kilolar bize bakarak iyi canım ya dogru demişsin krem falan hikaye ne kadar çok kullanırsan o kadar kırışıklık oluyor

kırışık buruşuk susss

Valla hee

Bende gelmeyen pantolonumun kapanmayan düğmesi zorla da olsa kapanınca, içinden çıkarken zorlandığım anı aynada görünce baya gaza geldim Bu iş oluyo olacak dedim

Ya ne zaman kilo versem önce yüzden gidiyor zaten benim. İnşallah toplanır toplanmazsa da yapacak bişi yok Bundan sonrası için çabalarım hepsi bu Allahım başka dert vermesin.

oh valla missss

kırışık buruşuk susss

hehehe falına da bakalımmm

çok helecanlı olacak çookkk

faldan anlamam zaten ayak falını hiç bilmem siz bakın ben dinliyom

çok hırslandım çook, bide göğsüm hafif ağrıyo inşallah reglde olursam bundan iyisi şamda kaysı

Uyy kimle girmişim yarışa böyle hatundaki hırsa bak yaa

hadi hayırlısı sizlerin kilolar bize bakarak iyi canım ya dogru demişsin krem falan hikaye ne kadar çok kullanırsan o kadar kırışıklık oluyor

Demeyiinnnnnn

En iyisi kan değerlerimi toplamak Allahın izniyle

Bence sağlıklı cilt sağlıklı vücutla olur. Hastalık mastalık oluşmadan kiloları verip kan değerlerini topladık mı kiloyu da korursak bi skıntı olmaz inşallah

ona bir yol gözüküyorrr ..sitenin etrafındaaaa..

göğsün niye ağrıyor..:26::26:

çok fena olcekk çokk

evet canım hayırlısı ben son bir kaç yıldır özellikle kışın nemlediriciden başka bişay kullanmıyorum zaten daha öncede kullanmıyordum o yüzden daha çok kırıştırdığını bilmiyorum ama saç boyatmanın beyazları arttırdığını kendimde de görüm bir çok kişiden de duydum

Amin canım cümlemize amiiiiiiin

bizimkiler ayaklandı meyva saatleri geldi sanırım :44: ben kaçıyorum herkese yarın kolay gelsin,öpüldünüz

Bak ben reglden de yeni çıktım

Sıfır ödem yani Halis mulis 62.5 kilocuk

Çoook çalışmam lazım çok :18: Hırslıyımdır ama motivasyonum düşmezse

kızlarrr sütlü kahve içennnn

Benimki bitii bilee İçenlere afiyet olsun :13:

ona bir yol gözüküyorrr ..sitenin etrafındaaaa..

göğsün niye ağrıyor..:26::26:

çok fena olcekk çokk

Dım dım dım dım

Memeişler acıyo kıs işte regl olcak ya ondan

.

E çiğdoş da kaçsın madem haydi öpüldünüz

Bekle beni Sarfoş

Aklından hiç çıkarma yarışı

Selam kızlar

Maşallah oku oku bitmedi

Birdy çok güldüm Allah da seni güldürsün canım

Ben de tüm gün temizlik,yemek,kızımın sınavı çalışması derken çok yoruldum, pc ye anca geçtim,hemen de yatıciim

Menü yazamadım ama kaçamak yok,sabah da 6 km yürüyüş yaptım

Hepinize iyi geceler bol leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…