selam kızlar nabersiniz birdyy o ne kız ayaklaralemsin
karataya full devam sabahdan beri temizlik yapıldı duşumu aldım totoyu anca koydum çay keyfi yapıyorum ohhh ev mis gibi oldu 2 gündür su akmıyodu mokk götürdü resmen
Hadi iyisiniz gene , akşam akşam eğlence çıkarttım sizeBu açık olan modeline enişteniz tahammül edemiyo , o bakımdan genelde yalnızken yapıyorum ama demin kaçak-göçek çektim valla , sevildiğinizi bilin , nelere katlanıyorum sizin içün
Ayrıca da yarış konusunda çok heyecanlandım , sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri
Ve de yürüyüşe gidiyorum , o ayaklara nasıl kıyıp da yürücem bakalım
Doğunun müthiiiş yağlı yemeklerinin yanında yediğim karbonhidratlar beni 72.5 e çıkartmıştı. Öyle başladım diyete. e 10 kilo verdim tabi yüzümden de belimden de popomdan da gitti ama en çok yüz etkilendi demek. Napalım spor cilt bakımı falan toplıcam. Bide B vit, anemi tedavisi falan cilt elastikiyetimi toplayacağıma inanıyorum. Tabi gerekirse takviye krem mrem.E sonrasında da bakıcam kendime napim
Hoşbuldum canım. Kız kürkçü dükkandan başka bi yere gitmedim ki hiç. Sadece dükkana uğrayamıyodum hepsi o
Bugun izinliydim. Yarın bi başlıyoru fullllAkşamları gelirim ancak 9 gbi fln
Ben de iş yerine 2.5 km yol yürüyorum her gün.Gelirken de giderken de
İşim zor ama olsun. Bundan böyle o dar kotumu her gün bi öğün giyecem
yine utandım valla hem temizlik hem firesiz karatay valla bravo vede maşallah güle güle kirletin ,bende çiğdoş sayesinde bi gazlandım hadi hayırlısı bakalım
Ayy valla ses çıkarmadan güliim derken daha tuhaf sesli güldüm daha doğrusu kişnemeyle anırma arasında bişey oldu içerdeki odada uyuyan annem geldi noldu dedi
bravo bu saatte yürüyceen için kaç ekmek yedim demiştin :44:
Bak tabi canım ve cidden üzülmeye değmez en güzel ve bedava çaresi ''mutlu,huzurlu'' bir yaşam bence krem ilaç palavra ve para tuzağı yine bence
kırışık buruşuk susss
yine utandım valla hem temizlik hem firesiz karatay valla bravo vede maşallah güle güle kirletin ,bende çiğdoş sayesinde bi gazlandım hadi hayırlısı bakalım
Bak tabi canım ve cidden üzülmeye değmez en güzel ve bedava çaresi ''mutlu,huzurlu'' bir yaşam bence krem ilaç palavra ve para tuzağı yine bence
oh valla missss
kırışık buruşuk susss
hehehe falına da bakalımmm
çok helecanlı olacak çookkk
Hoşbuldum canım. Kız kürkçü dükkandan başka bi yere gitmedim ki hiç. Sadece dükkana uğrayamıyodum hepsi o
Bugun izinliydim. Yarın bi başlıyoru fullllAkşamları gelirim ancak 9 gbi fln
Ben de iş yerine 2.5 km yol yürüyorum her gün.Gelirken de giderken de
İşim zor ama olsun. Bundan böyle o dar kotumu her gün bi öğün giyecem
bende ugrayamıyorum arada anca
hadi hayırlısı sizlerin kilolar bize bakarak iyi canım ya dogru demişsin krem falan hikaye ne kadar çok kullanırsan o kadar kırışıklık oluyor
faldan anlamam zaten ayak falını hiç bilmem siz bakın ben dinliyom
çok hırslandım çook, bide göğsüm hafif ağrıyo inşallah reglde olursam bundan iyisi şamda kaysı
Uyy kimle girmişim yarışa böyle hatundaki hırsa bak yaa
bende ugrayamıyorum arada anca
hadi hayırlısı sizlerin kilolar bize bakarak iyi canım ya dogru demişsin krem falan hikaye ne kadar çok kullanırsan o kadar kırışıklık oluyor
Valla hee
Bende gelmeyen pantolonumun kapanmayan düğmesi zorla da olsa kapanınca, içinden çıkarken zorlandığım anı aynada görünce baya gaza geldimBu iş oluyo olacak dedim
Ya ne zaman kilo versem önce yüzden gidiyor zaten benim. İnşallah toplanır toplanmazsa da yapacak bişi yokBundan sonrası için çabalarım hepsi bu Allahım başka dert vermesin.
faldan anlamam zaten ayak falını hiç bilmem siz bakın ben dinliyom
çok hırslandım çook, bide göğsüm hafif ağrıyo inşallah reglde olursam bundan iyisi şamda kaysı
Uyy kimle girmişim yarışa böyle hatundaki hırsa bak yaa
kızlarrr sütlü kahve içennnn
ona bir yol gözüküyorrr ..sitenin etrafındaaaa..
göğsün niye ağrıyor..:26::26:
çok fena olcekk çokk
Amin canım cümlemize amiiiiiiin
bizimkiler ayaklandı meyva saatleri geldi sanırım :44: ben kaçıyorum herkese yarın kolay gelsin,öpüldünüz
evet sen yeme sakınn:18::18:bizimkiler ayaklandı meyva saatleri geldi sanırım :44: ben kaçıyorum herkese yarın kolay gelsin,öpüldünüz
Dım dım dım dım
Memeişler acıyo kıs işte regl olcak ya ondan
.
ilahiii sonradan jeton düştüüü...
iyi geceler kızlar annem sesleniyo bende kaçıyorum bol leptinler
Bazen köşelere takılıyor benim de
Aklım yemekteee nır nım nırı nımmm
falaka köşede bekli yo bak ona göree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?