Topiğimizin nur topu gibi bir yarışması olmuş. Çekirdekleri alıp izliyoruz. İyi olan kazansın!
Kızlar, yüzüm sarktı muhabbeti olmuş, ben de yazayım dedim.
10 gün önce ben de cilt doktoruna gittim. Yüzümde roza (gül hastalığı var). Çok feci bir atak dönemi yaşayınca, apar topar bir doktor buldum. Çok para verince de, aklıma gelen her bişeyi sordum. O da sorduğum her soru için 1er 2şer krem verdi. Şimdi sabah-akşam orama burama krem sürüyorum. Ömrümde görmediği bakımı görüyor elim-yüzüm, kıçım-başım... İşe yarıyor neyse ki...
Cilt bakımı, Karatay, yürüyüş... 40ıma daşşş gibim giricem
Kızlar, yüzüm sarktı muhabbeti olmuş, ben de yazayım dedim.
10 gün önce ben de cilt doktoruna gittim. Yüzümde roza (gül hastalığı var). Çok feci bir atak dönemi yaşayınca, apar topar bir doktor buldum. Çok para verince de, aklıma gelen her bişeyi sordum. O da sorduğum her soru için 1er 2şer krem verdi. Şimdi sabah-akşam orama burama krem sürüyorum. Ömrümde görmediği bakımı görüyor elim-yüzüm, kıçım-başım... İşe yarıyor neyse ki...
Cilt bakımı, Karatay, yürüyüş... 40ıma daşşş gibim giricem
gene geldimm...çok fena bi kek yaptım..geldimm...
Kızlar bugün tam günümdeyim valla , hem komiğim hem de hepinizi "beğendim" de geldim
Ayaklarıma bayılan herkese sonsuz teşekkürler , sizin için varım canlarımFalıma bakılmış gıyabımda , ağzına sağlık muhtarım.Sarhoşum , senden de karakter analizimi bekliyorum yarın
Ficansım , senin de ellerine sağlık , güle güle otur bitanem
1 saat yürüdüm geldim İğneoyam , kızlar yarışıyo ama yürüyen BirdyNe ayak dicem ama resimlerimden ötürü diyemiyorum
Yüzüme salyangoz maskesi yaptım şimdi.Kurudu da kurudu.Yanağımda 2 tane yeni sivilce çıktı , hoşgelmişler40'ından sonra da sivilce çekilmiyo , izi hiiiç çekilmiyo.Yüzüme sürmediğim bi salyangoz kalmıştı , o da çare olmazsa direkt deri nakli yaptırtmayı düşünüyorum
Çidoş benim de kırışık değil ama elastikiyet kaybı var.Sanırım sivilce ilaçlarından.Yüzü soyuyolar ya , ona bağladım.Bepanthen krem ve E vitamini kapsülü sürüyorum geceleri.Bi de yeni yağlar aldım , karışım yapıp sürücem ama sivilceyi çoğaltır diye de tırsıyorum öte yandan
Anaaaa tam benim sorunum , şimdi yazdım aşağıya ...Yüz sarkması için ne vardı bacım ? İşe yaramasına çok sevindim çünkü cildiyeciler tamamen kobay şeklinde tedavi uyguluyorlar , iyi bi doktora denk gelmişsin.Bütün bu cümle bakımlardan kıçının da payını alması beni çok mutlu etti , o da organ , onun da bakıma ihtiyacı var.Ben de zaman zaman açıp havalandırıyorum , hep kapalı-hep kapalı , yazıktır
Kırka kaç kaldı , tam girecekken bi de saçlarını değiştirirsin tam dönüşme olur valla
Güzel olmuştur eminim... Ellerine sağlık.
Bu arada, aklıma geldi... Geçen yıl da Bayramdan sonra hepimiz gaza gelmiştik de Birdy bizi uyarmıştı, bunun Aşuresi var kızlar diye:)))
Bu yıl da aynı şey oldu. Aşureler geldi, dağıldık:)))
Biraz önce motivasyonum artsın diye, Canan Hoca'nın son kitabını sipariş ettim. Birkaç güne gelir herhaldehakkaten de mi , uyarmıştım ama faidesini görememiştik çünkü bu kez de uyarılmış vaziyette tüm aşureleri yemiştik
Şimdi de yılbaşı tantanası var , Allahtan 1 gün...He , oku bakalım ne yazmış bu sefer
Muhtarım hayırdır , ne keki bu , nerden çıktı şimdi ? Ve neli kek yaptın ve de ellerine sağlık , bayılırım keke
e tabee kıçtır baştır hem bakım hem havalandırmak lazım..iyi yapıyosun datlım..Anaaaa tam benim sorunum , şimdi yazdım aşağıya ...Yüz sarkması için ne vardı bacım ? İşe yaramasına çok sevindim çünkü cildiyeciler tamamen kobay şeklinde tedavi uyguluyorlar , iyi bi doktora denk gelmişsin.Bütün bu cümle bakımlardan kıçının da payını alması beni çok mutlu etti , o da organ , onun da bakıma ihtiyacı var.Ben de zaman zaman açıp havalandırıyorum , hep kapalı-hep kapalı , yazıktır
Kırka kaç kaldı , tam girecekken bi de saçlarını değiştirirsin tam dönüşme olur valla
Bu arada, aklıma geldi... Geçen yıl da Bayramdan sonra hepimiz gaza gelmiştik de Birdy bizi uyarmıştı, bunun Aşuresi var kızlar diye:)))
Biraz önce motivasyonum artsın diye, Canan Hoca'nın son kitabını sipariş ettim. Birkaç güne gelir herhalde
zaten gördümherbirimizi tek tek beğenmişsin ayrıcana gurur duydum senin tarafından beğenilmek ne iftihar..ağlamak istiyorumm
o salyangozdan ben de almıştım geçen yıllarda ne etkisi oldu bilemedimm..:44::44::44:
biz de iş arkadaşlarım la yeni bi formül bulduk onu sürüyoz bu aralar..
medagaskol krem
bepanthen krem evigen ampul redoksan ampul bepanten ampul
ampuller 2 tane
kızlar memnun ben daha anlayamadım..bilahere sonuçları paylaşırım..ne çektik bee
Biraz önce motivasyonum artsın diye, Canan Hoca'nın son kitabını sipariş ettim. Birkaç güne gelir herhaldehakkaten de mi , uyarmıştım ama faidesini görememiştik çünkü bu kez de uyarılmış vaziyette tüm aşureleri yemiştik
Şimdi de yılbaşı tantanası var , Allahtan 1 gün...He , oku bakalım ne yazmış bu sefer
Muhtarım hayırdır , ne keki bu , nerden çıktı şimdi ? Ve neli kek yaptın ve de ellerine sağlık , bayılırım keke
Birdy, yine alıntıyı becerememişsin çekirge
hakkaten de mi , uyarmıştım ama faidesini görememiştik çünkü bu kez de uyarılmış vaziyette tüm aşureleri yemiştik
40a aylar kaldı...
Cilt sarkması değil de, roza için fayda gördüm. Bir de yüzüm pambık gibi oldu.
Bu kadının ismini bu siteden buldum. Birkaç isim daha vardı. CV lerine bakınca gördüm ki, bu kadın göztepe ssk da uzmanlığını yapmış. Tecrübesi çoktur diye buna gittim. İiyi gidiyor şimdilik ama cilt işi uzun vadede geri dönüşü olan bir iş... Bakıciiiz.
e tabee kıçtır baştır hem bakım hem havalandırmak lazım..iyi yapıyosun datlım..
sağol bebişim kızımın kermesi için yaptım valla dokunamam zaten..hehehe...
evet yaa kayınçom uyarmıştı geçen yılda aynısı olduydu..ama ben de fena dağıttım yanii..yok yok yoookkk durmam gerek artık
ben de kızıma bu hafta kitep sipariş edicem iyi hatırlattın ben de alayım hocamızın yeni kitabını canım..etkisi olur mutlaka..dur yaa şuu karatayla kilo verenlerin eski ve yeni hallerini yayınlayayım da moral olsun gene ..bulabilirsem:44::44:
40a aylar kaldı...
Cilt sarkması değil de, roza için fayda gördüm. Bir de yüzüm pambık gibi oldu.
Bu kadının ismini bu siteden buldum. Birkaç isim daha vardı. CV lerine bakınca gördüm ki, bu kadın göztepe ssk da uzmanlığını yapmış. Tecrübesi çoktur diye buna gittim. İiyi gidiyor şimdilik ama cilt işi uzun vadede geri dönüşü olan bir iş... Bakıciiiz.
Oh oh , çok sevindim valla iyi gelmesine.Tabe bak araştırmış da gitmişsin , benim gibi mal mal gitmemişsin , ondan
Bu arada tavsiyem kırka gelme , otuzdokuzda diren...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?