benim kırka daha 1 yıl var rahat olayım ben..
kıss biz senle aynı değilmiydik..75 lideğil misin sen..:44::44:meleksin 1 yaş küçüktü benden..sanki senle yaşıttık gibi hatırlıyom..:44:
yenileniyoz bakalımm ..Salyangoz temizliyo galiba , bu ikinci yapışım , gözenek açıyo falan-filan.Sizin formül çok güzel , tamamen yenileme...Medagaskolü de çok tavsiye ediyolar , ben kullanmadım hiç.Valla çok çektik , hele ben
He , beğendim , hep beğenmek istiyorum da üşeniyorum yawww
Birdy, yine alıntıyı becerememişsin çekirge
Ben de kendi fotomu çektim yandan ve de göbekten. 12 AYLIK GİBİ BEAA! Allah beni kahretmesin dedim.
DİREN OYA!
Direniyorum ama arkadan ittiriyorlar Birdy...
Kızlar Hacı posta koydu. Ben gidiyorum. Hepinize iyi geceler.
Muhtar ve İğneoyam ; Elim kaymış , o bakımdan format bozuldu , sonra da düzeltemedim annem :18::18::18:Hoca kıskandı de mi , iyi hadi git bakalım , iyi geceler canımcım , arkadakilere de söyle fazla ittirmesinler , bugün sana , yarın onlara
Muhtarım güzel kek olmuş , bakalım fotokopiye dönüşenilecek kadar sihirli yapabildin mi
Kızlar yüzüm davul gibi gerldi , gidip yıkiiim.Bi de çok acıktım , bişey yiyim.
Öptüm , iyi geceler
74 Ağustos... Ayları sayıyorum artık:)
Bu sefer gerçekten gittim. Öpüldünüz...
yıka kıss yıkaaa gerimm gerimm gerilmeee..Hoca kıskandı de mi , iyi hadi git bakalım , iyi geceler canımcım , arkadakilere de söyle fazla ittirmesinler , bugün sana , yarın onlara
Muhtarım güzel kek olmuş , bakalım fotokopiye dönüşenilecek kadar sihirli yapabildin mi
Kızlar yüzüm davul gibi gerldi , gidip yıkiiim.Bi de çok acıktım , bişey yiyim.
Öptüm , iyi geceler
Muhtar ve İğneoyam ; Elim kaymış , o bakımdan format bozuldu , sonra da düzeltemedim annem :18::18::18:
Kaçtım ve öptümmmmm
gelirim demiştim ama gelemedim bu aralar erkenden uykum geliyo
bide çok üşüyorum içerde uyuyup kalıyom
kızlar topik baya hareketlenmiş eeee çiğdoş gelmiş restini çekmiş
hadi bakalım yarış başlamışheyecanla takipteyiz
bu arada herkez kaçamak yapmış malesef bende yaptım dün akşam çayıyla hemde nasıl oldu anlamadım
kızıma yaş pasta yapmıştım 1 dilimcik gittiherhalde verdiğimi alıcam aman töbe almıyım yaa yok yok genelde dikkat ediyorum
bi daha olmıcak bu arada birdycim ne muhteşem ayaklardı onlar eniştem haklı valla
kahvaltım
1 yumurta zeytin,peynir
biber fındık ceviz 3ad. kayısı
yeşilçay
öğlen haşlama et karabiberli
çayyyyyy
fındık ceviz desteği ekmek yok napalım
belkim sonrasında 1 kase yoğurt olabilir
akşam belli deyil kocişimin ceketi alınacaktı iş yeri diktirtmiş avm den alınacaktı geldiyse oraya gidicez belkim orda yeriz belli deyil
görüşürüz kızlar bugün işim yok rahatım yalnız bizimkiler kıyafet alıyoz diye dolapları çekiştirip dağıtıyolar belkim onları toparlarım birde çamaşır var makinede onlar asılacak bak yine iş çıktı bize rahat yok anacım debelenip durmaya alışmışız
Şu ev işlerinden ne çektik be FilizimEvet ya , Allahtan ayaklarım muhteşem de iş yaparken yorulmuyorum
bırdyım ıgrenc bır esprıyle gunaydın dıyorum''bırak bu ayakları''
ne ayak onlar ya:18: şaftım kaydı görünce
birdy senin yedek ayaklar değil canım mevzu ettiğim seninkiler pek şeker
dünkü yaptığımın ALLAH'ın izniyle tekrarı olmayacak fıstıklar...
bu gün
06:30 da kahvaltı bitti
1 bardak fındıııkkk
1 bardak çay
şimdide 2 kupa 5 li çay bitsede kurtulsam daha da tövbe alma
yeşil çay en güzeli
bu arada yarışmayı merakla takip edicemkolay gelsin gazanız mübarek olsun kızlar...
öğlene dünden kalan kısırım var ayran eşliğinde 12:00 da
16:30 da kereviz salatası yiyip kapanış inşallah hatunlar...
Merhaba kızlar
Dün güzelce menumu yazdim ettim derken tam yayınlayacam sarjz bitti cep kapan tam kız ayagimda uyuyordu yetisemedim artik bugün yazayim
Dünkü menum 02 aralik yemegi
sabah kahvaltim
peynir,zeytin
2lop yumurta
sütlü kahve
Öğlen spor zamani (13:00-14:00):119:
60 dk 525 kalori 6,5 km hiz 6,5-7
Akşam yemegim
1 kepçe Tarhana çorbası
haslama tavuk
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavi
Sıvı 1,5 litre
Bakam yarış var sanirsam çok güzel ya bende yakin 2 arkadasima Karatay yaptiriyorum onlarin yaşam koclariyim onlar yasam melegimiz deseler de suan iyi gidiyor 2 si de calisiyor 2 hafta oldu bende biraz daha duzene giirdim bi de sorumluluk olunca daha dikkat ediyorum bitanesi 70 den 66.6 dustu digeri ise 68 den kacamak yapinca 66 kiloya düştü akşam en gec 6 dan sonra yemiyorlar pzt. Gunleri kilo bildirim gunumuz ayni burdaki gibi uygulatiyorum kurallari cepten programlA iletisimdeyiz grub kurduk akilli telefonlar bu işe yarayacagi hic aklima gelmemisti kizlar :119::119:
Sabah kahvaltım
peynir 2dilim kalin
4-5 zeytin
2lop yumurta
4-5 gün kurusu kayisi
Kizi bi uyutsam spor zamani olacak inşallah 60 dk beni bekliyor
Genelde günlük kizlar 13.000 adim atiyorum dün 16.000 adim olmus:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?