Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yoruldum yaa..
evi topladım, pastamı yaptım, biber dolmasını hazırladım.. akşama doğru bi poğaça bide kendim için dolmanın yanına bulgur pilavı yaptım mı tamamdır..

kızlar ilk defa bugün markette bamya gördüm ve aldım.. nasıl pişiriyim kıymalı mı kıymasız mı?

Bildirim:06.12.2012
Rumuz:ihya
Başlangıç T.:3 ekim 2012
Başlangıç kilo:108
Geçen hafta:87.6
Bu hafta:87.2
Fark:-400 gr
Fark yüzdesi:%0.456
Toplam fark:-20.8
Beden:46-48
Boy:1.73
Spor:4 gun yuruyus 25 dk, 20 tane mekik, 100 tane twist, 40 tane agırlık çalıştım. 1 gun pılates
ben tatil donuşu bu pazartesi tam 90.2'yi gordum, son 5 gun icinde yogun spor ve kacamak yapmadan, eski kilomun altındayım. Sporsuz olmadgıını anladım bundan sonra inşALLAH aksatmadan yapmayı dusunuyorum. Kilo veren, vermeyen herkesi tebrik ederim.

"......ve benden fellik fellik kaçarak namusunu koruyan Hacıdır!"
Bu kısmı kesinlikle hayatımda okuduğum en komik şeylerden biri , okudum , 10 dakka oldu , daha kendime gelemedim
Ve bu Cuma tüm alkışlar nefsine yenilmeyen Hacı'ya

Kızlar bitek bu sayfaya bakabildim , işleri yaptım , banyo yaptım , şimdi dışarı çıkıyorum...

Merhaba kızlar
Nasılsınız ??

Ben iyi sayilirim.. Calismaya devam..

Bildirim :

Kaneel
Baslangic kilo : 94.00
Gecen hafta ki kilom: 70.200
bu gun ki kilom : 70.900 ( özel günün etkisi ile ve ayni zamanda gece gorevlerinin dengesizligi yznden)
fark : +600 gram
boy : 1.72
yas:25
beden:38-40
spor: her gün bir saat yürüyüs

Kizlar sizlere basarilar .. Opuldunuz ..

sersum,handrake,papadıya,ficans,naz8,gmzz-z,kaha,tangram,regen,habercice
bildirimlerinizi bekliyorum arkadaslar

bırdyım yurudunmu yavru nasıl sogukmu dısarısı bende bırazdan cıkarım belkı

Yürüdüm karalahana sarmam 1 saat yürüdüm , daha da yürüyecektim ama acayip çişim geldi , eve geldim mecbuuuurrr Hava şahane , lodos var.Yarına sulukar geliyomuş , gelmeden çık yürü hamsi tavam

Yürüdüm karalahana sarmam 1 saat yürüdüm , daha da yürüyecektim ama acayip çişim geldi , eve geldim mecbuuuurrr Hava şahane , lodos var.Yarına sulukar geliyomuş , gelmeden çık yürü hamsi tavam

ya cekme helvam etlı ekmegım:)) karalana ve hamsıyle 12 den vurdun benı:))kınalı kuzum..eve gelmeyecende napacan mecbuurrrrelemını kederını akıtacan haroşaya mecbuurrrtamam balım cıkıp yuruyım dogru dıyon pencereden kar gelıyor aman aney gurbet bana zor gelıyor aman aneycenem dustu ben çıkanzi

Gurbet kuşum , Trabzon hurmam

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.9kg
bu hafta kilo: 77.2 kg
haftalık yüzde:--%0.898
haftalık fark:700gr gr
toplam fark:7.8 kg
beden:42
spor:yok

Son düzenleme:
offf anca gelebildim...işyerinden sonra arkadaşa ve alışverişe gittim..kusura kalmayın canlar..
telefondan da bi türlü beceremiyom şu bildirim işini..
datlım kuzu kulağım kayınçomla gıymatlım börtü böcüümm pampişde buradaymışşş

Hoşgeldin sarığıburmam Bakıyorum da akşam iki köfte yemek işe yaramış , üstelik de regl durumuna rağmen

canım takma kilona tadını çıkar hamileliğin sonra katılırsın aramıza

teşekkür ederim canım afiyet olsun

metonuzu roketliyecek yanihadi bakalım..kıs teriniz de sarımsak kokar bak kocanız almaz sizi yatağa ona göreamanın seksilik bizi bozar sersumum
heee rokete taktık bakalım noolcak...
amanın kayınçom 1. liğe oynuyon kısss...

hacı hacı oyamın başının tacııı..bu hafta yakalarsın sen onu kısss..tenhadaa..

Ramaskam hiç uğramaz oldun bebişim cumadan cumaya özledik be gülümm..

Alya88 ciğim geçmiş olsun arkadaşım ..Acil şifalar dilerimm..

bu arada ilk sarımsak çayımı aldım içtim..tadı diğer form çaylar gibi..cumaya sonucu belli olacak bizim kaplumbağa meto tavşana dönecek mi bakalımmm

menümü paylaşmıyycammm direk falaka canınız çeker arkadaşıma gittim dayanamadım..

Hoşgeldin sarığıburmam Bakıyorum da akşam iki köfte yemek işe yaramış , üstelik de regl durumuna rağmen

ivettt ben de şok oldum valla...sen beni haftaya gör..sarmısaklasak mı zayıflasak modunda süper olcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…