Geçmiş olsun alya...
Canlarım, sabah bildirim yapmak için yazdım. Daha gönderemeden misafir geldi. Yürüyüşe de gidemedim, bildirim de yapamadım. Bildirimi yaptım. Yorumlarımı yazdım. Şimdi de yürüyüşe gidiyorum. Hepinizi öpüyorum.
Daha 2. haftada sadece 300 gram vermemin sebebi, her sabah yediğim, fındık, süzme yoğurt ve bal üçlemesidir. Bu müthiş trio nun sonucu: Verilemeyen kilolar ve benden fellik fellik kaçarak namusunu koruyan Hacıdır!
ben hiç hayatımda 34 beden olmadım.. ne mutlu sana valla.. tebrikler..
bırdyım yurudunmu yavru nasıl sogukmu dısarısı bende bırazdan cıkarım belkı
Yürüdüm karalahana sarmam1 saat yürüdüm , daha da yürüyecektim ama acayip çişim geldi , eve geldim mecbuuuurrr Hava şahane , lodos var.Yarına sulukar geliyomuş , gelmeden çık yürü hamsi tavam
ya cekme helvam etlı ekmegım:)) karalana ve hamsıyle 12 den vurdun benı:))kınalı kuzum..eve gelmeyecende napacan mecbuurrrr elemını kederını akıtacan haroşaya mecbuurrr tamam balım cıkıp yuruyım dogru dıyon pencereden kar gelıyor aman aney gurbet bana zor gelıyor aman aney cenem dustu ben çıkanzi
offf anca gelebildim...işyerinden sonra arkadaşa ve alışverişe gittim..kusura kalmayın canlar..
telefondan da bi türlü beceremiyom şu bildirim işini..
datlım kuzu kulağım kayınçomla gıymatlım börtü böcüümm pampişde buradaymışşş
canım takma kilona tadını çıkar hamileliğin sonra katılırsın aramızakızlar alışkanlıklar kolay kaybolmuyor her cuma uğramadan edemiyorum sizleri tebrik ediyorum ne güzel kilolar vermişsinizvalla hem seviniyor hem de üzülüyorum ben gelene kadar herkesin fazlalıkları gidecek topiğimizde kimse kalmayacak diye:26: bugün 16. haftam doluyor ve ben kilo almadım hala ama ne yiyorum ne içiyorum ama göbüşüm var biraz sanki kilo almış gibi duruyor top gibi falan değil yani dün bugün ceviz yemeye süt içmeye falan başladım Allah tan yumurta da yiyebiliyorum neyse bir ekilde 5 ay daha idare edeceğiz artık sonra yanınızdayım ne çok yazdım yaaaa:26:
doğum günün şimdiden kutlu olsun tatlım
kızlar menümü bildirip yürüyüşe çıkıyorum
dün akşam 19.00;1 tabak karnabahar,2 kaşık kuru fasulye,koca bir tabak salata..bugün ise
kahvaltı 8.15 ;3 yumurtadan tereyağlı kaşarlı baharatlı omlet,2 kk peynir,2 günkurusu,4 ceviz,12 zeytin,biraz süt kaymağı,omega3 1 gr
akşam da balık,salata olacak...
heee rokete taktık bakalım noolcak...metonuzu roketliyecek yanihadi bakalım..kıs teriniz de sarımsak kokar bak kocanız almaz sizi yatağa ona göre amanın seksilik bizi bozar sersumum
amanın kayınçom 1. liğe oynuyon kısss...Canlarım hepinize çok güzel ve çok ince bir gün diliyorum.İstanbul'da hava güneşli.Öğlene kadar işleri yaparım , öğleden sonra dışarı fırlarım
Bu haftaki durumum :
Geçen hafta : 45.7
Bu hafta : 44.7
Fark : -1
% fark : % 2,188
Boy : 1.5 m
Beden : 34
Şimdi işlere dalıcam.İhyacım kolay gelsin.
Hepinizi öptüm , yine gelirim ...
Geçmiş olsun alya...
Canlarım, sabah bildirim yapmak için yazdım. Daha gönderemeden misafir geldi. Yürüyüşe de gidemedim, bildirim de yapamadım. Bildirimi yaptım. Yorumlarımı yazdım. Şimdi de yürüyüşe gidiyorum. Hepinizi öpüyorum.
Daha 2. haftada sadece 300 gram vermemin sebebi, her sabah yediğim, fındık, süzme yoğurt ve bal üçlemesidir. Bu müthiş trio nun sonucu: Verilemeyen kilolar ve benden fellik fellik kaçarak namusunu koruyan Hacıdır!
Hoşgeldin sarığıburmamBakıyorum da akşam iki köfte yemek işe yaramış , üstelik de regl durumuna rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?