Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

teşekkür ederim canım afiyet olsun

heee rokete taktık bakalım noolcak...

Resimdeki benim. Zarifimdir. O kadar ki zerafet ensemden akar

Bak ben saçımın resmini çektim, sen de popOnun resmini çek de görelim :)))))))

saçla popo bir mi kısskocam oyar öyle internetlerde popo filan gösterirsem

birdyciim,okudum ki çiş gelmesi nedeniyle yürüyüşü istediğin kadar yapamamışsınyürüyüş saatinden 1 saat evvelinden sıvı alımını kesiyorum ben..zira aksi halde güzergah üzerindeki benzin istasyonlarına uğrayıp,yan yan esselamunaleyküm bakışıyla ya da görevlinin şaşkın halini görmezden gelerek iç kesimdeki tuvalete ulaşmaya bakıyorum
sersum avatarın değişmiş ama eskisi daha sempatikti bence

kızlar ben doğumgünü hediyesi seçmeye çıkıyorum,görüşürüz

06.12.2013 KİLO BİLDİRİMİ
1.birdy:---1000gr:---%2.188
2.guleryuz2011:---1100gr:---%1.880
3.ramaska:---1000gr:---%1.162
4.cakmel:---1000gr:---%1.156
5.sersum:---700gr:---%0.898
6.neslihansltn:---500gr:---%0.640
7.ihya:---400gr:---%0.456(bunlarda onceden aldıgım kılolar ıcın)
8.igneoyası:---300gr:---%0.365
9.ozlemkartal:---300gr:---%0.318
10.alya88:---200gr:---%0.277

aynı kalanlar
1.kardelen:%0

kilo alan cıtırlar
1.leylak84:+600gr:+%0.821
2.kaneel:+600gr:+%0.854
3.filiztoprak:+1000gr:+%1.457

Muhtarım sarmısak gibi nimet yok valla , her derde deva.İki köfte + yanında sarmısak çayı= -700 gr
Özlemim ben 1 saat öncesine kadar gidemiyorum çünkü bende sürekli susuz kalıp ölücem düşüncesi var.Uyumadan evvel bile az da olsa su içer öyle yatarım , eeee manyaklık parayla değil tabe O bakımdamn çıkmadan biraz içmiştim spnra işte var anam o ne çiş , zor yetiştim tuvalete.Üşenmezsem akşam biraz daha yürücem bakalım...Sen de benzincilerle aranı iyi tut , çok işin düşüyo onlara anladığım kadarıyla

Vayyyy kendimi çok birinci gördüm bu hafta Kızlar cidden bu hafta hemen herkes kilo vermiş , ben bu olayı sınırsız aşure tüketimine bağladım Aşure diyetiyle haftada iki kilo Kardelenim , Leylakım , Kaneelim , Filizim siz hep regl olmuşsunuz , yapacak bişey yok , haftaya büyük patlamalar gelecek sizden.Velhasıl herkese bol bol tebrikler İhya'cım liste için ellerine sağlık , beni birinci yaptığın için ayrıca teşekkürler

Kizlar maşallah nerdeyse cogumuz 1 kiloya yakin vermisiz harika 2. Kutlar
Birdy seni tebrik ederim:119: canim aşure yiyerek verdim dedin şekersiz miydi aşure yararli ve tok tutucu amA içindeki şeker nasildi

Sabah (09:45bitti)
2 lop yumurta
2 dilim peynir
1 çay bardağı tarhana çorbası
4 ceviz

Öğlen (11:40-12:40):119:
60 dk 6 km 700 m 537 kalori
ilk 30 dk hiz 6,5 son 30 dk hiz 7

Akşam yemeği(16:45bitti)
2 yumurtali kiymali ıspanak kavurması
karnabahar salatası Yoğurtlu keten tohumlu

Sivilar
1 kupa ayran
1 kupa zencefilli, zerdacalli, karanfilli, tarcinli süt
1,5 litre su

Son düzenleme:
Gurbet kuşum , Trabzon hurmam

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.9kg
bu hafta kilo: 77.2 kg
haftalık yüzde:--%0.898
haftalık fark:700gr gr
toplam fark:7.8 kg
beden:42
spor:yok
züppeerrrrtebrıks takdırs

Hoşgeldin sarığıburmam Bakıyorum da akşam iki köfte yemek işe yaramış , üstelik de regl durumuna rağmen

meto dırekt tazıya baglıycak deseneyaz datlum menuyu canımız cekmez korkma

Kizlar maşallah nerdeyse cogumuz 1 kiloya yakin vermisiz harika 2. Kutlar
Birdy seni tebrik ederim:119: canim aşure yiyerek verdim dedin şekersiz miydi aşure yararli ve tok tutucu amA içindeki şeker nasildi

Canımcım ben zaten çok şekerli şeyleri yiyemiyorum , hem içim bayılıyo hem de dokunuyo o bakımdan bu hafta yediklerim az şekerliydi.Kendim yapınca şeker eklemeden ayırıp yiyorum ben ; De ben o cümleyi genelimiz için söyledim çünkü hemen herkes ha babam de babam aşure yedi bu aralar
Bu arada kilo vermekle ilgili olarak şuan kendi üstümde bir çalışma yapıyorum.Sonuç alırsam sizinle de paylaşıcam.

ellerine sağlık ihyacığım...
valla bu hafta süper olmuş liste..++ da olanların da mazereti var..daha ne olsun karatay aplam sağolsun..bizleri bir araya getirdiği içüüünnn

heee valla 2 köfte üstüne sarmıısakkk çayııı süperrr

seni özellikle tebrik ediyomm kayınçommm..1.mizzz..

ben de susuz yatamam..hatta baş ucumda 1 bardak su olur genelde ve ben gece işemeye giderim gelince üstüne su içerim sonra gene çişe giderim sonra gene su içerim........bu sabaha kadar böyle 2-3 posta devam eder ve ben vazgeçmem..ve arada karanlıkta bardağımı bulamaz dökerim..hehehe...

He muhtarım aynı bardaktan bende de var , olmazsa huzursuz olurum
Eyvallah muhtarım , tebriklerini teşekkürle kabul ediyorum

Bugün 15.500 adim atmisim kizlarrrr:119::119:

Birdy bu çalışmanı merakla bekliyorum
Sersumcum ben zorla su iciyorum 2 tane şişem var onunla dolasiyorum unutmayim diye ne yapalim bizim hayatta böyle suyun peşine düşüyorum yoksa olmuyor kilolar da gitmiyor yoksa :)))

ayyy ya bu kış böle canım ya olacak ... mevla tezinen vede en sıhhatlisinden şifanı vere alyacıııım

gülüm biz konyada minik kuş başıyla yaparız, bolda limon ımmmmm o ne yemektir o varya süpper seçim

Gurbet kuşum , Trabzon hurmam

kızlaaaaar burası diyet topiği da aaaaa canımız falan çeker sonra sizi nerde bulucaz dimi ama

marulum,cevizim,yuurtm falan diye sevin canım birbirinzi

BİRDY tebrikler yiyerek zayıflayan bi sensin sanırım helallll topiğimizin tatlı kuşunaaaa
GÜLERYÜZ sede kg olarak 1. olmuşsun gene tebrikler yavru ceylan
ayrıca herkese kocaman alkışşş bu hafta topik amacına uygun liste yapmış

eveeet gelelim bana;
akşam yemeğim
1 tabak kabuska
bol yeşil soğan yanında

1 kase kedidili pastası tak dedi vallaha ödül verdim nefsime hiiiiççç kızmayın, ne yediysem yazıyorum
kaçamağım oluyor kendileri tanıştırayım dedim
bu diyete başlarken 5 kg de bir istediğim bişeyi yicem die söz verdiydim nefisciğime sözümü tuttum kızlaaaaar...

SERSUMCUM, sarımsak çayının sonucunu merakla bekliyorum bizi bilgilendir başkan bedendeki etkileri hususunda

ayrıca herkeslere iyi tatiller benden bu kadar yavru emeklemeye başlayınca durdurmuyo kızlarrrr

Bamya de mi , ayyyy ben de çok severim , biraz ayıklanmış var dondurucuda , kıyıp da yapamıyorum :18::18::18:
Peki avuç içi peynirim , böyle sevelim birbirimizi , canınızı çektirmeyelim
teşekkür ederim yeşil zeytinim , evet canım yaaaa ben acıkınca yiyen bir insanım , Allah açlıkla imtihan etmesin ben ilk günden sınıfta kalırım valla , hiç tammülüm yok açlığa ...
Aaaaaa bize demişsin kendin yazmışsın pastayı Oh , lüplettin mi güzelce , afiyet&sağlık olsun.Ödüller olmasa cezalara katlanılamazdı de mi kuru kayısım
Ben şimdi kaçıyorum , salata yapıcam , sonra da yemek yemece...Akşam gelirim yine.Bebeği gıdısından öp benim için

tellı peynırım gece sık sık uyanma leptıncık uykuda gelıyo wc de deelll

ele verır talkını kendı yutar salkımıkuzuya opucuklerr

afıyet olsun gunkurum

NAPİM
saymışda saymışsınız can çekecek ne varsa cicim;bende kendime pay çıkardım 2 ay oldu tatlı bişey yemeyeli ,geçen günkü minicik yediğim keki saymassak aslında artık pastadan bilem tat almadım daha da yemem gerçekten. yemeyince çekici geliyo ama aslında 2 ayda alışmışım ve tatlısız olmaz diyen ben olmasa da olur diyorum gerçekten.

cumaya 1 kg daha inşallah ,hedef haftada 1kg bakalım kendimi iddialı gördüm

birdy canımmmm;hııımm sende bebeğin öpülecek yerini biliyosun hanii gıdıdan öptüm gitti afiyet olsun
papadiya kııızzz senden iyi kaynana olur şekeriiimm valla iyi laf hakedene vercen tabii lisanı

ihyacım ellerin dert görmesin canımmmm

kızçeler 2 gündür dış hatlar yoktu nete giremedim bugün 78.3 görüdm yani +300 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…