teşekkür ederim canım afiyet olsun
heee rokete taktık bakalım noolcak...
Resimdeki benim. Zarifimdir. O kadar ki zerafet ensemden akar
Bak ben saçımın resmini çektim, sen de popOnun resmini çek de görelim :)))))))
sersumcum sonucları yayınlıyayım mı gelmeyenler var ama
06.12.2013 KİLO BİLDİRİMİ
1.birdy:---1000gr:---%2.188
2.guleryuz2011:---1100gr:---%1.880
3.ramaska:---1000gr:---%1.162
4.cakmel:---1000gr:---%1.156
5.sersum:---700gr:---%0.898
6.neslihansltn:---500gr:---%0.640
7.ihya:---400gr:---%0.456(bunlarda onceden aldıgım kılolar ıcın)
8.igneoyası:---300gr:---%0.365
9.ozlemkartal:---300gr:---%0.318
10.alya88:---200gr:---%0.277
aynı kalanlar
1.kardelen:%0
kilo alan cıtırlar
1.leylak84:+600gr:+%0.821
2.kaneel:+600gr:+%0.854
3.filiztoprak:+1000gr:+%1.457
Gurbet kuşum , Trabzon hurmam
züppeerrrrrumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.9kg
bu hafta kilo: 77.2 kg
haftalık yüzde:--%0.898
haftalık fark:700gr gr
toplam fark:7.8 kg
beden:42
spor:yok
offf anca gelebildim...işyerinden sonra arkadaşa ve alışverişe gittim..kusura kalmayın canlar..
telefondan da bi türlü beceremiyom şu bildirim işini..
datlım kuzu kulağım kayınçomla gıymatlım börtü böcüümm pampişde buradaymışşş
Hoşgeldin sarığıburmamBakıyorum da akşam iki köfte yemek işe yaramış , üstelik de regl durumuna rağmen
meto dırekt tazıya baglıycak desenebu arada ilk sarımsak çayımı aldım içtim..tadı diğer form çaylar gibi..cumaya sonucu belli olacak bizim kaplumbağa meto tavşana dönecek mi bakalımmm
menümü paylaşmıyycammmdirek falaka canınız çeker arkadaşıma gittim dayanamadım..
Kizlar maşallah nerdeyse cogumuz 1 kiloya yakin vermisiz harika 2. Kutlar
Birdy seni tebrik ederim:119: canim aşure yiyerek verdim dedin şekersiz miydi aşure yararli ve tok tutucu amA içindeki şeker nasildi
ellerine sağlık ihyacığım..06.12.2013 KİLO BİLDİRİMİ
1.birdy:---1000gr:---%2.188
2.guleryuz2011:---1100gr:---%1.880
3.ramaska:---1000gr:---%1.162
4.cakmel:---1000gr:---%1.156
5.sersum:---700gr:---%0.898
6.neslihansltn:---500gr:---%0.640
7.ihya:---400gr:---%0.456(bunlarda onceden aldıgım kılolar ıcın)
8.igneoyası:---300gr:---%0.365
9.ozlemkartal:---300gr:---%0.318
10.alya88:---200gr:---%0.277
aynı kalanlar
1.kardelen:%0
kilo alan cıtırlar
1.leylak84:+600gr:+%0.821
2.kaneel:+600gr:+%0.854
3.filiztoprak:+1000gr:+%1.457
Muhtarım sarmısak gibi nimet yok valla , her derde deva.İki köfte + yanında sarmısak çayı= -700 gr
Özlemim ben 1 saat öncesine kadar gidemiyorum çünkü bende sürekli susuz kalıp ölücem düşüncesi var.Uyumadan evvel bile az da olsa su içer öyle yatarım , eeee manyaklık parayla değil tabeO bakımdamn çıkmadan biraz içmiştim spnra işte var anam o ne çiş , zor yetiştim tuvalete.Üşenmezsem akşam biraz daha yürücem bakalım...Sen de benzincilerle aranı iyi tut , çok işin düşüyo onlara anladığım kadarıyla
ellerine sağlık ihyacığım...
valla bu hafta süper olmuş liste..++ da olanların da mazereti var..daha ne olsun karatay aplam sağolsun..bizleri bir araya getirdiği içüüünnn
heee valla 2 köfte üstüne sarmıısakkk çayııı süperrr
seni özellikle tebrik ediyomm kayınçommm..1.mizzz..
ben de susuz yatamam..hatta baş ucumda 1 bardak su olur genelde ve ben gece işemeye giderim gelince üstüne su içerim sonra gene çişe giderim sonra gene su içerim........bu sabaha kadar böyle 2-3 posta devam eder ve ben vazgeçmem..ve arada karanlıkta bardağımı bulamaz dökerim..hehehe...
kızlarr dünden beri cok hastayım işe de gidemedim raporluyumm hemen kilomu söyleyip çıkcam..
geçen hafta ki kilom : 72.2
bu hafta:72
yüzde falan yazamıcam smdı canlarımm cok öptümm....
liste yapan arkadaşa kolay gelsin
yoruldum yaa..
evi topladım, pastamı yaptım, biber dolmasını hazırladım.. akşama doğru bi poğaça bide kendim için dolmanın yanına bulgur pilavı yaptım mı tamamdır..
kızlar ilk defa bugün markette bamya gördüm ve aldım.. nasıl pişiriyim kıymalı mı kıymasız mı?
ya cekme helvam etlı ekmegım:)) karalana ve hamsıyle 12 den vurdun benı:))kınalı kuzum..eve gelmeyecende napacan mecbuurrrr elemını kederını akıtacan haroşaya mecbuurrr tamam balım cıkıp yuruyım dogru dıyon pencereden kar gelıyor aman aney gurbet bana zor gelıyor aman aney cenem dustu ben çıkanzi
Gurbet kuşum , Trabzon hurmam
ayyy ya bu kış böle canım ya olacak ... mevla tezinen vede en sıhhatlisinden şifanı vere alyacıııım
gülüm biz konyada minik kuş başıyla yaparız, bolda limon ımmmmm o ne yemektir o varya süpper seçim
kızlaaaaar burası diyet topiği da aaaaa canımız falan çekersonra sizi nerde bulucaz dimi ama
marulum,cevizim,yuurtm falan diye sevin canım birbirinzi
BİRDY tebrikler yiyerek zayıflayan bi sensin sanırım helallll topiğimizin tatlı kuşunaaaa
GÜLERYÜZ sede kg olarak 1. olmuşsun gene tebrikler yavru ceylan
ayrıca herkese kocaman alkışşş bu hafta topik amacına uygun liste yapmış
eveeet gelelim bana;
akşam yemeğim
1 tabak kabuska
bol yeşil soğan yanında
1 kase kedidili pastası tak dedi vallaha ödül verdim nefsime hiiiiççç kızmayın, ne yediysem yazıyorum
kaçamağım oluyor kendileri tanıştırayım dedim
bu diyete başlarken 5 kg de bir istediğim bişeyi yicem die söz verdiydim nefisciğime sözümü tuttum kızlaaaaar...
SERSUMCUM, sarımsak çayının sonucunu merakla bekliyorum bizi bilgilendir başkan bedendeki etkileri hususunda
ayrıca herkeslere iyi tatiller benden bu kadar yavru emeklemeye başlayınca durdurmuyo kızlarrrr
tellı peynırım gece sık sık uyanma leptıncık uykuda gelıyo wc de deelllellerine sağlık ihyacığım...
valla bu hafta süper olmuş liste..++ da olanların da mazereti var..daha ne olsun karatay aplam sağolsun..bizleri bir araya getirdiği içüüünnn
heee valla 2 köfte üstüne sarmıısakkk çayııı süperrr
seni özellikle tebrik ediyomm kayınçommm..1.mizzz..
ben de susuz yatamam..hatta baş ucumda 1 bardak su olur genelde ve ben gece işemeye giderim gelince üstüne su içerim sonra gene çişe giderim sonra gene su içerim........bu sabaha kadar böyle 2-3 posta devam eder ve ben vazgeçmem..ve arada karanlıkta bardağımı bulamaz dökerim..hehehe...
ele verır talkını kendı yutar salkımıayyy ya bu kış böle canım ya olacak ... mevla tezinen vede en sıhhatlisinden şifanı vere alyacıııım
gülüm biz konyada minik kuş başıyla yaparız, bolda limon ımmmmm o ne yemektir o varya süpper seçim
kızlaaaaar burası diyet topiği da aaaaa canımız falan çekersonra sizi nerde bulucaz dimi ama
marulum,cevizim,yuurtm falan diye sevin canım birbirinzi
BİRDY tebrikler yiyerek zayıflayan bi sensin sanırım helallll topiğimizin tatlı kuşunaaaa
GÜLERYÜZ sede kg olarak 1. olmuşsun gene tebrikler yavru ceylan
ayrıca herkese kocaman alkışşş bu hafta topik amacına uygun liste yapmış
tamam free gezen pılıcım
eveeet gelelim bana;
akşam yemeğim
1 tabak kabuska
bol yeşil soğan yanında
1 kase kedidili pastası tak dedi vallaha ödül verdim nefsime hiiiiççç kızmayın, ne yediysem yazıyorum
kaçamağım oluyor kendileri tanıştırayım dedim
bu diyete başlarken 5 kg de bir istediğim bişeyi yicem die söz verdiydim nefisciğime sözümü tuttum kızlaaaaar...
SERSUMCUM, sarımsak çayının sonucunu merakla bekliyorum bizi bilgilendir başkan bedendeki etkileri hususunda
ayrıca herkeslere iyi tatiller benden bu kadar yavru emeklemeye başlayınca durdurmuyo kızlarrrr
afıyet olsun gunkurumBamya de mi , ayyyy ben de çok severim , biraz ayıklanmış var dondurucuda , kıyıp da yapamıyorum :18::18::18:
Peki avuç içi peynirim , böyle sevelim birbirimizi , canınızı çektirmeyelim
teşekkür ederim yeşil zeytinim , evet canım yaaaa ben acıkınca yiyen bir insanım , Allah açlıkla imtihan etmesin ben ilk günden sınıfta kalırım valla , hiç tammülüm yok açlığa ...
Aaaaaa bize demişsin kendin yazmışsın pastayıOh , lüplettin mi güzelce , afiyet&sağlık olsun.Ödüller olmasa cezalara katlanılamazdı de mi kuru kayısım
Ben şimdi kaçıyorum , salata yapıcam , sonra da yemek yemece...Akşam gelirim yine.Bebeği gıdısından öp benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?