NAPİM
saymışda saymışsınız can çekecek ne varsa cicim;bende kendime pay çıkardım 2 ay oldu tatlı bişey yemeyeli ,geçen günkü minicik yediğim keki saymassakaslında artık pastadan bilem tat almadım daha da yemem gerçekten. yemeyince çekici geliyo ama aslında 2 ayda alışmışım ve tatlısız olmaz diyen ben olmasa da olur diyorum gerçekten.
cumaya 1 kg daha inşallah ,hedef haftada 1kg bakalımkendimi iddialı gördüm
birdy canımmmm;hııımm sende bebeğin öpülecek yerini biliyosun hanii gıdıdan öptüm gitti afiyet olsun
papadiya kııızzz senden iyi kaynana olur şekeriiimmvalla iyi laf hakedene vercen tabii lisanı
ihyacım ellerin dert görmesin canımmmm
meto dırekt tazıya baglıycak deseneyaz datlum menuyu canımız cekmez korkma
Bugün 15.500 adim atmisim kizlarrrr:119::119:
Birdy bu çalışmanı merakla bekliyorum
Sersumcum ben zorla su iciyorum 2 tane şişem var onunla dolasiyorum unutmayim diye ne yapalim bizim hayatta böyle suyun peşine düşüyorum yoksa olmuyor kilolar da gitmiyor yoksa :)))
hadi söyliim sanameto dırekt tazıya baglıycak deseneyaz datlum menuyu canımız cekmez korkma
aynen jhon Waynen:13::13::13:He muhtarım aynı bardaktan bende de var , olmazsa huzursuz olurum
Eyvallah muhtarım , tebriklerini teşekkürle kabul ediyorum
eveeet gelelim bana;
akşam yemeğim
1 tabak kabuska
bol yeşil soğan yanında
1 kase kedidili pastası tak dedi vallaha ödül verdim nefsime hiiiiççç kızmayın, ne yediysem yazıyorum
kaçamağım oluyor kendileri tanıştırayım dedim
bu diyete başlarken 5 kg de bir istediğim bişeyi yicem die söz verdiydim nefisciğime sözümü tuttum kızlaaaaar...
SERSUMCUM, sarımsak çayının sonucunu merakla bekliyorum bizi bilgilendir başkan bedendeki etkileri hususunda
ayrıca herkeslere iyi tatiller benden bu kadar yavru emeklemeye başlayınca durdurmuyo kızlarrrr
Topiğimizin nur topu gibi bir yarışması olmuş. Çekirdekleri alıp izliyoruz. İyi olan kazansın!
çıt çıt çıt..:18::18::18::18:
Kızlar, yüzüm sarktı muhabbeti olmuş, ben de yazayım dedim.
10 gün önce ben de cilt doktoruna gittim. Yüzümde roza (gül hastalığı var). Çok feci bir atak dönemi yaşayınca, apar topar bir doktor buldum. Çok para verince de, aklıma gelen her bişeyi sordum. O da sorduğum her soru için 1er 2şer krem verdi. Şimdi sabah-akşam orama burama krem sürüyorum. Ömrümde görmediği bakımı görüyor elim-yüzüm, kıçım-başım... İşe yarıyor neyse ki...
Cilt bakımı, Karatay, yürüyüş... 40ıma daşşş gibim giricem
Çidoş benim de kırışık değil ama elastikiyet kaybı var.Sanırım sivilce ilaçlarından.Yüzü soyuyolar ya , ona bağladım.Bepanthen krem ve E vitamini kapsülü sürüyorum geceleri.Bi de yeni yağlar aldım , karışım yapıp sürücem ama sivilceyi çoğaltır diye de tırsıyorum öte yandan
o salyangozdan ben de almıştım geçen yıllarda ne etkisi oldu bilemedimm..:44::44::44:
biz de iş arkadaşlarım la yeni bi formül bulduk onu sürüyoz bu aralar..
medagaskol krem
bepanthen krem evigen ampul redoksan ampul bepanten ampul
ampuller 2 tane
kızlar memnun ben daha anlayamadım..bilahere sonuçları paylaşırım..ne çektik bee [/B][/I][/SIZE][/COLOR]
kızlar topik baya hareketlenmiş eeee çiğdoş gelmiş restini çekmiş
hadi bakalım yarış başlamışheyecanla takipteyiz
Ne ayak muhabbeti yaptık dünden beri yawww
Valla bu yarışma işi çok iyi oldu , eğlenicez bedavadan
selam kızlar..valla çok muhabbet etmişsiniz dünden bugüne,gözüm korktu okumayabi ayak var ortada ama anlamadım,çiğdemin "diyeti bozanın ağzına girsin"dediği ayak mı acep bu arada çiğdem hoşgeldin kıss,sen gelince topik uçmuş gördüğüm kadarıyla
Selamlar herkese geçmişi okiip geliyorum kaçmayın hee
Bu arada yarışın ilk gününü kazasız atlattığımıbildirmekten mutluluk duyarım amaaaaaa zipor konusunda Çiğdoşla
yarışamamtek ümüdim Çiğdoşun BKI benimkinden düşük bu demektir ki kalan kiloları daha zor gider
:86:
Yermiyim hiç pışıııııııık
Bekliyom hadi bakalım sen de günlük rapor ver:18:
Akşam yemeği yerken bi ara elim kayısı kasesine gitmişken aklıma geldin ıyy napıyon sarhoş kendine geeeel dedim:86:
:86: :86: :86: böylesi ümit şişkonun ekmeğidir,zayıfın BKI sı şişkonun çenesini yorar deermişim
Selam Sersum cum başının ağrısı geçtimi biraz canım ? Bende bugün yoruldum birazda soğuk hava yüzümü çarptı sanırım şimdi kahve içerek dinleniyorum,sen de erken yat bu hafta hep tam güncüsün zaten bide ağır kaldır indir falan bünye zayıf düşmesin sonra
Çooooook heyacanlı çookama çiğdoş kaçağı gelip rapor vermiyo gizli gizli zipor ve lavman yaptırıyo galba
kıss ne sporu çok yoğun çalışıyor o da..zamanı kalmıyo garibin:26::26:
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Rakibime değil ban acıııben daha garibim yaa baksana premenopoz bi yandan düzensiz barsak biyandan yol vs stresi bi yandan yandan yavrum yandan
bazen 1 saat de sürüyor canım..
ben tarafsızımmsadecene onun sporla falan uğraşmayacağını söyledim. .mıhtar tarafsızdır
senden ötürü senden ötürü..girdin bikere yarışaa
takılıyoruz kıstabisi tarafsız olucaksınız hatta iyice gaza getirmek için ne gerekiyorsa yapın valla sevaba girersiniz
Herkesler Hürremi mi seyrediyor acep... Hadi ben de kaçtım. Hepinize iyi geceler.
Saçımın şekli de şöyle bişey oldu:
Eki Görüntüle 883948
hadi bakalım gazlar bizden giden kilolar sizden..
Selam kızlar nasılsınız yorgun ama sevinçli ve mutluyum 2 gündür hastanedeydik çok şükür tedaviye yanıt vermeye başladık %25 iyileşme oldugunu söylediler bazıları yok olmuş bazıları ufalmaya başlamış rabbimin izniyle hepsini atlatacağız inşallah karatayada devam bu arada
napiiim kıss geliyo çişimmm..çişş leptin dinlemiyo çıtır cevizimm. .(hehehe tuttum bunu çakmel iyi çakmışş ..topiğe uygun sevgi nameleriii )
ayy kıss işte ben de içiyom içiyom sonra da tuvalete taşınıyom..sonda mı takdırsam ne..gece salarım gitsinn..
liste süper yaaa imrendim geçen haftanın 1. si bu haftanın sonuncusu olmuş06.12.2013 KİLO BİLDİRİMİ
1.birdy:---1000gr:---%2.188
2.guleryuz2011:---1100gr:---%1.880
3.ramaska:---1000gr:---%1.162
4.cakmel:---1000gr:---%1.156
5.sersum:---700gr:---%0.898
6.neslihansltn:---500gr:---%0.640
7.ihya:---400gr:---%0.456(bunlarda onceden aldıgım kılolar ıcın)
8.igneoyası:---300gr:---%0.365
9.ozlemkartal:---300gr:---%0.318
10.alya88:---200gr:---%0.277
aynı kalanlar
1.kardelen:%0
kilo alan cıtırlar
1.leylak84:+600gr:+%0.821
2.kaneel:+600gr:+%0.854
3.filiztoprak:+1000gr:+%1.457
sersumcum bende dün dışarda işim vardı benim bi gittiğim bitkici var çaylarımı ordan alıyorum sarımsak çayını yemekten sonra demişsin öylemi içyosun ben farklı biliyorumda açıklarsan yanlış içyosun gibi geldi faydasını görmen için doğru içmek lazım ben de aldım ama şu an içmiyorum cesaret edemedim sarımsaklıya şu an kullandığım bitsin belkim başlarım öpüyorum canımellerine sağlık ihyacığım...
valla bu hafta süper olmuş liste..++ da olanların da mazereti var..daha ne olsun karatay aplam sağolsun..bizleri bir araya getirdiği içüüünnn
heee valla 2 köfte üstüne sarmıısakkk çayııı süperrr
seni özellikle tebrik ediyomm kayınçommm..1.mizzz..
ben de susuz yatamam..hatta baş ucumda 1 bardak su olur genelde ve ben gece işemeye giderim gelince üstüne su içerim sonra gene çişe giderim sonra gene su içerim........bu sabaha kadar böyle 2-3 posta devam eder ve ben vazgeçmem..ve arada karanlıkta bardağımı bulamaz dökerim..hehehe...
Valla içerik gerçekten etkili gibi sonuçları paylş hayatım bende başka bir karışım hazırlayıp deneyeceğim. Aklımda bişiler var ama bakalım deneyip damardn alarak içten güzelleşmeyi düşünüyorum
:
Senden ötürü beyaaaaaKız ne sporu valla oturunca anlıyorum yorgunluğumu o derece yani...
24 gün çıt çıt çıt
Sonda dakulur 5 tl
dansiyon ölçülür 2 tl
encektör yapılur 3 tl
serum takulu 10 tl
galp masajı edilür bedava
suni tenefüs peh bahalı dudaklarım baha biçülemez
Gerisini saymıyom gari onlar sitenin yapım aşamasında dakılı
06.12.2013
Sabah
1 simit
Öğle
1 tabak sulu köfte
3 kaşık bulgur pilavı
Yeşil salata
Akşam
Baharatlı Omlet
Ekmek
07.12.13
Sabah
Peynir, marul, salatalık, sandviç ekmeği,
Çay
Öğle
Mercimek çorbası
1 kaşık pirinç pilavı
Tavuk yaprak döner
Ayran
Akşam
Yarım ekmek
Beyaz peynir
Tahinli pide
Kaçamaklarım tm gaz devam ediyoBu akşam şeyini çıkardım resmen
Silkelen çiğdoşşşşş
utan filizim utann ben de utandım bak gitti 700 gr..liste süper yaaa imrendim geçen haftanın 1. si bu haftanın sonuncusu olmuşutandım valla ama arkadaşlar çoğunluk vermiş helal size daha çokta birdye uçmuşun bacımmm tebriks ediyorum seni :119::119::119::119: bunları hakettin yavvvvv
sersumcum bende dün dışarda işim vardı benim bi gittiğim bitkici var çaylarımı ordan alıyorum sarımsak çayını yemekten sonra demişsin öylemi içyosun ben farklı biliyorumda açıklarsan yanlış içyosun gibi geldi faydasını görmen için doğru içmek lazım ben de aldım ama şu an içmiyorum cesaret edemedim sarımsaklıya şu an kullandığım bitsin belkim başlarım öpüyorum canım
Afiyet olsun cicim , o kadar olucak elbette , üstelik bugün Cuma , dünyadaki herkesin yeme-içme günüKedidili benim de çoktan aklımda ama kalabalık olmak lazım.Biz evde iki kişiyiz , yapsam çoook fazla gelir.O yüzden suç ortağı lazım
Hadi bakalım Cuma'ya bir kilo , Cuma'ya bir kilo diye diye bahara kadar halledicen sen bu işi valla
Ohhhhh yerim ben onun gıdısını , ne güzel kokar o şimdi missss
hadi söyliim sana..haşhaşlı çörek yapmışş..amanın dayanamadım valla ..(çakmel kıss sen okumaaa.. )
kedidilini hooop indirdim ya mideye daha canım çekmez bişey afiyet olsun lop lop yağ olmasın başkaaaan
oh ohh bize diyene bakk..kendi de yazmış bi güzel kedi dili pastayıı..
eee 5 kilo da hakettin sen onu cicim afiyet olsun...
oy oyyy yerim onun popuşunu emeklerken çok tatlı olur o popuşş..bezli bezliii
he ya pek datlı oluyooo insanın tüm duyguları yenileniyo vallaha
haftaya cuma sonuç belli olur cicimm..hehehe sizin içüün kendimi feda ediyorumm kobay oluyorum bakk(bu arada leylakla pampiş de kullanıyooo
ohh miss kokar tabii..heyaaa bebeklerin kokusu cennet kokusuymuş, bende mustafa yahya mı cennet gözlüm die seviyorum. boynunu gıdısını koklamaya doyamıyoruumm Rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin,acısını da çektirmesin, isteyen herkeslere de nasip etsin.
tamam bakalım kimde nasıl etki yapacak 3 lü deney grubumuz da sonuçları bekliyoruz. yavruuum kendini de feda edermişşş, hep derim başkan olmak zor görev zoooorrr... gitsin o gereksiz yağlar inşallah
kahvaltım
otlu omlet
2 gün kurusu
1 sb süt
biraz kuru tarhana
ve zencefilli tarçınlı limonlu karanfilli çayyyy
Sersuuuum ve Cakmeel var nasılsınız birazdan geçmişi okuycam ama pc çok yavaş ona göre bu sayfada listeyi gördüm Birdy
kendi rekorunu kırmışçoğunluk da vermiş hepinizi tebriks takdirs ve Çiğdoşun menüleri de gördüm pek mesut
pardon çok üsüldüm çoookbana gelincee pazartesi öğlen yediğim dürümden sonra bayağı dikkat ettim hiç kaçamak yapmadım
fakat dün öğleen yemeği bile yiyemeden otobuse bindim eve geldim alel acele duş alıp arkadaşlara çaya davetliydik ona hazırlandık ve
gittiğimizde saat 8 di o saatten sonra 2 kase kısır yedim böreklere elimi sürmedim sütlü tatlı vardı onu da sabah kahvaltıda yedim
neyse komşuya gitmeden önce aç karnına (sadece kahvaltı yapabilmiştim) ve çıplak olarak 64.4 çıktım bu sabah wc ye çıkamadan
64.3 çıktımmuhtemelen kısırn şişkinliği var bugün kahvaltıda dünki tatlı ve 4 kaşık aşure yidim hala wc mi bekliyom ve
iyiki iddiaya girmişim diyorum yoksa hep yerimde sayacakım üstelik ailem ve bazı arakadaşlarımda yeter kilo verme diyolar bide onlarla
uğraşıyorum yaa işte böyle şimdi geçmişi okiim bakim
Bu arada çıkarsanız sizlerede mutlu kaçamaksız hafta sonları öpüldünüz
Kızlar öncelikle her gün gelemediğim için kusuruma bakmayın lütfen. Gerçekten çok yoğun çalışıyorum. Ve halim kalmıyor pc yi elime almaya bile geçmişi okudum açıklamamı yapıp öyle alıntılayım dedim. Kilo bildirimi yapamadım.Ama görevimi gerçekleştirdim. bu sabah aç karnına tartıldım. 61.4 Yani tam 1000 gr vermişim.Saygılar sevgiler yarıştaki arkadaşlara duyrulur. Ama bunun bendeki ödem olduğunu düşünüyorum. Haftaya belki hiç veremem bile. Artık bol su içicez bi şekilde vermeye çalışıcaz
Ah gelebilsem yeterince sen yarısı o zaman gör
Nası da eli titremiş bakBende iş yerinde teklif ettiler merci dedim yemiiciiiim ben yarıştayız arkadaşla didim
Kaçak oldum valla sorma. Yoğunum yoğunum demiyore ama sen anlıyore ben seni seviyore bol bol su içip diyet yapıyore işe gidip gelirken yürüyore kilocukları veriyore
Ahhh ahhh. Valla eve geldiğimde aç olduğum halde +1 kg artmiş oluyorum şişlikten...Kıskanç rakibem
Senden ötürü beyaaaaaKız ne sporu valla oturunca anlıyorum yorgunluğumu o derece yani...
Kıs sarfoş iddianın sonlanmasına 24 gün kaldı
24 gün çıt çıt çıt
....
suni tenefüs peh bahalı dudaklarım baha biçülemez
Gerisini saymıyom gari onlar sitenin yapım aşamasında dakılı
nabersin kuşumm..ben iyiyim şükür ++ çıkçam derken --700 gr vermişim..korkuttum benim metoyu sanırsam...
sarımsak çayına başladık bakalım haftaya cuma ne olacak çok merak ediyom çookk
sen ne alıyosan saten bu yolculuk belasına gülüm..üzme kendini diycem ama yarışa girdin bikere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?