Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun cicim , o kadar olucak elbette , üstelik bugün Cuma , dünyadaki herkesin yeme-içme günü Kedidili benim de çoktan aklımda ama kalabalık olmak lazım.Biz evde iki kişiyiz , yapsam çoook fazla gelir.O yüzden suç ortağı lazım
Hadi bakalım Cuma'ya bir kilo , Cuma'ya bir kilo diye diye bahara kadar halledicen sen bu işi valla
Ohhhhh yerim ben onun gıdısını , ne güzel kokar o şimdi missss

meto dırekt tazıya baglıycak deseneyaz datlum menuyu canımız cekmez korkma

napiiim kıss geliyo çişimmm..çişş leptin dinlemiyo çıtır cevizimm..(hehehe tuttum bunu çakmel iyi çakmışş ..topiğe uygun sevgi nameleriii)

ayy kıss işte ben de içiyom içiyom sonra da tuvalete taşınıyom..sonda mı takdırsam ne..gece salarım gitsinn..

meto dırekt tazıya baglıycak deseneyaz datlum menuyu canımız cekmez korkma
hadi söyliim sana ..haşhaşlı çörek yapmışş..amanın dayanamadım valla..(çakmel kıss sen okumaaa..)
He muhtarım aynı bardaktan bende de var , olmazsa huzursuz olurum
Eyvallah muhtarım , tebriklerini teşekkürle kabul ediyorum
aynen jhon Waynen:13::13::13:

oh ohh bize diyene bakk..kendi de yazmış bi güzel kedi dili pastayıı..
eee 5 kilo da hakettin sen onu cicim afiyet olsun...
oy oyyy yerim onun popuşunu emeklerken çok tatlı olur o popuşş..bezli bezliii

haftaya cuma sonuç belli olur cicimm..hehehe sizin içüün kendimi feda ediyorumm kobay oluyorum bakk(bu arada leylakla pampiş de kullanıyooo

canınız çeker ve bulamazsanız ben size yollayalım kızlar Trabzon hurması, nasılsa memleketinde yaşıyorum..

öğlen yemek çok az peynir ve yarım simit Trabzon deyince ekmek yerine simit geçer (annem geldi simit getirdi.)

Akşam: 2 tane biber ve karalahana dolması, bulgur pilavı ve yoğurt.

akşam yemektn sonra görümcemler geldi pasta falan yapmıştım ama yemedim..

3 set olmak üzere 400 mekik, 300 yerde bisiklet hareketi.

herkese iyi geceler.. ben karagülü seyretmeye devam ediyim..

Kızlar öncelikle her gün gelemediğim için kusuruma bakmayın lütfen. Gerçekten çok yoğun çalışıyorum. Ve halim kalmıyor pc yi elime almaya bile geçmişi okudum açıklamamı yapıp öyle alıntılayım dedim. Kilo bildirimi yapamadım.Ama görevimi gerçekleştirdim. bu sabah aç karnına tartıldım. 61.4 Yani tam 1000 gr vermişim. Saygılar sevgiler yarıştaki arkadaşlara duyrulur. Ama bunun bendeki ödem olduğunu düşünüyorum. Haftaya belki hiç veremem bile. Artık bol su içicez bi şekilde vermeye çalışıcaz

Topiğimizin nur topu gibi bir yarışması olmuş. Çekirdekleri alıp izliyoruz. İyi olan kazansın!

çıt çıt çıt..:18::18::18::18:

Beni izlemeye devam edin anacım

Biri cilt mi dediiiiii Elastikiyet kaybı için bişi önermedi mi sormadın mı kıs. En iyi nemlendirici hangisiymiş Çıt çıt çıt

Yağ türevi besleyicileri suyla inceltrek ve elde ovuşturarak ısıtarak sürmeliyiz tatlım. Yoksa cilt tarafından emilmeyip sivilce oluşumuna neden oluyürr. Bilgin ola Benim cildim de roaccutane kullandıktan sonra inceldi. Akabinde de kilo verince iyice inceldi elastikiyet kaybı oluştu

Valla içerik gerçekten etkili gibi sonuçları paylş hayatım bende başka bir karışım hazırlayıp deneyeceğim. Aklımda bişiler var ama bakalım deneyip damardn alarak içten güzelleşmeyi düşünüyorum

kızlar topik baya hareketlenmiş eeee çiğdoş gelmiş restini çekmiş
hadi bakalım yarış başlamış heyecanla takipteyiz

Startı verdik

Ne ayak muhabbeti yaptık dünden beri yawww
Valla bu yarışma işi çok iyi oldu , eğlenicez bedavadan

Bedavadan eğlence daaa ne istiyosunuz Eğlendirirken kilo verdiriyoruz

Aynen o ayak hayatım Hoşbulduk efemmm Heeee çenem düşük napim

Yarışın ilk günü kaçamaklarım devam etti. Daha tam organize olamadım ama yinede veriyorum suyu artırdım şekerim kopya veriyim Sevgili rakibem tebrik ediyorum seni azminden ötürü amma ve lakin zor gidecek kilolarımın suyunu sıkıp vericiiiiim işallah

Ah gelebilsem yeterince sen yarısı o zaman gör

Nası da eli titremiş bak Bende iş yerinde teklif ettiler merci dedim yemiiciiiim ben yarıştayız arkadaşla didim

Kaçak oldum valla sorma. Yoğunum yoğunum demiyore ama sen anlıyore ben seni seviyore bol bol su içip diyet yapıyore işe gidip gelirken yürüyore kilocukları veriyore

kıss ne sporu çok yoğun çalışıyor o da..zamanı kalmıyo garibin:26::26:

[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Rakibime değil ban acııı ben daha garibim yaa baksana premenopoz bi yandan düzensiz barsak biyandan yol vs stresi bi yandan yandan yavrum yandan

Ahhh ahhh. Valla eve geldiğimde aç olduğum halde +1 kg artmiş oluyorum şişlikten...Kıskanç rakibem

bazen 1 saat de sürüyor canım..

ben tarafsızımm sadecene onun sporla falan uğraşmayacağını söyledim..mıhtar tarafsızdır

senden ötürü senden ötürü..girdin bikere yarışaa

Senden ötürü beyaaaaa Kız ne sporu valla oturunca anlıyorum yorgunluğumu o derece yani...
takılıyoruz kıs tabisi tarafsız olucaksınız hatta iyice gaza getirmek için ne gerekiyorsa yapın valla sevaba girersiniz

Kıs sarfoş iddianın sonlanmasına 24 gün kaldı

Herkesler Hürremi mi seyrediyor acep... Hadi ben de kaçtım. Hepinize iyi geceler.

Saçımın şekli de şöyle bişey oldu:
Eki Görüntüle 883948

Aaaaaa çok beğendim modeli. Çok modern olmuş. Eskisini bilmiyorum ama severim bu tip saçları

hadi bakalım gazlar bizden giden kilolar sizden..

24 gün çıt çıt çıt

Rabbime sonsuz şükürler olsun canım. Güzel Allahım seni ve eşini çok mutlu etsin canım

Sonda dakulur 5 tl
dansiyon ölçülür 2 tl
encektör yapılur 3 tl
serum takulu 10 tl
galp masajı edilür bedava
suni tenefüs peh bahalı dudaklarım baha biçülemez

Gerisini saymıyom gari onlar sitenin yapım aşamasında dakılı

Menümü de yazıp yatayım:

Sabah 9:00
2 yımırta(peynirli)
10 zeytin

Öğlen 14:00

1 tabak nohut
1 kase yoğurt

Akşam 19:00

2 dilim et
salata

Bu arada ihya, liste süperdi. Eline sağlık. Burada olan herkesi tebrik ediyorum.

06.12.2013

Sabah

1 simit

Öğle

1 tabak sulu köfte

3 kaşık bulgur pilavı

Yeşil salata

Akşam

Baharatlı Omlet
Ekmek

07.12.13

Sabah

Peynir, marul, salatalık, sandviç ekmeği,
Çay

Öğle

Mercimek çorbası
1 kaşık pirinç pilavı
Tavuk yaprak döner
Ayran

Akşam

Yarım ekmek
Beyaz peynir
Tahinli pide

Kaçamaklarım tm gaz devam ediyo Bu akşam şeyini çıkardım resmen

Silkelen çiğdoşşşşş

liste süper yaaa imrendim geçen haftanın 1. si bu haftanın sonuncusu olmuşutandım valla ama arkadaşlar çoğunluk vermiş helal sizedaha çokta birdye uçmuşun bacımmm tebriks ediyorum seni:119::119::119::119: bunları hakettin yavvvvv
sersumcum bende dün dışarda işim vardı benim bi gittiğim bitkici var çaylarımı ordan alıyorum sarımsak çayını yemekten sonra demişsin öylemi içyosun ben farklı biliyorumda açıklarsan yanlış içyosun gibi geldi faydasını görmen için doğru içmek lazım ben de aldım ama şu an içmiyorum cesaret edemedim sarımsaklıya şu an kullandığım bitsin belkim başlarım öpüyorum canım

kahvaltı
1 yumurta
çok az zeytin çok az peynir
yeşilçay
birazdan pazara gidicem kızlar kızım gelmeden erkenden hallediyorumda
öğen ve akşamı sonra yazayım
bayyyyyy

kıss asıl sen dene de formülü sööle bizee..içten içe imrendim desene..
ah kıyamaaaammm

mıhtar indirimi yapaysuuunnn

suni teneffüs istemezükk onlar kıvırcık beyine kalsın..

o nasıı bi menüü ooo
utan filizim utann ben de utandım bak gitti 700 gr..

yok kıss ben yemekten yarım saat önce içiyorum aç karnına..bugün daha 2. gün..:18::18::18:

o yemekten sonra içtiğim evde yaptığım deneme olan iğrençç çayydıı

sabah kızımı dersaneye yolladık sonra geri geldi..kepenk kapatma varmışş olay çıkabilirmişş..off bidönsek hayırlısıyla..neyse uzatmıyayım..

sabah kahvaltıdan önce sarmuusakk çayımm..

kahvaltım

tereyağlı omlet
çingen salatası
salata söğüş
peynir zeytin
sucuk(ev)
ceviz ve narlı antepli sucuk(eşim almış pestil gibi denedim)
çay çayy

heyaaa bebeklerin kokusu cennet kokusuymuş, bende mustafa yahya mı cennet gözlüm die seviyorum. boynunu gıdısını koklamaya doyamıyoruumm Rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin,acısını da çektirmesin, isteyen herkeslere de nasip etsin.
he ya kedidili bisküvisini poşetle alıyoruz büyük oğlum kurabiye gibi yiyo bi baktım 8 tane kalmış bende onlardan yapıverdim, erkek kardeşimde göreve gidecekti onada nasip oldu ohhhh yedik ama daha yapmam böle kaçamak kötü örnek oluyorum hemde laf yiyom canımmmm Ama sen afiyetlen yap ve sağlıklan ye kaymaklı kuru kaysımmm senin maşallahın var nede olsa dimi

tamam bakalım kimde nasıl etki yapacak 3 lü deney grubumuz da sonuçları bekliyoruz. yavruuum kendini de feda edermişşş, hep derim başkan olmak zor görev zoooorrr... gitsin o gereksiz yağlar inşallah

kahvaltım

otlu omlet
2 gün kurusu
1 sb süt
biraz kuru tarhana
ve zencefilli tarçınlı limonlu karanfilli çayyyy

ohh miss kokar tabii..amiinn

heee çok zor bir görev icra ediyorum mıhtarınız olaraktan..

gidecek gidecekk

afiyet olsunnn

Sersuuuum ve Cakmeel var nasılsınız birazdan geçmişi okuycam ama pc çok yavaş ona göre bu sayfada listeyi gördüm Birdy

kendi rekorunu kırmış çoğunluk da vermiş hepinizi tebriks takdirs ve Çiğdoşun menüleri de gördüm pek mesut

pardon çok üsüldüm çoook bana gelincee pazartesi öğlen yediğim dürümden sonra bayağı dikkat ettim hiç kaçamak yapmadım

fakat dün öğleen yemeği bile yiyemeden otobuse bindim eve geldim alel acele duş alıp arkadaşlara çaya davetliydik ona hazırlandık ve

gittiğimizde saat 8 di o saatten sonra 2 kase kısır yedim böreklere elimi sürmedim sütlü tatlı vardı onu da sabah kahvaltıda yedim

neyse komşuya gitmeden önce aç karnına (sadece kahvaltı yapabilmiştim) ve çıplak olarak 64.4 çıktım bu sabah wc ye çıkamadan

64.3 çıktım muhtemelen kısırn şişkinliği var bugün kahvaltıda dünki tatlı ve 4 kaşık aşure yidim hala wc mi bekliyom ve

iyiki iddiaya girmişim diyorum yoksa hep yerimde sayacakım üstelik ailem ve bazı arakadaşlarımda yeter kilo verme diyolar bide onlarla

uğraşıyorum yaa işte böyle şimdi geçmişi okiim bakim

Bu arada çıkarsanız sizlerede mutlu kaçamaksız hafta sonları öpüldünüz

nabersin kuşumm..ben iyiyim şükür ++ çıkçam derken --700 gr vermişim..korkuttum benim metoyu sanırsam...

sarımsak çayına başladık bakalım haftaya cuma ne olacak çok merak ediyom çookk

sen ne alıyosan saten bu yolculuk belasına gülüm..üzme kendini diycem ama yarışa girdin bikere

Öncelikle Kardelen'cim gerçekten çok sevindim bundan sonraki kontroller çok daha güzel çıkar inşallah,bu kadar sorumlulukların içinde Karatay ı hala kaçamaksız ve ciddiyetle devam ettiğin içinde tebrik ediyorum canım

Kuzuları hastalanıp toparlayan babası validesi iyileşen arkadaşlara tekrar geçmiş olsun en son Alya hastalanmış şimdiden geçmiş olsun

İğneoyasının hacısıyla ilgili yorumu ve Sersumun yorumu çok iyi geldi Allahda sizi güldürsün emi

haftada 1 kilo muuuu maşallah bravo yani ben o kadar disiplinle 300gr verebildim be yaa ama dediğin gibi su az içip sporda yapamıyorum yanıma şişe su aldım geldim benimde çok sık çişim geliyor yaa zaten uyku problemim var geceleri durmadan çişe kalkmak zor o yüzden gündüz ve az içiyorum

Yoğunsun anladım kısım ama insan hiç olmazsa 2-3 günde bir gidişat raporu verir meraktan çatlıyos burda

He 24 gün kaldı sen şimdiden roket gibisin maşallah yılbaşından önce 59 olursun böyle yoğun çalışıp aç yatmaya devam

edersen 57 yide görürsün yavlum yılbaşında o paha biçilmez dudaklarınla ve pamık gibi ellerinle kalp mesajını bana yaparsın artık

Valla büyük sürpriz olmuş ben de çok sevindim ve ümitlendim inşallah sarmsak vs çayların etkisi olur bende kullanırım

Bu arada bende daha önce bahsettiğim 3 günlük yeşil çay kürünü denemeye kalktım daha 3 poşet içmiştim sabaha kadar wc ye taşınmaktan uyuyamadığım gibi çarpıntı tarzı problem yaşadım dahada içmedim insanlar 3 gün nasıl içiyolar yaa anlamadım valla :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…