Regl yakın diyemi yoksa alerjinmi depreşti :44: niye ki acep :44:
Bildirim:13.12.2013
Rumuz:igneoyasi
Başlangıç T.:22.11.2013
Başlangıç kilo:83,2kg
Geçen hafta:81,7kg
Bu hafta:81,5kg
Fark:-200 gr
Fark yüzdesi:%0.24
Toplam fark:-1,7kg
Beden:46
Boy:1.61
Bugün reglimin 2. günü. Bu kadar az kilo vermem ondandır diye umuyorum. Züğürt tesellisi bulmuş da olabilirim
Bugün görümcemin ameliyatı var. Siz de dua edin olur mu?
Listeye de akşam bakarım artık.
Bildirim:13.12.2013
Bugün reglimin 2. günü. Bu kadar az kilo vermem ondandır diye umuyorum. Züğürt tesellisi bulmuş da olabilirim
kızlar dün hiç giremedim kızlar burada havalar haddinden fazla soğuk oldu ve bendeniz bu soğukta kuaföre gittim
kaşım saçım felaketti kendime geldim insana gerçekten moral oluyo bakımlı olmak
eşim bu ara izin kullanacak ben saç işlerimi halldeyim dedim 2 kere kullanıyo ilkinde bir hafta evde oluyoruz ikincisini de yarı tatile göre ayarlıyo biyerlere gidiyoruz genelde ege bölgesi oluyo bakalım bu sene naparız kuaföre gelince arkadaşlar dün ne çektim be anlatayım:18::18::18::18:
saat 9 da ordaydım ilk normal kumral boyamı yaptı kaşlarım alındı 11 gibi krape balyaj yapıldı organik boya kullandığı için çok geç yavaş yavaş açılıyo sonrasında tam yıkıcaktı elektirük kesildi zaten soğuk başım ıslak nasıl üşüdüm anlatamam hava karardı tabi eşimde eve gelmiş kızım evdeydi zaten saçımı yıkama vaktide gedi ışık buldular öyle yıkadılar arkasından fön çekicekler saçımı sarıp gidicektim nerdeyse ki elektirik geldi neyseki kesiminide yaptırdım uzatıyorum ama şekil çok bozuktu oval kestirdim düzgün uzasın istedim fönüde çektirdim çok güzel oldu ama tam istediğim gibi olması için uzaması gerekiyormuş 6 ay diyolar haziran gibi biraz daha kendini gösterir dediler bence böyle bile güzel
tatilde değişiklik olsun istedim kızlar o yüzden acele ettim ama hoşuma gitti eşimde beni almaya gedi çok soğuk üşümesin demiş sağolsun evdede yemek yoktu biyerlerde yiyelim dedi benimde canım istemedi o kadar üşümüşüm ki aman aman eve gidelim bi çay koyarız kahvaltı gibi yaparız dedim simit açma falan aldık artık tartı öncesi böle oldu ama sabah kahvaltım karataya uygundu öğlende bişey yememiştim sadece sıcak çay işmiştim benim maceram böle oldu kızlar
bugün kahvaltım
peynirli omlet
süt
fındık 1 veviz
öğlen tarhana çorbası yapıcam
çay fındık
akşam
taze fasulye yapıcam kıymalı
pilav vardı (pirinç pilavı ) ben yemicem tabi
tarhana çorbası
salata
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.2kg
bu hafta kilo: 77.6 kg
haftalık yüzde:++%0.518
haftalık fark:400gr
toplam fark:7.4 kg
beden:42
spor:yok
ben hiç sevinmediii çok fenaa..ben kışı hiç sevmiyoreeeeçok sevindiiiiiim 1-2 metre karda yürümek de daha zor bi spor
sonra okudumki geri gelmişiniz darısı yarına inşallahallah yardımcısı olsun tüm zor durumda olanların
Makbule dedim de haber varmı kayınvalidesi nasıl oldu :44:
sanmıyoree çünküü ++ yım...anlamadımmNiye sanmıyosun muhtarım :44:
istanbulda işe gitmek çok eziyetlidir be..Allah kolaylık versinBu arada raporumu yaziim salı öğlen simit kaçamağımdan sonra çarşamba çok erken kalkıp karlı yollarda vapur otobüs tramvay ve tabana kuvvetle işe vardım kimsecikler gelememişti öğleye doğru geldiler benim gibi erken gelenlere kıyak yapıp izin verdiler bende son dakkada otobüse yetişip evime geldim malesef yine simit yedimbugün hiç kaçamak yapmadan günü tamamladım hatta uzun aradan sonra ilk kez aç karnına erken yürüdüm yarında kahvaltı öncesi yürümeyi düşünüyorum pazar sabahı 63.2 -62.8 olmayı hayal ediyorum 2 simit ne yapmış göriciiim
sağol canımcımmhoşbuldum canım,sağol
evet soğuk da yürümek de güzel ama hasta olmayalım yeter ki
ah bir bilsem özlemim,bu hafta 0 kaçamak+yürüyüş ama tartı hala aynı
allah yardımcınız olsun sersumum:26::26:
sersumum naber datlum
oo misafirr..hemide yatılı..geçmiş olsunevet baya hareketleri günler geçirmişsiniz...
bir kaç gündür yoktum bildirim de yapamadım.
salı sabah misafir, öğleden sonra misafir.
çarşamba 2 kişi yatılı misafir.
perşembe öğleden sonra misafir..
yarın temizlik çünkü cumartesi oğlumun doğum günü hazırlık ve temizlik var ailecek toplanacaz..
yarın tartılma günü herkese bol şans.. inş. herkes amacına en kısa zamanda ulaşır.
kaçamak yok hatta salı günü hayatımda ilk defa açlıktan uyuyamadım
Allah yardımcısı olsun şifalar versin inşallah canımmBildirim:13.12.2013
off sorma canım..düşe kalka gitmeye çalışıyoruz iştesersum hakkaride kar durumları fena haberlerde izledim kuzum işe gitmek ne zor oluyordur bugünü kurtardınmı yarın tatil neyseki
okullarda tatil demişti dün sanırım
:26::26::26:üşütmezsin inşallah....güle güle kullan canım yeni saçlarınıkızlar dün hiç giremedim kızlar burada havalar haddinden fazla soğuk oldu ve bendeniz bu soğukta kuaföre gittim
kaşım saçım felaketti kendime geldim insana gerçekten moral oluyo bakımlı olmak
eşim bu ara izin kullanacak ben saç işlerimi halldeyim dedim 2 kere kullanıyo ilkinde bir hafta evde oluyoruz ikincisini de yarı tatile göre ayarlıyo biyerlere gidiyoruz genelde ege bölgesi oluyo bakalım bu sene naparız kuaföre gelince arkadaşlar dün ne çektim be anlatayım:18::18::18::18:
saat 9 da ordaydım ilk normal kumral boyamı yaptı kaşlarım alındı 11 gibi krape balyaj yapıldı organik boya kullandığı için çok geç yavaş yavaş açılıyo sonrasında tam yıkıcaktı elektirük kesildi zaten soğuk başım ıslak nasıl üşüdüm anlatamam hava karardı tabi eşimde eve gelmiş kızım evdeydi zaten saçımı yıkama vaktide gedi ışık buldular öyle yıkadılar arkasından fön çekicekler saçımı sarıp gidicektim nerdeyse ki elektirik geldi neyseki kesiminide yaptırdım uzatıyorum ama şekil çok bozuktu oval kestirdim düzgün uzasın istedim fönüde çektirdim çok güzel oldu ama tam istediğim gibi olması için uzaması gerekiyormuş 6 ay diyolar haziran gibi biraz daha kendini gösterir dediler bence böyle bile güzel
tatilde değişiklik olsun istedim kızlar o yüzden acele ettim ama hoşuma gitti eşimde beni almaya gedi çok soğuk üşümesin demiş sağolsun evdede yemek yoktu biyerlerde yiyelim dedi benimde canım istemedi o kadar üşümüşüm ki aman aman eve gidelim bi çay koyarız kahvaltı gibi yaparız dedim simit açma falan aldık artık tartı öncesi böle oldu ama sabah kahvaltım karataya uygundu öğlende bişey yememiştim sadece sıcak çay işmiştim benim maceram böle oldu kızlar
eşim kuruyemişle kilo mu verilir canım diye dalga geçiyo benimle onlar yağ diyo, bende sağlıklı yağ onlar hem faydalı diyorum ....vs. işte o nedenle bu hafta yemedim.
önümüzdeki haftada ara öğünlü karatay denicez, eşim çıldırıyo hem az yiyosun hem spor niye bu kadar az veriyosun diye ben değil o diyet yapıyo sankiher cuma okuldan watsapp atıyo kaç kg verdin diye sonrada arayıp haka karataya devam mı edicen diyo bende evet diyince adam küplere biniyo:18::18::18:
yani ben sabırlı hatunum da eş faktörü işte...
simitler bişey yapmaz inşallah zaten kilon yok bence, yarışmada da başarılı olucağını düşünüyorum çünkü hem azimli hem isteklisin
]
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73,6
bu hafta kilo:73
fark:-600 gr
yüzde:%0,815
toplam fark:18,5
bu sonucu beklemiyodum vallaumarım herkesler kilo vermiştir liste yapan arkadaşıma kolay gelsin ablam gelmiş ben anneme gidiyorum.listeye gece bakarim artık
Muhtarım n'aber canımcım ? Akşamki brokoli görevini yerine getirememiş....
Bu hafta itibari ile listemiz :
Kilo verenler :
neslihansltn: -1,500 --------bu hafta 76,200 kg
ihya: -1,100 -----------------bu hafta 86,100 kg
ficans: -1000 ---------------bu hafta 71,700 kg
cakmel: -600----------------bu hafta 84,900 kg
leylak84: -600--------------bu hafta 73,000 kg
_kardelen_: -400-----------bu hafta 72,500 kg
güleryüz2011: -200---------bu hafta 57,200 kg
igneoyasi: -200-------------bu hafta 81,500 kg
filiztoprak: -100 -----------bu hafta 69.700 kg
Ayni kalanlar :
kaneel : ayni-------bu hafta 70.800 kg
ramaska : ayni-----bu hafta 85.00 kg
Kilo alanlar :
özlemkartal: +500,--------bu hafta: 94.300 kg
sersum: +400,-------------bu hafta: 77,600 kg
cigdemklcsn: +300,--------bu hafta: 61,800 kg
Izinliler :
Birdy
ellerine sağlık kaneelciğim..önce 1. mizi ve hepimizi burada olduğumuz için tebrik ediyorum..haftaya çok daha fazla -- li bir liste diliyorumm
Yarın yazarım buraya merak etmeyinbüyük için sabah aç karnına kayısı ye yada zeytinyağı iç çay sadece idrar attırıyo biliyosun
çok doğaal valla üzülüyo insan gençliğin,güzelliğin tazeliğin zirvesindeyken böyle zaman akıp gidiyo ama napcan hayat bu ekmekde önemli
Sersum muhtaaaaar nerdesin yaaa :44: deminden beri çizelgemi düzeltmeye uğraşıyorumdaha önce de bişeyi atlıyodum ama
neydi beceremedim yine bana karyağan manzara üstüne kardan adam işaretli olanını seçip yollarmısınne çektin be mıhtar benden
ne çektiin
Boy :1.66
başlangıç kilo :78
Hedef : 60 (yarış için ilk hedef yılbaşına kadar 62-61.5 )
Şimdi :63.7
Şimdiden teşekkür eder pamık gibi nanaklarından öperimİğneoyasının dediği gibi yüksek makamlarla arayı iyi tutmalıyıs dimi ama
özlemcim sağol canım saçlarım henüz istediğim gibi deyil olunca bakarız tatlım
canım mesai bitti diye acele yazdım açıklama yapamadım,tuhaf geleceğinin farkındaydımkarnabaharı az haşlayıp borcama döktüm,süt,yumurta,kaşar,baharattan sos yapıp üzerine döküp fırınladım,unsuz beşamel diye onu kastettim
valla ben aynıyla da kalamadım regl olamayınca balon gibi şiştim
filizcim geçmiş olsun,kuaförde baya macera yaşamışsın,saçlarını güle güle kullan,sen de bi resmini koyabilirsin saçlarının
kızlar bildirim de yapayım
geçen hafta 93.8
bu hafta 94.3
fark +500 gr
spor;4 günde 5 saat yürüyüş
hiç kaçamak yapmadım,hatta dün geceyi aç geçirdim uyuyamadım,reglim gecikti bu ay,heryerim şiş ondan artıdayım biliyorum
kaneelcim sana kolay gelsin :13:
teşekkür ederim canım vall henüz foto koycak kadar düzene girmedi yoksa bende bi arkadan çekip koyabilirdimAllah şifa versin canım
Güle güle kullan canım saçlarını,foto koysana
teşekkür ederim sersumcumben hiç sevinmediii çok fenaa..ben kışı hiç sevmiyoreeee
amiinnn
makbuşu adilemir sorarsa geliyor...onların arasında telepatik bir güç var
sanmıyoree çünküü ++ yım...anlamadımm
istanbulda işe gitmek çok eziyetlidir be..Allah kolaylık versin
sağol canımcımm
görmeden çıkmışım film izliyorduk cicim
oo misafirr..hemide yatılı..geçmiş olsun
şimdiden oğluşuna mutlu ve sağlıklı yıllar dilerimm
Allah yardımcısı olsun şifalar versin inşallah canımm
off sorma canım..düşe kalka gitmeye çalışıyoruz işte
:26::26::26:üşütmezsin inşallah....güle güle kullan canım yeni saçlarını
o kocana söyle çok konuşmasın..4 kiloyu öyle ya da böyle kim verdi..
aynen kayınçom zorladım ama olmadıı..
kaneelcim liste çok güzel olmuş canım ama ben verenlerin arsında deyilim canım 100gr aldım ben haksızlık olmasın işaret artı koymayı unutmuşum ondan karıştı heralde canım öpüyorumBu hafta itibari ile listemiz :
Kilo verenler :
neslihansltn: -1,500 --------bu hafta 76,200 kg
ihya: -1,100 -----------------bu hafta 86,100 kg
ficans: -1000 ---------------bu hafta 71,700 kg
cakmel: -600----------------bu hafta 84,900 kg
leylak84: -600--------------bu hafta 73,000 kg
_kardelen_: -400-----------bu hafta 72,500 kg
güleryüz2011: -200---------bu hafta 57,200 kg
igneoyasi: -200-------------bu hafta 81,500 kg
filiztoprak: -100 -----------bu hafta 69.700 kg
Ayni kalanlar :
kaneel : ayni-------bu hafta 70.800 kg
ramaska : ayni-----bu hafta 85.00 kg
Kilo alanlar :
özlemkartal: +500,--------bu hafta: 94.300 kg
sersum: +400,-------------bu hafta: 77,600 kg
cigdemklcsn: +300,--------bu hafta: 61,800 kg
Izinliler :
Birdy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?