- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ne güzel şeyler yazmışsın canım yani büyük mücadele önümüze ne gelirse reddetmek bu hafta ben biraz zorlandım bu konuda ama yinede vücudum korumuş kilomu 100gr la kurtardımevet herkesi kutluyorum, kilo alanlar dahil çünkü herkesin yapamadığını yapıp, 3 beyazdan uzak duruyoruz. O bayıldığımız hamur işleri ve tatlıları yemiyoruz, yememeye çalışıyoruz; tabii güzel görünmek için ,bu sağlıklı yolda ilerlemeye çabalıyoruz. Onun için bu topik deki herkes değerli bir mücadele veriyor kocaman biTEBRİKKKKK
şuan yediğim yemeğimi arz ediyorum efendim
1-1 tabak ayvalı kereviz
2-1 kase yoğurt
3-1 kase mercimek çorba
4-1 kase karışık salata
48 dk yürüyüş tempolu
2 saat sonra fıstık- fındık ve çay keyfi eşime ,eşlik edicem kızlar
herkese huzurlu, sağlıklı hafta sonları diliyorummm
kesinlikle katılıyorumevet herkesi kutluyorum, kilo alanlar dahil çünkü herkesin yapamadığını yapıp, 3 beyazdan uzak duruyoruz. O bayıldığımız hamur işleri ve tatlıları yemiyoruz, yememeye çalışıyoruz; tabii güzel görünmek için ,bu sağlıklı yolda ilerlemeye çabalıyoruz. Onun için bu topik deki herkes değerli bir mücadele veriyor kocaman biTEBRİKKKKK
48 dk yürüyüş tempolu
2 saat sonra fıstık- fındık ve çay keyfi eşime ,eşlik edicem kızlar
herkese huzurlu, sağlıklı hafta sonları diliyorummm
[/B][/COLOR][/SIZE]
oo filizim işin zor bu hafta.:18::18:.kolay gelsin cicimmne güzel şeyler yazmışsın canım yani büyük mücadele önümüze ne gelirse reddetmek bu hafta ben biraz zorlandım bu konuda ama yinede vücudum korumuş kilomu 100gr la kurtardım
en kötüsüde bu hafta işim çok daha zor eşim iznini almış yarından itibaren bir hafta evde:18::18::18:ve çok sever aburcubur simit poça yemeği dayan filiz dayan seni yoldan çıkarmasına izin verme sakın
fındık fıstık meselesine gelince çay saatinin erken olması iyi oluyor çiğ çerezlerden yiyebiliyoruz
Kızlar hepinize iyi akşamlar ,
Bir tartı haftasını daha geride bıraktınız , öncelikle cümleten geçmiş olsunKaneelcim liste için ellerine sağlık canımcım Listedeki herkesi ama herkesi kutluyorum , artıda olduğum bir haftada doktora gidip de listeye girmekten ve dolayısıyla çanta yemekten yırtan kendimiyse ayakta alkışlıyorum Kızlar kaç gündür geçmişi okuyamadım , bana yazıp da cevap alamayanlar varsa çok özür diliyorum , bu aralar canım hep tembellik yapmak istiyo (ayyy çok şaşırdım , çok aktif bi insanımdır halbuki ) , ne uyuz insanmışım ben yawww...Çalışmak yok , çocuk yok , ev işi yok , eeeee ne var peki , HİÇBİRŞEY , ne kadar boş bi insanım be hakket...Ama bu 2013 yılı da beni çok uyuzlaştırdı.İnşallah 2014'te büyük hareketler bekliyorum kendimden.Misal ; Balonla dünya seyehati , Karayiplerde köpekbalığı dalışı , buzullarda kurtlarla dans puhahahahaha ayyyyy daha sayarken üşendim yeminle Yalnız bu kadar kötü özelliğimin içinde şu objektif olma huyumsa adeta bir Kaşıkçı Elması gibi pırıl pırıl parlıyo di mi , gözümkamaştı kendimden valla Oyyy konu iyice dağılmış.Hermen toparliim ; Bende reaktif hipoglisemi var (zaman zaman tokluk şekerim düşüyor) ve 1 yıldır şekerime baktırtmamıştım.Bugün gidip şeker yüklemesi yaptırttım ve inadına yapar gibi o kadar şeker içmeme rağmen düşmedi Doktor da gene klasik diyet-hareket vs dedi , ilaca gerek yok ama yaşın ve ailevi hikayenden ötürü %50 diyabet riskin var dedi.Eeee ben bunlara zaten dikkat ediyorum , gerisi kader-kısmet-mukadderat-Allahın takdiri (ohhh dörtledim) ...Bu vesileyle tüm hastalara ve hastası olanlara Allahtan şifa diliyorum.
He kızlar bu arada size bugün İbrahim Saraçoğlu'ndan duyduğum bir bilgiyi aktarıyorum ; Günde iki kez biberiye çayı içmek , gıdaya ve spora da dikkat etmek kaydıyla , ayda extradan 1-1.5 kilo daha verdiriyormuş.Ben yapıcam , bu adama çok güvenirim.Kaybedecek bişey yok , siz de deneyin derim.
Şimdi enişteniz geldi , yemek yicez , sonra görüşürüz yine , öptüm gıdılarınızdan
ne güzel şeyler yazmışsın canım yani büyük mücadele önümüze ne gelirse reddetmek bu hafta ben biraz zorlandım bu konuda ama yinede vücudum korumuş kilomu 100gr la kurtardım
en kötüsüde bu hafta işim çok daha zor eşim iznini almış yarından itibaren bir hafta evde:18::18::18:ve çok sever aburcubur simit poça yemeği dayan filiz dayan seni yoldan çıkarmasına izin verme sakın
fındık fıstık meselesine gelince çay saatinin erken olması iyi oluyor çiğ çerezlerden yiyebiliyoruz
Kızlar hepinize iyi akşamlar ,
He kızlar bu arada size bugün İbrahim Saraçoğlu'ndan duyduğum bir bilgiyi aktarıyorum ; Günde iki kez biberiye çayı içmek , gıdaya ve spora da dikkat etmek kaydıyla , ayda extradan 1-1.5 kilo daha verdiriyormuş.Ben yapıcam , bu adama çok güvenirim.Kaybedecek bişey yok , siz de deneyin derim.
Zayıflama kürü (beyaz lahana-maydanoz-limon)
Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak üç dakika kaynatınız. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet gövde saplarıyla beraber taze yeşil maydanozu ilave ediniz ve kaşıkla içeriğin iyice karışmasını sağlayınız ve tekrar ağzını kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam ediniz. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapatınız ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayırınız. Kaşık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağlayınız. Cam kaba ayırdığınız haşlama suyunu dilerseniz üçe bölerek sabah, öğle ve akşam içebilirsiniz. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsiniz. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsanız öğünlerden en erken iki saat sonra içilmelidir. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığınız lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etmeyiniz. İçeceğiniz miktar kadarına iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.
Kürün hazırlama şeklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı yirmi-yirmibeş adettir. Maydanozların gövde saplarıyla beraber kullanılması gerekmektedir.
Lahana-maydanoz-limon suyu karışım kürünün uygulaması;
3x7U+3A
U= 7 gün uygulanır
A= 3 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: Üç defa yedi gün uygulanır ve her yedi gün tamamlandığında üç gün ara verilir. Toplam uygulama süresi yirmibir gündür. Uygulama sürelerine üç günlük aralar dahil değildir.
Dikkat
Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsiniz. Özellikle bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir. Kış aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür sayesinde hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna bağlı şikâyetleri de yaşamamış olursunuz.
İbrahim Saraçoğlu
Canımcım , 10 dakika ağzı kapalı kaynatıcaz , 10 dakika da altını kapatıp demlenmesini beklicez.Evet biberiyeyi ben bazı yemeklerde kullanıyorum , acımsı ama güzel bir tad veriyor.Çayını içmekte pek sorun olmaz , sonuçta kakaolu süt içemdiğimizin bilincindeyiz , tiksinç bişey içicez ama ayda extradan 250 gram bile verdirse kardır yanifilizcim; benim bi kaynanam var hollandayla-belçika arasında mekik dokuyan,2 yılda bir gelir 40 gün kalırlar Türkiye de ve MALESEF ÇOOOOOK ŞEKİLCİDİR ondan bir laf işitmek asla istemiyorum birde çoook genç ve bakımlı bense hayatta göz kalemibile kullanmayan bir tipim. Bizi görenler hanginiz gelin diye dalga geçmişti ilk doğumumda o nedenle bu yaza kadar hem işe döneceğimden hem onlar geleceğinden 20 kg -en az- vermeliyim. ben beğendiğim bişey gördüğümde veya günlere katıldığımda önce bi bakarım sonra amaaaan yesem ne yemesem ne tadını biliyorum zaten der yemem. ama bende öyle bi bünye var ki kg verirken çok zorlanıyorum çok. seninde eminim iraden egemen gelecek ve haftayı muzaffer olarak atlatacaksın...
onu bende duydum lakin biberiye çoook acı bir baharat haberiniz olsun. burada kendisi çam ağacı gibi de nefis koku verir. kaynatmak yok demliyoruz dimi birdycim?
ben bunuda 5 sene önce yaptım bir haftada 8 kg vermiştim ama 1 hafta sonra 2 kg geri almıştım. günde 7 km de yürüyordum yalnız.
ikinci kez uyguladığımda böbreklerimde su azalınca tövbe ettim kızlar, ama bu suyu normal karatay yapıp yemeklerden önce içmek bile fayda veriyor .
s
ben geldim geçmişi sonra okurum yoksa sizi kaçırıyorum
Hoşgeldin canımın içi , n'aber , nasılsın , İstanbul'da mısın ?
Canımcım , 10 dakika ağzı kapalı kaynatıcaz , 10 dakika da altını kapatıp demlenmesini beklicez.Evet biberiyeyi ben bazı yemeklerde kullanıyorum , acımsı ama güzel bir tad veriyor.Çayını içmekte pek sorun olmaz , sonuçta kakaolu süt içemdiğimizin bilincindeyiz , tiksinç bişey içicez ama ayda extradan 250 gram bile verdirse kardır yani
Bu arada iradene hayran kaldım , ne güzel böyle olabilmek
Hoşbuldum canikom çarşamba gecesi evime geldimkar yağdığında işe en erken gidip gelmeyen, gelemeyen personelin işlerinide
idare edince ödülüm erken sıvışmak oldusürpriz yaptım eş ve kızıma dün evi toparlayıp yemek falan yapmıştım bugün ise öğlenden sonra bi arkadaşla dışarda takıldım (kaçamak kaçınılmaz oldu tabisi ) işler bitti duş aldım şimdilik burdayım
Geçenlerde İğneoyası bişey yağı ile masaj yaptırdıktan sonra heryeri kızarıp şişmişti diye bişey anlatmıştı biberiyemiydi :44: bende aliim bakalım belki işe yarar dediğin gibi denemekten ne kaybetcez
Aaaaa ne kadar güzel olmuş senin ve ailen içiiin , çok sevindim valla , hiç diilse bikaç gün doya doya görürsünüz birbirinizi
Bu haftanın şampiyonu Neslihan'mışbravoooo ayrıca mücadeleye devam eden herkese
Haftanın listecisi Kanel ellerine sağlık
Sersum sarmsak çayı işe yaramamışbakıyorum ekstra yöntemlere başlıycan hadi hayırlısı fedakar muhtarımız deneme tahtası oldu bünyen
Birdy yükleme sonucun iyi çıkmış ne güzel inşallah dahada iyi olur
Cakmel allah yardımcın olsun çok bilen koca ve bakımlı-dikkatli kaynana ile işin zormuşama böylece sürekli aklında olur kaçamak yapmazsın
Oooops görmemişim o mesajı galiba ama biberiye yağı bence de çok kuvvetli bişeydir , ha keza kekik yağı da öyle.Alerji yapmış olabilir.Biberiye yağı dolaşımı hızlandırdığı için masaj yağlarına konuyomuş mutlaka ...Pöfff ne çok angarya aslında de mi
sağol canımcım bizde sevindik bide dün akşam okuldan gelen kızım yemek yerken ''anne eve gelince mis gibi yemek kokusu çok hoşuma gidiyor bide hemen yemeğe oturabilmek de çok güzel'' dedi. ağlamamak için zor tuttum kendimi valla
Sen sadece şeker kontrolümü yaptırdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?