Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hahahahaha ayyy kızım ne komiksin yaaaa , onu mu tuttun aklında Hazırsan yazıyorum ; "Her s...m salatalık diyene bir avuç tuzla koşmak" puhahahaha nassı bi deyim bu yaaaa , inanılmaz yaaaa Ama dediğim gibi henüz denk getirip de cümle içinde kullanamadım

alt takım konusunu özelden konuşalım bizden başka kimse yok zaten
birazdan senin 2013 tembelliğiyle ilgili yazıp özele geçcem

Sanki biz çok meraklıyız kilo almaya deseydin yaa alla alla sanki çocuğuz bilmiyos şeker tansiyon kalp vs kısaca sağlık için kilomuza dikkat edip spor yapmak gerektiğini

Ama ne ...Valla bi sıtkım sıyrıldı ki şu doktorlardan , Allah ellerine düşürtmesin yani , tabi iyilerini tenzih ediyorum...
Ha , çok meraklıyım kilo almaya , iştah şurubu içiyorum , töbe yaaaa

Sadece ben değil Sersumda merak etmiş kimse cevaplamadığına göre kimse bilmiyo diye düşündüydük hatta ben dün olasılık olarak ''azmak'' mı demiştim cevap alamamıştım yaklaşmışım ama sağolasın merakımızı giderdiğin için İğneoyası bünyeniz kaldırmaz demişti bizi ne sanıyosa bak nasıl kaldırdı bünyem

Neyse 2 sene önce bi arkadaş yılbaşı gecesi tam 00 da nasıl girersen o sene hep öyle geçer demişti bende evin içinde kızmıda aldım koş maya başladım odadan odaya ki çok gezeyim diye ,halime bak ne çok geziyorum her hafta şehirlerarası şimdi aklıma geldi, o zaman hiç bunu tahmin etmemiştim kıssadan hisse sende nasıl bir yıl istiyosan onu yapmaya çalış bakalım belki tutar şimdi özele gel

Bu arada bu gece yıldız kaymaları ve göktaşı yağmuru varmış dilek tutun diyolar inanaların bilgisine

içeriz be..bi o kaldı zatee
evet cicim biberiye yağıydı..hatta çayını bile korkudan içemiyorum demişti.. halası ameliyat oldu bugün iyidir inşallah
ay ne güzel sürprizz..ne çok sevinmişlerdirr

kıyamam kuzuma yaa..ay benim de gözlerim doldu valla

sen gadın mısınnn sana gadın diyenin canı çıgsınnn...
şansa bak be gülüm..insanın alıştığı doktora gitmesi lazım haklısın valla..zaten gitmeye karar vermek bile bi ölümm

anammm rtük el atacak olayaa..
Geçelim canımcım
alt takım konusunu özelden konuşalım bizden başka kimse yok zaten
birazdan senin 2013 tembelliğiyle ilgili yazıp özele geçcem
arka sokaklardaaa neler oluyorrr...

Son düzenleme:

Aaaa reca ederim yaw , zevkti benim için.Lakin cümle o kadar komplike ki dediğim gibi kullanılacak yer-zaman denk getirmek çok zor
Hah , doğru söylüyorsun valla.Ben 2014'te çok sağlıklı , çok enerjik ve çok sosyal olmak istiyorum.Bu durumda kalabalık bir ortamda deli gibi koşup aynı zamanda da dans mı etmeliyim acaba :26::26::26: Ama sen nassıl koştuysan öyle bütün kainat görmüş yani
Hmmm pek inanamam ama gene de diliiim bişeyler...Yani yılbaşı bileti aldım mesela , onunla ilgili olabilir

Muhtar nerdesin sen yaaaaa Anaaa halasına n'oolmuş Oyamın , aaaa geçmişler olsun teyzeme , inşallah iyidir , tüh yaaa üzüldüm valla ...
Biberiye yağı mı yakmış Oyayı , anaaaa yandık valla , ama çay içicez biz , yağ gibi olmaz.Valla biri bokunuzu kaynatıp için dese içicez yani , o vaziyetteyiz
Kadın diilim , çocuk diilim , bööle çok acayip bişeyim ben yaaa ve parasıyla bile baktıramıyorum kendime
Yaaa muhtar Sarhoşum sağolsun benim sağlık sorunlarımla yakinen ilgileniyo da o bakımdan yane...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızçeler bu sabah nete girip yazmayı çok istedim kilo bildirimimi ama malesef 2 gündür yine dışhatlar yoktu bulunduğum yerde.
geçen hafta 78.3
bu hafta 77.5
-800 inşallah yeniden düşüşe geçiyorum

Harikasın canım

burdayım kaymaklı cevizli günkurum benimm..
iyidir umarım canım

kıss o kadın mısın sen repliği geldi aklıma da ondan şeyytiimm ..hani halit akçatepe ve şabanın şarkıcı kadına iltifat edelim deken olayı bok ediyordu ya şaban aha işte ondan esinlendim..espürük yane..darılma sakın

ilgilensin cicim tabii kine..laf atiim de arada tüzele de gelin dedim..

sen mahrumiyet yerindesin canım üzülme ..bu arada bravo

İğneoyasının halası ne ameliyatı olcakmış ? Allah yardımcıları olsun hayırlısıyla atlatmıştır inşallah

Kırmızı değil ama siyah nokta nokta var rtük napabilüür

Birdyin memişlerin filmini çekip alttan üstten el ve ultrarson mueyenesi ile ilgili rtürk lük mevzu var arka sokaklarda

İğneoyasının kaynanası güzel yer-zaman denk getirmiş oda ilk ondan duymuş zaten jeton düşünce karnı ağrımış gülmekten

Yok bence spor salonunda tüm çeşitleri yapıp en son duşunu alıp öyle karış kalabalığa

Derler ya fala inanma falsız kalma

kızlar ben kaçar..öptüm hepinizi yarın gelirim..enişteniz terss bakışlarda gene..

Oyy ne güzeeel inşallah hep böyle devam eder canım darısı başımıza

Doğuda mecburi hizmettemiydin canım :44:

Şimdide tüzele cevap yetiştircez diye bakamıyos özele

Yok muhtar ya , ne darılması Allasen , rahat ol
Benim bütün organlarım internetlere düştü tüüüüü
He , o çok güzel koymuş lafı gediğine.Darısı başımıza
kızlar ben kaçar..öptüm hepinizi yarın gelirim..enişteniz terss bakışlarda gene..
Ters bakmasın , düz baksın İyi geceler muhtarım , rüyanda beni gör hehehehe ...

Son düzenleme:
Oyy ne güzeeel inşallah hep böyle devam eder canım darısı başımıza

Doğuda mecburi hizmettemiydin canım :44:

Şimdide tüzele cevap yetiştircez diye bakamıyos özele

He valla , katibe oldum ben burda Ben de kaçiiim yavaş yavaş canımcım...Çok öpüyorum seni , iyi geceler
Kızlar hepinize iyi geceler , iyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…