Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık canım liste için

Eveeet... Biberiye yağı.

Bir tek buraya yazmaya üşenmiyorsun. En uzun yazılar hep sana ait. İyi ki de öyle (Bunun kızkıza olanı yok muydu yav???)

Motivasyon için herkese böyle bir kaynana, görümce, o da olmadı bir elti lazım:))

Kaneel ellerine sağlık canım. O kadar yoğunluğunun arasında çok güzel bir liste yapmışsın.

Yandım Birdy'm, yandım... Hem de cayır cayır. Masaj yapan kadın biberiye yağıyla masaj yapaym, acayip yağ yakıp zayıflatıyor dedi. Kulağımda bir "zayıflamaaaaaa" (hani Cem Yılmaz orgeneraaaal diyordu ya... Hah işte aynen o vurguda) diye bir ses çınladı. Gerisini ne duydum, ne sordum. Tuzu kapıp koştum işte:)))))) Bu özlü sözümüzde buraya cuk oturup, bu vesileyle de topiğimize kazandırıldı, ve hatta bir nevi tt oldu:)))

Halam değil, görümcem. Ameliyat çok iyi geçmiş. Hepinize tek tek teşekkür ederim... Dualarınız ve iyi dilekleriniz için. Uzun uzun anlatmayayım ameliyat sebebini ama daha önce geçirdiği bir ameliyatın dikiş yerinde, şişmanlık yüzünden doku kaybı oldu. Oraya yama yapıldı.
Sağlığımız için zayıflamamız lazım kızlar

Ultrason falan deyince... Ben çok merak ediyorum, küçük göğüslülere nasıl mamografi çekiliyor diye. Benimki hem büyük hem de göbeğimde olduğu için, iki elimle tutup, laaap diye koyuyorum tablanın üstüne, çok kolay oluyor

Bugünkü menümü de yazıp kaçayım. Sabah bildirim yaptığımda ne ben, ne de kargalar henüz kahvaltı yapmamıştık

Sabah:

2 yumurta (yağda)
Yoğurt (1 kase)
5 zeytin
1 muz

Öğlen:

2 dilim rosto
Yanındaki sebze garnitür(haşlanmıştı)

Akşam

Kıymalı kapuska
1 kase yoğurt

özlemcim sağol canım saçlarım henüz istediğim gibi deyil olunca bakarız tatlım

iyi geceler topik,herkesler gitmiş,muhabbet de süpermiş yanialtıma etmeye ramak kaldı
bu gecenin zararlarını telafi etmek için bakliyatlarımı ıslattım,2 gün ayran detoksundayım arzederim
sarhoşum kızının sözleri beni de duygulandırdıama naparsın hayat bu:26:
oyam görümcen ve tüm şifa bekleyenlere en acilinden şifa diliyorum
içtim çayları kahveleri zombi gibi kaldımgidip yatayım belki uykum gelir,leptinciime yazık olmasın

aman canım seninde işin zormuş valla ama iradene bayıldım başka bilmediğin bi rahatsızlık demir eksikliği falan olabilir ondan dolayı zor veriyo olabilirsin canım hiç baktırdınmı

kızlar saat 7 de kalktım kızıma kahvaltı yaptırdım benimde canım istemedi
1 muz 1 tane minik mandalin yedim omega hapımı içtim demir hapımı şimdi içicem
kızım dersaneden 12 gibi geliyor bende 10 gibi pazara gidicem artık öğlen kahvaltı yaparız daha hafif oluyor
eşim yarın tatil zaten pazarteside izinli artık yeme düzenim biraz değişecek dolayısıyla
kahvaltı sabah deyilde 10 dan sonra yapılır artık birde akşam yenir lakin ikindi çaylarından korkuyomeşim bişeler ister bakalım fındık fıstık idare edicem bende arada onu kırmamak için yaptığım bişey olursa 1dilim yerim zaten kaçarsa cuma günü belli olacak amanınnn
yılbaşı kaçmak
ocakta biyere gidersek kaçamak
bide bu izin olayı yandım valla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtarın beniiiiiii:18::18::18::18:
bu arada ben lahana kürü yapamıyorum tiroitten dolayı yasak bana
biberiye çayı tansiyonu yükseltebiliyor tansiyonu olan dikkatli içsin arkadaşlar
ne bulsak içiyoz gariiii
bende sarımsak çayı almıştım içemem diye geri iade ettim

İğneoyam , gözümün nuru , nasıl geçti görümcenin ameliyatı ? İnşallah herşey çok yolunda gitmiştir ve bundan sonra hep sağlıklı olur.Kendisine sevgilerimi ve iyi dileklerimi ilet lütfen...
Heee gelelim küçük memişlerin mamografisine.Şimdiye dek bir kere çektirttim , kadının komutlarını mı dinliiim , memeyi mi sündüriiim bilememiştim valla.Kadın "memeyi koy" diyo , e benim meme küçük , mecburen memeyle beraber ben kendimi de koyuyorum plakaların arasına , "sen diil meme" diyo , "meme demek ben demek , ben demek meme demek" diyorum ben , "meme benden ayrılmıyo" falan derken kadın geliyo benim memeyi bi çekiyo-uzatıyo , ben can havliyle çığlık atıyorum falan derken cümleten kan-ter içinde mamografi çekimlerini tamamlıyoruz ve kadınla bir daha görüşmemek üzere vedalaşıyoruz...Meme desen yamru-yumru olmuş vaziyette , günlerce elimi bile süremiyorum , 1 haftada anca eski şekline ve sağlığına kavuşuyor
Topiğimize gerçek bir Türkçe şaheseri kazandırdığın için Bizim biberiye-sarmısak vs çayları için kullanabiliriz sanırım bu nadide cümleyi "Ne biri sarımsak çayı zayıflatır mı dedi , nerde benim tuzum " biber
Kızlar şimdi gidip hayatımın ilk biberiye çayını yapıcam , tecrübelerimi bildiririm.Bu biberiye de yıllardır o kavanozun içinde duruyo , iş görür inşallah...

Kızlar ben sözünün eri bir insanım ve bir önceki mesajımda vaadettiğim üzre şuan ilk biberiye çayımı içiyorum.Tadı gayet yumuşak , içimi-kokusu güzel , mide bulandırıcı değil , biçok bitki çayı gibi , gayet içilinebilir bir tad.

Şimdide tüzele cevap yetiştircez diye bakamıyos özele
kurtardım sizi çıktım
Yok muhtar ya , ne darılması Allasen , rahat ol

Benim bütün organlarım internetlere düştü tüüüüü

Ters bakmasın , düz baksın İyi geceler muhtarım , rüyanda beni gör hehehehe ...

organ mafyasıı..

sonrasında da sızdı kaldı.. göremedimm..

Sende öpüldün enişteye selam yolumuza devam
Bende özele tekrar bakıp sonra dilek içün kayan yıldız yakalamaya by

benim elti benden beter ama görümce çıbık..

tuzu kap koşş topiğin resmi repliği olduu

çok sevindim ameliyetın iyi geçmesine canım..acil şifalar dilerim..Hala lafını da ben biyerimden uydurdum nasıl okudumsa

şimdiiii işi uzmanından dinleyinn..büyük memişler makbule geçer bizim içünn..amma güççük gelirse de yapçak birşey yok çeke çeke sündüre sündüre makinaya sokmaya çalışıyoree..ee hatunlar azcık memeler çokcana yamuluyoreee..yapaçak bişey yok..tabee can acısı da cabası..ama kişiden kişiye değişiyor..hassasiyeti olanlarınki çok acıyor..ama kimisi de 'amma abartmışlar bumuydu çok acıyor dedikleri':44::44: diyor..erkeklere bile çekiyoruz..onun için hertürlü çekerim anacım..
çiğdoşun dediği gibi tarife vereyimm..
böyük meme 10 tl
orta meme 15 tl
küçük meme 25 tl

kolay gele bacııımmmm:18::18:
içimiz dışımız çay ve kür oldu valla

ah kıyamaaaammm ben olaydım seni pamıklara sarmalar sarar hiiiiç acıtmazdım gülüüümmmmm
büyük beyine söyle de seni izlesin herhangi bir allerjiye karşın çayı içince:18::18:..amanın dikkatt

çıt çıt çıt....

dur bende yapayım bareee

Canımcım çok teşekkürler "şekerim" için Bakalım , inşallah hep böyle götürebilirim."Kilo alma" dedi Doktor Amcam
öncelikle şeker önemli deyip, sağlıklı olmana sevindiğimi belirteyim canım, inşallah mamografin de güzel çıkar.
Sen zaten incecik hatunsun, görünen köy misali, ayrıca ne duyarsak içinde zayıflatır kelimesinin geçtiği bir cümle basiretimiz bağlanıyor algılamadan her bi şeyi yiyip içiyoruz dr komikmişşşşş

aman canım seninde işin zormuş valla ama iradene bayıldım başka bilmediğin bi rahatsızlık demir eksikliği falan olabilir ondan dolayı zor veriyo olabilirsin canım hiç baktırdınmı

Beni motive eden kaynana değil de kıyaslama yapıyolar bende eşim üzülmesin diye saygı duyup ağzımı bile açmıyorum. elbise dolabıma 36 bedenden 46 ya kadar envai çeşit var.İnşallah artık doğum falan da yok o nedenle 38-40 beden bi olim inşallah derdim eski bedenime kavuşmak.ALLAHım hepimize yardımcı olsun ama sağlıkla inşallah...

İğneoyası benden de bi geçmiş olsun canım, hem biberiye hem de görümcen için...

bu günkü menüm

06:30 5 fındık 4-5 dilim mandalina metabolizmayı canlandırmak adına
09:10 kahvaltı

ssucuklu yumurta
1 kase yoğurt
bol marul
1 bardak fıstık

ve şimdide yürümeye gidiyorum sizlere hoş muhabbetlerrrr

Son düzenleme:
İğneoyası hala değil görümceymiş pardon ben muhtarın yazısında gördüm geçmişi halen okuyamadımda inşallah bu sefer yaması

sağlam olur tutar fazla kilo büyük dert gerçekten ve bir yerde dur demeyince dahada zor oluyor o yağlardan kurtulmak

Bende söylemiştim bir çok arkadaşa ama bir çoğu ''dr herşeyin normal diyo'' demişti :44:

Karalahanayı biliyodum da beyaz lahanada mı yasak :44: ayy evde oturmak hemde eş-dost varsa,karatay yapmıyorlarsa kaçamak kaçınılmaz oluyor yaf kolay gelsin şimdiden kışın zor biliyorum ama yapabilirsen yürüyüş yapmaya çalış hem iştahı kesiyo hem yağ yaktırıyo

Hadi hayırlısı günde kaç bardak içtiğini ve hissettiğin değişimleri (idrar ve mok attırmak gibi barsakları yumuşatıyomu vs ) yazmayı ihmal etme canımcım

çıt çıt çıt....

dur bende yapayım bareee

Hadiiii yokmu arttıraaan yani katılaaan ben hafta içi almayı düşünüyorum mısır çarşısından

kahvaltımı arzedeyimm

tereyağlı omlet
ev sucuğu
çingene salatası ve domates soslu acı biber turşusu(anam busıralar buna dadandım komşumda yedim lorlu çok leziz oluyor)
zeytin peynir
1/2 kivi 1 mandalina
ceviz
çay çayy

az sonra da birdy den özenip yaptığım biberiye çayımı içicemm

Abooovvv hatundaki boya bak ben kimle yarışa girmişim ah kafam ah kafam :18:

Kısım sen bu halle nasıl 300 gr aldın :44: yoksa blöfmü yapıyon bence blöf çünki son cümlen şüpheli

Ben haftalık 2 simit 2dilim paklava ve 5 kaşık tereyağlı erişte makarnası ile her sabah 1-2 mandalinaya rağmen -300 gr nabeeeer

sendeen ötürü sennden ötürüü beyaaa...

oooo ayran detoksuuu..bu hafta topikçe roket misaliyiz..herkeşler bişeyler yapıyoree..biz de leylakımla 3 gün pro patlatıcaz..p.tesi-salı-perşembe bakalım:18::18::18::18:

Afiyet olsun Sersumcum acı biber turşusunu çok acı geliyo diye maaile hiç yiyemiyos ama ben pul biber azda olsa kullanıyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş

Bu arada bende çayı çok içiyordum artık demir eksikliği olmasın özellikle kızım alışkanlık kazansın diye sabahları kahvaltıda harnup (keçi boynuzu) pekmezi içiriyorum yumurtadaki demiri daha iyi emebilsin diye C viatminli gıdalarla tüketin Kalsiyum içerenleri mümkünse başka öğünde tüketin diyolar,bende et ve yeşil mercimek,ıspanak gibi yemeklerin yanında yoğurt kullanmıyorum ya arada yada erken akşam yemeğinden sonra 8-9 gibi yoğurt süt vs tüketmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…