Bu hafta itibari ile listemiz :
Kilo verenler :
neslihansltn: -1,500 --------bu hafta 76,200 kg
ihya: -1,100 -----------------bu hafta 86,100 kg
ficans: -1000 ---------------bu hafta 71,700 kg
cakmel: -600----------------bu hafta 84,900 kg
leylak84: -600--------------bu hafta 73,000 kg
_kardelen_: -400-----------bu hafta 72,500 kg
güleryüz2011: -200---------bu hafta 57,200 kg
igneoyasi: -200-------------bu hafta 81,500 kg
filiztoprak: -100 -----------bu hafta 69.700 kg
Ayni kalanlar :
kaneel : ayni-------bu hafta 70.800 kg
ramaska : ayni-----bu hafta 85.00 kg
Kilo alanlar :
özlemkartal: +500,--------bu hafta: 94.300 kg
sersum: +400,-------------bu hafta: 77,600 kg
cigdemklcsn: +300,--------bu hafta: 61,800 kg
Izinliler :
Birdy
Geçenlerde İğneoyası bişey yağı ile masaj yaptırdıktan sonra heryeri kızarıp şişmişti diye bişey anlatmıştı biberiyemiydi :44: bende aliim bakalım belki işe yarar dediğin gibi denemekten ne kaybetcez
Oooops görmemişim o mesajı galiba ama biberiye yağı bence de çok kuvvetli bişeydir , ha keza kekik yağı da öyle.Alerji yapmış olabilir.Biberiye yağı dolaşımı hızlandırdığı için masaj yağlarına konuyomuş mutlaka ...Pöfff ne çok angarya aslında de mi
Kızlar hepinize iyi akşamlar ,
Bir tartı haftasını daha geride bıraktınız , öncelikle cümleten geçmiş olsunKaneelcim liste için ellerine sağlık canımcım Listedeki herkesi ama herkesi kutluyorum , artıda olduğum bir haftada doktora gidip de listeye girmekten ve dolayısıyla çanta yemekten yırtan kendimiyse ayakta alkışlıyorum Kızlar kaç gündür geçmişi okuyamadım , bana yazıp da cevap alamayanlar varsa çok özür diliyorum , bu aralar canım hep tembellik yapmak istiyo (ayyy çok şaşırdım , çok aktif bi insanımdır halbuki ) , ne uyuz insanmışım ben yawww...Çalışmak yok , çocuk yok , ev işi yok , eeeee ne var peki , HİÇBİRŞEY , ne kadar boş bi insanım be hakket...Ama bu 2013 yılı da beni çok uyuzlaştırdı.İnşallah 2014'te büyük hareketler bekliyorum kendimden.Misal ; Balonla dünya seyehati , Karayiplerde köpekbalığı dalışı , buzullarda kurtlarla dans puhahahahaha ayyyyy daha sayarken üşendim yeminle Yalnız bu kadar kötü özelliğimin içinde şu objektif olma huyumsa adeta bir Kaşıkçı Elması gibi pırıl pırıl parlıyo di mi , gözümkamaştı kendimden valla Oyyy konu iyice dağılmış.Hermen toparliim ; Bende reaktif hipoglisemi var (zaman zaman tokluk şekerim düşüyor) ve 1 yıldır şekerime baktırtmamıştım.Bugün gidip şeker yüklemesi yaptırttım ve inadına yapar gibi o kadar şeker içmeme rağmen düşmedi Doktor da gene klasik diyet-hareket vs dedi , ilaca gerek yok ama yaşın ve ailevi hikayenden ötürü %50 diyabet riskin var dedi.Eeee ben bunlara zaten dikkat ediyorum , gerisi kader-kısmet-mukadderat-Allahın takdiri (ohhh dörtledim) ...Bu vesileyle tüm hastalara ve hastası olanlara Allahtan şifa diliyorum.
He kızlar bu arada size bugün İbrahim Saraçoğlu'ndan duyduğum bir bilgiyi aktarıyorum ; Günde iki kez biberiye çayı içmek , gıdaya ve spora da dikkat etmek kaydıyla , ayda extradan 1-1.5 kilo daha verdiriyormuş.Ben yapıcam , bu adama çok güvenirim.Kaybedecek bişey yok , siz de deneyin derim.
Şimdi enişteniz geldi , yemek yicez , sonra görüşürüz yine , öptüm gıdılarınızdan
filizcim; benim bi kaynanam var hollandayla-belçika arasında mekik dokuyan,2 yılda bir gelir 40 gün kalırlar Türkiye de ve MALESEF ÇOOOOOK ŞEKİLCİDİR ondan bir laf işitmek asla istemiyorum birde çoook genç ve bakımlı bense hayatta göz kalemibile kullanmayan bir tipim. Bizi görenler hanginiz gelin diye dalga geçmişti ilk doğumumda o nedenle bu yaza kadar hem işe döneceğimden hem onlar geleceğinden 20 kg -en az- vermeliyim. ben beğendiğim bişey gördüğümde veya günlere katıldığımda önce bi bakarım sonra amaaaan yesem ne yemesem ne tadını biliyorum zaten der yemem. ama bende öyle bi bünye var ki kg verirken çok zorlanıyorum çok. seninde eminim iraden egemen gelecek ve haftayı muzaffer olarak atlatacaksın...
Bu hafta itibari ile listemiz :
Kilo verenler :
neslihansltn: -1,500 --------bu hafta 76,200 kg
ihya: -1,100 -----------------bu hafta 86,100 kg
ficans: -1000 ---------------bu hafta 71,700 kg
cakmel: -600----------------bu hafta 84,900 kg
leylak84: -600--------------bu hafta 73,000 kg
_kardelen_: -400-----------bu hafta 72,500 kg
güleryüz2011: -200---------bu hafta 57,200 kg
igneoyasi: -200-------------bu hafta 81,500 kg
filiztoprak: -100 -----------bu hafta 69.700 kg
Ayni kalanlar :
kaneel : ayni-------bu hafta 70.800 kg
ramaska : ayni-----bu hafta 85.00 kg
Kilo alanlar :
özlemkartal: +500,--------bu hafta: 94.300 kg
sersum: +400,-------------bu hafta: 77,600 kg
cigdemklcsn: +300,--------bu hafta: 61,800 kg
Izinliler :
Birdy
Muhtar nerdesin sen yaaaaaAnaaa halasına n'oolmuş Oyamın , aaaa geçmişler olsun teyzeme , inşallah iyidir , tüh yaaa üzüldüm valla ...
Biberiye yağı mı yakmış Oyayı , anaaaa yandık valla , ama çay içicez biz , yağ gibi olmaz.Valla biri bokunuzu kaynatıp için dese içicez yani , o vaziyetteyiz
İğneoyasının halası ne ameliyatı olcakmış ? Allah yardımcıları olsun hayırlısıyla atlatmıştır inşallah
Kırmızı değil ama siyah nokta nokta var rtük napabilüür
Birdyin memişlerin filmini çekip alttan üstten el ve ultrarson mueyenesi ile ilgili rtürk lük mevzu var arka sokaklarda
özlemcim sağol canım saçlarım henüz istediğim gibi deyil olunca bakarız tatlım
Oyy ne güzeeelinşallah hep böyle devam eder canım darısı başımıza
Doğuda mecburi hizmettemiydin canım :44:
aman canım seninde işin zormuş valla ama iradene bayıldım başka bilmediğin bi rahatsızlık demir eksikliği falan olabilir ondan dolayı zor veriyo olabilirsin canım hiç baktırdınmıfilizcim; benim bi kaynanam var hollandayla-belçika arasında mekik dokuyan,2 yılda bir gelir 40 gün kalırlar Türkiye de ve MALESEF ÇOOOOOK ŞEKİLCİDİR ondan bir laf işitmek asla istemiyorum birde çoook genç ve bakımlı bense hayatta göz kalemibile kullanmayan bir tipim. Bizi görenler hanginiz gelin diye dalga geçmişti ilk doğumumda o nedenle bu yaza kadar hem işe döneceğimden hem onlar geleceğinden 20 kg -en az- vermeliyim. ben beğendiğim bişey gördüğümde veya günlere katıldığımda önce bi bakarım sonra amaaaan yesem ne yemesem ne tadını biliyorum zaten der yemem. ama bende öyle bi bünye var ki kg verirken çok zorlanıyorum çok. seninde eminim iraden egemen gelecek ve haftayı muzaffer olarak atlatacaksın...
onu bende duydum lakin biberiye çoook acı bir baharat haberiniz olsun. burada kendisi çam ağacı gibi de nefis koku verir. kaynatmak yok demliyoruz dimi birdycim?
ben bunuda 5 sene önce yaptım bir haftada 8 kg vermiştim ama 1 hafta sonra 2 kg geri almıştım. günde 7 km de yürüyordum yalnız.
ikinci kez uyguladığımda böbreklerimde su azalınca tövbe ettim kızlar, ama bu suyu normal karatay yapıp yemeklerden önce içmek bile fayda veriyor .
s
kurtardım sizi çıktımŞimdide tüzele cevap yetiştircez diye bakamıyos özele
Yok muhtar ya , ne darılması Allasen , rahat ol
Benim bütün organlarım internetlere düştü tüüüüü
Ters bakmasın , düz baksınİyi geceler muhtarım , rüyanda beni gör hehehehe ...
Sende öpüldünenişteye selam yolumuza devam
Bende özele tekrar bakıp sonra dilek içün kayan yıldız yakalamayaby
benim elti benden beterMotivasyon için herkese böyle bir kaynana, görümce, o da olmadı bir elti lazım:))
Yandım Birdy'm, yandım... Hem de cayır cayır. Masaj yapan kadın biberiye yağıyla masaj yapaym, acayip yağ yakıp zayıflatıyor dedi. Kulağımda bir "zayıflamaaaaaa" (hani Cem Yılmaz orgeneraaaal diyordu ya... Hah işte aynen o vurguda) diye bir ses çınladı. Gerisini ne duydum, ne sordum. Tuzu kapıp koştum işte:)))))) Bu özlü sözümüzde buraya cuk oturup, bu vesileyle de topiğimize kazandırıldı, ve hatta bir nevi tt oldu:)))
Halam değil, görümcem. Ameliyat çok iyi geçmiş. Hepinize tek tek teşekkür ederim... Dualarınız ve iyi dilekleriniz için. Uzun uzun anlatmayayım ameliyat sebebini ama daha önce geçirdiği bir ameliyatın dikiş yerinde, şişmanlık yüzünden doku kaybı oldu. Oraya yama yapıldı.
Sağlığımız için zayıflamamız lazım kızlar
Ultrason falan deyince... Ben çok merak ediyorum, küçük göğüslülere nasıl mamografi çekiliyor diye. Benimki hem büyük hem de göbeğimde olduğu için, iki elimle tutup, laaap diye koyuyorum tablanın üstüne, çok kolay oluyor
kolay gele bacııımmmm:18::18:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtarın beniiiiiii:18::18::18::18:
bu arada ben lahana kürü yapamıyorum tiroitten dolayı yasak bana
biberiye çayı tansiyonu yükseltebiliyor tansiyonu olan dikkatli içsin arkadaşlar
ne bulsak içiyoz gariiii
bende sarımsak çayı almıştım içemem diye geri iade ettim
İğneoyam , gözümün nuru , nasıl geçti görümcenin ameliyatı ? İnşallah herşey çok yolunda gitmiştir ve bundan sonra hep sağlıklı olur.Kendisine sevgilerimi ve iyi dileklerimi ilet lütfen...
Heee gelelim küçük memişlerin mamografisine.Şimdiye dek bir kere çektirttim , kadının komutlarını mı dinliiim , memeyi mi sündüriiim bilememiştim valla.Kadın "memeyi koy" diyo , e benim meme küçük , mecburen memeyle beraber ben kendimi de koyuyorum plakaların arasına , "sen diil meme" diyo , "meme demek ben demek , ben demek meme demek" diyorum ben , "meme benden ayrılmıyo" falan derken kadın geliyo benim memeyi bi çekiyo-uzatıyo , ben can havliyle çığlık atıyorum falan derken cümleten kan-ter içinde mamografi çekimlerini tamamlıyoruz ve kadınla bir daha görüşmemek üzere vedalaşıyoruz...Meme desen yamru-yumru olmuş vaziyette , günlerce elimi bile süremiyorum , 1 haftada anca eski şekline ve sağlığına kavuşuyor
Topiğimize gerçek bir Türkçe şaheseri kazandırdığın içinBizim biberiye-sarmısak vs çayları için kullanabiliriz sanırım bu nadide cümleyi "Ne biri sarımsak çayı zayıflatır mı dedi , nerde benim tuzum " biber
Kızlar şimdi gidip hayatımın ilk biberiye çayını yapıcam , tecrübelerimi bildiririm.Bu biberiye de yıllardır o kavanozun içinde duruyo , iş görür inşallah...
Kızlar ben sözünün eri bir insanım ve bir önceki mesajımda vaadettiğim üzre şuan ilk biberiye çayımı içiyorum.Tadı gayet yumuşak , içimi-kokusu güzel , mide bulandırıcı değil , biçok bitki çayı gibi , gayet içilinebilir bir tad.
öncelikle şeker önemli deyip, sağlıklı olmana sevindiğimi belirteyim canım, inşallah mamografin de güzel çıkar.Canımcım çok teşekkürler "şekerim" içinBakalım , inşallah hep böyle götürebilirim."Kilo alma" dedi Doktor Amcam
aman canım seninde işin zormuş valla ama iradene bayıldım başka bilmediğin bi rahatsızlık demir eksikliği falan olabilir ondan dolayı zor veriyo olabilirsin canım hiç baktırdınmı
aman canım seninde işin zormuş valla ama iradene bayıldım başka bilmediğin bi rahatsızlık demir eksikliği falan olabilir ondan dolayı zor veriyo olabilirsin canım hiç baktırdınmı
kızlar saat 7 de kalktım kızıma kahvaltı yaptırdım benimde canım istemedi
1 muz 1 tane minik mandalin yedim omega hapımı içtim demir hapımı şimdi içicem
kızım dersaneden 12 gibi geliyor bende 10 gibi pazara gidicem artık öğlen kahvaltı yaparız daha hafif oluyor
eşim yarın tatil zaten pazarteside izinli artık yeme düzenim biraz değişecek dolayısıyla
kahvaltı sabah deyilde 10 dan sonra yapılır artık birde akşam yenir lakin ikindi çaylarından korkuyomeşim bişeler ister bakalım fındık fıstık idare edicem bende arada onu kırmamak için yaptığım bişey olursa 1dilim yerim zaten kaçarsa cuma günü belli olacak amanınnn
yılbaşı kaçmak
ocakta biyere gidersek kaçamak
bide bu izin olayı yandım valla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtarın beniiiiiii:18::18::18::18:
bu arada ben lahana kürü yapamıyorum tiroitten dolayı yasak bana
biberiye çayı tansiyonu yükseltebiliyor tansiyonu olan dikkatli içsin arkadaşlar
ne bulsak içiyoz gariiii
bende sarımsak çayı almıştım içemem diye geri iade ettim
Kızlar ben sözünün eri bir insanım ve bir önceki mesajımda vaadettiğim üzre şuan ilk biberiye çayımı içiyorum.Tadı gayet yumuşak , içimi-kokusu güzel , mide bulandırıcı değil , biçok bitki çayı gibi , gayet içilinebilir bir tad.
çıt çıt çıt....
dur bende yapayım bareee
rumuz: cigdemklcsn
başlama tarihi:5 mart 2013
başlangıç kg: 72500
geçen hafta: 61500
bu hafta : 61.800
fark :+300
toplam fark :10700
%fark : +% 0.4
spor : her gün işe yürüyerek gidip gelmece 2 km
beden : üst :36-38 alt:40
boy :1.70
Yok yok bol su içmeyince ben büyük wc me de çıkamıyorum.Neyse bildirimden sonra gitiim 17 sinde regl olcam onun şişkinliği de var
Ah ah gençliğimi hastalara verdim
Çok az kaldı çoookkDurup durup turnayı gözünden vurabilirim bak demedi deme hızlandır kendini
Abooovvv hatundaki boya bakben kimle yarışa girmişim ah kafam ah kafam :18:
Kısım sen bu halle nasıl 300 gr aldın :44: yoksa blöfmü yapıyon bence blöf çünki son cümlen şüpheli
Ben haftalık 2 simit 2dilim paklava ve 5 kaşık tereyağlı erişte makarnası ile her sabah 1-2 mandalinaya rağmen -300 gr nabeeeer
iyi geceler topik,herkesler gitmiş,muhabbet de süpermiş yanialtıma etmeye ramak kaldı
bu gecenin zararlarını telafi etmek için bakliyatlarımı ıslattım,2 gün ayran detoksundayım arzederim
sarhoşum kızının sözleri beni de duygulandırdıama naparsın hayat bu:26:
oyam görümcen ve tüm şifa bekleyenlere en acilinden şifa diliyorum
içtim çayları kahveleri zombi gibi kaldımgidip yatayım belki uykum gelir,leptinciime yazık olmasın
kahvaltımı arzedeyimm
tereyağlı omlet
ev sucuğu
çingene salatası ve domates soslu acı biber turşusu(anam busıralar buna dadandım komşumda yedim lorlu çok leziz oluyor)
zeytin peynir
1/2 kivi 1 mandalina
ceviz
çay çayy
az sonra da birdy den özenip yaptığım biberiye çayımı içicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?