sendeen ötürü sennden ötürüü beyaaa...
oooo ayran detoksuuu..bu hafta topikçe roket misaliyiz ..herkeşler bişeyler yapıyoree..biz de leylakımla 3 gün pro patlatıcaz..p.tesi-salı-perşembe bakalım:18::18::18::18:
Afiyet olsun Sersumcumacı biber turşusunu çok acı geliyo diye maaile hiç yiyemiyos ama ben pul biber azda olsa kullanıyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş
Bu arada bende çayı çok içiyordumartık demir eksikliği olmasın özellikle kızım alışkanlık kazansın diye sabahları kahvaltıda harnup (keçi boynuzu) pekmezi içiriyorum yumurtadaki demiri daha iyi emebilsin diye C viatminli gıdalarla tüketin Kalsiyum içerenleri mümkünse başka öğünde tüketin diyolar,bende et ve yeşil mercimek,ıspanak gibi yemeklerin yanında yoğurt kullanmıyorum ya arada yada erken akşam yemeğinden sonra 8-9 gibi yoğurt süt vs tüketmeye çalışıyorum
Yılmak yokyola devam hedefime 1.5-1.8 kilo kaldı bide düzenli yürüyebilsem süper olcek amma neyse bunada şükür
hadi hayırlısıbende merak ediyorum sonuçları
hadi kızlarrrr biraz gaza gelelim...il fotoya bayıldım kadının 3 yıl öncesi annesi gibi duruyor resmen...
KARATAY SAĞLIKLI BESLENMESİNİ UYGULAYANLAR, HEM GENÇLEŞİYOR HEM GÜZELLEŞİYOR.
Tam linke bakarken kızımla babası gitar kursundan geldi onlarda baktılar kızım gaza geldi eşim zaten 97 den 82 ye düşmüştü Karatay la
tabisi 13:30 da dershaneye gitcekler ben kaçar sonra yine gelirim
sağol canım..acıbiber turşusu ama tatlı acı derler ya ondan..içinde bol domates olduğundan acısını azaltıyor..
doğrusu senin yaptığın ama biliyorsun meyve kahvaltıda serbest..arada yeniyor maalesef..yoğurt da aynı şekilde karataydaki ara öğün olmayışı hepsini bir arada tüketmemizin sebebi..napalım mecburrr hep ayran da olmaz kiii
face ne zaman geliyon kısss...sayfamız seni bekliyoo
https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051?fref=ts
canım dün gece arkadaşta toplandık ve ben mecburen hamur,tatlı filan yemek zorunda kaldım ya..onun için yapıyorum..o zararlı şeyleri atayım biran önceoooo ayran detoksuuu..bu hafta topikçe roket misaliyiz ..herkeşler bişeyler yapıyoree..biz de leylakımla 3 gün pro patlatıcaz..p.tesi-salı-perşembe bakalım:18::18::18::18:
kızlar saat 7 de kalktım kızıma kahvaltı yaptırdım benimde canım istemedi
1 muz 1 tane minik mandalin yedim omega hapımı içtim demir hapımı şimdi içicem
kızım dersaneden 12 gibi geliyor bende 10 gibi pazara gidicem artık öğlen kahvaltı yaparız daha hafif oluyor
eşim yarın tatil zaten pazarteside izinli artık yeme düzenim biraz değişecek dolayısıyla
kahvaltı sabah deyilde 10 dan sonra yapılır artık birde akşam yenir lakin ikindi çaylarından korkuyomeşim bişeler ister bakalım fındık fıstık idare edicem bende arada onu kırmamak için yaptığım bişey olursa 1dilim yerim zaten kaçarsa cuma günü belli olacak amanınnn
yılbaşı kaçmak
ocakta biyere gidersek kaçamak
bide bu izin olayı yandım valla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtarın beniiiiiii:18::18::18::18:
bu arada ben lahana kürü yapamıyorum tiroitten dolayı yasak bana
biberiye çayı tansiyonu yükseltebiliyor tansiyonu olan dikkatli içsin arkadaşlar
ne bulsak içiyoz gariiii
bende sarımsak çayı almıştım içemem diye geri iade ettim
İğneoyam , gözümün nuru , nasıl geçti görümcenin ameliyatı ? İnşallah herşey çok yolunda gitmiştir ve bundan sonra hep sağlıklı olur.Kendisine sevgilerimi ve iyi dileklerimi ilet lütfen...
Heee gelelim küçük memişlerin mamografisine.Şimdiye dek bir kere çektirttim , kadının komutlarını mı dinliiim , memeyi mi sündüriiim bilememiştim valla.Kadın "memeyi koy" diyo , e benim meme küçük , mecburen memeyle beraber ben kendimi de koyuyorum plakaların arasına , "sen diil meme" diyo , "meme demek ben demek , ben demek meme demek" diyorum ben , "meme benden ayrılmıyo" falan derken kadın geliyo benim memeyi bi çekiyo-uzatıyo , ben can havliyle çığlık atıyorum falan derken cümleten kan-ter içinde mamografi çekimlerini tamamlıyoruz ve kadınla bir daha görüşmemek üzere vedalaşıyoruz...Meme desen yamru-yumru olmuş vaziyette , günlerce elimi bile süremiyorum , 1 haftada anca eski şekline ve sağlığına kavuşuyor
Topiğimize gerçek bir Türkçe şaheseri kazandırdığın içinBizim biberiye-sarmısak vs çayları için kullanabiliriz sanırım bu nadide cümleyi "Ne biri sarımsak çayı zayıflatır mı dedi , nerde benim tuzum " biber
Kızlar şimdi gidip hayatımın ilk biberiye çayını yapıcam , tecrübelerimi bildiririm.Bu biberiye de yıllardır o kavanozun içinde duruyo , iş görür inşallah...
Kızlar ben sözünün eri bir insanım ve bir önceki mesajımda vaadettiğim üzre şuan ilk biberiye çayımı içiyorum.Tadı gayet yumuşak , içimi-kokusu güzel , mide bulandırıcı değil , biçok bitki çayı gibi , gayet içilinebilir bir tad.
benim elti benden beterama görümce çıbık..
tuzu kap koşş topiğin resmi repliği olduu
çok sevindim ameliyetın iyi geçmesine canım..acil şifalar dilerim..Hala lafını da ben biyerimden uydurdum nasıl okudumsa
şimdiiii işi uzmanından dinleyinn..büyük memişler makbule geçer bizim içünn..amma güççük gelirse de yapçak birşey yok çeke çeke sündüre sündüre makinaya sokmaya çalışıyoree..ee hatunlar azcık memeler çokcana yamuluyoreee..yapaçak bişey yok..tabee can acısı da cabası..ama kişiden kişiye değişiyor..hassasiyeti olanlarınki çok acıyor..ama kimisi de 'amma abartmışlar bumuydu çok acıyor dedikleri':44::44: diyor.. erkeklere bile çekiyoruz..onun için hertürlü çekerim anacım..
çiğdoşun dediği gibi tarife vereyimm..
böyük meme 10 tl
orta meme 15 tl
küçük meme 25 tl
çıt çıt çıt....
dur bende yapayım bareee
Beni motive eden kaynana değil de kıyaslama yapıyolar bende eşim üzülmesin diye saygı duyup ağzımı bile açmıyorum. elbise dolabıma 36 bedenden 46 ya kadar envai çeşit var.İnşallah artık doğum falan da yok o nedenle 38-40 beden bi olim inşallah derdim eski bedenime kavuşmak.ALLAHım hepimize yardımcı olsun ama sağlıkla inşallah...
İğneoyasi, benden de bi geçmiş olsun canım, hem biberiye hem de görümcen için...
İğneoyası hala değil görümceymiş pardon ben muhtarın yazısında gördüm geçmişi halen okuyamadımdainşallah bu sefer yaması
sağlam olur tutar fazla kilo büyük dert gerçekten ve bir yerde dur demeyince dahada zor oluyor o yağlardan kurtulmak
Karalahanayı biliyodum da beyaz lahanada mı yasak :44: ayy evde oturmak hemde eş-dost varsa,karatay yapmıyorlarsa kaçamak kaçınılmaz oluyor yafkolay gelsin şimdiden kışın zor biliyorum ama yapabilirsen yürüyüş yapmaya çalış hem iştahı kesiyo hem yağ yaktırıyo
Afiyet olsun Sersumcumacı biber turşusunu çok acı geliyo diye maaile hiç yiyemiyos ama ben pul biber azda olsa kullanıyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş
Bu arada bende çayı çok içiyordumartık demir eksikliği olmasın özellikle kızım alışkanlık kazansın diye sabahları kahvaltıda harnup (keçi boynuzu) pekmezi içiriyorum yumurtadaki demiri daha iyi emebilsin diye C viatminli gıdalarla tüketin Kalsiyum içerenleri mümkünse başka öğünde tüketin diyolar,bende et ve yeşil mercimek,ıspanak gibi yemeklerin yanında yoğurt kullanmıyorum ya arada yada erken akşam yemeğinden sonra 8-9 gibi yoğurt süt vs tüketmeye çalışıyorum
konsey kararıysa uyman lazımcanım dün gece arkadaşta toplandık ve ben mecburen hamur,tatlı filan yemek zorunda kaldım ya..onun için yapıyorum..o zararlı şeyleri atayım biran önceöyle görünüyo ki 15 günde bir olacak bu durum kış boyunca ayda bir günümüz var ve günden 2 hafta sonra ev gezmesi yeni tayin olan arkadaşların evlerine gidiliyo,her ikisine de katılmak zorundayım:26:konsey kararı bu uymam lazım bende demir eksikliği ve tiroit azlığı olduğundan ve yaş itibariyle çok hızlı kilo alıp çok yavaş veriyorum,o yüzden karatayı bozmadan yapıyorum böyle ortamlar olmadıkça napalım yaa,olunca da telafi ederiz size de kolay gelsin canım inşallah iyi sonuç alırız
evde kimse yokken biraz toparlayayım ben
afiyet olsun fındığımmselam kızlar
kahvaltım
2 yumurta
zeytın
peynır
fıstık
omega3
cay
kacamaksız bır haftasonu dılerım...
ıgneoyam gorumcene gecmıs olsun
bırdyım gecmıs olsub gunkurum tıkkat et kendıne
sersumum selam bademımsarımsak cayını amma buyutmusler yaa o da tırt cıktı bıberıye daha mantıklı şu durumda
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.
Sonunda büyük olmalarının bir faydasını gördüm. Hem de nakden:)
Mıhtarlık da zor iş beeee... Pro, sarımsak çayı, biberiye... Herşeyi kendinde deniyorsun. Sorumluluğu pek ağır.
Sağol cakmel. Allah tüm hastalara şifa versin. Yaza hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz inş. Burası motivasyon için çok iyi geliyor bana. Mıhtarım da sağolsun motivasyon için elinden geleni yapıyor. Atraksiyonu bol. Şu resimleri görmek veya senin ben yürüyüşe gidicem demen beni de gaza getiriyor.
Sağol sarhoşum, bidenem... Beyaz lahana benim de kafama yatmıştı ama bende tiroid yok. Ameliyat olmuştum, tamamen alınmıştı. Herhalde ben de yiyememDoktoruma mail atsam bana küfreder mi acaba?:26:
Bununla alakalı değil ama aklıma geldi. Ben kk de nonnis diye birinin yazılarını okumuştum. Sabahları omega 3 ile beraber c-vit içiyorum. Yağ yakımına faydası oluyormuş. O kısmını bilemiycem ama grip olmuyorum artık. Olsam da hafif atlatıyorum. Oysa her yıl 1-2 defa acile giderdim üşüttüğüm ve ateşim çok çıktığı için. Eczacıya da sordum, c vitamini suda çözündüğü için fazlası idrarla atılıyor, vücutta birikmiyormuş. Sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir tabii.
aboooooo memegrofinin böle olduğunu bilmiyodum hiç yaptırmadım siddin sene yaptırmam artık çokkkk korktum hülya avşar tv de diyoduda inanmamıştımİğneoyam , gözümün nuru , nasıl geçti görümcenin ameliyatı ? İnşallah herşey çok yolunda gitmiştir ve bundan sonra hep sağlıklı olur.Kendisine sevgilerimi ve iyi dileklerimi ilet lütfen...
Heee gelelim küçük memişlerin mamografisine.Şimdiye dek bir kere çektirttim , kadının komutlarını mı dinliiim , memeyi mi sündüriiim bilememiştim valla.Kadın "memeyi koy" diyo , e benim meme küçük , mecburen memeyle beraber ben kendimi de koyuyorum plakaların arasına , "sen diil meme" diyo , "meme demek ben demek , ben demek meme demek" diyorum ben , "meme benden ayrılmıyo" falan derken kadın geliyo benim memeyi bi çekiyo-uzatıyo , ben can havliyle çığlık atıyorum falan derken cümleten kan-ter içinde mamografi çekimlerini tamamlıyoruz ve kadınla bir daha görüşmemek üzere vedalaşıyoruz...Meme desen yamru-yumru olmuş vaziyette , günlerce elimi bile süremiyorum , 1 haftada anca eski şekline ve sağlığına kavuşuyor
Topiğimize gerçek bir Türkçe şaheseri kazandırdığın içinBizim biberiye-sarmısak vs çayları için kullanabiliriz sanırım bu nadide cümleyi "Ne biri sarımsak çayı zayıflatır mı dedi , nerde benim tuzum " biber
Kızlar şimdi gidip hayatımın ilk biberiye çayını yapıcam , tecrübelerimi bildiririm.Bu biberiye de yıllardır o kavanozun içinde duruyo , iş görür inşallah...
canım zaten pazardan kuruyemişleri aldım çayla kahveyle desteklicem artık kolay vermedik bu kiloları sağol canım yaaa desteğin içinFiliiiiiiiiiiiz, daha yapılmamış kaçamakları yapmış gibi kabullenmişsin! Zinhar kabul etmiyorumBen bu kadar çaba gösteriyorum, uğraşıyorum, sen de saygı göster de. Ben Hacıya direkt "kendi işine bak, bana karışma" diyorum ama sen öyle deme Kahveyle falan eşlik et. Hadi kuzum kaçamağı kabullenmeyesin sakın.
Çitlembiğim,
Görümcem iyi çok şükür. Sağolasın. Küçüğü zormuş be... Benim bir arkadaşım estetik yaptırıp büyütmüştü. O kadar mutlu olmuştu ki, nasıl oldu diye sorunca açıp göstermişti
canım zaten pazardan kuru yemişleri aldım çayla kahveyle desteklicem artık kolay vermedik bu kadar kiloyu sağol yaaa desteğin için
bu arada görümcenede çok geçmiş olsun bizede ders olsun ki fazla kilo almayalım çabucak verelim
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.
Sonunda büyük olmalarının bir faydasını gördüm. Hem de nakden:)
Mıhtarlık da zor iş beeee... Pro, sarımsak çayı, biberiye... Herşeyi kendinde deniyorsun. Sorumluluğu pek ağır.
Sağol cakmel. Allah tüm hastalara şifa versin. Yaza hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz inş. Burası motivasyon için çok iyi geliyor bana. Mıhtarım da sağolsun motivasyon için elinden geleni yapıyor. Atraksiyonu bol. Şu resimleri görmek veya senin ben yürüyüşe gidicem demen beni de gaza getiriyor.
Sağol sarhoşum, bidenem... Beyaz lahana benim de kafama yatmıştı ama bende tiroid yok. Ameliyat olmuştum, tamamen alınmıştı. Herhalde ben de yiyememDoktoruma mail atsam bana küfreder mi acaba?:26:
Bununla alakalı değil ama aklıma geldi. Ben kk de nonnis diye birinin yazılarını okumuştum. Sabahları omega 3 ile beraber c-vit içiyorum. Yağ yakımına faydası oluyormuş. O kısmını bilemiycem ama grip olmuyorum artık. Olsam da hafif atlatıyorum. Oysa her yıl 1-2 defa acile giderdim üşüttüğüm ve ateşim çok çıktığı için. Eczacıya da sordum, c vitamini suda çözündüğü için fazlası idrarla atılıyor, vücutta birikmiyormuş. Sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir tabii.
geçmiş olsun canımcım..selam kızlargeçmişe hızlıca baktım.birincimizi tebrik ediyorum kaneelcim eline emeğine sağlık liste için
şimdi çıkmam gerek yeğenim hastalandı test sonuçlarını almaya gidicez ablamla
2. öğünüm lahmacun olacak..bugünden haftalık lahmacun hakkımı bitiriyim ki prolarda canım çekmesin didimm
hem tabiisi de kolaya kaçtım..eşim kızımı almaya gitti ..ben de temizlikle yoruldum hiiç yemek yapasım da yoktu yanii ehh hazır yemek napiimm
yarına da sulu yemek yapıciim artık..
temizliğe girişince bizim film sonraya kaldı..gelsinler izleriz artık
Sersuuum naber ne izlediniz bu kez bende kızla kocişi dershaneye yollayıp mutfağı topladım geldim benim dizimag ı kapatmışlar
ceza olarak sözde telif ücreti ödemeden yayınlıyomuş sanki diğerleri ödüyo peh
Hee şimdi gördüm demek izlemediniz dahane tesadüf bende lahmacun niyetine kıymalı börek yapmıştım kolay olduğu için
ben yemedim ve yemiyciiim eş ve kızım yediler,ben hem acıkmadım hem çay demledim onu içcem belki yoğurt yerim akşam için etli kuru ve salata düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?