Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sendeen ötürü sennden ötürüü beyaaa...

Yılmak yok yola devam hedefime 1.5-1.8 kilo kaldı bide düzenli yürüyebilsem süper olcek amma neyse bunada şükür

oooo ayran detoksuuu..bu hafta topikçe roket misaliyiz..herkeşler bişeyler yapıyoree..biz de leylakımla 3 gün pro patlatıcaz..p.tesi-salı-perşembe bakalım:18::18::18::18:

hadi hayırlısı bende merak ediyorum sonuçları

sağol canım..acıbiber turşusu ama tatlı acı derler ya ondan..içinde bol domates olduğundan acısını azaltıyor..

doğrusu senin yaptığın ama biliyorsun meyve kahvaltıda serbest..arada yeniyor maalesef..yoğurt da aynı şekilde karataydaki ara öğün olmayışı hepsini bir arada tüketmemizin sebebi..napalım mecburrrhep ayran da olmaz kiii
face ne zaman geliyon kısss...sayfamız seni bekliyoo

https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051?fref=ts

Valla benim bugüne kadar yediğim domateslilerde dahil felaket acıydı bana göre değildi yani size yarasın cicim

Ara derken kuvvetli kahvaltı yaptıysam öğlen öğünümde yoğurt-salatalık vs yada ayran kuru yemiş vs demek istedim

Face yeni bir mail adresi oluşturcam ondan sonra yani yakında inşallah

oooo ayran detoksuuu..bu hafta topikçe roket misaliyiz..herkeşler bişeyler yapıyoree..biz de leylakımla 3 gün pro patlatıcaz..p.tesi-salı-perşembe bakalım:18::18::18::18:
canım dün gece arkadaşta toplandık ve ben mecburen hamur,tatlı filan yemek zorunda kaldım ya..onun için yapıyorum..o zararlı şeyleri atayım biran önce öyle görünüyo ki 15 günde bir olacak bu durumkış boyunca ayda bir günümüz var ve günden 2 hafta sonra ev gezmesiyeni tayin olan arkadaşların evlerine gidiliyo,her ikisine de katılmak zorundayım:26:konsey kararı bu uymam lazımbende demir eksikliği ve tiroit azlığı olduğundan ve yaş itibariyle çok hızlı kilo alıp çok yavaş veriyorum,o yüzden karatayı bozmadan yapıyorum böyle ortamlar olmadıkçanapalım yaa,olunca da telafi ederizsize de kolay gelsin canım inşallah iyi sonuç alırız
evde kimse yokken biraz toparlayayım ben

selam kızlar

kahvaltım

2 yumurta
zeytın
peynır
fıstık
omega3
cay

kacamaksız bır haftasonu dılerım...

ıgneoyam gorumcene gecmıs olsun
bırdyım gecmıs olsub gunkurum tıkkat et kendıne
sersumum selam bademım sarımsak cayını amma buyutmusler yaa o da tırt cıktıbıberıye daha mantıklı şu durumda

Filiiiiiiiiiiiz, daha yapılmamış kaçamakları yapmış gibi kabullenmişsin! Zinhar kabul etmiyorum Ben bu kadar çaba gösteriyorum, uğraşıyorum, sen de saygı göster de. Ben Hacıya direkt "kendi işine bak, bana karışma" diyorum ama sen öyle deme Kahveyle falan eşlik et. Hadi kuzum kaçamağı kabullenmeyesin sakın.

Çitlembiğim,

Görümcem iyi çok şükür. Sağolasın. Küçüğü zormuş be... Benim bir arkadaşım estetik yaptırıp büyütmüştü. O kadar mutlu olmuştu ki, nasıl oldu diye sorunca açıp göstermişti

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.

Sonunda büyük olmalarının bir faydasını gördüm. Hem de nakden:)

çıt çıt çıt....

dur bende yapayım bareee

Mıhtarlık da zor iş beeee... Pro, sarımsak çayı, biberiye... Herşeyi kendinde deniyorsun. Sorumluluğu pek ağır.

Sağol cakmel. Allah tüm hastalara şifa versin. Yaza hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz inş. Burası motivasyon için çok iyi geliyor bana. Mıhtarım da sağolsun motivasyon için elinden geleni yapıyor. Atraksiyonu bol. Şu resimleri görmek veya senin ben yürüyüşe gidicem demen beni de gaza getiriyor.

Sağol sarhoşum, bidenem... Beyaz lahana benim de kafama yatmıştı ama bende tiroid yok. Ameliyat olmuştum, tamamen alınmıştı. Herhalde ben de yiyemem Doktoruma mail atsam bana küfreder mi acaba?:26:

Bununla alakalı değil ama aklıma geldi. Ben kk de nonnis diye birinin yazılarını okumuştum. Sabahları omega 3 ile beraber c-vit içiyorum. Yağ yakımına faydası oluyormuş. O kısmını bilemiycem ama grip olmuyorum artık. Olsam da hafif atlatıyorum. Oysa her yıl 1-2 defa acile giderdim üşüttüğüm ve ateşim çok çıktığı için. Eczacıya da sordum, c vitamini suda çözündüğü için fazlası idrarla atılıyor, vücutta birikmiyormuş. Sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir tabii.

konsey kararıysa uyman lazım
haklısın valla detoksla metoksla dengelersin sen..naapçann mecbuurrrr
cumaya bakalım:18::18:

afiyet olsun fındığımm
valla tırt çıktıı..bakalım biberiye ne sonuçlar verecek

ivitt büyüklere indirim + 10 taksit..
ahh ahhh ne çektim beee
resimler müthiş valla..
hafta içi lahanamı alıcemmm

evet gaayett mantıklıı...hele de benim gibi zırt pırt hasta olanlar içünn

selam kızlargeçmişe hızlıca baktım.birincimizi tebrik ediyorumkaneelcim eline emeğine sağlık liste için
şimdi çıkmam gerek yeğenim hastalandı test sonuçlarını almaya gidicez ablamla

aboooooo memegrofinin böle olduğunu bilmiyodum hiç yaptırmadım siddin sene yaptırmam artık çokkkk korktum hülya avşar tv de diyoduda inanmamıştım
canım zaten pazardan kuruyemişleri aldım çayla kahveyle desteklicem artık kolay vermedik bu kiloları sağol canım yaaa desteğin için
bu arada görümcenede çok geçmiş olsun bizede ders olsun kilo almayalım

öğlen yemeğim kahvaltı
akşamada mercimekli bulgur pilavı
yanınada köfte falan bişeler yapıcam artık
tarhana çorbasıda var daha ne olsun
salata ya turp yada marul karar veremedim

2. öğünüm lahmacun olacak..bugünden haftalık lahmacun hakkımı bitiriyim ki prolarda canım çekmesin didimm

hem tabiisi de kolaya kaçtım..eşim kızımı almaya gitti ..ben de temizlikle yoruldum hiiç yemek yapasım da yoktu yanii ehh hazır yemek napiimm

yarına da sulu yemek yapıciim artık..

temizliğe girişince bizim film sonraya kaldı..gelsinler izleriz artık

Sersuuum naber ne izlediniz bu kez bende kızla kocişi dershaneye yollayıp mutfağı topladım geldim benim dizimag ı kapatmışlar

ceza olarak sözde telif ücreti ödemeden yayınlıyomuş sanki diğerleri ödüyo peh

Hee şimdi gördüm demek izlemediniz daha ne tesadüf bende lahmacun niyetine kıymalı börek yapmıştım kolay olduğu için

ben yemedim ve yemiyciiim eş ve kızım yediler,ben hem acıkmadım hem çay demledim onu içcem belki yoğurt yerim akşam için etli kuru ve salata düşünüyorum

temizlik yaptım kızım gelince izliycez canım..sandra bullock un son filmi gravity...

bide ferhan şensoyun son filmini izlemeyi düşünüyorum bişey başkan ama adını unuttum şimdi:44::44::44:

hee dün eşimde diyordu kapamışlar diye..açarlar gene merak etme..

sen yarışdasın şekerim yeme

ben de p.tesi gününe hazırlanıyorum nabeerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…