konsey kararıysa uyman lazım
haklısın valla detoksla metoksla dengelersin sen..naapçann mecbuurrrr
cumaya bakalım:18::18:
afiyet olsun fındığımm
valla tırt çıktıı..bakalım biberiye ne sonuçlar verecek
ivitt büyüklere indirim + 10 taksit..
ahh ahhh ne çektim beee
resimler müthiş valla..
hafta içi lahanamı alıcemmm
evet gaayett mantıklıı...hele de benim gibi zırt pırt hasta olanlar içünn
Filiiiiiiiiiiiz, daha yapılmamış kaçamakları yapmış gibi kabullenmişsin! Zinhar kabul etmiyorumBen bu kadar çaba gösteriyorum, uğraşıyorum, sen de saygı göster de. Ben Hacıya direkt "kendi işine bak, bana karışma" diyorum ama sen öyle deme Kahveyle falan eşlik et. Hadi kuzum kaçamağı kabullenmeyesin sakın.
Çitlembiğim,
Görümcem iyi çok şükür. Sağolasın. Küçüğü zormuş be... Benim bir arkadaşım estetik yaptırıp büyütmüştü. O kadar mutlu olmuştu ki, nasıl oldu diye sorunca açıp göstermişti
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.
Sonunda büyük olmalarının bir faydasını gördüm. Hem de nakden:)
Mıhtarlık da zor iş beeee... Pro, sarımsak çayı, biberiye... Herşeyi kendinde deniyorsun. Sorumluluğu pek ağır.
Sağol cakmel. Allah tüm hastalara şifa versin. Yaza hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz inş. Burası motivasyon için çok iyi geliyor bana. Mıhtarım da sağolsun motivasyon için elinden geleni yapıyor. Atraksiyonu bol. Şu resimleri görmek veya senin ben yürüyüşe gidicem demen beni de gaza getiriyor.
Sağol sarhoşum, bidenem... Beyaz lahana benim de kafama yatmıştı ama bende tiroid yok. Ameliyat olmuştum, tamamen alınmıştı. Herhalde ben de yiyememDoktoruma mail atsam bana küfreder mi acaba?:26:
Bununla alakalı değil ama aklıma geldi. Ben kk de nonnis diye birinin yazılarını okumuştum. Sabahları omega 3 ile beraber c-vit içiyorum. Yağ yakımına faydası oluyormuş. O kısmını bilemiycem ama grip olmuyorum artık. Olsam da hafif atlatıyorum. Oysa her yıl 1-2 defa acile giderdim üşüttüğüm ve ateşim çok çıktığı için. Eczacıya da sordum, c vitamini suda çözündüğü için fazlası idrarla atılıyor, vücutta birikmiyormuş. Sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir tabii.
Omegayla ne alıyodun antioksidan niyetine mıhtarım :44:
temizlik yaptım kızım gelince izliycez canım..sandra bullock un son filmi gravity...
bide ferhan şensoyun son filmini izlemeyi düşünüyorum bişey başkan ama adını unuttum şimdi:44::44::44:
hee dün eşimde diyordu kapamışlar diye..açarlar gene merak etme..
sen yarışdasın şekerim yeme
ben de p.tesi gününe hazırlanıyorum nabeerr..
ben doğalını kullanıyorum canım çekirdekli siyah kuru üzüm..
inşallah canım..evet haklısın senin bi eğlencen o var..İnşallah yaff bi eğlencem o hele annemin evinde ses ve ışıklarda kapalı olmalı diye anca oralarada izleyebiliyodum
Dimiiüstelik benim asıl tartı günüm pazar bide o var bide Çiğdoşu gördünmü aba altından zopa göstermiş bana durup durup birden de verebilirmiş
Hadi bakalım kim roket gibi kim kaplumbağa gibi görciiz sizide
Süpeeer en iyisini yapıyosun ben kızımada hapı verip 5-6 iri siyah üzümü iyice çiğne yut diyorumama anca hafta sonları hafta içi
doğru düzgün kahvaltı bile yapmıyolaruykuyu tercih ediyolar
Ben bi açamaşır atıp geliim görüşürüz sonra yine gelirim
inşallah canım..evet haklısın senin bi eğlencen o var..
oooo çiğdoşş çok fenaaa cadı o cadııııı
bakalım cicim biberiyeye başladım kayınçomun yüzünden bugün de
Dimii çok cadı çoooookhem gaz veriyo hemde korkutuyore
Kayınçon naptı acep daha da sesi çıkmadı :44: belki akşam rapor eder gidişatı
ben de kızıma arada zorla veriyorum ..hem tadı da çok güzel..
ah canım zor günler sizin için ama geçecek..aklın hep kızında biliyorum. .benimki gözümün önünde bile beni dinlemiyor..
nappçan mecburr
ben de az önce ayranı ve yeşillikleri hazırladım..anamm yeşillik soğan kokunca acıktığımı hissettim yavvvv:18::18:
amin canım..hepimiz için hayırlısıİnşallah canım sen ve senin gibi şarktakiler içinde zor hepimiz için önce sağlık sonrada hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
Benim kızda o linki okuyunca gaza gelmişti ya dahada hamur işi tatlı yemiycem dedi tarhana çorbası içti sonra dayanamadı 2-3 ısırık börek yedibide ben yokkenki halini düşün
ben 9:30 da yapmıştım kahvaltıyı ama mutfak dışında hiç iş yapmadım hareket yok bide çay içiyorum zencefil ve tarçınlı sanırım o yüzden acıkmadım acıkınca yoğurt yicemhadi ben çamaşıra sen mutfağa afiyetler olsun size
konsey kararıysa uyman lazım
haklısın valla detoksla metoksla dengelersin sen..naapçann mecbuurrrr
cumaya bakalım:18::18:
geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişey değildir:26:selam kızlargeçmişe hızlıca baktım.birincimizi tebrik ediyorum kaneelcim eline emeğine sağlık liste için
şimdi çıkmam gerek yeğenim hastalandı test sonuçlarını almaya gidicez ablamla
Allah rahmet etsin,başın sağolsun canım,evlatlarına sabır versin mevlamslm kızlar ben geldim korktuğum başıma geldi kayınvalidem vefat etti mahvolduk apar topar oraya gitmiştik işte bugün on gün oldu eşim alışmaya başladı kayınım da bizimle geldi ama o daha zor durumda o hep annesiyle yaşamıştı bu zamana kadar bir de çok bağlılar çok zormuş bu işler çok mahvolduk
oyam sanırım 1 ay sonr bize de köyden süt gelecek ..inek hamileymiş doğurunca gönderecekler..arkadaşın akrabası..Geçen kış bana süt getiren bir kadın vardı. Yazın ineği satmş, getiremez olmuştu. Şimdi tekrar süt getirmeye başladı. Benim de gözüm döndü resmen. Görmemişin sütü olmuş, napıcanı şaşırmış hesabı, birazını süt olarak ayırdım. Birazını sütlaç yapıyorum, birazı da tabii ki yoğurt. Yoğurdu küçük güveç kaplarına yapıyorum. Daha güzel oluyor yemesi. Sütü kaynatıp soğuttuğum tencerede mayayı karıştırıyorum. Sonra bu küçük güveçlere alıp, mikrodalga fırına üstüste koyarak diziyorum. Sonra da mikrodalganın kapağını kapatıyorum. Tabii ki çalıştırmıyorum. İçi sıcak tutuyor herhalde... Gayet güzel mayalanıyor. İsterseniz siz de deneyin.
slm kızlar ben geldim korktuğum başıma geldi kayınvalidem vefat etti mahvolduk apar topar oraya gitmiştik işte bugün on gün oldu eşim alışmaya başladı kayınım da bizimle geldi ama o daha zor durumda o hep annesiyle yaşamıştı bu zamana kadar bir de çok bağlılar çok zormuş bu işler çok mahvolduk
slm kızlar ben geldim korktuğum başıma geldi kayınvalidem vefat etti mahvolduk apar topar oraya gitmiştik işte bugün on gün oldu eşim alışmaya başladı kayınım da bizimle geldi ama o daha zor durumda o hep annesiyle yaşamıştı bu zamana kadar bir de çok bağlılar çok zormuş bu işler çok mahvolduk
oyam sanırım 1 ay sonr bize de köyden süt gelecek ..inek hamileymiş doğurunca gönderecekler..arkadaşın akrabası..
sen sütü kaça alıyorsun..fiyat vermediler de:44::44::44:
hamarat hatun ellerine sağlık
:26::26:daha dün seni konuştuk canım..Allah rahmet eylesin..Başınız sağolsun..Mukadderat
Aaa ne ilginç buradaki ineklerin de çoğu hamileymiş, ben köylü pazarından 5 lt sini 8 liraya alıyodum şimdi başka bi köylüden alıyorum eve getiriyolar litresi 2 liraistanbulda da arkadaşlar 2 ye alıyodu en son ben borcam ve büyük güveç tenceresinde mayalayıp odada 3.5-4 saat tutuyorum tutuyo
biz de 2 tl vermeyi düşünüyoruz sanırım genelde 2 tl canım..hayvanlar kışın ahıra kapanınca sıkıldılar zaar..
bizim de gelirse mayalıyacam bakalım..
biz de 2 tl vermeyi düşünüyoruz sanırım genelde 2 tl canım..hayvanlar kışın ahıra kapanınca sıkıldılar zaar..
bizim de gelirse mayalıyacam bakalım..
çabık sıkılmışlar bunlar zamane ineği..Kış daha yeni geldi yaw ne çabuk sıkıldılarda işi bitirdilereskiden insanlarda kışın daha fazla eve kapandığı için yazın doğum patlaması olurmuş bunlarıkide o hesap yani
Varsa mayalamak için 2 kaşık yoğurtta getirsinler doğal olur böyleceyoksa market yoğurduna talim
Benim daha önce aldığım sütlerde son zamanlarda kaymak çok çok az çıkmaya başlamıştı satıcıya söylediğimde kıştan demişti şimdi aldığım maşallah bol kaymaklı üstelik kar yağdı tam kıştayız yanitereyağ için araştırırken öğrendiğime göre ; hayvanlar taze yeşilliklerle beslenirse sütünden elde edilen yağ sarı kuru samanla falan beslnirse beyaz oluyomuş sonuçta daha sarımtrak sütlerin kaymağı daha fazla oliiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?