allah gulmekten ayırmasın agzımızın tadı bozulmasın kuruıncırımkız zaten ben kaynamıs suda bırıkı cevırıp tezgaha alıp sogutup oyle kuruyorum tursuyu cıgden degıl az haslanarak yapılırkı zaten tursu..bol sarımsak(taşkopru:)))) sırke tuz su ılavesıye al sana evladıyelık lahana tursusu:)))
aynen con vaynenne iş leylakım ve de kaneelım
Leylakım geçmiş olsun , kim hasta gene ? Alla Alla , kurşun döktürücem topiğe , bu ne ya , devamlı hastalık-hastalık herkeste...
allah gulmekten ayırmasın agzımızın tadı bozulmasın kuruıncırımkız zaten ben kaynamıs suda bırıkı cevırıp tezgaha alıp sogutup oyle kuruyorum tursuyu cıgden degıl az haslanarak yapılırkı zaten tursu..bol sarımsak(taşkopru:)))) sırke tuz su ılavesıye al sana evladıyelık lahana tursusu:)))
aynen con vaynenne iş leylakım ve de kaneelım
annemlerden yeni geldim birdycimbu arada lahana maceranı okudum ve okurken yoruldum bi süre lahana sarmayı düşünmüyorum
applam,bende karataya başladığımda biberiye içiyordum ve gerçekten hızlı kilo veriyodum.günde 2-3 defa içiyodum.hatta kk da bi topik vardı.zeytinyaprağı ve biberiye..ikisini birlikte demleyip içiyodum.uzun zamandır üşengeçliğimden yapmıyodum.yeniden başlayayım bari
sağol canımın içiyeğenim hastalanmıştı canım
eve bu saatte gelebildim papişim
insallah cekme helvam yapında enıstemle afıyetle tuketınAmin , mısır unum , hamsi kuşumAnaaaa hakket haşlanıp mı yapılır , uuuuuu beybi , evde tonla sarımsak var (menşei şüpheli , Çin bile olabilir) , o zaman biz normal bi turşu yapalım ...Geçi malum benim turşu konusunda elim biraz yeteneksiz , iyi yapamıyorum ama belki bu kez makus talihimi yener kütür-kütür turşu yaparım sayende kuymağım
sağol canımın içiyeğenim hastalanmıştı canım
eve bu saatte gelebildim papişim
Ya Leylakım ben de çok yoruldum , şuan pelte gibiyim valla...Ben de onu soracaktım ; Sen , muhtar bi de Kaneel boyuna sarma yapıyosunuz.Bunun bi pratik yolu mu var yoksa sizler çok mu fedakarsınız ? Ben şahsen bugünkü faciadan sonra bu yıl için sarma kotamı doldurdum diye düşünüyorum...
Valla mı , biberiye olayı gerçek diyosun yane , aaa süper miş , yaşasın biberiyeeee
Çok geçmiş olsun canımcım , iyidir inşallah yavrucak ...
Canlarım ben yatmaya gidiyorum , yarına biraz enerji topliiim.Hepinize çok öpüyorum , iyi geceler , tatlı rüyalar.İğneoyam seni ayrıca öptüm , memişlerimin boyutu bana göre iyi de , mamografi aletine göre küçükHakket muhtar çekseydi keşke beaaa , hiç acıtmazdı valla
insallah cekme helvam yapında enıstemle afıyetle tuketın
gecmıs olsun kuzuya leylakım
bıberıye topıgını bulursan lınk atta bı bakıverelım datlum
kavrulmamış bademimselam sersumum.mutfaktan sımdı cıktım aldım pitki çayımı geldim..beyaz lahanadan tursu yaptımda ayıptır soylemesıbakalım nasıl olcek merak ıcındeyım zıra tursu konusunda yenıyım bundan once taze fasulye tursusu yapmıstım bu ıkıncı deneyım hadı hayırlısı
He canikom , sarmasını sardım ya da sarması beni sardı , bilemiyorum , kafam çok karışıkŞimdi ben gittim 3-4 kilo vardı heralde , hayvani bir lahana aldım eve geldim.Canım çoktan etli sarma istiyodu.Bi de annemin canı ıspanaklı börek çekmiş ama çok yorucu diye yapamıyomuş , geçen gün bundan bahsetmişti.Böylece bu devasa lahanaya ek olarak 1 kilo da ıspanak alıp eve geldim.O lahana ne tencereye sığdı ki haşliim , ne yaprakları soyuldu ki haşliiim , ayyy ne uğraştım yaww , resmen meydan muharebesi yaptık lahanayla.Bi de dondurucuda zeytinyağlı iç vardı benim önceden.Birkaç saatlik cebelleşme sonucunda 1 koca tencere etli sardım , haşlanmış ama damarlı olan yapraklardan börek şeklinde zeytinyağlısını yaptım , fırında pişirdim.1 kilo ıspnağı yıkayıp kavurdum , yarın börek yapıcam.Ama daha tonla haşlanmış lahana var evde.Bir kısmına maydanoz-sumak-limon-z.yağla sos yapıp salata yaptım yemeğin yanına.Geçen günden de turşu kalmış , akşam yemeğin yanında da bu turşuyla-salatayı yedik mi Ayyy heryer oldu lahana.Balkonda haşlanmış bi sürü lahana var hala.Sonra benim aklıma geldi ki anaaaam tatlı yapmam lazım çünkü arayıp yarın annemleri yemeğe çağırdım.Gece gece bi de onu yaptım , yapınca bi miktar yedim , yiyince şekerim oynayacak diye korkup 1 saat yürüyüş yaptım , yürüyünce çok terledim , terleyince banyo yaptım , banyo yapınca buraya gelip sana bu satırları yazdım.Ayyyyy ne çektim beeee
eniştemin üstüne tanımam mayalamada.Anaaa ne çok süt-yoğurt muhabbeti yapmışınız kıssss....Biliyosunuz enişteniz de şahane yoğurt yapıyo sağolsun , hastasıyızGeçen sene ben de süt kaymaklarını toplayıp tereyağ yaptım kaç defa , çok da güzel olmuştu.Bu aralar günlük sütle yapıyo , o yüzden kaymak olmuyo.Yaaa ben bi de kaymak yemeye bayılıyorum ...Ha , söylemiş miydim , Burhaniye dönüşü Ezine'den kefir mayası aldık bi de , oyyyy ne alışveriş yapmışız arkadaş...Şimdi günde 1 bardak kefirim var , tadı nasıl güzel , tütsülü gibi ve neredeyse muhallebi kıvamında oluyo , tabiisi kefiri de enişteniz yapıyo.Çok mayacı bir insan kendisi
ben de içtim ama 1 tane bugün 2 adet içicem..sonuçlar muallaktaSarhoşum-Muhtarım , şuan biberiye çayının gece seansını içiyorum.Enişteniz de içti bi bardak ve de nabzının yükseldiğini söyledi (ben kendimde bişey hissetmedim henüz , yarın ölçücem) , bu durumda demek ki metabolizmayı gerçekten hızlandırıyor , yarın ilmi olarak tetkik edip raporlarım size.Sarhoşum ; henüz çiş ve kaka üzerinde bir menfi-müsbet bir etki tesbit etmedim , gözlemlerim devam ediyor , arzederim ...
sağol canım
sağol canımateşlendi kustu falan....kanında mikrop varmış.şurupları içti iyi oldu biraz...
ben 1,75 ten alıyorum aşağımızdaki manavdanmanavda sütün ne işi var demeyin bizimkisinde herşey var
applam,bende karataya başladığımda biberiye içiyordum ve gerçekten hızlı kilo veriyodum.günde 2-3 defa içiyodum.hatta kk da bi topik vardı.zeytinyaprağı ve biberiye..ikisini birlikte demleyip içiyodum.uzun zamandır üşengeçliğimden yapmıyodum.yeniden başlayayım bari
ben ençok yaprak sarması yapıyorum lakin enişteniz lahana sevmediğinden ona hasret kalıyorum genelde.Ya Leylakım ben de çok yoruldum , şuan pelte gibiyim valla...Ben de onu soracaktım ; Sen , muhtar bi de Kaneel boyuna sarma yapıyosunuz.Bunun bi pratik yolu mu var yoksa sizler çok mu fedakarsınız ? Ben şahsen bugünkü faciadan sonra bu yıl için sarma kotamı doldurdum diye düşünüyorum...
Valla mı , biberiye olayı gerçek diyosun yane , aaa süper miş , yaşasın biberiyeeee
gel yavlummm gelll..Canlarım ben yatmaya gidiyorum , yarına biraz enerji topliiim.Hepinize çok öpüyorum , iyi geceler , tatlı rüyalar.İğneoyam seni ayrıca öptüm , memişlerimin boyutu bana göre iyi de , mamografi aletine göre küçükHakket muhtar çekseydi keşke beaaa , hiç acıtmazdı valla
kizlar herkese iyi pazarlar....
kizlar anlasilan sarimsak cayi ise yaramamis.sersum ve birdy kizlar lahana ve biberiye sonuclarinizi merakla
bekliyorum.anlasilan bu hafta detoks haftasi kolay gelsin.
kizlar ins.2014 bu sene ugurlu gelir kilolarimizdan kalici olarak kurtuluruz saglikli olarak...
kizlar gorusuruz.....
gece muhabbetini kaçırdığım içünn üzüldüğümü bir daha dile getiriyorum
sabah kahvaltım
kuymak
ev sucuğu
tereyağlı omlet
1kk kadar su böreği.
peynir zeytin
1 mandalina
biberiye çayı
günaydın sersum. pat diye dalıyorum ama...benim kilo çizelgem kendiliğinden silinmiş. eski adrese de ulaşamıyorum. yardım edersen çok sevinirim...
reca ederim canımgünaydın sersum. pat diye dalıyorum ama...benim kilo çizelgem kendiliğinden silinmiş. eski adrese de ulaşamıyorum. yardım edersen çok sevinirim...
Sersum selam canım pc de problem var çok yavaş ve kendiliğinden bağlantı kopuyo hemen bildirimimi yapiim ne olur ne olmaz
Dün hiç wc ye çıkamadığım için sabah 63.8 çıktım
Kahvaltıda çeyrek yufkadan gözleme yemek zorunda kaldım eşimin yüzünden
sonra kahve ile cigara içerken 1.posta yarım saat sonra 2. cigarayla 2.posta wc
dün 63.3 idim artık hangisi daha gerçek siz karar verin
yukardaki alıntılardan anladığım biberiye metabolizmayı harekete geçiriyorama eniştemize çarpıntı yapmış ben yeşil çayı fazla
içince fena olmuştum bunuda günde 1 bardakla başlayıp arttırırım yada arttırmam hep 1 fincan içerim
bence 63.8 wc siz 500 gr eksilt bence ctesiyle aynısındır..
çarpıntı yapması korkutur insanı dikkat et canım.:26:.ben de yapmadı şükür..
leylak canim ins.yegenin test sonuclari iyi cikmistir.gecmis olsun.
cakmel canim 1 haftada lahanayla 8 kilo vermissin...kulaga hos geliyor....seninle kilolarimiz yakin bende yaza kadar en az 20 kilo verebilsem bayram edicem.ins.bu sene turkiyeye en azindan normal kiloyla gitmek istiyorum ins.
ozlem canim afiyet olsun...inaniyorum cumaya kadar toparlarsin.saglik olsun...
kizlar ins.2014 bu sene ugurlu gelir kilolarimizdan kalici olarak kurtuluruz saglikli olarak...
kizlar gorusuruz.....
kavrulmamış bademimben çıkmışım siz gelmişiniz çok üzüldüm beyaaa
ellerine sağlık afiyetle yersiniz ,inşallah..olmuştur kuzum sen yaparsın da olmamıııı
ayyyyy içim bayıldı da alıp o lahanayı pencereden atasım geldiiiii
ayy ne çekmişin benim kıymetlimm..hem de 1 kilo ıspanak ilavesiyle..gözlerim pörtlediii..yıkaması bir dertt ayıklaması bir dertt..kesin 1 kilo vermişindir sen
alemsin alemm
eniştemin üstüne tanımam mayalamada..sahii ona sorsana benim fikrimi ..hani dedim ya ilk mayasını orijinal yapayım diyorum içine kefir atçem iyi fikir mii..:44:yoğurdumuz doğalın da doğalı olsun..hippperrr doğal olsun diyom ..bakalım Büyük beyin ne diyecek:18::18:
ben de içtim ama 1 tane bugün 2 adet içicem..sonuçlar muallakta
nabzımı ölçmedim kaka çiş olayını farketmedim arz ederim
ah kıyamam yavruyaa..salgın var leylakım..geçen hafta arkadaşımın oğlu 1 hafta yattı yavrucak..Allah beterinden saklasın:26::26:
hımmm senin ki de iyiymiş ne güzel be canım bizim gibi süt peşinde koşmuyorsun..burda 2 tl iyi zannımca
güzel haberrr
Leylak cım yeğenin toparlamış çok sevindimama arkadaşların dediği gibi salgın olunca ne kadar dikkat etsekte özellikle çocuklar bi şekilde kapıyolar mikrobu yapılacak en iyi şey özellikle sonbahardan itibaren kuzuları vitamin ,protein vs besiye almak balık yağını düzenli yutturmak-içirmek ki mikroplarla daha kolay başetsin sanki bilmiyosunuz gibi öttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?