Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Amin , mısır unum , hamsi kuşum Anaaaa hakket haşlanıp mı yapılır , uuuuuu beybi , evde tonla sarımsak var (menşei şüpheli , Çin bile olabilir) , o zaman biz normal bi turşu yapalım ...Geçi malum benim turşu konusunda elim biraz yeteneksiz , iyi yapamıyorum ama belki bu kez makus talihimi yener kütür-kütür turşu yaparım sayende kuymağım

Leylakım geçmiş olsun , kim hasta gene ? Alla Alla , kurşun döktürücem topiğe , bu ne ya , devamlı hastalık-hastalık herkeste...

sağol canımın içiyeğenim hastalanmıştı canım

eve bu saatte gelebildim papişim

Son düzenleme:

Ya Leylakım ben de çok yoruldum , şuan pelte gibiyim valla...Ben de onu soracaktım ; Sen , muhtar bi de Kaneel boyuna sarma yapıyosunuz.Bunun bi pratik yolu mu var yoksa sizler çok mu fedakarsınız ? Ben şahsen bugünkü faciadan sonra bu yıl için sarma kotamı doldurdum diye düşünüyorum...
Valla mı , biberiye olayı gerçek diyosun yane , aaa süper miş , yaşasın biberiyeeee

Canlarım ben yatmaya gidiyorum , yarına biraz enerji topliiim.Hepinize çok öpüyorum , iyi geceler , tatlı rüyalar.İğneoyam seni ayrıca öptüm , memişlerimin boyutu bana göre iyi de , mamografi aletine göre küçük Hakket muhtar çekseydi keşke beaaa , hiç acıtmazdı valla

insallah cekme helvam yapında enıstemle afıyetle tuketın

sağol canımın içiyeğenim hastalanmıştı canım

eve bu saatte gelebildim papişim

gecmıs olsun kuzuya leylakım

bıberıye topıgını bulursan lınk atta bı bakıverelım datlum

ben de hem işimin olmadığı günler sarmaya çalışıyorum hem de genelde annemle sarıyoruz canımcım

Çok geçmiş olsun canımcım , iyidir inşallah yavrucak ...

sağol datlum gıymatlum,şimdi iyi allahtan..

iyi geceler canım
insallah cekme helvam yapında enıstemle afıyetle tuketın

gecmıs olsun kuzuya leylakım

bıberıye topıgını bulursan lınk atta bı bakıverelım datlum

sağol papişim link bu canım

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/510461-diyetisyenden-super-yag-yakici-cay.html

kizlar herkese iyi pazarlar....

kanel canim liste icin tesekkurler ellerine saglik.

neslihan canim 1.olmussun tebrikler....

igneoyasi canim gorumcene gecmis olsun .ins.durumu iyidir.

leylak canim ins.yegenin test sonuclari iyi cikmistir.gecmis olsun.

makbule007 canim basiniz sag olsun.allah sabir versin...

kizlar anlasilan sarimsak cayi ise yaramamis.sersum ve birdy kizlar lahana ve biberiye sonuclarinizi merakla

bekliyorum.anlasilan bu hafta detoks haftasi kolay gelsin.

cakmel canim 1 haftada lahanayla 8 kilo vermissin...kulaga hos geliyor....seninle kilolarimiz yakin bende yaza kadar en az 20 kilo verebilsem bayram edicem.ins.bu sene turkiyeye en azindan normal kiloyla gitmek istiyorum ins.

ozlem canim afiyet olsun...inaniyorum cumaya kadar toparlarsin.saglik olsun...

kizlar ins.2014 bu sene ugurlu gelir kilolarimizdan kalici olarak kurtuluruz saglikli olarak...

kizlar gorusuruz.....

kavrulmamış bademim ben çıkmışım siz gelmişiniz çok üzüldüm beyaaa
ellerine sağlık afiyetle yersiniz ,inşallah..olmuştur kuzum sen yaparsın da olmamıııı

ayyyyy içim bayıldı da alıp o lahanayı pencereden atasım geldiiiii
ayy ne çekmişin benim kıymetlimm..hem de 1 kilo ıspanak ilavesiyle..gözlerim pörtlediii..yıkaması bir dertt ayıklaması bir dertt..kesin 1 kilo vermişindir sen
alemsin alemm

eniştemin üstüne tanımam mayalamada..sahii ona sorsana benim fikrimi ..hani dedim ya ilk mayasını orijinal yapayım diyorum içine kefir atçem iyi fikir mii..:44:yoğurdumuz doğalın da doğalı olsun..hippperrr doğal olsun diyom..bakalım Büyük beyin ne diyecek:18::18:
ben de içtim ama 1 tane bugün 2 adet içicem..sonuçlar muallakta
nabzımı ölçmedim kaka çiş olayını farketmedim arz ederim

ah kıyamam yavruyaa..salgın var leylakım..geçen hafta arkadaşımın oğlu 1 hafta yattı yavrucak..Allah beterinden saklasın:26::26:
hımmm senin ki de iyiymiş ne güzel be canım bizim gibi süt peşinde koşmuyorsun..burda 2 tl iyi zannımca

güzel haberrr
ben ençok yaprak sarması yapıyorum lakin enişteniz lahana sevmediğinden ona hasret kalıyorum genelde..sendekilerden bana da yollasana kargocuya verip..ben sarar sana geri yollarım hehehe
gel yavlummm gelll..
ayy mıhtar çekseydi deyince ne itici olduuuumıhtarlar genelde erkek olur yaa..

canım benim çok özledik seni bee..hiç gelemiyosun artık..öptümmm
detoks haftamız hayırlı olsun..yeni yıl bol -- kilolarla gelsin inşallah

gece muhabbetini kaçırdığım içünn üzüldüğümü bir daha dile getiriyorum

sabah kahvaltım

kuymak
ev sucuğu
tereyağlı omlet
1kk kadar su böreği.
peynir zeytin
1 mandalina
biberiye çayı

şimdi de çayım

Günaydın karataycilar
Dün yogun bi gündü misafirm vardi akşam sabahtan temizlik pasta Börek hazirligi maaile evde olunca zor ve yorucuydu
Dün sabah kahvalti
yarim domates
3 dilim salatalik
10 zeytin
peynir ve kasar peyniri
2 kupa cay
2 rafadan yumurta

Öğlen spor yoktu dinlenme genel temizlik vardi

Aksam yemegim17:00 bitti
yeşil mercimek salatasi
az firinda kizarmis tavuk
1 lokma kek tadina baktim kaçamağım yememeliydi oldu bi kere 1 kupa ayran
Dunku sivi alimi 2,5 litre

15 aralik pazar kahvaltim
yarim elma
yarim cay bardagi kabak Çekirdeği
2 yumurta lop
10 zeytin
peynir ve kasar peyniri
çeyrek domates
2 kupa şekersiz cay tabiki

Öğlen spor olacak
Aksama lahana salatası yiyecem inşallah ve ayran

Son düzenleme:

Sersum selam canım pc de problem var çok yavaş ve kendiliğinden bağlantı kopuyo hemen bildirimimi yapiim ne olur ne olmaz

Dün hiç wc ye çıkamadığım için sabah 63.8 çıktım

Kahvaltıda çeyrek yufkadan gözleme yemek zorunda kaldım eşimin yüzünden

sonra kahve ile cigara içerken 1.posta yarım saat sonra 2. cigarayla 2.posta wc

dün 63.3 idim artık hangisi daha gerçek siz karar verin

yukardaki alıntılardan anladığım biberiye metabolizmayı harekete geçiriyor ama eniştemize çarpıntı yapmış ben yeşil çayı fazla

içince fena olmuştum bunuda günde 1 bardakla başlayıp arttırırım yada arttırmam hep 1 fincan içerim

Leylak cım yeğenin toparlamış çok sevindim ama arkadaşların dediği gibi salgın olunca ne kadar dikkat etsekte özellikle çocuklar bi şekilde kapıyolar mikrobu yapılacak en iyi şey özellikle sonbahardan itibaren kuzuları vitamin ,protein vs besiye almak balık yağını düzenli yutturmak-içirmek ki mikroplarla daha kolay başetsin sanki bilmiyosunuz gibi öttüm

Birdy cim annenler gelcekmiş yemeğe kolay gelsin ve afiyet olsun canım

Ramaskaaa allahın buz kutbundan vede biri bebe 2 çocukla uykusuzlukla boğuşup burayı-Karatayı unutmadığın için bravo

diyorum o kiloları dert etme er geç verirsin canım yaa Türkiyeye gelene kadar diye kendini sınırlayıp strese girme bak kortizolun artar sonra

Güler yüz sanada maşallah hem bebeler hem misafirlerle uğraşıp karatayı unutmadığın için

gerisini unuttum :44: sonra yine gelirim şimdi evde kalan muzları kaymağını aldığım sütlerle çikolata pudingli muzlu tatlı yapiciim ben yemem inşallah

sabah 06:30
7 fındık yarım kupa süt

sabah kahvaltım 09:30
2 yumurtadan omlet
1 kocaman kase kabuklu fıstık (eşime eşlik edeyim derken abartmışım da eş olmak ne kadar zormuuuş zanııım )
dereotu bir tutam kadar
5 ellerimlen çizdiğim yeşil zeytiiin

eşim pazardan gelincede 1 saat kadar yürüyüş kızlaaarrr

akşama karnabahar
yoğurt
ekstra çıkarsa bildiririm elbett

günaydın sersum. pat diye dalıyorum ama...benim kilo çizelgem kendiliğinden silinmiş. eski adrese de ulaşamıyorum. yardım edersen çok sevinirim...
reca ederim canım..ilk sayfadaki ayrıntılı anlatıma göre yapabilirsin tickerfactory den..yine de yapamazsan bana boy,baş.kg,hedef kg,şimdiki kg ni yolla ben yapayım canım..

bence 63.8 wc siz 500 gr eksilt bence ctesiyle aynısındır..
çarpıntı yapması korkutur insanı dikkat et canım.:26:.ben de yapmadı şükür..

bence 63.8 wc siz 500 gr eksilt bence ctesiyle aynısındır..
çarpıntı yapması korkutur insanı dikkat et canım.:26:.ben de yapmadı şükür..

Tekrar selam cicim bencede 63.3 gibi çünki 2 posta wc den sonra tartıldığımda tam 64 geldim ki bugünki kahvaltımın halen sistemde olduğunu tahmin ediyorum o 2 posta dünkilerdi 2 çeşit tatlı ve 2 çeşit yemek yaptım az önce 2. öğünümü yedim 3 kaşık ta sütlü tatlılardan yedim sonra mutfağı toparladım bulaşık makinasını çalıştırdım yazmam bitince az ütü ve çanta hazırlayıp kahvemi içip yola çıkiciim akşama çok kaynatmayın hee tekrar öptüm byy

sağol canımcımkanında mikrop çıktı,şuruplarını aldık iyi oldu baya
yaza kadar hepimiz fazlalıklarımızdan kurtulucaz ramaskacım,yeter ki burda olalım,karataylı olalım

sağol canım aminn
burda herşey var allahtan hepsi elimizin altında.o yüzden karatay yapmak çok kolay
kesinlikle kilo verdiren bi çay varsa o da biberiye

sağol canımevet ablam omega şurup ayrıca bal-arı sütü falan da veriyo ama yine de hastalanıyolar işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…