Ya evet muhtarım ya , ıskalamışsın bizi , ben de üzüldüm valla ...Tabe ben bütün gün lahana-ıspanak derken geç vakit ancak gelebildim.Muhtarım , beni o kargocuyla muhatap etme , ben aldım sarmaları geliyorumkavrulmamış bademimben çıkmışım siz gelmişiniz çok üzüldüm beyaaa
ellerine sağlık afiyetle yersiniz ,inşallah..olmuştur kuzum sen yaparsın da olmamıııı
ayyyyy içim bayıldı da alıp o lahanayı pencereden atasım geldiiiii
ayy ne çekmişin benim kıymetlimm..hem de 1 kilo ıspanak ilavesiyle..gözlerim pörtlediii..yıkaması bir dertt ayıklaması bir dertt..kesin 1 kilo vermişindir sen
alemsin alemm
eniştemin üstüne tanımam mayalamada..sahii ona sorsana benim fikrimi ..hani dedim ya ilk mayasını orijinal yapayım diyorum içine kefir atçem iyi fikir mii..:44:yoğurdumuz doğalın da doğalı olsun..hippperrr doğal olsun diyom ..bakalım Büyük beyin ne diyecek:18::18:
ben de içtim ama 1 tane bugün 2 adet içicem..sonuçlar muallakta
nabzımı ölçmedim kaka çiş olayını farketmedim arz ederim
ah kıyamam yavruyaa..salgın var leylakım..geçen hafta arkadaşımın oğlu 1 hafta yattı yavrucak..Allah beterinden saklasın:26::26:
hımmm senin ki de iyiymiş ne güzel be canım bizim gibi süt peşinde koşmuyorsun..burda 2 tl iyi zannımca
güzel haberrr
ben ençok yaprak sarması yapıyorum lakin enişteniz lahana sevmediğinden ona hasret kalıyorum genelde..sendekilerden bana da yollasana kargocuya verip.. ben sarar sana geri yollarım hehehe
gel yavlummm gelll..
ayy mıhtar çekseydi deyince ne itici olduuuumıhtarlar genelde erkek olur yaa..
canım benim çok özledik seni bee..hiç gelemiyosun artık..öptümmm
detoks haftamız hayırlı olsun..yeni yıl bol -- kilolarla gelsin inşallah
Hayatım , bugün iki kez tuvalate gidip kaka yapmış olmanı büyük bir sevinçle karşıladımSersum selam canım pc de problem var çok yavaş ve kendiliğinden bağlantı kopuyo hemen bildirimimi yapiim ne olur ne olmaz
Dün hiç wc ye çıkamadığım için sabah 63.8 çıktım
Kahvaltıda çeyrek yufkadan gözleme yemek zorunda kaldım eşimin yüzünden
sonra kahve ile cigara içerken 1.posta yarım saat sonra 2. cigarayla 2.posta wc
dün 63.3 idim artık hangisi daha gerçek siz karar verin
yukardaki alıntılardan anladığım biberiye metabolizmayı harekete geçiriyorama eniştemize çarpıntı yapmış ben yeşil çayı fazla
içince fena olmuştum bunuda günde 1 bardakla başlayıp arttırırım yada arttırmam hep 1 fincan içerim
Sağol canımcım , senin de ellerine sağlık , yemekler-tatlılar , döktürmüşsün valla...Ben cıss olarak 1 dilim börek , 2 kaşık da tatlı yedim (sütlüydü) , bunun dışında bolca lahana sarma (iki tabak kadar :18::18::18:) ....Leylak cım yeğenin toparlamış çok sevindimama arkadaşların dediği gibi salgın olunca ne kadar dikkat etsekte özellikle çocuklar bi şekilde kapıyolar mikrobu yapılacak en iyi şey özellikle sonbahardan itibaren kuzuları vitamin ,protein vs besiye almak balık yağını düzenli yutturmak-içirmek ki mikroplarla daha kolay başetsin sanki bilmiyosunuz gibi öttüm
Birdy cim annenler gelcekmiş yemeğe kolay gelsin ve afiyet olsun canım
Ramaskaaaallahın buz kutbundan vede biri bebe 2 çocukla uykusuzlukla boğuşup burayı-Karatayı unutmadığın için bravo
diyorumo kiloları dert etme er geç verirsin canım yaa Türkiyeye gelene kadar diye kendini sınırlayıp strese girme bak kortizolun artar sonra
Güler yüz sanada maşallahhem bebeler hem misafirlerle uğraşıp karatayı unutmadığın için
gerisini unuttum :44: sonra yine gelirim şimdi evde kalan muzları kaymağını aldığım sütlerle çikolata pudingli muzlu tatlı yapiciimben yemem inşallah
Eş durumundan yedim diyosuuuunnnnsabah 06:30
7 fındık yarım kupa süt
sabah kahvaltım 09:30
2 yumurtadan omlet
1 kocaman kase kabuklu fıstık (eşime eşlik edeyim derken abartmışım daeş olmak ne kadar zormuuuş zanııım )
dereotu bir tutam kadar
5 ellerimlen çizdiğim yeşil zeytiiin
eşim pazardan gelincede 1 saat kadar yürüyüş kızlaaarrr
akşama karnabahar
yoğurt
ekstra çıkarsa bildiririm elbett
Tekrar selam cicim bencede 63.3 gibi çünki 2 posta wc den sonra tartıldığımda tam 64 geldim ki bugünki kahvaltımın halen sistemde olduğunu tahmin ediyorum o 2 posta dünkilerdi 2 çeşit tatlı ve 2 çeşit yemek yaptım az önce 2. öğünümü yedim 3 kaşık ta sütlü tatlılardan yedim sonra mutfağı toparladım bulaşık makinasını çalıştırdım yazmam bitince az ütü ve çanta hazırlayıp kahvemi içip yola çıkiciim akşama çok kaynatmayın hee tekrar öptüm byy
ben de hem işimin olmadığı günler sarmaya çalışıyorum hem de genelde annemle sarıyoruz canımcım
sağol datlum gıymatlum,şimdi iyi allahtan..
iyi geceler canım
sağol papişimlink bu canım
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/510461-diyetisyenden-super-yag-yakici-cay.html
şanslısın canım ne güzelsağol canım aminn
burda herşey var allahtan hepsi elimizin altında.o yüzden karatay yapmak çok kolay
kesinlikle kilo verdiren bi çay varsa o da biberiye
haklısın gülüm zaten hiçç sevmem o kargocuyuYa evet muhtarım ya , ıskalamışsın bizi , ben de üzüldüm valla ...Tabe ben bütün gün lahana-ıspanak derken geç vakit ancak gelebildim.Muhtarım , beni o kargocuyla muhatap etme , ben aldım sarmaları geliyorumYaaa ne çektim , ne çektim , sabah da kalktım 6.00 da börek açtım , sonra da evi süpürdüm , toz aldım , lavabo-wc ayyyyy , mafoldum
Ya erkek muhtar olsun , acıtmayan olsun , ben razıyım
Büyük beyin der ki ; "Kefir mayası oda sıcaklığında ürüyor , yoğurt mayasıysa 40 derecede.Dolayısıyle kefir mayası o ısıda ölür ,
o lahananın işi çok be kayınçom gel vazgeççHeee demek annenle sarıyosun , ben boşa gaza geldim yaneee
Muhtar da yaprak sarıyomuş.Lahanayı saracak hale getirmesi , yaprağı da sarması iş beeee , ne çektik iki lokma yemek yicez diye beeee öfffff
şanslısın canım ne güzel
haklısın gülüm zaten hiçç sevmem o kargocuyu..babasını da sevmezdim gel sen bekliyom..
off ne iş yapmışın kayınçom sen anlattın ben yoruldum..tebrik ve taktir ediyorum seni
acıtmayan mıhtar istiyorum..
hımmm boşuna büyük beyin demedik ona..bakk ben akıl edemedim.o şıppadanak buldu..önünde saygıyla eğiliyorum..
o lahananın işi çok be kayınçom gel vazgeçç..dolma neyine yetmiyor diycem ama onun da tadı pek bi güzel beee
Abooovvv hatundaki boya bakben kimle yarışa girmişim ah kafam ah kafam :18:
Kısım sen bu halle nasıl 300 gr aldın :44: yoksa blöfmü yapıyon bence blöf çünki son cümlen şüpheli
Ben haftalık 2 simit 2dilim paklava ve 5 kaşık tereyağlı erişte makarnası ile her sabah 1-2 mandalinaya rağmen -300 gr nabeeeer
İnşallah yaff bi eğlencem o hele annemin evinde ses ve ışıklarda kapalı olmalı diye anca oralarada izleyebiliyodum
Dimiiüstelik benim asıl tartı günüm pazar bide o var bide Çiğdoşu gördünmü aba altından zopa göstermiş bana durup durup birden de verebilirmiş
Hadi bakalım kim roket gibi kim kaplumbağa gibi görciiz sizide
inşallah canım..evet haklısın senin bi eğlencen o var..
oooo çiğdoşş çok fenaaa cadı o cadııııı
slm kızlar ben geldim korktuğum başıma geldi kayınvalidem vefat etti mahvolduk apar topar oraya gitmiştik işte bugün on gün oldu eşim alışmaya başladı kayınım da bizimle geldi ama o daha zor durumda o hep annesiyle yaşamıştı bu zamana kadar bir de çok bağlılar çok zormuş bu işler çok mahvolduk
çabık sıkılmışlar bunlar zamane ineği..
ben nohuttan kendim yapıcam mayamı kıss hatta kefir mayam da var onu da eklemeyi düşünüyorum..tutarsa sonucu paylaşırım..:)
ay kaymaktan da teryağı yapalım..nekaa güzel olurrr..
cadısın diil misin..Biri cadı mı dediiiiğğ
Ben biriktiriyorum cam kaseye koyup bozdolabı poşetine geçirip donduruyorum. Yeterli miktara ulaştığında çözdürüp deneyeceğim
Haber ederrriim
.
Sağol muhtarım , Allah razı olsun , bir haftalık iş kotamı doldurdum bu iki gündeYaaaa çok uğraştırıcı valla ..Muhtarım iç arttı , kaldırdım dolaba.Bir ara kuru biber alıp onu doldurucsm , inşallah bu kadar çekmem o gün de beee :18::18::18:
cadısın diil misin..ama tatlu caduuuu
sonucu bekliyoruss
Evet canlarım , az önce demledim ve içmeden evvel tansiyon-nabız ölçümü yaptım ;Tansiyon : 95-56 , nabız : 58
1 bardak biberiye çayı sonrası tansiyon : 85-54 , nabız : 64
Netice : Tansiyonu düşürürken nabzı yükseltiyor.Nabız yükseldiğine göre metabolizma hızı arttı.Birkaç kez daha deneyip teoriyi kanıtlamak lazım...
ellerine sağlık kaneelciğim..önce 1. mizi ve hepimizi burada olduğumuz için tebrik ediyorum..haftaya çok daha fazla -- li bir liste diliyorumm
bu birdy gene fena güldürdü beni
kaneelcim eline sağlık tatlımhaftanın şampiyonu nezdinde tüm arkadaşlarımı kutluyorum
topiğin en şişkosu ben miyim ya,utandım valla kendimden
sabahki artı mı gaza getirdi nedir bilmem...öğlen çıktım tam 100 dakika yürümüşümdöndüğümde aynada kendimi tanıyamadım,soğuk beni insanlıktan çıkarmış resmen akşama misafirlik var ve benim canım hiç o cısları istemiyo yasasın karatay
bugünkü menüm
kahvaltım 08.15
2 yumurtadan peynirli omlet,3 zeytin,5 ceviz,3 günkurusu,yarım kase yoğurt,çay
şu ana kadar başka bişey yemedim,ama akşam ikram saatini düşününce arada bişey yesem iyi olacak,biraz çiğ fındığım var atıştırayım çayla
özlemcim sağol canım saçlarım henüz istediğim gibi deyil olunca bakarız tatlım
teşekkür ederim canım vall henüz foto koycak kadar düzene girmedi yoksa bende bi arkadan çekip koyabilirdim
teşekkür ederim sersumcum
kaneelcim liste çok güzel olmuş canım ama ben verenlerin arsında deyilim canım 100gr aldım ben haksızlık olmasın işaret artı koymayı unutmuşum ondan karıştı heralde canım öpüyorum
tesekkür ederim kizceler .. Hizli hizli birseyler yaptik .. Kilo verebilen herkesi tebrik ederim..
Ben bu aralar cok zorlaniyorum.. Her hafta noel yemegi bneim is yerim den ayri esimin is yerinden ayri .. Karataya sadik kalmak yemeklerde zor oluyor .. Karbonhidrat almasak bile bir kadeh bile icsen .. is isten gidiyor ... Yarin kocisimin dogum gunu o neden ile yine disarida yiyecegiz .. sushi .. aman allah diyorum.. neyseki bugun iyi gecti .. kacamaksiz falan bol haraketli .. sonra yine ayin 21 nde yemegimiz var .. of of of of of of .. aralik bana hic yaramadi ..
Bu aşamada wc ye de çıktın mı canım. Tansiyonu düşürmüş ya sıvı attırıyor mu merak ettim. Kız sen bradikardik misin siiiporcu olduğun içün mü ole.Benim nabız mesela kansızlıktan dolayı hep 100 üstünde Taşikardikim
Kaneel'im eşinin doğumgünü kutluu olsun ve yarın akşam için iyi eğlenceler ...tesekkür ederim kizceler .. Hizli hizli birseyler yaptik .. Kilo verebilen herkesi tebrik ederim..
Ben bu aralar cok zorlaniyorum.. Her hafta noel yemegi bneim is yerim den ayri esimin is yerinden ayri .. Karataya sadik kalmak yemeklerde zor oluyor .. Karbonhidrat almasak bile bir kadeh bile icsen .. is isten gidiyor ... Yarin kocisimin dogum gunu o neden ile yine disarida yiyecegiz .. sushi .. aman allah diyorum.. neyseki bugun iyi gecti .. kacamaksiz falan bol haraketli .. sonra yine ayin 21 nde yemegimiz var .. of of of of of of .. aralik bana hic yaramadi ..
Şaşırdık mı , yooooooo.....biberiye tansiyonu yükseltir diyolar kayınçom sen de ters etki yapmışş:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?