Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok düşükür dünü atlattım..
kaçamak sabah 1 poğaça ve çok azıcık irmik tatlısı o da doğum gününde kalma hizmet etmekten hiçbirşey yiyeyemedim zaten :))

listesinin başını çekmişim haberim bile yok.
kızım kaç günüdr ateşleniyor gecelerimiz uykusuz geciyor çok yorgunum çok..
yarın dan itibaren biraz dinlenirim işn.

bu hafta hiç spor yapamadım yarın başlıcam.. sarmısak çayımıda sipariş ettim.

Ya evet muhtarım ya , ıskalamışsın bizi , ben de üzüldüm valla ...Tabe ben bütün gün lahana-ıspanak derken geç vakit ancak gelebildim.Muhtarım , beni o kargocuyla muhatap etme , ben aldım sarmaları geliyorum Yaaa ne çektim , ne çektim , sabah da kalktım 6.00 da börek açtım , sonra da evi süpürdüm , toz aldım , lavabo-wc ayyyyy , mafoldum
Ya erkek muhtar olsun , acıtmayan olsun , ben razıyım
Büyük beyin der ki ; "Kefir mayası oda sıcaklığında ürüyor , yoğurt mayasıysa 40 derecede.Dolayısıyle kefir mayası o ısıda ölür , boşuna koymasın"...Ulan ne yüce bir insan , gidip bi saygı duruşunda buliniim önünde
Hayatım , bugün iki kez tuvalate gidip kaka yapmış olmanı büyük bir sevinçle karşıladım Kaç gündür bu kadar güzel bir haber almamıştım
Yok , çarpıntısı olmadı , kol nabzı yükseldi.Bugün henüz içemedim , malum annemler falan derken bu saat oldu.Gece içersem önce-sonra nabız ölçümü yapıcam...
Sağol canımcım , senin de ellerine sağlık , yemekler-tatlılar , döktürmüşsün valla...Ben cıss olarak 1 dilim börek , 2 kaşık da tatlı yedim (sütlüydü) , bunun dışında bolca lahana sarma (iki tabak kadar :18::18::18:) ....
Eş durumundan yedim diyosuuuunnnn Extra mı extra ?

Canım yolda mısın şuan acaba? İyi yolculuklar , güle-güle gel inşallah

Heee demek annenle sarıyosun , ben boşa gaza geldim yaneee
Muhtar da yaprak sarıyomuş.Lahanayı saracak hale getirmesi , yaprağı da sarması iş beeee , ne çektik iki lokma yemek yicez diye beeee öfffff

Pampişim , palamut pilakim , enişten kalan haşlanmış lahanalardan turşu yapımına çok sıcak baktı ve sana şunu sormamı istedi ; Sirkeyi kavanozun 1/3'ü kadar mı koysun? Malum , benim turşular tiksinç olduğu içün kendisi yapacak.Kendisi ayrıca her yıl düzenli olarak bize ve annemlere pancar turşusu yapar , hatta bugün onların kavanozunu da teslim etti .O bakımdan "bi soruver Birdycim" dedi...

Son düzenleme:
sağol canım aminn
burda herşey var allahtan hepsi elimizin altında.o yüzden karatay yapmak çok kolay
kesinlikle kilo verdiren bi çay varsa o da biberiye
şanslısın canım ne güzel
haklısın gülüm zaten hiçç sevmem o kargocuyu ..babasını da sevmezdimgel sen bekliyom..
off ne iş yapmışın kayınçom sen anlattın ben yoruldum..tebrik ve taktir ediyorum seni
acıtmayan mıhtar istiyorum..

hımmm boşuna büyük beyin demedik ona..bakk ben akıl edemedim.o şıppadanak buldu..önünde saygıyla eğiliyorum..

Heee demek annenle sarıyosun , ben boşa gaza geldim yaneee
Muhtar da yaprak sarıyomuş.Lahanayı saracak hale getirmesi , yaprağı da sarması iş beeee , ne çektik iki lokma yemek yicez diye beeee öfffff
o lahananın işi çok be kayınçom gel vazgeçç..dolma neyine yetmiyor diycem ama onun da tadı pek bi güzel beee

Sağol muhtarım , Allah razı olsun , bir haftalık iş kotamı doldurdum bu iki günde Yaaaa çok uğraştırıcı valla ..Muhtarım iç arttı , kaldırdım dolaba.Bir ara kuru biber alıp onu doldurucsm , inşallah bu kadar çekmem o gün de beee :18::18::18:

Nası aldım çünkü regl öncesi haftadayım canimcim be yav. Bide yoğunluktan akşam 22 lerde yemek zorunda kaldım yemeğimi
Kız boy ne işe yarayacak

Çok dikkat edemediğim halde çok almadım. Bak gör bu cumaya 61.5 oluciiim. Ödem var feciii ve regl günümün başlangıcı olucvak bi değişiklik olmazsa Buna rağmen 61.5 oluciiim. Regl sonrasındaki haftayı sen düşün artık Hazırlan Sarfoooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım..evet haklısın senin bi eğlencen o var..

oooo çiğdoşş çok fenaaa cadı o cadııııı

Biri cadı mı dediiiiğğ

Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabrını versin inşallah....

Ben biriktiriyorum cam kaseye koyup bozdolabı poşetine geçirip donduruyorum. Yeterli miktara ulaştığında çözdürüp deneyeceğim

Haber ederrriim

.

Biri cadı mı dediiiiğğ

Ben biriktiriyorum cam kaseye koyup bozdolabı poşetine geçirip donduruyorum. Yeterli miktara ulaştığında çözdürüp deneyeceğim
Haber ederrriim
.
cadısın diil misin.. ama tatlu caduuuu
sonucu bekliyoruss

yok beyaa o kolay olur..

Evet canlarım , az önce demledim ve içmeden evvel tansiyon-nabız ölçümü yaptım ;Tansiyon : 95-56 , nabız : 58
1 bardak biberiye çayı sonrası tansiyon : 85-54 , nabız : 64
Netice : Tansiyonu düşürürken nabzı yükseltiyor.Nabız yükseldiğine göre metabolizma hızı arttı.Birkaç kez daha deneyip teoriyi kanıtlamak lazım...

Bu aşamada wc ye de çıktın mı canım. Tansiyonu düşürmüş ya sıvı attırıyor mu merak ettim. Kız sen bradikardik misin siiiporcu olduğun içün mü ole. Benim nabız mesela kansızlıktan dolayı hep 100 üstünde Taşikardikim

tesekkür ederim kizceler .. Hizli hizli birseyler yaptik .. Kilo verebilen herkesi tebrik ederim..

Ben bu aralar cok zorlaniyorum.. Her hafta noel yemegi bneim is yerim den ayri esimin is yerinden ayri .. Karataya sadik kalmak yemeklerde zor oluyor .. Karbonhidrat almasak bile bir kadeh bile icsen .. is isten gidiyor ... Yarin kocisimin dogum gunu o neden ile yine disarida yiyecegiz .. sushi .. aman allah diyorum.. neyseki bugun iyi gecti .. kacamaksiz falan bol haraketli .. sonra yine ayin 21 nde yemegimiz var .. of of of of of of .. aralik bana hic yaramadi ..

ellerine sağlık kaneelciğim..önce 1. mizi ve hepimizi burada olduğumuz için tebrik ediyorum..haftaya çok daha fazla -- li bir liste diliyorumm

biberiye tansiyonu yükseltir diyolar kayınçom sen de ters etki yapmışş:44::44::44:

eşine nice yıllar canım..yılbaşı geçsin düzelirsin sen

Yok canikom , idrar söktürücü bir etkisini farketmedim. Çiğdoşum benim nabzım önceden 80 civarı idi , sigarayı bırakınca 58-60 aralığına düştü :18::18::18: Sigarayı bırakanlardaki kilo alımı (sigarasızlığı yiyerek gidermeye çalışanlar değil tabi , aynı miktar yemesine rağmen kilo alanları kastediyorum) işte bu nabız farkından kaynaklanıyor.Benim de 1-1.5 kilo bu şekilde geldi tahminimce...Sana gelince ; Çok yüksek diil mi kızım , yazık kalbine yaaaa...Sana oksijen taşıyacak diye ne çekti o yürek beee Git de al şu demir-memir hapını , yazıktır kalbine , harbiden çok taşikardik gördüm seni yawww

Kaneel'im eşinin doğumgünü kutluu olsun ve yarın akşam için iyi eğlenceler ...
biberiye tansiyonu yükseltir diyolar kayınçom sen de ters etki yapmışş:44::44::44:
Şaşırdık mı , yooooooo.....

Kizceler ..

benim inanilmaz bir gaz sancim var .. tarcinli yesil cay yaptim ictim .. biraz hafifledi ama karnimin alti cok fenaaaa agriyooor .. kivraniyorumm...
Dun de cok basim agirdi .. Ne oluyor bana bu aralar anlamiyorummmmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…