Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu gün yediklerim :

Sabah :
2 yumurtadan yapilmis yumurta salatasi
beyaz peynir , kahve , bir avuc badem , multivitamin , omega3

Aksam:
Firinda limonlu tavuk
yogurtlu sarimsakli bol kereviz salatasi
cay,kahve

Spor: 1 bucuk saat tempolu yuruyus + ev isi + utu

Kizceler ..

benim inanilmaz bir gaz sancim var .. tarcinli yesil cay yaptim ictim .. biraz hafifledi ama karnimin alti cok fenaaaa agriyooor .. kivraniyorumm...
Dun de cok basim agirdi .. Ne oluyor bana bu aralar anlamiyorummmmm :18:

regl falan mı yaklaştı canım ya da ayaklarından üşütmüşsen..sıcak torba da iyi gelebilir..geçmiş olsun

He kıs valla genç yaşımda kalp büyümesi olucek Tabisi oksijn yetmeye başladı ondan

Ahhh ah ne çektin be yüreğim

Gidicem inşallah yarın dahiliyeye Yalan olmazsa tabi

Regl olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dünyayı yiyesim geliyo

Tesekkur ederim kizlar .. Sagolun var olun ..

Sersumcugum adetime tam 10 gün var .. bilmiyorum galiba üsüttüm .. simdi ayaciklarimda paticiklerim karnimda sicak su torbam ve battaniyem var ..... insallah gecer ..ben bole gaz sancisi gormedim.. inletiyor yani

eşine nice yıllar canım..yılbaşı geçsin düzelirsin sen

Kaneel'im eşinin doğumgünü kutluu olsun ve yarın akşam için iyi eğlenceler ...

Şaşırdık mı , yooooooo.....

regl falan mı yaklaştı canım ya da ayaklarından üşütmüşsen..sıcak torba da iyi gelebilir..geçmiş olsun

üşütmüşsündür canım.iyi yapmışsın sıcacık.umarım çarçabuk geçer..

Evet canımcım , termofor iyi gelir gerçekten.Üşümüşsündür farketmeden , sıcak çay içmeye devam et.Geçmişler olsun...

Git valla hayatım , 10 dakikanı alır hepi-topu.Yazık o temiz yüreciğine , çırpınıp duruyo gariban
Offfff regl kaçınılmazsa zevk almaya bakıcan Yicen valla , kaçış yok.Tatlı mı çekiyo canın , öyleyse incir falan dene , kesmezse bir üst seviyeyi denersin ...Benim 1 hafta kala önce acayip et istiyo , sonraki günlerde de tatlı....

Sagolun canlar .. Sicak caya devam ediyorum .. Bi elim laptop da bir elim kumanda da Arada da masaj yapiyorummm .. bu gece meydan bana kaldi ..
Türkmax da Sen hic Ates böcegi gördün mü var .. Harika !!!

üşütmüşsündür canım.iyi yapmışsın sıcacık.umarım çarçabuk geçer..

Bi de masaj yap karnına Kaneelcim , o da rahatlatır...

Kızlar ben kaçıyorum.Hepinizi gıdılarınızdan öpüyorum.Hepimize iyi haftalar olsun inşallah...Çalışanlara ve öğrencilere zaman su gibi geçsin...

sen de ihmal etme kıss..git biran önce ..kısarım bakk

Sagolun canlar .. Sicak caya devam ediyorum .. Bi elim laptop da bir elim kumanda da Arada da masaj yapiyorummm .. bu gece meydan bana kaldi ..
Türkmax da Sen hic Ates böcegi gördün mü var .. Harika !!!

biz de gora seyretmece..

Heee kabak tatlısı yidim az önce

sen de ihmal etme kıss..git biran önce ..kısarım bakk

Çırpınan yüreciğimin güzel hatrına yarın gidicem:18::18::18:

sabah 2 yumurta ve burgu peynir.

Akşama fasulye kavurması..

bu arada akşam tansiyonum düştü, şekerim düştü çok başım döndü ve bende irmikli tatlıdan yedim..
çok kaçırmışım bu seferde şekerim yükseldi falakalık oldum yanii

Günaydın Karatayın güzelleri,

Hsonu bol gitmeli-gelmeli, yemeli-içmeli, epey yoğun geçti. Karatay adına kötü, sohbet-muhabbet adına güzeldi

Sabah
2 yumurta
10 zeytin
1 kase yoğurt

4km/40 dak yürüyüş

Muhtarım, 3 ocağı bana layık görmüşsün. Şeref duydum.

3 Ocak da tam yılbaşı sonrası oluyor. Yeni bir Efsane Liste yapıcam galiba

Kizceler ..

benim inanilmaz bir gaz sancim var .. tarcinli yesil cay yaptim ictim .. biraz hafifledi ama karnimin alti cok fenaaaa agriyooor .. kivraniyorumm...
Dun de cok basim agirdi .. Ne oluyor bana bu aralar anlamiyorummmmm :18:

öncelikle geçmiş olsun kaneelcim, gaz için ben yıllardır kimyon bilirim ,bebeklere bilem iyi geldiği hep söylenir yani. yoğurdunun üstüne 1 çay kaşığı kadar serpiştirirsen inşallah şifa olur. tabi ben bunu yazana kadaaaaar sen çoktan iyleşmişsindir inşallah.
Eşinede mevla hayırlı-mutlu-sağlıklı ve seninle geçireceği cennette dahi ayırmayacağı uzuuuuun bi ömür versin diyim.

şu nabız mevzusuyla ilgili bende yürürken 190 ı görüyorum kızlar, amma kalbi yaşlandırmaktan başka bi işe yaramıyomuş tabi artık yavaş yürücem

yediklerime gelinceeeee
badem
booool yeşillikli peynirli ot kavurma
süt

öğleye
nohut yemeği
bulgur pilavı
yeşillik

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Haftasonu misafirim vardı , gelemedim ama hiç kaçamak yapmadım, cumaya kadar bozmam inşallah

Sabah kızımın okulunda işim vardı, oraya gittim, 2 buçuk saat evde değildim, eve girdiğimde ne göreyim , her yer duman olmuş, sabah sütlaç yapmak için ocağa pirinç koymuştum, az suyla haşlayıp altını kapatıp gidecektim, ben kapattım sanıyorum ama öyle olmamış, Allah tan alev almamış, kapkara olmuş pirinçler ve tava, ev de felaket yanık kokuyor, tüm camları açtım sonuna kadar, 2 bardakta ayran içtim,Allah esirgemiş, ama koku çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…