Kizceler ..
benim inanilmaz bir gaz sancim var .. tarcinli yesil cay yaptim ictim .. biraz hafifledi ama karnimin alti cok fenaaaa agriyooor .. kivraniyorumm...
Dun de cok basim agirdi .. Ne oluyor bana bu aralar anlamiyorummmmm :18:
Yok canikom , idrar söktürücü bir etkisini farketmedim. Çiğdoşum benim nabzım önceden 80 civarı idi , sigarayı bırakınca 58-60 aralığına düştü :18::18::18: Sigarayı bırakanlardaki kilo alımı (sigarasızlığı yiyerek gidermeye çalışanlar değil tabi , aynı miktar yemesine rağmen kilo alanları kastediyorum) işte bu nabız farkından kaynaklanıyor.Benim de 1-1.5 kilo bu şekilde geldi tahminimce...Sana gelince ; Çok yüksek diil mi kızım , yazık kalbine yaaaa...Sana oksijen taşıyacak diye ne çekti o yürek beeeGit de al şu demir-memir hapını , yazıktır kalbine , harbiden çok taşikardik gördüm seni yawww
eşine nice yıllar canım..yılbaşı geçsin düzelirsin sen
Kaneel'im eşinin doğumgünü kutluu olsun ve yarın akşam için iyi eğlenceler ...
Şaşırdık mı , yooooooo.....
regl falan mı yaklaştı canım ya da ayaklarından üşütmüşsen..sıcak torba da iyi gelebilir..geçmiş olsun
Tesekkur ederim kizlar .. Sagolun var olun ..
Sersumcugum adetime tam 10 gün var .. bilmiyorum galiba üsüttüm .. simdi ayaciklarimda paticiklerim karnimda sicak su torbam ve battaniyem var ..... insallah gecer ..ben bole gaz sancisi gormedim.. inletiyor yani
Evet canımcım , termofor iyi gelir gerçekten.Üşümüşsündür farketmeden , sıcak çay içmeye devam et.Geçmişler olsun...regl falan mı yaklaştı canım ya da ayaklarından üşütmüşsen..sıcak torba da iyi gelebilir..geçmiş olsun
He kıs valla genç yaşımda kalp büyümesi olucekTabisi oksijn yetmeye başladı ondan
Ahhh ah ne çektin be yüreğim
Gidicem inşallah yarın dahiliyeyeYalan olmazsa tabi
Regl olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dünyayı yiyesim geliyo
üşütmüşsündür canım.iyi yapmışsın sıcacık.umarım çarçabuk geçer..
üşütmüşsündür canım.iyi yapmışsın sıcacık.umarım çarçabuk geçer..
Evet canımcım , termofor iyi gelir gerçekten.Üşümüşsündür farketmeden , sıcak çay içmeye devam et.Geçmişler olsun...
Git valla hayatım , 10 dakikanı alır hepi-topu.Yazık o temiz yüreciğine , çırpınıp duruyo gariban
Offfff regl kaçınılmazsa zevk almaya bakıcanYicen valla , kaçış yok.Tatlı mı çekiyo canın , öyleyse incir falan dene , kesmezse bir üst seviyeyi denersin ...Benim 1 hafta kala önce acayip et istiyo , sonraki günlerde de tatlı....
Bi de masaj yap karnına Kaneelcim , o da rahatlatır...
He kıs valla genç yaşımda kalp büyümesi olucekTabisi oksijn yetmeye başladı ondan
Ahhh ah ne çektin be yüreğim
Gidicem inşallah yarın dahiliyeyeYalan olmazsa tabi
Regl olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dünyayı yiyesim geliyo
Kızlar ben kaçıyorum.Hepinizi gıdılarınızdan öpüyorum.Hepimize iyi haftalar olsun inşallah...Çalışanlara ve öğrencilere zaman su gibi geçsin...
Sagolun canlar .. Sicak caya devam ediyorum .. Bi elim laptop da bir elim kumanda da Arada da masaj yapiyorummm.. bu gece meydan bana kaldi ..
Türkmax da Sen hic Ates böcegi gördün mü var .. Harika !!!
Evet canımcım , termofor iyi gelir gerçekten.Üşümüşsündür farketmeden , sıcak çay içmeye devam et.Geçmişler olsun...
Git valla hayatım , 10 dakikanı alır hepi-topu.Yazık o temiz yüreciğine , çırpınıp duruyo gariban
Offfff regl kaçınılmazsa zevk almaya bakıcanYicen valla , kaçış yok.Tatlı mı çekiyo canın , öyleyse incir falan dene , kesmezse bir üst seviyeyi denersin ...Benim 1 hafta kala önce acayip et istiyo , sonraki günlerde de tatlı....
sen de ihmal etme kıss..git biran önce..kısarım bakk
Kizceler ..
benim inanilmaz bir gaz sancim var .. tarcinli yesil cay yaptim ictim .. biraz hafifledi ama karnimin alti cok fenaaaa agriyooor .. kivraniyorumm...
Dun de cok basim agirdi .. Ne oluyor bana bu aralar anlamiyorummmmm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?