Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım geçmiş olsun , diyabetli misin? Eğer öyleyse bu şekilde karbonhidratsız sadece sabah ve akşam yemek senin için sağlıklı mı , ?
Muhtarım, 3 ocağı bana layık görmüşsün. Şeref duydum.

3 Ocak da tam yılbaşı sonrası oluyor. Yeni bir Efsane Liste yapıcam galiba
Efsanelerin vazgeçilmez yaratıcısı İĞNEOYASIIIIII

Çok geçmiş olsun Ficansım , valla ben de hep korkarım ocakta bişey unutmaktan , o yüzden de evden çıkmadan bakarım mutlaka , gerçi bu sefer de sağlantıya dönüşüyo , o da ayrı mevzu

sağol canımateşlendi kustu falan....kanında mikrop varmış.şurupları içti iyi oldu biraz...
bu sıralar tam hastalık havası var,bi ılıman bi soğuktekrar geçmiş olsun tatlım:26:
ozlem canim afiyet olsun...inaniyorum cumaya kadar toparlarsin.saglik olsun...
kizlar ins.2014 bu sene ugurlu gelir kilolarimizdan kalici olarak kurtuluruz saglikli olarak...
kizlar gorusuruz.....
toparladım canım sağolevet 2014 bize uğurlu gelecek inşallah
ficansım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmışbenim de başıma geldi,koku kolay çıkmıyo maalesef...

iyi haftalar kızlar
sabahtan internet yoktu yeni geldi ben de raporumu vereyimhaftasonunda yaptığım ayran detoksu ile cuma gecesi kaçamağının etkilerini gidermiş bulunuyorumeskiden nasılsa kaçamak yaptım pazartesi başlarım diye haftasonu da bigüzel yerdim,artık kaçamak sonrası böyle yapacağım
öğle arası 100 dakika yürüdüm
kahvaltım 08.15
2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
5 zeytin,2 günkurusu,ufak kase yoğurt,5 ceviz
akşam meçhul,evdekilere bezelye ve tavuk yaptım ama ben kalan pırasa ve karnabaharı yerim heralde

bu arada,mevsim hastalıklarıyla uğraşan arkadaşlara acil şifalar diliyorum

eşinin doğum günü kutlu olsun kanelcim...

olsun ya..güzel aktiviteler bunlar..keske birileri bizi de yemeğe davet etse yani..ne güzel olurdu..bu giidişle ben kendi kendimizi yemeğe davet edeciyymmm

ben de kahvaltıda 2 portakal.1 dilim peynir ,1 yumurta yedim

öğlen ise yanımda 1 kase kısır getirdim..5 adet de mandalina yedim..o kaaadar

Çırpınan yüreciğimin güzel hatrına yarın gidicem:18::18::18:
sorucam bakalım gittin mi
ooo çok dengesiz olmuşş neyse affedelim bu seferlik..umarım sürekli olmuyordur böyle..geçmiş olsun:26::26::26:
Muhtarım, 3 ocağı bana layık görmüşsün. Şeref duydum.

3 Ocak da tam yılbaşı sonrası oluyor. Yeni bir Efsane Liste yapıcam galiba
ayy inanmıyorum doğru kısss geçen sefer de senin liste efsaneydi bu efsanelerin efsanesi olacakk
bu kaçamak yapmadığın içünn
ve büyük geçmiş olsun canım..Allah korumuş valla.:26:.ben çok takıntılıyımdır 2-3 kere bakarım ocağa

süpersin özlemim..ayran detoksu işe yaramışş bakalım bizim cumaya ne değişecek

bu saate kadar geldik ee gerisi de gelsin bir zahmet..bu haftamın ilk pro günü

biberiye çayım
sabah

peynir
yoğurt

öğlen

cacık
4-5 adet kuşbaşı güveç eti (etli güveçten anca bunları ayıkladım)

az önce 9 lu çaydan içtim 1 bardak..akşam gene biberiye içeceğim..
akşam yemeğini bilahere arzederim efenimm..

selam kızlar sabah dun kurandaydım ne kadar hamur ısı varsa yedım bugunde arkadasa kahvaltıya gıttım klasık kahvaltıydı abartmadım fakat reglıme en az 13 gun daha varken regl oldum son on gundur sarımsak cayı ıcmemın bunda bır etkısı varmıdır cok sasırdım cunkı hıc bu kadar erken olmaz bırıkı gun farkederdı:44: topıgın bılırkısılerınden yorum beklıyorum

Ben bilmezkişi olarak, sarımsak çayından olabilir diye düşündüm. Mevsim değişimi değil, başka da bi değişiklik yoksa hayatında, sarımsak çayı yüzünden olduğunu düşünmek mantıklı papadiyam.

İnşallah ağrılı sancılı olmuyordur...

Makbuşumun da kayınvalidesi vefat etmiş galiba... Allah rahmet eylesin. Kalanlara da sabır versin. En azından oğlunun birinin mürvetini gördü kadın.

geçmiş olsun ficanscım,allah korumuş gerçekten....

teşekkür ederim özlemim

afiyet olsun prodaşım

Leylak ım

Yeğenin hastalanmış galiba. Geçmiş olsun. Nasıl oldu? Ben biraz geriden geldim, kusura bakma.

sağol oyam.iyileşti tamamen kuzum estağfurullah datlum

papişim,sersum da ben de içtik bi süre sarımsak çayını,sende neden böyle bi etkisi oldu acaba:44::44:

13 gün baya erken:26:sarımsak çayının böyle bi etkisi olur mu bilmem ama başka bi farklılık yoksa olabilir debende de tam tersi 30 gün geçti hala olmadımiçimi bi korku sardı:18::18:
süpersin özlemim..ayran detoksu işe yaramışş bakalım bizim cumaya ne değişecek
inşallah olumlu etkiler canımbenim 2 günde habire yatmayla 1100 gr gittiama kaçamakla o civarda kilo artışı olduğu için anca onu karşıladı,alacak verecek yok yani

2 mil leslie ve dujj

yemeğe girişeyim..akşama muhabbete gelin kıslar...

Sağlantı yazarken aklımdan ne geçti acaba ...Saplantı demek istemiştim ama diyememişim

Pampişim ben de bilmezkişiyim hatta senin gibi mağdureyim , üstelik sarımsak çayı da içmedim ve yaklaşık 8-9 gün önce regl oldum bu ay Aralık bizi vurdu Pampişim Seninki ihtimal ki sarımsaktan , kuvvetli gelmiş olabilir fünyene (biz eskiden bi arkadaşımla bünye yerine fünye der çok gülerdik ) ...

gelelim banaaabugün sersumumla kararlaştırdığımız gibi pro günümüzdü...
sabah
2 yumurtadan tereyağında kaşarlı yumurta
lor peyniri
pastırma
yoğurt
ve topiğin yeni trendi biberiye çayı

akşam
et döner
yoğurt
3 tane kornişon turşu
ve yine biberiye çayı

ve de 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…