Ficans, cakmel,
İkinize de güzel bir hafta diliyorum. Çıkmak zorundayım. Görüşürüz.
Canım geçmiş olsun , diyabetli misin? Eğer öyleyse bu şekilde karbonhidratsız sadece sabah ve akşam yemek senin için sağlıklı mı , ?sabah 2 yumurta ve burgu peynir.
Akşama fasulye kavurması..
bu arada akşam tansiyonum düştü, şekerim düştü çok başım döndü ve bende irmikli tatlıdan yedim..
çok kaçırmışım bu seferde şekerim yükseldi falakalık oldum yanii
Efsanelerin vazgeçilmez yaratıcısı İĞNEOYASIIIIIIMuhtarım, 3 ocağı bana layık görmüşsün. Şeref duydum.
3 Ocak da tam yılbaşı sonrası oluyor. Yeni bir Efsane Liste yapıcam galiba
Günaydın kızlar
Haftasonu misafirim vardı , gelemedim ama hiç kaçamak yapmadım, cumaya kadar bozmam inşallah
Sabah kızımın okulunda işim vardı, oraya gittim, 2 buçuk saat evde değildim, eve girdiğimde ne göreyim , her yer duman olmuş, sabah sütlaç yapmak için ocağa pirinç koymuştum, az suyla haşlayıp altını kapatıp gidecektim, ben kapattım sanıyorum ama öyle olmamış, Allah tan alev almamış, kapkara olmuş pirinçler ve tava, ev de felaket yanık kokuyor, tüm camları açtım sonuna kadar, 2 bardakta ayran içtim,Allah esirgemiş, ama koku çok fena
sağol canımateşlendi kustu falan....kanında mikrop varmış.şurupları içti iyi oldu biraz...
ozlem canim afiyet olsun...inaniyorum cumaya kadar toparlarsin.saglik olsun...
kizlar ins.2014 bu sene ugurlu gelir kilolarimizdan kalici olarak kurtuluruz saglikli olarak...
kizlar gorusuruz.....
ficansım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmışGünaydın kızlar
Haftasonu misafirim vardı , gelemedim ama hiç kaçamak yapmadım, cumaya kadar bozmam inşallah
Sabah kızımın okulunda işim vardı, oraya gittim, 2 buçuk saat evde değildim, eve girdiğimde ne göreyim , her yer duman olmuş, sabah sütlaç yapmak için ocağa pirinç koymuştum, az suyla haşlayıp altını kapatıp gidecektim, ben kapattım sanıyorum ama öyle olmamış, Allah tan alev almamış, kapkara olmuş pirinçler ve tava, ev de felaket yanık kokuyor, tüm camları açtım sonuna kadar, 2 bardakta ayran içtim,Allah esirgemiş, ama koku çok fena
tesekkür ederim kizceler .. Hizli hizli birseyler yaptik .. Kilo verebilen herkesi tebrik ederim..
Ben bu aralar cok zorlaniyorum.. Her hafta noel yemegi bneim is yerim den ayri esimin is yerinden ayri .. Karataya sadik kalmak yemeklerde zor oluyor .. Karbonhidrat almasak bile bir kadeh bile icsen .. is isten gidiyor ... Yarin kocisimin dogum gunu o neden ile yine disarida yiyecegiz .. sushi .. aman allah diyorum.. neyseki bugun iyi gecti .. kacamaksiz falan bol haraketli .. sonra yine ayin 21 nde yemegimiz var .. of of of of of of .. aralik bana hic yaramadi ..
Çırpınan yüreciğimin güzel hatrına yarın gidicem:18::18::18:
ooo çok dengesiz olmuşş neyse affedelim bu seferliksabah 2 yumurta ve burgu peynir.
Akşama fasulye kavurması..
bu arada akşam tansiyonum düştü, şekerim düştü çok başım döndü ve bende irmikli tatlıdan yedim..
çok kaçırmışım bu seferde şekerim yükseldi falakalık oldum yanii
Muhtarım, 3 ocağı bana layık görmüşsün. Şeref duydum.
3 Ocak da tam yılbaşı sonrası oluyor. Yeni bir Efsane Liste yapıcam galiba
bu kaçamak yapmadığın içünnGünaydın kızlar
süpersin özlemim.iyi haftalar kızlar
sabahtan internet yoktu yeni geldiben de raporumu vereyim haftasonunda yaptığım ayran detoksu ile cuma gecesi kaçamağının etkilerini gidermiş bulunuyorum eskiden nasılsa kaçamak yaptım pazartesi başlarım diye haftasonu da bigüzel yerdim,artık kaçamak sonrası böyle yapacağım
öğle arası 100 dakika yürüdüm
kahvaltım 08.15
2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
5 zeytin,2 günkurusu,ufak kase yoğurt,5 ceviz
akşam meçhul,evdekilere bezelye ve tavuk yaptım ama ben kalan pırasa ve karnabaharı yerim heralde
bu arada,mevsim hastalıklarıyla uğraşan arkadaşlara acil şifalar diliyorum
selam kızlar sabah dun kurandaydım ne kadar hamur ısı varsa yedım bugunde arkadasa kahvaltıya gıttım klasık kahvaltıydı abartmadım fakat reglıme en az 13 gun daha varken regl oldum son on gundur sarımsak cayı ıcmemın bunda bır etkısı varmıdır cok sasırdım cunkı hıc bu kadar erken olmaz bırıkı gun farkederdı:44: topıgın bılırkısılerınden yorum beklıyorum
Günaydın kızlar
bu sıralar tam hastalık havası var,bi ılıman bi soğuk tekrar geçmiş olsun tatlım:26:
toparladım canım sağol evet 2014 bize uğurlu gelecek inşallah
ficansım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmışbenim de başıma geldi,koku kolay çıkmıyo maalesef...
bu saate kadar geldik ee gerisi de gelsin bir zahmet..bu haftamın ilk pro günü
biberiye çayım
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
cacık
4-5 adet kuşbaşı güveç eti (etli güveçten anca bunları ayıkladım)
az önce 9 lu çaydan içtim 1 bardak..akşam gene biberiye içeceğim..
akşam yemeğini bilahere arzederim efenimm..
Leylak ım
Yeğenin hastalanmış galiba. Geçmiş olsun. Nasıl oldu? Ben biraz geriden geldim, kusura bakma.
13 gün baya erken:26:sarımsak çayının böyle bi etkisi olur mu bilmem ama başka bi farklılık yoksa olabilir deselam kızlar sabah dun kurandaydım ne kadar hamur ısı varsa yedım bugunde arkadasa kahvaltıya gıttım klasık kahvaltıydı abartmadım fakat reglıme en az 13 gun daha varken regl oldum son on gundur sarımsak cayı ıcmemın bunda bır etkısı varmıdır cok sasırdım cunkı hıc bu kadar erken olmaz bırıkı gun farkederdı:44: topıgın bılırkısılerınden yorum beklıyorum
inşallah olumlu etkiler canımsüpersin özlemim..ayran detoksu işe yaramışş bakalım bizim cumaya ne değişecek
Canım geçmiş olsun , diyabetli misin? Eğer öyleyse bu şekilde karbonhidratsız sadece sabah ve akşam yemek senin için sağlıklı mı , ?
Efsanelerin vazgeçilmez yaratıcısı İĞNEOYASIIIIII
Çok geçmiş olsun Ficansım , valla ben de hep korkarım ocakta bişey unutmaktan , o yüzden de evden çıkmadan bakarım mutlaka , gerçi bu sefer de sağlantıya dönüşüyo , o da ayrı mevzu
2 mil leslieve dujj
yemeğe girişeyim..akşama muhabbete gelin kıslar...
selam kızlar sabah dun kurandaydım ne kadar hamur ısı varsa yedım bugunde arkadasa kahvaltıya gıttım klasık kahvaltıydı abartmadım fakat reglıme en az 13 gun daha varken regl oldum son on gundur sarımsak cayı ıcmemın bunda bır etkısı varmıdır cok sasırdım cunkı hıc bu kadar erken olmaz bırıkı gun farkederdı:44: topıgın bılırkısılerınden yorum beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?