Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ala ala sarımsak çayından zaar canım..bizde bişiy yok ama ..du bakalım..:44::44::44::44:
afiyet olsun prodaşım
:13::13::13::13:
papişim,sersum da ben de içtik bi süre sarımsak çayını,sende neden böyle bi etkisi oldu acaba:44::44:
du bakalım bizde de etkisi belli değil..bitek kiloya etki yapmadı bee
inşallah olumlu etkiler canımbenim 2 günde habire yatmayla 1100 gr gittiama kaçamakla o civarda kilo artışı olduğu için anca onu karşıladı,alacak verecek yok yani
nötr duruma getirdim diyosun..

afiyet olsunnn bebeeemm

akşam yemeğim

tavuk sote
bol maydanoz dereotu
yoğurt
kornişon turşu

şimdi de çay..buyrun

Selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.

sabah klasik kahvaltı akşam etli nohut patlıcanlı bulgur pilavı kuru domates salatası yogurt şimdide çay iyice otoya bağladım yedek kardelen lazım artıkın

sağol kuzuuum

akşam yemeğim

tavuk sote
bol maydanoz dereotu
yoğurt
kornişon turşu

şimdi de çay..buyrun

afiyet olsun canım

afiyet olsun kardelenim

evet buyuk ıhtımal ondan ıgneoyam..yok cok sukur agrılı degıl ama dun acayıp ıstah yapmıstı

papişim,sersum da ben de içtik bi süre sarımsak çayını,sende neden böyle bi etkisi oldu acaba:44::44:
bende sasırdım leylakım cok ılgınc gercektende:44:

amanınnnn kucucuk ozlemkartalcıklarmı gelıyoooo

bılmezkısılerın en tatlısııı, fünye iyiymiş yaaa gunkurum tahın helvam2014 le bırlıkte olumsuz herseyı arkamızda bırakıcez ınsallah

sen napıyon beyaa..iyi misin hoş musun..lahanalar nasıl..halaa balkondalar mı turşu mu oldular..

Hoşum hoş Ayyy ne kadar yorulmuşsam artık dün akşamdan beri hiiiç iş yapmadım Valla muhtarım ben o lahanaya acyip dadanmış vaziyetteyim.Doğruyorum , tuz-limon-sumak koyup hayvani posriyonda yiyorum.Yarın da yersem bitecek galiba , Pampişim turşıya kalmadı lahana

hayvanı porsıyonda lahana yemek=sızın sıteyı havaya ucuracak kadar gaz

sağol kuzuuum

afiyet olsun canım

afiyet olsun kardelenim

tşkler canım çay servisi yapıyorum bi yandan bi yandanda kaynımla konuşuyorum kayınvalide rahatsızlanmış hastaneye yatırmış zatüre başlangıcı olmuş bu ara gelemem dedim kusura bakmayın çarşamba kemo günümüz klonlansammı ne yapsam

songün kurtarmıyo kayınçom başka çarem kalmadı..

Ah benim en tatlısından Trabzon hurmam bu ikibinondört yılı bizim çığır açacağımız bir yıl olacak.Üzerimizdeki ataleti atıp yaratıcılığımızı ortaya koyacağımız , hem kendimize hem de çevremize bol bol güzel enerjiler vereceğimiz mikemmel bir yıl olacak.Regllerimiz günü gününe olacak , sivilcelerimiz yok olacak , kilolarımız kendiliğinden gidecek , evlerimiz sabah uyandığımızda temizlenmiş olacak.Kaşlarımız hep alınmış gibi duracak , çocuklar uslu ve akıllı , kocalar anlayışlı ve sexi olacak:86::86::86::86::86: İş ki şu ikibinonüç yılı bi hayırlısıyla kazasız-belasız bitsin kavrulmuş mısır unum

süpersin tek kelime ile

Özlemim sen de başka türlü regl mağduru olmuşsun bu ay...Bu neymişş bööle yaww , ne ayıydı o hani kaza-bela ayı , o ay mı ki bu ay?Ay ne çok ay dedim yawww Eee senin de gecikmiş , o zaman demek ki sen de bu ay hiç sarımsak yemedin ondan oldu zaarrr...Başka bir ilmi-fenni açıklama getiremedim şuan mevzuuya....

hoşgeldin neler kaynatmamışlarki hatunlar birdy lahana azsa sarılmışı var yollayım canım

Yolla anacım , stoklar bitmek üzere , sarılmışı da kabulüm-sarılmamışı da , geeel herne olursan gene geeelllll ...(Hollandaca gibi durdu bu son cümle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…