ala ala sarımsak çayından zaar canımselam kızlar sabah dun kurandaydım ne kadar hamur ısı varsa yedım bugunde arkadasa kahvaltıya gıttım klasık kahvaltıydı abartmadım fakat reglıme en az 13 gun daha varken regl oldum son on gundur sarımsak cayı ıcmemın bunda bır etkısı varmıdır cok sasırdım cunkı hıc bu kadar erken olmaz bırıkı gun farkederdı:44: topıgın bılırkısılerınden yorum beklıyorum
:13::13::13::13:afiyet olsun prodaşım
du bakalım bizde de etkisi belli değil..papişim,sersum da ben de içtik bi süre sarımsak çayını,sende neden böyle bi etkisi oldu acaba:44::44:
nötr duruma getirdim diyosun..inşallah olumlu etkiler canımbenim 2 günde habire yatmayla 1100 gr gitti ama kaçamakla o civarda kilo artışı olduğu için anca onu karşıladı,alacak verecek yok yani
gelelim banaaabugün sersumumla kararlaştırdığımız gibi pro günümüzdü...
sabah
2 yumurtadan tereyağında kaşarlı yumurta
lor peyniri
pastırma
yoğurt
ve topiğin yeni trendi biberiye çayı
akşam
et döner
yoğurt
3 tane kornişon turşu
ve yine biberiye çayı
ve de 1 saat yürüyüş
akşam yemeğim
tavuk sote
bol maydanoz dereotu
yoğurt
kornişon turşu
şimdi de çay..buyrun
Muhtar koymuşunuz gene proyu haftanın başından.Son gece brokoli sürprizi olmasın diyosun zannımca
Muhtar koymuşunuz gene proyu haftanın başından.Son gece brokoli sürprizi olmasın diyosun zannımca
ala ala sarımsak çayından zaar canım..bizde bişiy yok ama ..du bakalım..:44::44::44::44:
:13::13::13::13:
du bakalım bizde de etkisi belli değil..bitek kiloya etki yapmadı bee
nötr duruma getirdim diyosun..
afiyet olsunnn bebeeemm
akşam yemeğim
tavuk sote
bol maydanoz dereotu
yoğurt
kornişon turşu
şimdi de çay..buyrun
Selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
sabah klasik kahvaltı akşam etli nohut patlıcanlı bulgur pilavı kuru domates salatası yogurt şimdide çay iyice otoya bağladım yedek kardelen lazım artıkın
evet buyuk ıhtımal ondan ıgneoyam..yok cok sukur agrılı degıl ama dun acayıp ıstah yapmıstıBen bilmezkişi olarak, sarımsak çayından olabilir diye düşündüm. Mevsim değişimi değil, başka da bi değişiklik yoksa hayatında, sarımsak çayı yüzünden olduğunu düşünmek mantıklı papadiyam.
İnşallah ağrılı sancılı olmuyordur...
bende sasırdım leylakım cok ılgınc gercektende:44:papişim,sersum da ben de içtik bi süre sarımsak çayını,sende neden böyle bi etkisi oldu acaba:44::44:
amanınnnn kucucuk ozlemkartalcıklarmı gelıyoooo13 gün baya erken:26:sarımsak çayının böyle bi etkisi olur mu bilmem ama başka bi farklılık yoksa olabilir debende de tam tersi 30 gün geçti hala olmadım içimi bi korku sardı:18::18:
inşallah olumlu etkiler canımbenim 2 günde habire yatmayla 1100 gr gitti ama kaçamakla o civarda kilo artışı olduğu için anca onu karşıladı,alacak verecek yok yani
Pampişim ben de bilmezkişiyim hatta senin gibi mağdureyim , üstelik sarımsak çayı da içmedim ve yaklaşık 8-9 gün önce regl oldum bu ayAralık bizi vurdu Pampişim Seninki ihtimal ki sarımsaktan , kuvvetli gelmiş olabilir fünyene (biz eskiden bi arkadaşımla bünye yerine fünye der çok gülerdik ) ...
sen napıyon beyaa..iyi misin hoş musun ..lahanalar nasıl. .halaa balkondalar mı turşu mu oldular..
afiyet olsun canım
amanınnnn kucucuk ozlemkartalcıklarmı gelıyoooo
:
Hoşum hoşAyyy ne kadar yorulmuşsam artık dün akşamdan beri hiiiç iş yapmadım Valla muhtarım ben o lahanaya acyip dadanmış vaziyetteyim.Doğruyorum , tuz-limon-sumak koyup hayvani posriyonda yiyorum.Yarın da yersem bitecek galiba , Pampişim turşıya kalmadı lahana
sağol kuzuuum
afiyet olsun canım
afiyet olsun kardelenim
songün kurtarmıyo kayınçom başka çarem kalmadı..
Ah benim en tatlısından Trabzon hurmam bu ikibinondört yılı bizim çığır açacağımız bir yıl olacak.Üzerimizdeki ataleti atıp yaratıcılığımızı ortaya koyacağımız , hem kendimize hem de çevremize bol bol güzel enerjiler vereceğimiz mikemmel bir yıl olacak.Regllerimiz günü gününe olacak , sivilcelerimiz yok olacak , kilolarımız kendiliğinden gidecek , evlerimiz sabah uyandığımızda temizlenmiş olacak.Kaşlarımız hep alınmış gibi duracak , çocuklar uslu ve akıllı , kocalar anlayışlı ve sexi olacak:86::86::86::86::86: İş ki şu ikibinonüç yılı bi hayırlısıyla kazasız-belasız bitsin kavrulmuş mısır unumevet buyuk ıhtımal ondan ıgneoyam..yok cok sukur agrılı degıl ama dun acayıp ıstah yapmıstı
bende sasırdım leylakım cok ılgınc gercektende:44:
amanınnnn kucucuk ozlemkartalcıklarmı gelıyoooo
bılmezkısılerın en tatlısııı, fünye iyiymiş yaaa gunkurum tahın helvam2014 le bırlıkte olumsuz herseyı arkamızda bırakıcez ınsallah
hayvanı porsıyonda lahana yemek=sızın sıteyı havaya ucuracak kadar gaz
Ah benim en tatlısından Trabzon hurmam bu ikibinondört yılı bizim çığır açacağımız bir yıl olacak.Üzerimizdeki ataleti atıp yaratıcılığımızı ortaya koyacağımız , hem kendimize hem de çevremize bol bol güzel enerjiler vereceğimiz mikemmel bir yıl olacak.Regllerimiz günü gününe olacak , sivilcelerimiz yok olacak , kilolarımız kendiliğinden gidecek , evlerimiz sabah uyandığımızda temizlenmiş olacak.Kaşlarımız hep alınmış gibi duracak , çocuklar uslu ve akıllı , kocalar anlayışlı ve sexi olacak:86::86::86::86::86: İş ki şu ikibinonüç yılı bi hayırlısıyla kazasız-belasız bitsin kavrulmuş mısır unum
Selaaam herkese okiim bakiim ben yokken ne kaa kaynatmışınız
hoşgeldin neler kaynatmamışlarki hatunlar birdy lahana azsa sarılmışı var yollayım canım
Yolla anacım , stoklar bitmek üzere , sarılmışı da kabulüm-sarılmamışı da , geeel herne olursan gene geeelllll ...(Hollandaca gibi durdu bu son cümle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?