Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahahh hatta puhahaha he canım pamuğa biberiye yağını veya keten tohumu yağını bandırıp anüscüğünüze yedirin tampon yapın yanii. sabah sabah ne mide bulandırıcıyım dimi ama yemenize engel olim diye yazdım yaaaaa:
buarada eveeet barbunyayı unutmuşum tezgahın üstünde garibim beni bekliyo artık öğleye ev ahaliis köfte paatates yerken bende barbunyamı yerim

sersummmm bu hafta şeytanın bacağını kırıp bence kg verdin, sporlar,protein tipi beslenmeler biberiyeler ooooo hadi iyisin
ayrıca filmler,tiyatrolar,konserler,orotoryolar.... diyerek abartayım dedim

yediklerim
kahvaltı 06:30
fıstık
1 yumurta omlet biçiminde
3 günde kuruduğu iddia edilen bim işi kayısı
yörük peyniri
bol miktarda marul

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

evet canım..hizmetlerimin karşılığını çok güzel aldım dün gecesana gözümün içi gibi bakarım canım arkadaşım ama sen hasta olma boşverhayatım 3 banyo dediysem biri türk işi tuvalet,biri ebeveyn biri normal banyo,ev de apartman dairesi ve de lojman,120 m2 filan...köfte kızartırken dağıldı biraz,içine yumurta da koymak lazım,bide yağı çok çekiyo,en güzeli fırında yapmak
bende ekmek yapma makinası var ama daha kapağı açılmadı,öyle durur yıllardır mutfaktabazı şeylerde çok tembelim ben:26:sağol tatlımyaaa çok şanslıdır kendileri:2:eveeeet o bendim işteeama şimdi o saçların yarısı gitti

Bugün gün de mi Pro yapıyorsun canım

Sağol canım, şu dişim bi geçsin yeniden yürüycem ben de

Evet canım diş fenaymış, yarına randevu aldım bakalım:18::18:
ahh canııım,çabuk geçer inşallah:26:etle ayvayı nasıl yedin o dişle kıs

sağol tatlımvalla ben sabah aceleyle yaptığım için özenemedim..yumurtayı kayısı kıvamı haşladım ve kıvırcık,dereotu,taze nane,limon ve z.yağından oluşan yığının içine doğradım o kadarsalata işte,içine istediğini koyayran detoksu çorbasının tarifine göre yaptım,3 litre ayran koydum,1.gün kahvaltıda peynirli omlet yerim sadece,sonra 3-4 saatte bir bazan daha da erken çorbayı içtim..2. gün kahvaltıda da çorba içtim,çünkü bitsin istedim,en son 7 de içtim çorbayı da

cakmel canım ne espirili ne tatlı bi kıszın sen,yanacıklarından öperim tatlımAllah kolaylıklar versin,yavruların çok küçükmüş

sarhoşum sana da bişey diyecektim unuttum:26::26:

selam kızlar

eltımın oglu geldı memleketten ıkı aksam kaldı.bızım otelde ısler acıldı kampanya ıse yaradı zaar
bırdyım gecmısı okudugumda en barız aklımda kalan senın sabah dıyemıycem gecenın korunde uyanmankı
buna gercekten cok sasırdım, nen var kuzum ne o hamurlar ekmekler kör vakıtte uyanmalar

kahvaltım

2 yumurta
2 cevız
peynır
zeytın
1dlm otbe (acılımı organık tam bugday ekmegı)!

Selam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım

Merhaba kızlar ,

kahvaltımı yaptım , 1 saat yürüyüşümü yaptım , evime geldim su içiyorum. Birazdan işe gitmek üzere evden ayrılacağım ..

Yediklerim :
sabah :
2 yumurta , 1 minik kase yogurt , birazda keten tohumu .. Ve kahve
yürüyüşden sonra : 1 bardak yesil cat ve bir kaç tane kuru kayısı

Selam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım
gecmis olsun canim acil sifalar...

kaneel canim afiyet olsun.yuruyus icin
ise gidicekmissin iyi mesailer.ins.zaman senin icin su gibi gecer...

bana gelince butun gun ugrastim siteye giremedim.internettenmi bilmiyorum.sonunda girdim.ama cok sinir oldum...zaten moralimde bozuk herseyi yedim hemde cok yedim...
hersey ustume geliyor soldan soldannnnnn.............

dun aksam bulundugumuz sehre paris hilton bir organizasyon icin geldi fakat cok istememe ragmen cocuklardan dolayi gidemedim.ayda yilda bir organizasyon oldu....

gecmise dogru durust bakamadim...simdi de iremsu ....cikiyorum.gorusuruz kizlar.

:
Muhtar filmler bitti , tiyatora ve ortaoyuna mı başladın

Sahi Alyacık hastaydı en son , n'oldu acaba , toparlayamadı mı hala :18::18::18:
..
hee hakkari de yok yok..

yaa evet kızcağız toparlanamadı zaar..:26::26:

geçmiş olsun canım..ala ala ilginç gerçekten hiç duymadım daha önce.:26:.acil şifalar dilerim..

ay hadi inşallah ..ama cır cırın üstüne bugün de kabız oldum..yarına noolcak merak ediyorum

ay ne sosyaliz ne sosyaliz sormaa..operalar tiyatorolar sinemalaaarrr
,
kuzuları öptümm

e olcağı buydu geçen konuşurken dilimizi ıssıralım dediydimm..
ah canımcııımmm büyük geçmiş olsun..çok zordurr ooo:26::26::26::26: okaa koşturmaya bide bunla uğraşıyorsun..
afiyet olsun ve iyi nöbetler canımmm..inşallah su gibi akar geçer zaman
sana da kıyamaamm..

napaaaysunuzzz daaaa....

ben çalıştım geldim..ee bugün grev vardı az çalıştım..

sabah

sütlü omlet içi kıyma kaşar fırında(börek gibi oluyor tavsiye ederim)
peynir

öğlen

4 köfte
yoğurt

sabah biberiyemi unuttum akşam içicem,sabah 1 form çay içtim..cır cır bitti kabız başladı..ne garip yaaa

ne o yamukmu yaptı enişte..toplayayım gelelim mi kızlarla..anam 3 banyo deyince ölee gözüküyo..breh brehh ne evmişş bee köşk felan gibi hahaha

ben de de var ekmek makinesi ben kullanıyom arada bizimkiler bayılıyor tavsiye ederim..özellikle zeytinli kekikli pulbiberli kepek ekmeği yaparım süpper olurr..

sendin demekkkk

Selam kızlar

Sabah saat 10 da dişçide randevum vardı, ona gidip geldim

Dişim bayağı iltihaplanmış, birkaç sefer gelip gidecekmişim, ama Allah'tan korktuğum gibi olmadı, kolay geçti şükürler olsun

Sabah kahvaltı öncesinde ve sonrasında, öğle yemeğinden önce de midem ağrıdı çok fena, iki büklüm oldum resmen, herhalde antibiyotik dokundu, doktoru arayıp değiştiricem, bitene kadar kullan dediydi

Sabah kahvaltım yufka ekmekli omlet, peynir, zeytin

Öğlen çocuklara göre bişeyler vardı, tatlı ve hamurişi maalesef, ağzımın tadı da berbattı antibiyotikten , ben de onlarla beraber yedim:18:

Son düzenleme:

Hoşgeldin muhtarım

Omletin tarifini isteriz

Canım sağolasın, et yumuşacıktı, ayvayı da çok severim, diğer tarafla az biraz yedim

Geçmiş olsun canım

gelin valla bi güzel dövelimhee malta köşkü gibidir bizim evbi gün kullanıcam nefis ekmekler imal edicem ahdım var
Canım sağolasın, et yumuşacıktı, ayvayı da çok severim, diğer tarafla az biraz yedim

gemiş olsun canım:26:taşı kırdırma aşamasındamısın...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
menü de yazıp eve gidiyorum
kahvaltı
3 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
5 ceviz

biraz önce pazardan aldığım çiğ bademden yedim kahveyle
1 saat yürüdüm
akşama da taze fasulye ve salata yemeyi planlıyorum
dünkü artılar bugün gitmiş..ilginç bi bünyem var ben bile çözemedim neler olduğunuhadi bana müsade

ilk resim alıntıdır ..diğerleri benim resmim. hehehe...

malzemeler
istenildiği kadar yumurta
kaynamış sirkeli su
sarımsaklı yoğurt
tereyağ salça baharatlar
Yapılışı
tencerede su kaynatılır içine 2 çorba kaşığı kadar sirke de konur
kaynayan suya ne kadar yenilecekse yumurtalar sarısı dağıtılmadan kırılır
en fazla 1.5-2 dak.pişirilir
delikli kepçeyle süzülerek alınır(sarıları tam pişmemeli..daha güzel oluyor)
üstüne sarımsaklı yoğurt ve tereyağında sotelenmiş salça
baharat dökülüp servis yapılır.. afiyet olsun

Son düzenleme:
hadi canım geçmiş olsun..korktuğun gibi olmamasına sevindim..
Allah beterinden saklasın

midene de üzüldüm antibiyotiktendir bence de..

Hoşgeldin muhtarım

Omletin tarifini isteriz

veriim canım..
2 yumurta gözkararı sütü 1 kaşık yulaf kepeğini iyice çırptım..karatay tavsiye etmiyor ama krepin tutması için 1 kaşık yulaf kepeği bence çok da cıs değil..boza kıvamında oldu.tavayı yağladım ve 5 tane krep yaptım..
önceden kavurduğum soğanlı ve biberli kıymayı krabe koydum kıymanın üstüne de kaşar rendeledim rulo yaptım..
microdalgada 1.5 dakika ısıttım kaşarlar eridi..al sana nefiss bir börek tavsiye ederim..yulaf kepeği koymadan da olabilir tabii

gelin valla bi güzel dövelimhee malta köşkü gibidir bizim evbi gün kullanıcam nefis ekmekler imal edicem ahdım var
.
yap kıs valla ama yaza yap..insan kokusuna dayanamıyor onagöre
i
1 saat yürüdüm
akşama da taze fasulye ve salata yemeyi planlıyorum
dünkü artılar bugün gitmiş..ilginç bi bünyem var ben bile çözemedim neler olduğunuhadi bana müsade

ne güzel kıss..boşver anlama gitsin de nasıl giderse gitsin..

Ellerine sağlık canım,özellikle son görüntü çok iştah açıcı,hem doyurucu hem de zayıflatan bişey de tadı nasıl,yumurta kokusu var mı:44:

Sağol canım amin

Evet,şimdi geçti de akşam gene içicem,doktora sordum başka verdi ama gidip alamadım,çok yorulmuşum

Bu tarif de çok güzel canım yaa,zaten bugün iştah patlaması yaşadım,bi de reglim,durdum durdum tartı öncesi kaçamak yaptım

Yarına daha da fazla gider canım o artılar

sağol tatlım..

inan yumurta kokusu gelmiyor bana sarımsaklı yoğurt ve baharat salça olduğundan..eskiden çok özenir kokar diye yiyemezdim..birgün eşime yaptığımdan yedim..aaa hiç kokmuyor..şimdi her pro yaptığımda yiyorum genelde..tavsiye ederim

eyvaaahhh...bakalım yarın noolcek..çıt çıt çıt :18::18::18:

yarın al mutlaka hapını ama canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…