Cakmel bi de o reçeteyi dene bakalım , kilo verdiriyosa sööle biz dew tampon yapalım.Bi de barbunya pişirdin ama yemedin , neden ? Acaba sürekli yatan-kalkan-yatan-kalkan evlatlarından ötürü pişirdiğin yemeği yemeyi unutmuş olabilir misin ?
evet canım..hizmetlerimin karşılığını çok güzel aldım dün geceÖzlemim Kartalım , bana da bu kadar hizmet edilse hastayım derim , naz ederim , niyaz ederim , ne kadar düşünceli ve hamartsın ayol.Sabah sabah çorbalar , kahvaltılar , 10 çeşit ikramlıklar ohhhhhh , ben de hastayım ben deçekten a
Evet canım ya , o sigorta işi çok tırt oldu gerçekten ama 3 tane banyo var diyosun demek ki ev hatırı sayılır derecede büyük , ne çok yorar temizliği
Köfte tarifi için çoook teşekkürler.Yapıcam mutlaka , kesin çok güzeldir.Fırının ızgarasında yaparım muhtemelen.Ufff telefon geldi , yarım saattir telefondaydım.Kafam dağıldı , bişeyler daha yazacaktım ama :26::26::26:
oyyy hamarat kayınçom beniim..ekmek bilem yapmışın daha ne olsun bee...
banyoları temizlemeyi sayınca ki en mühimi oooo
afiyet olsun özlemim
e daha ne olsun böyle hatunu bulmuşş..şanslı enüştemm
köfte güzelmiş sağol cicim deniycemm
aaaa ali ustada dondurma yerkene yanımdan geçip bana çarpıp da dondurmamı düşürmeme neden olan bonus kafa sen miyyydinnn
Selam kızlar
Diş ağrım devam ediyor, yarına randevu aldım doktordan, şişlik yoksa gelebilirsiniz dedi:18::18:
Sabah kahvaltım kıymalı yumurta, peynir, zeytin, 1 kuru incir, kaymak, az fındık
2. Öğün mercimek çorbası, et, biraz ayva
ahh canııım,çabuk geçer inşallah:26:etle ayvayı nasıl yedin o dişle kıs
Bugün gün de mi Pro yapıyorsun canım
Sağol canım, şu dişim bi geçsin yeniden yürüycem ben de
Evet canım diş fenaymış, yarına randevu aldım bakalım:18::18:
canım eşine çok geçmiş olsun çok nazlı oluyolar gerçekten canım ama napalım allah başımızdan eksik etmesin
bişey soracaktım özlemim bu yumurta salatasını tam bilmiyorum nettende araştırdım çok karışık sen nasıl yapıyosun kuzum bi tarif versen birde çok şey istedim gibi oldu ama bu ayran detoksuna baktım ben kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmekte var gerisi 2 saatte bir,1 kase bu çorbadan yenilecek diyo doğrumudur sen yapmıştın herhalde bende denicemde bi ara bundan o yüzden sordum birde saat akşam 8 e kadar bitecekmiş sağol canım şimdiden
Selam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım
gecmis olsun canim acil sifalar...Selam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım
[FONT=comic sans ms
kahvaltımı yaptım , 1 saat yürüyüşümü yaptım , evime geldim su içiyorum. Birazdan işe gitmek üzere evden ayrılacağım ..
Yediklerim :
sabah :
2 yumurta , 1 minik kase yogurt , birazda keten tohumu .. Ve kahve
yürüyüşden sonra : 1 bardak yesil cat ve bir kaç tane kuru kayısı [/B][/FONT]
hee hakkari de yok yok..:
Muhtar filmler bitti , tiyatora ve ortaoyuna mı başladın
Sahi Alyacık hastaydı en son , n'oldu acaba , toparlayamadı mı hala :18::18::18:
..
geçmiş olsun canım..ala ala ilginç gerçekten hiç duymadım daha önce.:26:.acil şifalar dilerim..Selam fıstıklar, arada geldim siz yoktunuz bende geçmişi okuyup çıktım şimdi burdayım, dün ilk önce telefon geldi ben konuşurken büyük yeğen pc yi aldı bende okulunda durduk yerde burnu kanayan ortanca yeğenimi ziyarete gitmiştim annemle aynı mahalledeler yakınlar yani çok ilginç birşey öğrendim yeğen önce üniversitenin revirine gitmiş dr bileğin birinden nabız alamamış sonra teşekküllü bi hastanenin kalp-damar uzmanına gitmişler oradaki uzmanda alamamış ve bazı insanlarda olabiliyor demiş :44: ilk kez duyduk halada şaşkınız bu arada burnu soğuktan da kanarmış ama tahriş yok akıpta silme yok anlamadık gitti okulda ilk önce tansiyon yüksek çıkmış ama sonraki dr da normal çıkmış :44: kendisi tansiyon yükselticek bişey yemedim sinirlenmedim diyor çok yemek yemez ama üstü 38-40 altı 42-44 beden ve çok hareketsiz bir kız dr a göre tehlike yok inşallah yanılmıyodur :18: işte bu yüzden eve geç geldim sizde gitmişsiniz diye girmedim yattım uyumak için mücadele ederek sabahı ettim vs vs
hahahh hatta puhahahahe canım pamuğa biberiye yağını veya keten tohumu yağını bandırıp anüscüğünüze yedirin tampon yapın yanii. sabah sabah ne mide bulandırıcıyım dimi ama yemenize engel olim diye yazdım yaaaaa:
buarada eveeet barbunyayı unutmuşum tezgahın üstünde garibim beni bekliyo artık öğleye ev ahaliis köfte paatates yerken bende barbunyamı yerim
sersummmm bu hafta şeytanın bacağını kırıp bence kg verdin, sporlar,protein tipi beslenmeler biberiyeler ooooo hadi iyisin
ayrıca filmler,tiyatrolar,konserler,orotoryolar.... diyerek abartayım dedim
yediklerim
kahvaltı 06:30
fıstık
1 yumurta omlet biçiminde
3 günde kuruduğu iddia edilen bim işi kayısı
yörük peyniri
bol miktarda marul
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
e olcağı buydu geçen konuşurken dilimizi ıssıralım dediydimm..selam kızlar
eltımın oglu geldı memleketten ıkı aksam kaldı.bızım otelde ısler acıldı kampanya ıse yaradı zaar
bırdyım gecmısı okudugumda en barız aklımda kalan senın sabah dıyemıycem gecenın korunde uyanmankı
buna gercekten cok sasırdım, nen var kuzum ne o hamurlar ekmekler kör vakıtte uyanmalar
ah canımcııımmm büyük geçmiş olsun..çok zordurr ooo:26::26::26::26: okaa koşturmaya bide bunla uğraşıyorsun..Selam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım
afiyet olsun ve iyi nöbetler canımmm..inşallah su gibi akar geçer zaman
Merhaba kızlar ,
kahvaltımı yaptım , 1 saat yürüyüşümü yaptım , evime geldim su içiyorum. Birazdan işe gitmek üzere evden ayrılacağım ..
Yediklerim :
sabah :
2 yumurta , 1 minik kase yogurt , birazda keten tohumu .. Ve kahve
yürüyüşden sonra : 1 bardak yesil cat ve bir kaç tane kuru kayısı
sana da kıyamaamm..bana gelince butun gun ugrastim siteye giremedim.internettenmi bilmiyorum.sonunda girdim.ama cok sinir oldum...zaten moralimde bozuk herseyi yedim hemde cok yedim...
hersey ustume geliyor soldan soldannnnnn.............
dun aksam bulundugumuz sehre paris hilton bir organizasyon icin geldi fakat cok istememe ragmen cocuklardan dolayi gidemedim.ayda yilda bir organizasyon oldu....
gecmise dogru durust bakamadim...simdi de iremsu ....cikiyorum.gorusuruz kizlar.
evet canım..hizmetlerimin karşılığını çok güzel aldım dün gecesana gözümün içi gibi bakarım canım arkadaşım ama sen hasta olma boşver hayatım 3 banyo dediysem biri türk işi tuvalet,biri ebeveyn biri normal banyo,ev de apartman dairesi ve de lojman,120 m2 filan...köfte kızartırken dağıldı biraz,içine yumurta da koymak lazım,bide yağı çok çekiyo,en güzeli fırında yapmak
bende ekmek yapma makinası var ama daha kapağı açılmadı,öyle durur yıllardır mutfakta bazı şeylerde çok tembelim ben:26:sağol tatlım yaaa çok şanslıdır kendileri:2:eveeeet o bendim iştee ama şimdi o saçların yarısı gitti
napaaaysunuzzz daaaa....
ben çalıştım geldim..ee bugün grev vardı az çalıştım..
sabah
sütlü omlet içi kıyma kaşar fırında(börek gibi oluyor tavsiye ederim)
peynir
öğlen
4 köfte
yoğurt
sabah biberiyemi unuttum akşam içicem,sabah 1 form çay içtim..cır cır bitti kabız başladı..ne garip yaaa
evet canım..hizmetlerimin karşılığını çok güzel aldım dün gecesana gözümün içi gibi bakarım canım arkadaşım ama sen hasta olma boşver hayatım 3 banyo dediysem biri türk işi tuvalet,biri ebeveyn biri normal banyo,ev de apartman dairesi ve de lojman,120 m2 filan...köfte kızartırken dağıldı biraz,içine yumurta da koymak lazım,bide yağı çok çekiyo,en güzeli fırında yapmak
bende ekmek yapma makinası var ama daha kapağı açılmadı,öyle durur yıllardır mutfakta bazı şeylerde çok tembelim ben:26:sağol tatlım yaaa çok şanslıdır kendileri:2:eveeeet o bendim iştee ama şimdi o saçların yarısı gitti
ahh canııım,çabuk geçer inşallah:26:etle ayvayı nasıl yedin o dişle kıs
sağol tatlımvalla ben sabah aceleyle yaptığım için özenemedim..yumurtayı kayısı kıvamı haşladım ve kıvırcık,dereotu,taze nane,limon ve z.yağından oluşan yığının içine doğradım o kadar salata işte,içine istediğini koy ayran detoksu çorbasının tarifine göre yaptım,3 litre ayran koydum,1.gün kahvaltıda peynirli omlet yerim sadece,sonra 3-4 saatte bir bazan daha da erken çorbayı içtim..2. gün kahvaltıda da çorba içtim,çünkü bitsin istedim,en son 7 de içtim çorbayı da
cakmel canım ne espirili ne tatlı bi kıszın sen,yanacıklarından öperim tatlımAllah kolaylıklar versin,yavruların çok küçükmüş
sarhoşum sana da bişey diyecektim unuttum:26::26:
Selam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım
gelin valla bi güzel dövelimne o yamukmu yaptı enişte..toplayayım gelelim mi kızlarla..anam 3 banyo deyince ölee gözüküyo..breh brehh ne evmişş bee köşk felan gibi hahaha
ben de de var ekmek makinesi ben kullanıyom arada bizimkiler bayılıyor tavsiye ederim..özellikle zeytinli kekikli pulbiberli kepek ekmeği yaparım süpper olurr..
sendin demekkkk
Canım sağolasın, et yumuşacıktı, ayvayı da çok severim, diğer tarafla az biraz yedim
hadi canım geçmiş olsun..korktuğun gibi olmamasına sevindim..Selam kızlar
Sabah saat 10 da dişçide randevum vardı, ona gidip geldim
Dişim bayağı iltihaplanmış, birkaç sefer gelip gidecekmişim, ama Allah'tan korktuğum gibi olmadı, kolay geçti şükürler olsun
Sabah kahvaltı öncesinde ve sonrasında, öğle yemeğinden önce de midem ağrıdı çok fena, iki büklüm oldum resmen, herhalde antibiyotik dokundu, doktoru arayıp değiştiricem, bitene kadar kullan dediydi
Sabah kahvaltım yufka ekmekli omlet, peynir, zeytin
Öğlen çocuklara göre bişeyler vardı, tatlı ve hamurişi maalesef, ağzımın tadı da berbattı antibiyotikten , ben de onlarla beraber yedim:18:
Hoşgeldin muhtarım
Omletin tarifini isteriz
gelin valla bi güzel dövelimhee malta köşkü gibidir bizim ev bi gün kullanıcam nefis ekmekler imal edicem ahdım var
.
i
1 saat yürüdüm
akşama da taze fasulye ve salata yemeyi planlıyorum
dünkü artılar bugün gitmiş..ilginç bi bünyem var ben bile çözemedim neler olduğunuhadi bana müsade
Eki Görüntüle 901688 Eki Görüntüle 901689 Eki Görüntüle 901690 Eki Görüntüle 901687
ilk resim alıntıdır ..diğerleri benim resmim. hehehe...
malzemeler
istenildiği kadar yumurta
kaynamış sirkeli su
sarımsaklı yoğurt
tereyağ salça baharatlar
Yapılışı
tencerede su kaynatılır içine 2 çorba kaşığı kadar sirke de konur
kaynayan suya ne kadar yenilecekse yumurtalar sarısı dağıtılmadan kırılır
en fazla 1.5-2 dak.pişirilir
delikli kepçeyle süzülerek alınır(sarıları tam pişmemeli..daha güzel oluyor)
üstüne sarımsaklı yoğurt ve tereyağında sotelenmiş salça
baharat dökülüp servis yapılır.. afiyet olsun
hadi canım geçmiş olsun..korktuğun gibi olmamasına sevindim..
Allah beterinden saklasın
midene de üzüldüm antibiyotiktendir bence de..
veriim canım..
2 yumurta gözkararı sütü 1 kaşık yulaf kepeğini iyice çırptım..karatay tavsiye etmiyor ama krepin tutması için 1 kaşık yulaf kepeği bence çok da cıs değil..boza kıvamında oldu.tavayı yağladım ve 5 tane krep yaptım..
önceden kavurduğum soğanlı ve biberli kıymayı krabe koydum kıymanın üstüne de kaşar rendeledim rulo yaptım..
microdalgada 1.5 dakika ısıttım kaşarlar eridi..al sana nefiss bir börek tavsiye ederim..yulaf kepeği koymadan da olabilir tabii
yap kıs valla ama yaza yap..insan kokusuna dayanamıyor onagöre
ne güzel kıss..boşver anlama gitsin de nasıl giderse gitsin..
iyi akşamlar kızlar
menü de yazıp eve gidiyorum
kahvaltı
3 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
5 ceviz
biraz önce pazardan aldığım çiğ bademden yedim kahveyle
1 saat yürüdüm
akşama da taze fasulye ve salata yemeyi planlıyorum
dünkü artılar bugün gitmiş..ilginç bi bünyem var ben bile çözemedim neler olduğunuhadi bana müsade
Ellerine sağlık canım,özellikle son görüntü çok iştah açıcı,hem doyurucu hem de zayıflatan bişey de tadı nasıl,yumurta kokusu var mı:44:
Sağol canım amin
Evet,şimdi geçti de akşam gene içicem,doktora sordum başka verdi ama gidip alamadım,çok yorulmuşum
Bu tarif de çok güzel canım yaa,zaten bugün iştah patlaması yaşadım,bi de reglim,durdum durdum tartı öncesi kaçamak yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?