sağol tatlım..
inan yumurta kokusu gelmiyor bana sarımsaklı yoğurt ve baharat salça olduğundan..eskiden çok özenir kokar diye yiyemezdim..birgün eşime yaptığımdan yedim..aaa hiç kokmuyor. .şimdi her pro yaptığımda yiyorum genelde..tavsiye ederim
eyvaaahhh...bakalım yarın noolcek..çıt çıt çıt :18::18::18:
yarın al mutlaka hapını ama canım..
İyiymiş yaa, o zaman ben de yaparım,becerebilirim inşallah,suda dağıtmadan
yaaaa şu aramızda kalsın dizisini çok seviyorum ama habire tıkınıyolar habire tıkınıyolar..hep de güzel şeyler yiyiyorlar..
anam insan dayanamıyo beyaaaa
Selam muhtarım vede Ficancım
Kardelen ve Ficans tez zamanda bitsin inşallah problemlerinizinsanın neresi acıyosa canı orasındaymış derler sizinkide öyledir şimdi
Bide Alya hala iyileşemedimi :44: niye yok kaç gündür ?
Özlemcim eşinde biran önce toparlarda sende rahatlarsın yaff o ne nazlı eşmiş öylesen hasta olunca oda yapıyomu senin kadar hizmeti hem çalış, ev işi yap hemde çocuklarla ilgilen bide hasta bey için yok çorbası yok meyvası yok salonda rahat etsini aaa.. çok yüz verme bak sonra daha fazlasını bekliyolar bide asli görevinmiş gibi düşünüp takdir etmezler
Selam kızlar
Sabah saat 10 da dişçide randevum vardı, ona gidip geldim
Dişim bayağı iltihaplanmış, birkaç sefer gelip gidecekmişim, ama Allah'tan korktuğum gibi olmadı, kolay geçti şükürler olsun
Sabah kahvaltı öncesinde ve sonrasında, öğle yemeğinden önce de midem ağrıdı çok fena, iki büklüm oldum resmen, herhalde antibiyotik dokundu, doktoru arayıp değiştiricem, bitene kadar kullan dediydi
Sabah kahvaltım yufka ekmekli omlet, peynir, zeytin
Öğlen çocuklara göre bişeyler vardı, tatlı ve hamurişi maalesef, ağzımın tadı da berbattı antibiyotikten , ben de onlarla beraber yedim:18:
yaaaa şu aramızda kalsın dizisini çok seviyorum ama habire tıkınıyolar habire tıkınıyolar..hep de güzel şeyler yiyiyorlar..
anam insan dayanamıyo beyaaaa
aynen..:18::18::18:Aynen ben de izliyorum içli köfteler filan o saatte bi de
Ben alyanın avatarının altında IU yazısı gördüm ve silikti rengi de galiba yanlış hatırlamıyorsam,bişey mi oldu acaba:44::44::44:
Hee bide tv ve internetteki misal şu an sayfa yanlarındaki lazanya reklamı görüntüsü felen olunca zap yapıyorum hemen
aynen..:18::18::18:
ala ala cezalıdır belkii.neyse hasta olmasın da:26::26:
aaa evet yaaa sen söyleyince farkettim..bayılırım lazanyaya. .garfield hayranlığım bundan zaar..
IU ne demek acaba bilen varmı yoksa site adminine sormalıhastalığı geçmiştir diye düşünüyorum ama... :26:
Tüh farketmediğini bilseydim bozmazdım kıs koca resimleri nasıl farketmezsiiiiiiiiiin
canım ben girdim profiline cezalı..2-3 güne biter sanırsam..ben de ceza alınca nickim öyle silik oluyordu..e tecrübe..
he kıss uyandırdın..:18:demek nasıl konsantre oluyosam yazılara görmemişim..
Allah kabul etsin pampişim..menü de enfesmiş yanii afiyet olsunselam kızlar sabahkı menumu yazmıstım oglende kurana gıttım.ev sahıbı yemek hazırlamıs cok guzeldı.kesmelı yesıl mercımek corbası,fırında ıspanak,tavuklusebze salatası,sutlu tatlı
sersumum nasıl gıttı pro gunlerı zor olmadı dımı.yarın tartıdan umutlu musun?
Alla alla niye ceza almış acep :26: çıtırık hatun gelen gidene cevap yazmaktan başka bişey yapmıyodu tabisi burada yapmıyoduyoksam başka topiktemi cezalı duruma düştü :44: neyse dediğin gibi bir kaç güne gelirde öğreniriz aslını astarını
Bende yemek resimlerinden yazıya konsantre olamıyorum beyaaa
selam kızlar sabahkı menumu yazmıstım oglende kurana gıttım.ev sahıbı yemek hazırlamıs cok guzeldı.kesmelı yesıl mercımek corbası,fırında ıspanak,tavuklusebze salatası,sutlu tatlı
sersumum nasıl gıttı pro gunlerı zor olmadı dımı.yarın tartıdan umutlu musun?
Allah kabul etsin pampişim..menü de enfesmiş yanii afiyet olsun
pro valla bu sefer çok kolay geçti ama dünen beri wc yok..biberiye ilk cır cır yaptı sonra da kabız oldum..inşallah yarına çıkarım yoksa durum tırt. .haftaya kalır ama haftaya da regl olcam..oy oy oy. ..bakalım görcez canım..:18::18::18:
başka topiktendir canım
fikrin neyse zikrin de oymuş bacııımmm..
çıt çıt çıt..:18::18::18::18:Sersumdan çok biz umutluyuzben bide Kanelden umutluyum çünki bayaa az yiyo son günlerde yürüyüşlerede tam gaz devam birisi daha vardı regl bitiyodu bide o olabilir kimdi yaa :44:
Bu fikriiii aaaaklımdan ataaabilmiyreeem...
Allah kabul etsin pampişim..menü de enfesmiş yanii afiyet olsun
pro valla bu sefer çok kolay geçti ama dünen beri wc yok..biberiye ilk cır cır yaptı sonra da kabız oldum..inşallah yarına çıkarım yoksa durum tırt. .haftaya kalır ama haftaya da regl olcam..oy oy oy. ..bakalım görcez canım..:18::18::18:
başka topiktendir canım
fikrin neyse zikrin de oymuş bacııımmm..
sersumum datlum ketentohumun varmı evde yogurda kat ye sabah cıkarsın wc ye hemen
var varr..ama bu saate yenir mii..daha da ++ çıkmayayım kısss..
çıt çıt çıt..:18::18::18::18:
sersumum datlum ketentohumun varmı evde yogurda kat ye sabah cıkarsın wc ye hemen
yenır ıkı kasık yogurdu az sulandır ktohumunu koy ye hıcbırsey olmaz tartıdan once wc ye gıdersın super olur bebısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?