Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yaaaa şu aramızda kalsın dizisini çok seviyorum ama habire tıkınıyolar habire tıkınıyolar..hep de güzel şeyler yiyiyorlar..

anam insan dayanamıyo beyaaaa

Selam muhtarım vede Ficancım

Kardelen ve Ficans tez zamanda bitsin inşallah problemleriniz insanın neresi acıyosa canı orasındaymış derler sizinkide öyledir şimdi

Bide Alya hala iyileşemedimi :44: niye yok kaç gündür ?

Özlemcim eşinde biran önce toparlarda sende rahatlarsın yaff o ne nazlı eşmiş öyle sen hasta olunca oda yapıyomu senin kadar hizmeti hem çalış, ev işi yap hemde çocuklarla ilgilen bide hasta bey için yok çorbası yok meyvası yok salonda rahat etsini aaa.. çok yüz verme bak sonra daha fazlasını bekliyolar bide asli görevinmiş gibi düşünüp takdir etmezler

İyiymiş yaa, o zaman ben de yaparım,becerebilirim inşallah,suda dağıtmadan

Eyvah ki ne eyvah:18::18::18:

Alırım canım inşallah

yaaaa şu aramızda kalsın dizisini çok seviyorum ama habire tıkınıyolar habire tıkınıyolar..hep de güzel şeyler yiyiyorlar..

Aynen ben de izliyorum içli köfteler filan o saatte bi de

sağol canım inşallah

Ben alyanın avatarının altında IU yazısı gördüm ve silikti rengi de galiba yanlış hatırlamıyorsam,bişey mi oldu acaba:44::44::44:

Ya hastayken ve emzirirken falan o kadar takmayın kilo vermeyi Allah sağlıklı ömür versin düzelince zamanı gelince başlarsınız yine dikkat etmeye nolcek ki

Hee bide tv ve internetteki misal şu an sayfa yanlarındaki lazanya reklamı görüntüsü felen olunca zap yapıyorum hemen

Aynen ben de izliyorum içli köfteler filan o saatte bi de

Ben alyanın avatarının altında IU yazısı gördüm ve silikti rengi de galiba yanlış hatırlamıyorsam,bişey mi oldu acaba:44::44::44:
aynen..:18::18::18:

ala ala cezalıdır belkii.neyse hasta olmasın da:26::26:

Hee bide tv ve internetteki misal şu an sayfa yanlarındaki lazanya reklamı görüntüsü felen olunca zap yapıyorum hemen

aaa evet yaaa sen söyleyince farkettim..bayılırım lazanyaya..garfield hayranlığım bundan zaar..

aynen..:18::18::18:

ala ala cezalıdır belkii.neyse hasta olmasın da:26::26:

aaa evet yaaa sen söyleyince farkettim..bayılırım lazanyaya..garfield hayranlığım bundan zaar..

IU ne demek acaba bilen varmı yoksa site adminine sormalı hastalığı geçmiştir diye düşünüyorum ama... :26:

Tüh farketmediğini bilseydim bozmazdım kıs koca resimleri nasıl farketmezsiiiiiiiiiin

IU ne demek acaba bilen varmı yoksa site adminine sormalı hastalığı geçmiştir diye düşünüyorum ama... :26:

Tüh farketmediğini bilseydim bozmazdım kıs koca resimleri nasıl farketmezsiiiiiiiiiin

canım ben girdim profiline cezalı..2-3 güne biter sanırsam..ben de ceza alınca nickim öyle silik oluyordu..e tecrübe..

he kıss uyandırdın..:18:demek nasıl konsantre oluyosam yazılara görmemişim..

selam kızlar sabahkı menumu yazmıstım oglende kurana gıttım.ev sahıbı yemek hazırlamıs cok guzeldı.kesmelı yesıl mercımek corbası,fırında ıspanak,tavuklusebze salatası,sutlu tatlı

sersumum nasıl gıttı pro gunlerı zor olmadı dımı.yarın tartıdan umutlu musun?

canım ben girdim profiline cezalı..2-3 güne biter sanırsam..ben de ceza alınca nickim öyle silik oluyordu..e tecrübe..

he kıss uyandırdın..:18:demek nasıl konsantre oluyosam yazılara görmemişim..

Alla alla niye ceza almış acep :26: çıtırık hatun gelen gidene cevap yazmaktan başka bişey yapmıyodu tabisi burada yapmıyodu yoksam başka topiktemi cezalı duruma düştü :44: neyse dediğin gibi bir kaç güne gelirde öğreniriz aslını astarını

Bende yemek resimlerinden yazıya konsantre olamıyorum beyaaa

Allah kabul etsin pampişim..menü de enfesmiş yanii afiyet olsun

pro valla bu sefer çok kolay geçti ama dünen beri wc yok..biberiye ilk cır cır yaptı sonra da kabız oldum..inşallah yarına çıkarım yoksa durum tırt..haftaya kalır ama haftaya da regl olcam..oy oy oy...bakalım görcez canım..:18::18::18:

başka topiktendir canım

fikrin neyse zikrin de oymuş bacııımmm..

Son düzenleme:

Ev sahibi sana özel hazırlamış sanki afiyet olsun canım rezidens yine sakinlemiş he

Sersumdan çok biz umutluyuz ben bide Kanelden umutluyum çünki bayaa az yiyo son günlerde yürüyüşlerede tam gaz devam birisi daha vardı regl bitiyodu bide o olabilir kimdi yaa :44:

Bu fikriiii aaaaklımdan ataaabilmiyreeem...

sersumum datlum ketentohumun varmı evde yogurda kat ye sabah cıkarsın wc ye hemen

çıt çıt çıt..:18::18::18::18:

Çıt çıt tırnak yemeye gerek yok eğer bu sefer - olmazsa tıbbi vaka olarak heyet incelemesi içün hibe edersin bünyeyi

sersumum datlum ketentohumun varmı evde yogurda kat ye sabah cıkarsın wc ye hemen

Ah be papadiya ben günde 2 kez 1 çay kaşığı dolusu iyice çiğneyip az suyla yada yoğurtla yutuyorum ama en fazla kahvaltı sonrası zor bela çıkabiliyo üstelik kayısıda yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…