var varr..ama bu saate yenir mii..daha da ++ çıkmayayım kısss..
ama hiç yemedim ben robottan çekmem gerekiyomu.:44::44:.hemen yiyeyim ..
sık sık yıyosan bunye onada alısmıs olabılır bebısım, ama sersum hıc yememısse ona hemen etkı ederÇıt çıt tırnak yemeye gerek yokeğer bu sefer - olmazsa tıbbi vaka olarak heyet incelemesi içün hibe edersin bünyeyi
Ah be papadiya ben günde 2 kez 1 çay kaşığı dolusu iyice çiğneyip az suyla yada yoğurtla yutuyorum ama en fazla kahvaltı sonrası zor bela çıkabiliyoüstelik kayısıda yiyorum
ama hiç yemedim ben robottan çekmem gerekiyomu.:44::44:.hemen yiyeyim ..
İllede yoğurtla yemek zorunda değilsin canım suylada çiğne yut
Robot şart değil ama ağzında iyice uzun uzun ciğne yut biraz su iç ağzında kalanları da yutarsın böylece
sık sık yıyosan bunye onada alısmıs olabılır bebısım, ama sersum hıc yememısse ona hemen etkı eder
tane halındemı taneyse cek evet cekılmısı daha etkılı canım
sık sık yıyosan bunye onada alısmıs olabılır bebısım, ama sersum hıc yememısse ona hemen etkı eder
tane halındemı taneyse cek evet cekılmısı daha etkılı canım
çiğneye çiğneye yiyiyom..hadi hayırlısı..
hadi hayırlısı, ilk kez yediğin için belkide bir saat içinde gidersin wc yeben bu akşam 1 kaşık buğday kepeği (ruşeym) ekledim yoğurduma henüz tık yok
Yarın listeyi kim yapacak ?
naz8 yapacak ama o da günlerdir yok..neti gelip gidiyordu..:26:gelemezse ben yaparım napimm..
naz8 yapacak ama o da günlerdir yok..neti gelip gidiyordu..:26:gelemezse ben yaparım napimm..
ne cektın be sersumum
Ooo büyük ihtimal sen yapcan o zamanyarın sabahcımısın öğlencimi :44: bu arada iyice çiğneyip yutabildinmi,nasıl buldun tadını ? bence yenilir cinsten ama Papadiyanın da dediği gibi herşey de olduğu gibi zamanla bünye alışıyor işe yaramamaya başlıyor arada bi değiştirmek lazım
sabahçıyım canım rahatça yapabilirim..
yedim yedim..fena değil tadı ama çekersem daha rahat yenir dişlerime kaçıp durdu ..ben eskiden eti formun keten tohumlusunu çok sever ve yerdim..ceviz tadına benzetirdim..
Tabiki daha rahat olur ama benim öğütücüm yok belenderlede çekimez diye düşündüğüm için hiç denemedim papadiya sen neyle çekiyosun :26:
denemek lazım.:44:.yarın denerim ben..şimdi üşendim..haber izliyom..
anaaa valla kıss karnım guruldamaya başladı..biberiye de içmiştim..öğlen form çay da ..bi de keten tohumu..anammm sabaha kadar uyuyamıyomuşum..
hadi hayırlısı bence kalk hiç olmazsa evin içinde eğilip kalkma hareketleri yap süreci hızlandır :34 uyursun uyursun merak etme olmadı ıhlamur falan iç her ihtamele karşı bez bağla önlemini al ayy çok merak ettim şimdi :18:
çok boktan mevzular bunlar sarfoşum..
alemsin yaaa..
Mesel kilo vermek olunca mevzuların boktan olması kaçınılmaz dimi amahele benim için 2 yıldır baş mevzu idi halendende 1 numere
ne zaman biteceeeeek tanrım bu aazaaaaaap
Ben de gidip bi 5 li çay yapiim kendime bakalım hareket edince belki barsaklarda çalışır üstelik akşam yemeğimde hem kepek unu hem
çeyrek yufka yedimama bugün 2 öğün yaptım ara bile yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?