Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

var varr..ama bu saate yenir mii..daha da ++ çıkmayayım kısss..

İllede yoğurtla yemek zorunda değilsin canım suylada çiğne yut

ama hiç yemedim ben robottan çekmem gerekiyomu.:44::44:.hemen yiyeyim ..

Robot şart değil ama ağzında iyice uzun uzun ciğne yut biraz su iç ağzında kalanları da yutarsın böylece

sık sık yıyosan bunye onada alısmıs olabılır bebısım, ama sersum hıc yememısse ona hemen etkı eder

ama hiç yemedim ben robottan çekmem gerekiyomu.:44::44:.hemen yiyeyim ..

tane halındemı taneyse cek evet cekılmısı daha etkılı canım

İllede yoğurtla yemek zorunda değilsin canım suylada çiğne yut

Robot şart değil ama ağzında iyice uzun uzun ciğne yut biraz su iç ağzında kalanları da yutarsın böylece

sık sık yıyosan bunye onada alısmıs olabılır bebısım, ama sersum hıc yememısse ona hemen etkı eder

çiğneye çiğneye yiyiyom..hadi hayırlısı..

Bende öyle tahmin ediyorum ama arada bir unuttuğumda oluyodu o zaman ara verdiğimi farz ediyodum

çiğneye çiğneye yiyiyom..hadi hayırlısı..

hadi hayırlısı, ilk kez yediğin için belkide bir saat içinde gidersin wc ye ben bu akşam 1 kaşık buğday kepeği (ruşeym) ekledim yoğurduma henüz tık yok

liste sıramız...

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-sersum-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-sersum- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013 liste yaptı
13-Kaneel-13 Aralık 2013 liste yaptı
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-iğneoyası-03 Ocak 2014
17-gmzz_z-10 Ocak 2014 ?????
18-kaha-17 Ocak 2014 ?????
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014 ?????
22-regen-14 Şubat 2014 ?????
23-habercice-21 Şubat 2014 ?????
24-neslihansltn-28 Şubat 2013
25-ufocan??izinli
25-serpp-??? izinli

??? işaretli arkadaşlar yarında gelmezse liste dışılar..liste sıramız buna göre değişecektir arkadaşlar duyurulur..

naz8 yapacak ama o da günlerdir yok..neti gelip gidiyordu..:26:gelemezse ben yaparım napimm..

Ooo büyük ihtimal sen yapcan o zaman yarın sabahcımısın öğlencimi :44: bu arada iyice çiğneyip yutabildinmi,nasıl buldun tadını ? bence yenilir cinsten ama Papadiyanın da dediği gibi herşey de olduğu gibi zamanla bünye alışıyor işe yaramamaya başlıyor arada bi değiştirmek lazım

sabahçıyım canım rahatça yapabilirim..

yedim yedim..fena değil tadı ama çekersem daha rahat yenir dişlerime kaçıp durdu..ben eskiden eti formun keten tohumlusunu çok sever ve yerdim..ceviz tadına benzetirdim..

Tabiki daha rahat olur ama benim öğütücüm yok belenderlede çekimez diye düşündüğüm için hiç denemedim papadiya sen neyle çekiyosun :26:

Tabiki daha rahat olur ama benim öğütücüm yok belenderlede çekimez diye düşündüğüm için hiç denemedim papadiya sen neyle çekiyosun :26:

denemek lazım.:44:.yarın denerim ben..şimdi üşendim..haber izliyom..

anaaa valla kıss karnım guruldamaya başladı..biberiye de içmiştim..öğlen form çay da ..bi de keten tohumu..anammm sabaha kadar uyuyamıyomuşum..

Son düzenleme:

hadi hayırlısı bence kalk hiç olmazsa evin içinde eğilip kalkma hareketleri yap süreci hızlandır :34 uyursun uyursun merak etme olmadı ıhlamur falan iç her ihtamele karşı bez bağla önlemini al ayy çok merak ettim şimdi :18:

çok boktan mevzular bunlar sarfoşum..

alemsin yaaa..

Ben de gidip bi 5 li çay yapiim kendime bakalım hareket edince belki barsaklarda çalışır üstelik akşam yemeğimde hem kepek unu hem

çeyrek yufka yedim ama bugün 2 öğün yaptım ara bile yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…