yap gülüm yapp
Ya hastayken ve emzirirken falan o kadar takmayın kilo vermeyiAllah sağlıklı ömür versin düzelince zamanı gelince başlarsınız yine dikkat etmeye nolcek ki
Hee bide tv ve internetteki misal şu an sayfa yanlarındaki lazanya reklamı görüntüsü felen olunca zap yapıyorum hemen
aynen..:18::18::18:
ala ala cezalıdır belkii.neyse hasta olmasın da:26::26:
aaa evet yaaa sen söyleyince farkettim..bayılırım lazanyaya. .garfield hayranlığım bundan zaar..
Annim kısdı uykun kaçar didibende limolu su içtim geldim bu akşam ahali gelmedi yarınki tartı için leptin avındalar galba
Ben de çok severim lazanya , senin kıymalı krep tarifin de andırıyor onu, bi beşameli eksik
ben de çişin çok gelir diycektim aslında..bu saatte içersen..he valla kendimiz çaldık oynadık bugün..
Bizde yatalım o zamanbide dizimag ve yabancı diziizle kapandı ya nerden indiriyosunuz dizilerin son bölümlerini :44:
denemek lazım.:44:.yarın denerim ben..şimdi üşendim..haber izliyom..
anaaa valla kıss karnım guruldamaya başladı..biberiye de içmiştim..öğlen form çay da ..bi de keten tohumu..anammm sabaha kadar uyuyamıyomuşum..
hadi hayırlısı bence kalk hiç olmazsa evin içinde eğilip kalkma hareketleri yap süreci hızlandır :34 uyursun uyursun merak etme olmadı ıhlamur falan iç her ihtamele karşı bez bağla önlemini al ayy çok merak ettim şimdi :18:
Mesel kilo vermek olunca mevzuların boktan olması kaçınılmaz dimi amahele benim için 2 yıldır baş mevzu idi halendende 1 numere
ne zaman biteceeeeek tanrım bu aazaaaaaap
ama benim krep masum lazanyanın dışında cicimm..cıs değill..bence lahmacun yerine hafta da bir yiyebiliriz..
Amman diyim
Kesinlikle masum canımcım , bence de yenebilir
ama benim krep masum lazanyanın dışında cicimm..cıs değill..bence lahmacun yerine hafta da bir yiyebiliriz..
Valla ben haftada bir değil hergün 1 kaşık kepeği yada daha önce yulaf unu almıştım ondan 1-2 kaşıklık yumurtalı sütlü krep yapıp kahvaltıda yemeyi düşünüyorum çünki yarışdan beri az yememe, bazen 2 öğün yapmama rağmen çok az gidiyor kilolar yılbaşından sonra (yarışın bitiş tarihi) hergün yemeyi düşünüyorumbakalım nolcek Birdy gibi hamur yiyerek veriyomuşum bide
Amman diyim
Benim de 2 sene olacak, tabii eskileri saymıyorum bile, al ver al ver
Kesinlikle masum canımcım , bence de yenebilir
zaten yulaf kepeği de bağırsakları çalıştırıyor canım..ben de hafta da 1 krepte yiyecem..abartmadan tabii..hiç değilse nefsim körelir.
Bende dukandan öğrendim adam ısrarla yulaf kepeği diyo lahmacun unundan daha iyi aslında
kızlar ben kaçar..odamda tv izleyerekten uyumayı düşünüyorum. .
sarfoşum müjde ilk önce wc ye gidicem galiba sanursam..merakını gideriiyim dedim..
pampişim ayrıca fikrin içüün seni öptümm nanaklarından...
tartı yarın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..öpüldünüz
her an taş düşebilüüü ayı çakabilüüüü..
evet evet yiyelim
Ben 2 sene derken yolculuklardan dolayı musallat olan kabızlığı kastetmiştimyoksa kilo alımım yıldan yıla artıp 2 sene önce 78 yani lohusalık kiloma çıkınca karatayla verdiğimden beri korumaya çalışıyorum ama malumunuz premenopoz ve kabızlık yavaşlattı
Daha önce hiç bu kadar rahat ve fazla kilo vermemiştim en fazla 5 kilo verip geri alımıştım
Bende dukandan öğrendim adam ısrarla yulaf kepeği diyo lahmacun unundan daha iyi aslında
sarfoşum müjde ilk önce wc ye gidicem galiba sanursam..merakını gideriiyim dedim..
senin de sıran gelecek.. misafirsiz bir anını kolluyorumm
ben aktarda taneyı cektırıyorum taze taze canımTabiki daha rahat olur ama benim öğütücüm yok belenderlede çekimez diye düşündüğüm için hiç denemedim papadiya sen neyle çekiyosun :26:
İyi geceler kızlar yarın tarti hepimizin yüzünü güldürur inşallah benim bu hafta çok yogun geçti bugün de krese yemek yaptim götürdüm ve öğleden sonra da misafir haftaiçi temizlik yapildi cmt.aksami altin günümüz var ve dogum gününe hazirlik derken 1 hafta daha bitti kaçamak sayim çok azdi kizlaraksamlari salata ayran menusu yaptim sabahlari klasik Karatay kahvaltısi yaptim 57 takili kalmistim hele onu bu hafta kirdim şükür 55 kiloyu gorcem inşallah yilin son gununde oyle umit ediyorum 19 kasim da olcumlerimi almistim bugün tekrar baktim 1 ayda:119: 26 cm incelmisim ve tam 4 kilo :119: vermisim kizlar çok mutlu oldum tabiki durmak yok yola devam yarin gorusmek dilegiyle bol leptinli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?