Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çook haklısın canım

Âmin tabii ki önce sağlık, veririz nasılsa

aynen..:18::18::18:

ala ala cezalıdır belkii.neyse hasta olmasın da:26::26:

aaa evet yaaa sen söyleyince farkettim..bayılırım lazanyaya..garfield hayranlığım bundan zaar..

Ben de çok severim lazanya , senin kıymalı krep tarifin de andırıyor onu, bi beşameli eksik

Amman diyim

Mesel kilo vermek olunca mevzuların boktan olması kaçınılmaz dimi ama hele benim için 2 yıldır baş mevzu idi halendende 1 numere

ne zaman biteceeeeek tanrım bu aazaaaaaap

Benim de 2 sene olacak, tabii eskileri saymıyorum bile, al ver al ver

ama benim krep masum lazanyanın dışında cicimm..cıs değill..bence lahmacun yerine hafta da bir yiyebiliriz..

Kesinlikle masum canımcım , bence de yenebilir

ama benim krep masum lazanyanın dışında cicimm..cıs değill..bence lahmacun yerine hafta da bir yiyebiliriz..

Valla ben haftada bir değil hergün 1 kaşık kepeği yada daha önce yulaf unu almıştım ondan 1-2 kaşıklık yumurtalı sütlü krep yapıp kahvaltıda yemeyi düşünüyorum çünki yarışdan beri az yememe, bazen 2 öğün yapmama rağmen çok az gidiyor kilolar yılbaşından sonra (yarışın bitiş tarihi) hergün yemeyi düşünüyorum bakalım nolcek Birdy gibi hamur yiyerek veriyomuşum bide

zaten yulaf kepeği de bağırsakları çalıştırıyor canım..ben de hafta da 1 krepte yiyecem..abartmadan tabii..hiç değilse nefsim körelir.

kızlar ben kaçar ..odamda tv izleyerekten uyumayı düşünüyorum..

sarfoşum müjde ilk önce wc ye gidicem galiba sanursam..merakını gideriiyim dedim..

pampişim ayrıca fikrin içüün seni öptümm nanaklarından...

tartı yarın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. öpüldünüz

Son düzenleme:
Amman diyim

Benim de 2 sene olacak, tabii eskileri saymıyorum bile, al ver al ver

Kesinlikle masum canımcım , bence de yenebilir

Ben 2 sene derken yolculuklardan dolayı musallat olan kabızlığı kastetmiştim yoksa kilo alımım yıldan yıla artıp 2 sene önce 78 yani lohusalık kiloma çıkınca karatayla verdiğimden beri korumaya çalışıyorum ama malumunuz premenopoz ve kabızlık yavaşlattı
Daha önce hiç bu kadar rahat ve fazla kilo vermemiştim en fazla 5 kilo verip geri alımıştım

zaten yulaf kepeği de bağırsakları çalıştırıyor canım..ben de hafta da 1 krepte yiyecem..abartmadan tabii..hiç değilse nefsim körelir.

Bende dukandan öğrendim adam ısrarla yulaf kepeği diyo lahmacun unundan daha iyi aslında

oleeeey işallah işallah,darısıda başıma işallah sana kolay gelsin sonra iyi seyirlerken iyi uykular yarın içinde amiiiiiin bende kaçar

her an taş düşebilüüü ayı çakabilüüüü..

evet evet yiyelim

Yiyelim haftada 1

Ben de mide ve karın ağrısıyla nasıl okuduysam artık, gene tuttu da

Canım çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun yolculuklarda,ceviz ve sütü denedin mi o da etkili diye okumuştum topikte:26:

Çok güzel de koruyorsun bence canım

İyi geceler canım

senin de sıran gelecek..misafirsiz bir anını kolluyorumm

Tabiki daha rahat olur ama benim öğütücüm yok belenderlede çekimez diye düşündüğüm için hiç denemedim papadiya sen neyle çekiyosun :26:
ben aktarda taneyı cektırıyorum taze taze canım

eee ne demısler balım,hocanın dedıgını yap yaptıgını yapmasen dedıgımı yap ıyı taktık verırımde uygulamada sıkıntı var bu aralar. yakınlarda ınsaallah eskı motıvasyonuma kavusurum dua et bana muhtarımm

İyi geceler kızlar yarın tarti hepimizin yüzünü güldürur inşallah benim bu hafta çok yogun geçti bugün de krese yemek yaptim götürdüm ve öğleden sonra da misafir haftaiçi temizlik yapildi cmt.aksami altin günümüz var ve dogum gününe hazirlik derken 1 hafta daha bitti kaçamak sayim çok azdi kizlar aksamlari salata ayran menusu yaptim sabahlari klasik Karatay kahvaltısi yaptim 57 takili kalmistim hele onu bu hafta kirdim şükür 55 kiloyu gorcem inşallah yilin son gununde oyle umit ediyorum 19 kasim da olcumlerimi almistim bugün tekrar baktim 1 ayda:119: 26 cm incelmisim ve tam 4 kilo :119: vermisim kizlar çok mutlu oldum tabiki durmak yok yola devam yarin gorusmek dilegiyle bol leptinli geceler

Son düzenleme:

Bende istiyorum Katarakt diyetini canlar 15 kilo vermem gerek nasil yapcam bilgi verecem olan yokmu yani size nasil katilcamismim eda kilom 70hedef kilo 55 yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…