Bende istiyorum Katarakt diyetini canlar 15 kilo vermem gerek nasil yapcam bilgi verecem olan yokmu yani size nasil katilcamismim eda kilom 70hedef kilo 55 yardim
kızlar inşallah yarın netim olursa listeyi ben yapıcam yalnız misafir gelcek akşam 6 gibi yapsam bi sorun olur mu? eğer giremezsem önümüzdeki hafta ramaska arkadaş yapcak o yapabilirse bende haftaya onun listesini yaparım.
Günaydınlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.7
% 0 :26:
anlasam da ona göre gardımı alsaydım daha iyiydi emme verdiğim müddetçe anlamasam da olurne güzel kıss..boşver anlama gitsin de nasıl giderse gitsin..
Yarına daha da fazla gider canım o artılar
ben hasta olunca o da bana çok iyi bakar Allah içinÖzlemcim eşinde biran önce toparlarda sende rahatlarsın yaff o ne nazlı eşmiş öylesen hasta olunca oda yapıyomu senin kadar hizmeti hem çalış, ev işi yap hemde çocuklarla ilgilen bide hasta bey için yok çorbası yok meyvası yok salonda rahat etsini aaa.. çok yüz verme bak sonra daha fazlasını bekliyolar bide asli görevinmiş gibi düşünüp takdir etmezler
hayırlı cumalar...
Özlemcim teşekkürler; ne için mi ?Tatlı ve esprili kızsın demişsin ya benim için fena sevindim kızzz, evden dışarı çıkmayınca konuşmayı bile unuttum sanıyordum da
Dün: Barbunya- salata -yoğurt yendi ,akşam yemeği olarak aynı zamanda öğle yemeğimdi kendileri ,tanıştırayım dedim
güleryüz yine 1. sin yanisersumdan umutluyum, özlemkartaldan umutluyum hep yürüdüler, lesliler,sinemalar,tiyatrolar...
ozlemım kapmıssın sıfayı cok gecmıs olsun bebegım yat dınlen bol bol sıvı al yavruyada acıl sıfagünaydın kızlar
beklenen oldu ve ben de şifayı kaptımişe gidemedim,bugün önemli bi işim de yoktu Allahtan:26:öğleden sonra giderim..kahvaltı yaparken fenalık hissi geldi yattım,biraz önce kalktım,eşim hala kötü ama işe gitti acilleri halledip öğlene gelip yatacak..küçük kızım da kapmış gribi dün gece sabaha kadar ateşlendi,tabi ben de uyuyamadım o da okula gidemedi yatıyo evde
kilom haftaiçi çok dalgalandı ama durulamadıgeciken reglimin 3. günündeyim,aslında dün eksideydim ama bugün geçen cumaya göre aynıyım,bi de biraz önce tartılabildim,genellikle 7.30 da tartılırım,o zaman daha az çıkarım yani kilom aynı
kahvaltıda da peynirli omlet yiyebildim sadece,ben uzanayım kızlar bayılma hissi var,akşama gelmeye çalışırım..
Günaydın millet.
Bu hafta aynıyım. 81,5kg.
Ama mutluyum çünkü hsonu kaçamakları sonrası tekrar 83 görmüştüm. Çok da misafirim oldu bu hafta, spor da yapamadım. Haftaya da yatılı misafirlerim var. Ben hamarat bir hatun değilim, bünye zorlanıyor:)
Papadiyam, sana hep özenirdim, sonunda senden el aldım galiba... Ama evren bazı şeyleri yanlış anlamış. Ben senin misafirlerine değil, 40 kilo vermene özenmiştim!
Herkes çok güzel kilolar vermiştir inşallah. Hepinizi öptüm.
günaydın kızlar
beklenen oldu ve ben de şifayı kaptımişe gidemedim,bugün önemli bi işim de yoktu Allahtan:26:öğleden sonra giderim..kahvaltı yaparken fenalık hissi geldi yattım,biraz önce kalktım,eşim hala kötü ama işe gitti acilleri halledip öğlene gelip yatacak..küçük kızım da kapmış gribi dün gece sabaha kadar ateşlendi,tabi ben de uyuyamadım o da okula gidemedi yatıyo evde
kilom haftaiçi çok dalgalandı ama durulamadıgeciken reglimin 3. günündeyim,aslında dün eksideydim ama bugün geçen cumaya göre aynıyım,bi de biraz önce tartılabildim,genellikle 7.30 da tartılırım,o zaman daha az çıkarım yani kilom aynı
kahvaltıda da peynirli omlet yiyebildim sadece,ben uzanayım kızlar bayılma hissi var,akşama gelmeye çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?