Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Edali
başlama tarihi:20- aralik-2013
başlangıç kg: 70.4
spor : her gün simdilik 30-45 dk tempolu yürüyüş
beden :42-44
boy :1.53

kızlar inşallah yarın netim olursa listeyi ben yapıcam yalnız misafir gelcek akşam 6 gibi yapsam bi sorun olur mu? eğer giremezsem önümüzdeki hafta ramaska arkadaş yapcak o yapabilirse bende haftaya onun listesini yaparım.

KIZLAR GUNAYDIN....Ben bugun disari cikicam .allahtan saat farki var.o yuzden gelince yayinlarim listeyi.siz bildirimlerinizi yapin kizlar.ins.guzel bir liste olur efsane olucak ins....

kizlar ben gecen haftaya gore +1 kilodayim.86yim..dun yediklerime gore az bile ciktim...

ozellikle biberiye ve pro guzellerinin bildirimini merak ediyorum......:44::44::44::44::44:
bakalim kim 1.olucak......

hadi bakalim tartilar yuzunuzu guldursun ins.........

Günaydınlar, hayırlı cumalar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 71.7

Bu hafta 71.7

% 0 :26:

canim nasilsin.dis tedavin nasil gidiyor . canim bu hafta en azindan kilonu korumussun.ins.onumuzdeki hafta daha guzel kilo verirsin.

kizlar ben kactim sonra gorusuruz...

Son düzenleme:
hayırlı cumalar...
Özlemcim teşekkürler; ne için mi ?Tatlı ve esprili kızsın demişsin ya benim için fena sevindim kızzz, evden dışarı çıkmayınca konuşmayı bile unuttum sanıyordum da

Dün: Barbunya- salata -yoğurt yendi ,akşam yemeği olarak aynı zamanda öğle yemeğimdi kendileri ,tanıştırayım dedim

güleryüz yine 1. sin yani sersumdan umutluyum, özlemkartaldan umutluyum hep yürüdüler, lesliler,sinemalar,tiyatrolar...

Son düzenleme:
Güzeller günaydın.Bu hafta , benim sarmalar , annemin sarmalar , pazarcının ikramı olan ekmek arası sarmalar , kendi imalatım olan el açması ıspanaklı börekler derken paso hem etli hem de zeytinyağlı (bol pirinçli) sarma yediğim , yanısıra bol kurabiye , börek ve bulgur pilavı yediğim bir hafta oldu.Fırsat bulduğum günler günde 2-3 fincan biberiye çayı içtim ve akşamları da hafif yedim.Netice itibariyle 300 gram almışım Geçen hafta da bildirim yapamamıştım dolayısıyle 15 günde 300 gram almışım ve çok da fifi diyorum
Buna göre resmi rakamları aşağıdaki şekliyle arzederim :

Rumuz : Birdy
Geçen hafta : 44.7 kg
Bu hafta : 45 kg
Fark : +0.3 kg
Yüzde : +++ 0.302 ( hepi-topu 300 gr olduğu için ikiye bölmedim)
Boy : 1.5 m
Beden : 34
Zipor : Bolca alışveriş merkezi gezmek

Herkese ince bir Cuma dilerim.Ramaskacım şimdiden ellerine sağlık ...

ne güzel kıss..boşver anlama gitsin de nasıl giderse gitsin..
anlasam da ona göre gardımı alsaydım daha iyiydi emme verdiğim müddetçe anlamasam da olur
Yarına daha da fazla gider canım o artılar
öööle olmadı işte olmadıııııı
ben hasta olunca o da bana çok iyi bakar Allah içinnapayım kıss kendimi alamıyorum,tabiatım böyletakdir eder de araya başka ayrıkotları girmeseeşim çok fedakardır,nemrut değildir ama ailesine çok düşkündür,beni üzmesi genellikle onlarla ilgili olur
canım bende ümitliyim kendimden ama şu ara yatay trenddeyim maalesef,durmak ve geri dönüş yok tabii aynen devam

günaydın kızlar
beklenen oldu ve ben de şifayı kaptımişe gidemedim,bugün önemli bi işim de yoktu Allahtan:26:öğleden sonra giderim..kahvaltı yaparken fenalık hissi geldi yattım,biraz önce kalktım,eşim hala kötü ama işe gitti acilleri halledip öğlene gelip yatacak..küçük kızım da kapmış gribi dün gece sabaha kadar ateşlendi,tabi ben de uyuyamadımo da okula gidemedi yatıyo evde
kilom haftaiçi çok dalgalandı ama durulamadıgeciken reglimin 3. günündeyim,aslında dün eksideydim ama bugün geçen cumaya göre aynıyım,bi de biraz önce tartılabildim,genellikle 7.30 da tartılırım,o zaman daha az çıkarımyani kilom aynı
kahvaltıda da peynirli omlet yiyebildim sadece,ben uzanayım kızlar bayılma hissi var,akşama gelmeye çalışırım..

bildirim zamanı:

rumuz: neslihansltn
başlangıç tarihi: 24.10.2013
başlangıç kilo:83.700
geçen hafta:76.200
bu hafta:76.100
fark: -100
boy: 1.60

spor: bu hafta yok.

Günaydın millet.

Bu hafta aynıyım. 81,5kg.

Ama mutluyum çünkü hsonu kaçamakları sonrası tekrar 83 görmüştüm. Çok da misafirim oldu bu hafta, spor da yapamadım. Haftaya da yatılı misafirlerim var. Ben hamarat bir hatun değilim, bünye zorlanıyor:)

Papadiyam, sana hep özenirdim, sonunda senden el aldım galiba... Ama evren bazı şeyleri yanlış anlamış. Ben senin misafirlerine değil, 40 kilo vermene özenmiştim!

Herkes çok güzel kilolar vermiştir inşallah. Hepinizi öptüm.

Rumuz : ihya
Geçen hafta : 86.1
Bu hafta : 85.7
Fark : -400
Yüzde : -%0.464
Boy : 1.73
Beden : 46-48
Zipor : sadece ders calısmakve okulda kosusturmaca

Herkese hayırlı Cuma dilerim.Ramaskacım kolay gelsin
...

rumuz: cakmel
başlangıç tarihi: 22.10.2013
başlangıç kilo :89.100
geçen hafta :85.400
bu hafta :84.500
fark :-900 kg
toplam kg :-4.600
% fark :-1,053
boy : 1.63

spor : her gün 45-60 dk yürüyüş​

çok şüküüüüürrrr darısı herkesin başına inşallahhhh

Son düzenleme:

merhaba kızlar
3 gün wc ye gitmeden , kahvaltıdan sonra tartildim. Sonuç iii

Bildirim;

kaneel
Başlangıç kilom : 95.900
geçen hafta : 71.00
bu gün : 70.400
fark : -600
toplam fark : -25
spor: hergün 1 saat tempolu yürüyüş
beden 38/40

ozlemım kapmıssın sıfayı cok gecmıs olsun bebegım yat dınlen bol bol sıvı al yavruyada acıl sıfa

gunaydın canım o yogunluga kg almamıs olman buyuk basarı.ıgneoyam bana benı hatırlattın uyuyan dev uyanır ınsallahkolay gelsın canımcım mısafır agırlaman

ailecek MEVLA şifa vesin inşallah, özlemcim eşinin sınavı erken başlamışşşşşş

10:00 kahvaltım
3 kayısı kaymak dolgulu
1 elma
1 mandalina
1 cennet hurması
az peynir
5 zeytın
1 küçük kase kabuklu fıstık
az da tahin yedim

akşama bulgurlu tavuk doldurma yapcaz ayran eşliğinde

ramaska kolay gele, yavru ceylaaaaan

ne vakit gelirim bilemiyorum

bu arada alya mutlaka okuyodur; ALLAH kurtarsın ALYACIM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…