Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

birincimiz lşimdiden belli

çoook geçmiş olsun özlemim,inşallah çabucak iyileşirsiniz

hoşgeldiiiiiin iyiniyetlim,çok özledim seni...çok sevindim seni gördüğüme

kızlar 2 gün pro yaptım,hiç kaçamak yapmadım,yürüyüş de tamam ama tartıda yine aynı çıktım 73gram oynamaz mı yaaanlamadım gitti....çok canım sıkıldı ama bırakma yok.yaza kadar istediğim kiloda olucam başka yolu yok
umarım herkes kilo vermiştirramaskacım listeyi sen yapacaksın sanırım,kolay gelsin canım

Selam kızlar hayırlı cumalar alıntı yapmıştım ama nedense gözükmedi iyi dilekleriniz için teşekkürler çok şükür agrı biraz geçti o kadar kaçamağa ragmen kilom aynı hayret böbrekden dolayı vücudum şiş davul gibiyim resmen haftaya bakalım artık liste yapan arkadaşa kolay gelsin

arkadaşlar çok özürdilerim geciktim
filiztoprak
b. kilo= 78
geçen hafta= 69.7
bu hafta=68.7
fark= ---1 kilo
haftalık yüzde= % 1.434
toplam fark= 9.3

rumuz:guleryuz2011
baş.tarihi:16 ocak 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:57.2
bu hafta kilo:56.2
fark:-----1
yüzde:----%1.748
toplam fark:18.8
beden:36
spor:her gün 60 dk tempolu yuruyus(gunluk 15.000 adım en az)
sıvı:2 litre su en az

Son düzenleme:
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.6kg
bu hafta kilo: 76.8 kg
haftalık yüzde:--%1.030
haftalık fark:800gr gr
toplam fark:8.2 kg
beden:42
spor:2 gün 2 mil leslie

ramaska kabul etmiş canım nasılsa hiç sorun değil..senin durumunu biliyoruz..o almasa ben yapacaktım listeyi ..için rahat olsun
sağol bebişim listeyi aldığın için..mesaj yazdım sana mesaj kutun doluymuş..bi çöpe boşaltıver kuzuumm..

ah beni sorma 4 gün proya 800 gr..off ki ne off..napalım buna da şükür..ama pes etmiycem..haftaya da yapıcam

güleryüz yine 1. sin yani sersumdan umutluyum, özlemkartaldan umutluyum hep yürüdüler, lesliler,sinemalar,tiyatrolar...
800 gr..metabolizmama ediimm..
vay vayy vayyyy...kayınçom..bakıyom gayet küçümseyici ve aşşalayıcı bi biçimde 300 gr hemde ikiye bölmen gerikirken bölmeden yayınlamışsın..yerlerdeyim şuan..mağmaya ulaştım..
anammm cümleten geçmiş olsunnn..:26:.eeee eniştem yayıla yayıla bulaştırdı size de..kızını da seni de öptüm gülümm..aha yakın olsak da 1 tas tavuk çorbası yapabilsek birbirimizee
valla tebrik arkadaşım.
evrene mesaj verirken kafandan geçenler yanlış mış dimekk

bu kaçıncı geliş ve kayboluşş..umarım artıkın temelli gelirsin kuzuumm

demek ben de 2 gün yapsam aynı olacaktım..durmak yok leylakım devamm...

Kızlar 1 haftadır karatay yapıyorum ama hepte kaçamaklarım oldu olmadı desem yalan olur. Ayrıca akupunktur ve kavitasyon yaptırıyorum 1 aydr 4.5 kg verebildim normalmi sizce ya cok canım sıkılıyo bu duruma bana yardımcı olurmusunz???:2:

metabolizma değil bizim ki başkan başka bir şey

millet jet hızıyla verir bizde kağnı hızıyla napalım milli mücadeleyi de böyle kazandık
bu savaşı da kazancaz ALLAHIN izniyle

nidaykcell canım seni başkana havale ediyorum vede hoşgeldin diyorum. ayrıca ben 2 ayda çizelgede gördüğünü verebildim sen iyi vermişsin canııııım dert etmeee bu arada bende şu akapunkturmudur nedir onu çok merak ediyorum

Son düzenleme:
normal tabii canım..bizler 200-300 gr veriyoruz haftada şükrediyoruz..başarılar
metabolizma değil bizim ki başkan başka bir şey

millet jet hızıyla verir bizde kağnı hızıyla napalım milli mücadeleyi de böyle kazandık
bu savaşı da kazancaz ALLAHIN izniyle

nekine bizimkiii..adınııı sen koooyyyy adını senn kooyyy..

olsun gene de vericez kuzuu başka yolu yok

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım tarif için denicem
Selam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım
geçmiş olsun canım
ne fena bu diş olayı benimde eşimin şişmişti diş eti ama doktata gitmeyi reddediyo geçmiş olsun canımçabuk geçer inşallah
canım ya geçmiş olsun eşinde sana bakar artık gerçi tam iyileşememiş ama allah şifa versin hepicinize

kizlar iste listemiz geliyor....20 aralik 2013

CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILO VERDIM DIYENLER|:

1-GULERYUZ 1000gr -1.748

2-FILIZTOPRAK 1000gr -1.434

3-CAKMEL 900gr -1.053

4-SERSUM 800gr -1.030

5-KANEEL 600Gr. -0.845

6-IHYA 400gr -0.464

7-NESLIHANSLTN 100gr -0.131

CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILOMU KORUDUM DIYENLER:

FICANS

OZLEMKARTAL

IGNEOYASI

LEYLAK

KARDELEN

PAPADIYA

CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM AMA KILO ALDIM DIYENLER :

BIRDY 300 gr

RAMASKA 1000gr....

kizlar herkese tesekkurler ve tebrikler......\

kusura bakmayim gecikti acele yaptim....ins.hatam yoktur....

kızlar şimdi gelelim benim kilo vermemin sebebine merak eden olmuştur herhalde o kadar sızlandımki
çarşamba akşamı çok kötü rahatsızlandım bir karın şişliği arkasında baskı kalbimi sıkıştırdı tuvalete gidebilsem rahatlıcaktım o da yoktu
gece 1 gibi bi başladım sabaha karşı 4 de kadar ishal bitiyo istifra başlıyo o bitiyo ishal her tarafım battı titreme sıtma gibi ne olduğumu anlayamadım birde aşırı mide bulantısı böle işte 4 buçukta yattım uyumuşum artık bu sefer kızın okul vakti geldi sabah onu yolladım gidemedim sonra tekrar yattım öğlende duş aldım çok iyi geldi şu an ise hala midem hafif bulanıyo bişey yiyemiyorum biraz önce çay yapmıştım 2 lokma ekmek peynir bastırsın diye yedim napıcam bilmiyorum keşki canım bişeler istesede yesem diyorum ne kötü hastalık çekmek önce sağlık dün girememiştim malum yinede yazayım dünkileri
2 lokma ekmek 2 bardak çay oda hap için bulantıdan zor yedim
öğlen yok
akşam tavuk sakatat
bugün
sabah 2 lokma ekmek zeytin peynir( fındık fıstık midemi bulandırıyor)
öğlen 2 bardak çay ekmek peynir
malesef hep böyle yedim akşama değişir umarım
öpüyorum kızlar

eline sağlık ramaskacım allah önce sağlık versin sonra kilolarımızı veririz nasıl olsa

ellerine sağlık ramaskamm..herkesi tebrik ederim..durmak yok devam kızlar..
filizim çok geçmiş olsun..nedir gene bu hastalık topiğin tepesinde kol geziyor.:44:.Allah dermansız dert vermesin..
öpüyorum seni

canım başkan,mıhtar dedikleri benim topiğin kurucu üyesi oluyorum ..arkadaşlar sağolsunlar bana böyle hitap ederek kurumsallaştırıyorlar topiğimizi..
ben sana cevap yazdım geçmişte ama görmedin sanırım..ilk önce ayda 4.5 kilo gayet normal..kurallarımız ve karatayla ilgili herşey ilk sayfamızın ilk mesajında yazıyor okumanı tavsiye ederim..takıldığın yerlerde de bizler buradayız..başarılar..

tekrar geçmiş olsun kardelenim...sağlık olsun da kilolar gider elbet

arkadaşlar çok özürdilerim geciktim
filiztoprak
b. kilo= 78
geçen hafta= 69.7
bu hafta=68.7
fark= ---1 kilo
haftalık yüzde= % 1.434
toplam fark= 9.3

inşallah haftaya bol bol eksi görürüz sersumumumut fakirin ekmeği napalım

ramaskacım eline emeğine sağlıktüm arkadaşlarımı kutluyorum

çoook geçmiş olsun filizim,allah acil şifalar versin

ah canımmm geçmiş, gitmiş olsuuuun inşallah.anlaşılan bol su kaybettin bol bol kaynatılmış su iç canım.2.lik içinde tebrikleeeer

teşekkür ederim canım inşallah geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…