İyi geceler kızlar yarın tarti hepimizin yüzünü güldürur inşallah benim bu hafta çok yogun geçti bugün de krese yemek yaptim götürdüm ve öğleden sonra da misafir haftaiçi temizlik yapildi cmt.aksami altin günümüz var ve dogum gününe hazirlik derken 1 hafta daha bitti kaçamak sayim çok azdi kizlaraksamlari salata ayran menusu yaptim sabahlari klasik Karatay kahvaltısi yaptim 57 takili kalmistim hele onu bu hafta kirdim şükür 55 kiloyu gorcem inşallah yilin son gununde oyle umit ediyorum 19 kasim da olcumlerimi almistim bugün tekrar baktim 1 ayda:119: 26 cm incelmisim ve tam 4 kilo :119: vermisim kizlar çok mutlu oldum tabiki durmak yok yola devam yarin gorusmek dilegiyle bol leptinli geceler
günaydın kızlar
beklenen oldu ve ben de şifayı kaptımişe gidemedim,bugün önemli bi işim de yoktu Allahtan:26:öğleden sonra giderim..kahvaltı yaparken fenalık hissi geldi yattım,biraz önce kalktım,eşim hala kötü ama işe gitti acilleri halledip öğlene gelip yatacak..küçük kızım da kapmış gribi dün gece sabaha kadar ateşlendi,tabi ben de uyuyamadım o da okula gidemedi yatıyo evde
kilom haftaiçi çok dalgalandı ama durulamadıgeciken reglimin 3. günündeyim,aslında dün eksideydim ama bugün geçen cumaya göre aynıyım,bi de biraz önce tartılabildim,genellikle 7.30 da tartılırım,o zaman daha az çıkarım yani kilom aynı
kahvaltıda da peynirli omlet yiyebildim sadece,ben uzanayım kızlar bayılma hissi var,akşama gelmeye çalışırım..
Ben geldimmmm
Leylakım öpüp kaçıyorum öğle aram görüşürüz canım
ramaska kabul etmiş canım nasılsa hiç sorun değil.kızlar inşallah yarın netim olursa listeyi ben yapıcam yalnız misafir gelcek akşam 6 gibi yapsam bi sorun olur mu? eğer giremezsem önümüzdeki hafta ramaska arkadaş yapcak o yapabilirse bende haftaya onun listesini yaparım.
KIZLAR GUNAYDIN....Ben bugun disari cikicam .allahtan saat farki var.o yuzden gelince yayinlarim listeyi.siz bildirimlerinizi yapin kizlar.ins.guzel bir liste olur efsane olucak ins....
kizlar ben gecen haftaya gore +1 kilodayim.86yim..dun yediklerime gore az bile ciktim...
ozellikle biberiye ve pro guzellerinin bildirimini merak ediyorum......:44::44::44::44::44:
bakalim kim 1.olucak......
hadi bakalim tartilar yuzunuzu guldursun ins.........
güleryüz yine 1. sin yanisersumdan umutluyum, özlemkartaldan umutluyum hep yürüdüler, lesliler,sinemalar,tiyatrolar...
vay vayy vayyyy...kayınçom..bakıyom gayet küçümseyici ve aşşalayıcı bi biçimde 300 gr hemde ikiye bölmen gerikirken bölmeden yayınlamışsınGüzeller günaydın.Bu hafta , benim sarmalar , annemin sarmalar , pazarcının ikramı olan ekmek arası sarmalar , kendi imalatım olan el açması ıspanaklı börekler derken paso hem etli hem de zeytinyağlı (bol pirinçli) sarma yediğim , yanısıra bol kurabiye , börek ve bulgur pilavı yediğim bir hafta oldu.Fırsat bulduğum günler günde 2-3 fincan biberiye çayı içtim ve akşamları da hafif yedim.Netice itibariyle 300 gram almışımGeçen hafta da bildirim yapamamıştım dolayısıyle 15 günde 300 gram almışım ve çok da fifi diyorum
Buna göre resmi rakamları aşağıdaki şekliyle arzederim :
Rumuz : Birdy
Geçen hafta : 44.7 kg
Bu hafta : 45 kg
Fark : +0.3 kg
Yüzde : +++ 0.302 ( hepi-topu 300 gr olduğu için ikiye bölmedim)
Boy : 1.5 m
Beden : 34
Zipor : Bolca alışveriş merkezi gezmek
Herkese ince bir Cuma dilerim.Ramaskacım şimdiden ellerine sağlık ...
anammm cümleten geçmiş olsunnn..:26:.eeee eniştem yayıla yayıla bulaştırdı size de.günaydın kızlar
beklenen oldu ve ben de şifayı kaptımişe gidemedim,bugün önemli bi işim de yoktu Allahtan:26:öğleden sonra giderim..kahvaltı yaparken fenalık hissi geldi yattım,biraz önce kalktım,eşim hala kötü ama işe gitti acilleri halledip öğlene gelip yatacak..küçük kızım da kapmış gribi dün gece sabaha kadar ateşlendi,tabi ben de uyuyamadım o da okula gidemedi yatıyo evde
kilom haftaiçi çok dalgalandı ama durulamadıgeciken reglimin 3. günündeyim,aslında dün eksideydim ama bugün geçen cumaya göre aynıyım,bi de biraz önce tartılabildim,genellikle 7.30 da tartılırım,o zaman daha az çıkarım yani kilom aynı
kahvaltıda da peynirli omlet yiyebildim sadece,ben uzanayım kızlar bayılma hissi var,akşama gelmeye çalışırım..
valla tebrik arkadaşım.Günaydın millet.
Bu hafta aynıyım. 81,5kg.
Ama mutluyum çünkü hsonu kaçamakları sonrası tekrar 83 görmüştüm. Çok da misafirim oldu bu hafta, spor da yapamadım. Haftaya da yatılı misafirlerim var. Ben hamarat bir hatun değilim, bünye zorlanıyor:)
Papadiyam, sana hep özenirdim, sonunda senden el aldım galiba... Ama evren bazı şeyleri yanlış anlamış. Ben senin misafirlerine değil, 40 kilo vermene özenmiştim!
Herkes çok güzel kilolar vermiştir inşallah. Hepinizi öptüm.
Ben geldimmmm
kızlar 2 gün pro yaptım,hiç kaçamak yapmadım,yürüyüş de tamam ama tartıda yine aynı çıktım 73gram oynamaz mı yaa anlamadım gitti....çok canım sıkıldı ama bırakma yok.yaza kadar istediğim kiloda olucam başka yolu yok
umarım herkes kilo vermiştirramaskacım listeyi sen yapacaksın sanırım,kolay gelsin canım
normal tabii canım..bizler 200-300 gr veriyoruz haftada şükrediyoruzKızlar 1 haftadır karatay yapıyorum ama hepte kaçamaklarım oldu olmadı desem yalan olur. Ayrıca akupunktur ve kavitasyon yaptırıyorum 1 aydr 4.5 kg verebildim normalmi sizce ya cok canım sıkılıyo bu duruma bana yardımcı olurmusunz???:2:
metabolizma değil bizim ki başkan başka bir şey
millet jet hızıyla verir bizde kağnı hızıyla napalım milli mücadeleyi de böyle kazandık
bu savaşı da kazancaz ALLAHIN izniyle
teşekkür ederim canım tarif için denicemevet canım..hizmetlerimin karşılığını çok güzel aldım dün gecesana gözümün içi gibi bakarım canım arkadaşım ama sen hasta olma boşver hayatım 3 banyo dediysem biri türk işi tuvalet,biri ebeveyn biri normal banyo,ev de apartman dairesi ve de lojman,120 m2 filan...köfte kızartırken dağıldı biraz,içine yumurta da koymak lazım,bide yağı çok çekiyo,en güzeli fırında yapmak
bende ekmek yapma makinası var ama daha kapağı açılmadı,öyle durur yıllardır mutfakta bazı şeylerde çok tembelim ben:26:sağol tatlım yaaa çok şanslıdır kendileri:2:eveeeet o bendim iştee ama şimdi o saçların yarısı gitti
ahh canııım,çabuk geçer inşallah:26:etle ayvayı nasıl yedin o dişle kıs
sağol tatlımvalla ben sabah aceleyle yaptığım için özenemedim..yumurtayı kayısı kıvamı haşladım ve kıvırcık,dereotu,taze nane,limon ve z.yağından oluşan yığının içine doğradım o kadar salata işte,içine istediğini koy ayran detoksu çorbasının tarifine göre yaptım,3 litre ayran koydum,1.gün kahvaltıda peynirli omlet yerim sadece,sonra 3-4 saatte bir bazan daha da erken çorbayı içtim..2. gün kahvaltıda da çorba içtim,çünkü bitsin istedim,en son 7 de içtim çorbayı da
cakmel canım ne espirili ne tatlı bi kıszın sen,yanacıklarından öperim tatlımAllah kolaylıklar versin,yavruların çok küçükmüş
sarhoşum sana da bişey diyecektim unuttum:26::26:
geçmiş olsun canımSelam kızlar kaçamaklı 2 gün sonrası karataya devam hastaneye gidip gelmece taş düşürüyorum amanın doğuramadım gitti ne çıkacak bakalım
ne fena bu diş olayı benimde eşimin şişmişti diş eti ama doktata gitmeyi reddediyo geçmiş olsun canımçabuk geçer inşallahSelam kızlar
Sabah saat 10 da dişçide randevum vardı, ona gidip geldim
Dişim bayağı iltihaplanmış, birkaç sefer gelip gidecekmişim, ama Allah'tan korktuğum gibi olmadı, kolay geçti şükürler olsun
Sabah kahvaltı öncesinde ve sonrasında, öğle yemeğinden önce de midem ağrıdı çok fena, iki büklüm oldum resmen, herhalde antibiyotik dokundu, doktoru arayıp değiştiricem, bitene kadar kullan dediydi
Sabah kahvaltım yufka ekmekli omlet, peynir, zeytin
Öğlen çocuklara göre bişeyler vardı, tatlı ve hamurişi maalesef, ağzımın tadı da berbattı antibiyotikten , ben de onlarla beraber yedim:18:
canım ya geçmiş olsun eşinde sana bakar artık gerçi tam iyileşememiş ama allah şifa versin hepicinizegünaydın kızlar
millet jet hızıyla verir bizde kağnı hızıyla napalım milli mücadeleyi de böyle kazandık
nidaykcell canım seni başkana havale ediyorum vede hoşgeldin diyorum. ayrıca ben 2 ayda çizelgede gördüğünü verebildim sen iyi vermişsin canııııım dert etmeee bu arada bende şu akapunkturmudur nedir onu çok merak ediyorum[/Q
Hoşbulduk akupunktr süper bişi valla ben cok memnunum haftada 1 kez gidiyrum suanki seanslarım sağlık için yumurtalıklarımda pkos oldugu için kg vermem zorlaşıo ilk önce onu tedavi ediyo daha doğrusu böbrek karacığer ilk önce içten daha sonra kendiilinden gelicek dedi doktorum eger istanbulda yda gebzede ikamet ediyosanız yönlendire bilirim.Birde sizden ricam siteye cok hakim degilim bana biraz bilgi verirmisinz hergün ne yediğimizi söylüyomuyuzbaşkan kim nasıl irtibata geçiçem
kizlar iste listemiz geliyor....20 aralik 2013
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILO VERDIM DIYENLER|:
1-GULERYUZ 1000gr -1.748
2-FILIZTOPRAK 1000gr -1.434
3-CAKMEL 900gr -1.053
4-SERSUM 800gr -1.030
5-KANEEL 600Gr. -0.845
6-IHYA 400gr -0.464
7-NESLIHANSLTN 100gr -0.131
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILOMU KORUDUM DIYENLER:
FICANS
OZLEMKARTAL
IGNEOYASI
LEYLAK
KARDELEN
PAPADIYA
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM AMA KILO ALDIM DIYENLER :
BIRDY 300 gr
RAMASKA 1000gr....
kizlar herkese tesekkurler ve tebrikler......\
kusura bakmayim gecikti acele yaptim....ins.hatam yoktur....
ellerine sağlık ramaskamm.kizlar iste listemiz geliyor....20 aralik 2013
1-GULERYUZ 1000gr -1.748
3-CAKMEL 900gr -1.053
4-SERSUM 800gr -1.030
5-KANEEL 600Gr. -0.845
6-IHYA 400gr -0.464
FICANS
OZLEMKARTAL
IGNEOYASI
LEYLAK
KARDELEN
PAPADIYA
BIRDY 300 gr
RAMASKA 1000gr....
filizim çok geçmiş olsunkızlar şimdi gelelim benim kilo vermemin sebebine merak eden olmuştur herhalde o kadar sızlandımki
çarşamba akşamı çok kötü rahatsızlandım bir karın şişliği arkasında baskı kalbimi sıkıştırdı tuvalete gidebilsem rahatlıcaktım o da yoktu
gece 1 gibi bi başladım sabaha karşı 4 de kadar ishal bitiyo istifra başlıyo o bitiyo ishal her tarafım battı titreme sıtma gibi ne olduğumu anlayamadım birde aşırı mide bulantısı böle işte 4 buçukta yattım uyumuşum artık bu sefer kızın okul vakti geldi sabah onu yolladım gidemedim sonra tekrar yattım öğlende duş aldım çok iyi geldi şu an ise hala midem hafif bulanıyo bişey yiyemiyorum biraz önce çay yapmıştım 2 lokma ekmek peynir bastırsın diye yedim napıcam bilmiyorum keşki canım bişeler istesede yesem diyorum ne kötü hastalık çekmek önce sağlık dün girememiştim malum yinede yazayım dünkileri
2 lokma ekmek 2 bardak çay oda hap için bulantıdan zor yedim
öğlen yok
akşam tavuk sakatat
bugün
sabah 2 lokma ekmek zeytin peynir( fındık fıstık midemi bulandırıyor)
öğlen 2 bardak çay ekmek peynir
malesef hep böyle yedim akşama değişir umarım
öpüyorum kızlar
Hoşbulduk akupunktr süper bişi valla ben cok memnunum haftada 1 kez gidiyrum suanki seanslarım sağlık için yumurtalıklarımda pkos oldugu için kg vermem zorlaşıo ilk önce onu tedavi ediyo daha doğrusu böbrek karacığer ilk önce içten daha sonra kendiilinden gelicek dedi doktorum eger istanbulda yda gebzede ikamet ediyosanız yönlendire bilirim.Birde sizden ricam siteye cok hakim degilim bana biraz bilgi verirmisinz hergün ne yediğimizi söylüyomuyuzbaşkan kim nasıl irtibata geçiçem
Selam kızlar hayırlı cumalar alıntı yapmıştım ama nedense gözükmedi iyi dilekleriniz için teşekkürler çok şükür agrı biraz geçti o kadar kaçamağa ragmen kilom aynı hayret böbrekden dolayı vücudum şiş davul gibiyim resmen haftaya bakalım artık liste yapan arkadaşa kolay gelsin
arkadaşlar çok özürdilerim geciktim
filiztoprak
b. kilo= 78
geçen hafta= 69.7
bu hafta=68.7
fark= ---1 kilo
haftalık yüzde= % 1.434
toplam fark= 9.3
rumuz:guleryuz2011
baş.tarihi:16 ocak 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:57.2
bu hafta kilo:56.2
fark:-----1
yüzde:----%1.748
toplam fark:18.8
beden:36
spor:her gün 60 dk tempolu yuruyus(gunluk 15.000 adım en az)
sıvı:2 litre su en az
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.6kg
bu hafta kilo: 76.8 kg
haftalık yüzde:--%1.030
haftalık fark:800gr gr
toplam fark:8.2 kg
beden:42
spor:2 gün 2 mil leslie
ramaska kabul etmiş canım nasılsa hiç sorun değil..senin durumunu biliyoruz..o almasa ben yapacaktım listeyi ..için rahat olsun
sağol bebişim listeyi aldığın için..mesaj yazdım sana mesaj kutun doluymuş..bi çöpe boşaltıver kuzuumm..
ah beni sorma 4 gün proya 800 gr..off ki ne off..napalım buna da şükür..ama pes etmiycem..haftaya da yapıcam
800 gr..metabolizmama ediimm..
vay vayy vayyyy...kayınçom..bakıyom gayet küçümseyici ve aşşalayıcı bi biçimde 300 gr hemde ikiye bölmen gerikirken bölmeden yayınlamışsın..yerlerdeyim şuan..mağmaya ulaştım..
anammm cümleten geçmiş olsunnn..:26:.eeee eniştem yayıla yayıla bulaştırdı size de..kızını da seni de öptüm gülümm.. aha yakın olsak da 1 tas tavuk çorbası yapabilsek birbirimizee
valla tebrik arkadaşım.
evrene mesaj verirken kafandan geçenler yanlış mış dimekk
bu kaçıncı geliş ve kayboluşş. .umarım artıkın temelli gelirsin kuzuumm
demek ben de 2 gün yapsam aynı olacaktım. .durmak yok leylakım devamm...
kizlar iste listemiz geliyor....20 aralik 2013
1-GULERYUZ 1000gr -1.748
3-CAKMEL 900gr -1.053
4-SERSUM 800gr -1.030
5-KANEEL 600Gr. -0.845
6-IHYA 400gr -0.464
FICANS
OZLEMKARTAL
IGNEOYASI
LEYLAK
KARDELEN
PAPADIYA
BIRDY 300 gr
RAMASKA 1000gr....
kızlar şimdi gelelim benim kilo vermemin sebebine merak eden olmuştur herhalde o kadar sızlandımki
çarşamba akşamı çok kötü rahatsızlandım bir karın şişliği arkasında baskı kalbimi sıkıştırdı tuvalete gidebilsem rahatlıcaktım o da yoktu
gece 1 gibi bi başladım sabaha karşı 4 de kadar ishal bitiyo istifra başlıyo o bitiyo ishal her tarafım battı titreme sıtma gibi ne olduğumu anlayamadım birde aşırı mide bulantısı böle işte 4 buçukta yattım uyumuşum artık bu sefer kızın okul vakti geldi sabah onu yolladım gidemedim sonra tekrar yattım öğlende duş aldım çok iyi geldi şu an ise hala midem hafif bulanıyo bişey yiyemiyorum biraz önce çay yapmıştım 2 lokma ekmek peynir bastırsın diye yedim napıcam bilmiyorum keşki canım bişeler istesede yesem diyorum ne kötü hastalık çekmek önce sağlık dün girememiştim malum yinede yazayım dünkileri
öğlen yok
akşam tavuk sakatat
bugün
öpüyorum kızlar
kızlar şimdi gelelim benim kilo vermemin sebebine merak eden olmuştur herhalde o kadar sızlandımki
öğlen yok
akşam tavuk sakatat
bugün
öpüyorum kızlar
nidaykcell canım seni başkana havale ediyorum vede hoşgeldin diyorum. ayrıca ben 2 ayda çizelgede gördüğünü verebildim sen iyi vermişsin canııııım dert etmeee bu arada bende şu akapunkturmudur nedir onu çok merak ediyorum[/Q
yoook canım ya konyadayım ben. ayrıca ilahi başkan kim haaa
benim komşu 40-50 kg verdi akupunkturla tam 9 ayda hemde ama önemli olan kalıcı kilo vermek dimi. sana geçmiş olsun canım.
RAMASKA ellerine sağlık canım uluslararası bir iş başardın kolay mı dimi
bu arada formumu koruyup 3. lüğü kimseye kaptırmamışım kendimi tebrik ediyorum, GÜLERYÜZ gözüm koltuğunda ona görehem su gibi hatunsun da yetmez mi bu kadar zayıflama kızzzz
başkan, bizim metolar KAĞNI
HERKESE HUZURLU VE SAĞLIKLI HAFTA SONLARI DİLER. TÜM TOPİĞİ TEBRİK EDERİM VEREN VERMEYEN YERİNDE SAYAN VE ALAN HERKESİ
teşekkür ederim canım inşallah geçmiştirellerine sağlık ramaskamm..herkesi tebrik ederim. .durmak yok devam kızlar..
filizim çok geçmiş olsun..nedir gene bu hastalık topiğin tepesinde kol geziyor.:44:.Allah dermansız dert vermesin..
öpüyorum seni
canım başkan,mıhtar dedikleri benim topiğin kurucu üyesi oluyorum..arkadaşlar sağolsunlar bana böyle hitap ederek kurumsallaştırıyorlar topiğimizi..
ben sana cevap yazdım geçmişte ama görmedin sanırım..ilk önce ayda 4.5 kilo gayet normal..kurallarımız ve karatayla ilgili herşey ilk sayfamızın ilk mesajında yazıyor okumanı tavsiye ederim..takıldığın yerlerde de bizler buradayız ..başarılar..
tekrar geçmiş olsun kardelenim...sağlık olsun da kilolar gider elbet
inşallah haftaya bol bol eksi görürüz sersumumumut fakirin ekmeği napalım
ramaskacım eline emeğine sağlıktüm arkadaşlarımı kutluyorum
çoook geçmiş olsun filizim,allah acil şifalar versin
ah canımmm geçmiş, gitmiş olsuuuun inşallah.anlaşılan bol su kaybettin bol bol kaynatılmış su iç canım.2.lik içinde tebrikleeeer
teşekkür ederim canım öyle çok suyu aradımki anlatamam normalde su fazla içmem ama ne fayda bulantıdan içilmiyoki en çok sevdiğim çayı bile zor içiyorum inanyoook canım ya konyadayım ben. ayrıca ilahi başkan kim haaa
benim komşu 40-50 kg verdi akupunkturla tam 9 ayda hemde ama önemli olan kalıcı kilo vermek dimi. sana geçmiş olsun canım.
RAMASKA ellerine sağlık canım uluslararası bir iş başardın kolay mı dimi
bu arada formumu koruyup 3. lüğü kimseye kaptırmamışım kendimi tebrik ediyorum, GÜLERYÜZ gözüm koltuğunda ona görehem su gibi hatunsun da yetmez mi bu kadar zayıflama kızzzz
başkan, bizim metolar KAĞNI
HERKESE HUZURLU VE SAĞLIKLI HAFTA SONLARI DİLER. TÜM TOPİĞİ TEBRİK EDERİM VEREN VERMEYEN YERİNDE SAYAN VE ALAN HERKESİbulantı arada var ama diğerleri tekrarlamaz umarım teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?