Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cnm çok teşekkür ederim
ramaska kabul etmiş canım nasılsa hiç sorun değil..senin durumunu biliyoruz..o almasa ben yapacaktım listeyi ..için rahat olsun

çok sağolun cnm anlayışınız için bu hafta bende +200 deyim. kilo verenleri tebrik ediyorum

Eline saglik canim .. kilo verenleri ,veremeyenleri , ayni kalanlari .. herkesi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim..Hersey gonlunuzce olsun cancagizlar .. ...

Malzemeler:

• 1 yemek kaşığı kırmızı çay
  • 1 yemek kaşığı mate çayı
  • 1 yemek kaşığı yasemin çayı
  • 1 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 4 tane top karabiber
  • 1 yada 2 çubuk tarçın
  • portakal kabuğu ve elma kabuğu
Hazırlanışı:

Bir litre kaynamış suyu,tüm malzemenin konulduğu cam demliğe yada porselen demliğe yavaş yavaş ilave edin.Ağzını kapatarak 5 dakika demleyin.Gün boyu bu çaydan içebilirsiniz.

Bu çay yağlarınızın hızla yakılması,günün yorgunluk ve stresini atmanıza da yardımcı olacaktır.

ne kadar değişmişler yaaa en çok kadınlarda değişim bariz vay beeee sersummm bizde yayınlar mıyız böyle çarşaf çarşaf foto başkannnn

çooook uzun bir yol var önümde malesef

kahvaltı hazırlıcam şimdi 6 dan beri bebişle oynuyordum ev halkı uyandı artık mutfağa girme zamanııııı

kahvaltım
2 gün kurusu
sucuklu yumurta
peynir
bol marul
1 kase kabuklu fıstık

yine gelirim inş.

tavuk
pilav
keten tohumlu yoğurt
1 kupa salep napim yaaaa
kapanış
vesselam...

bugün kahvaltı
zorla yedim
1 yumurta katı
1 lokma ekmek
peynir zeytin çay
bulantı devam ediyor
karnımın içde bi tuhaf
akşam
makarna sulu şekilde çok iyi geldi
bu aralar pek dikkat edemiyorum malesef zaten yediğime şükrediyorum
eşimde izni bitiyor yarın son günü yemem için ısrar ediyo halimi görünce
yoksa karataymı yapıyon hala bu halde diyor
en azından ısrar eden olmaz rahat ederim
kızlar bugün az kalmışsınız muhabbet yokmu hayırdır birazdan hekezler gelir
muhabbetiniz bol olsun kızlar

valla kızlar dünden beri mayıştım kaldım..kızım da yine boğazını şişirdi..e yani -17 derecede yaka bağır açık gezince böyle oluyo..daha geçen hafta 5 gün antibiyotik kullandık..bu sefer söz anne seni dinliycem diyor..ahhh ahhh..ergenyuslar..

bana gelince sabah eşimle dışarda kahvaltı yaptık az biraz kaçanak vardı..

yarın düzelmece..

kaneelim paylaşımız hepimize moral motive oldu sağol..

çakmelim özenelim kıskanalım biz de öyle olalım..

filizim hala düzelememişin kuzum..dikkat et kendine..

şimdilik aklımda kalanlar bunlar:44::44:

hepinizi öpüyorum...

herkese iyi pazarlar ....

arkadaslar cuma gunu listeyi yaptim ama bu iste bir yanlislik var galiba....liste yapanin 1.olmasi gerekmiyormu....
efsane liste bence.......sonuncu oldum....

saka bir yana ben size tesekkur ederim burda hep beraber birbirimize destek oldugumuz icin....disarda oldugum icin biraz gecekti ama kusura bakmayin...

cuma gunu benim icin guzel gecti.esimle beraber yemek yedik.yuz temizleme malzemelerim bitmisti.clinique ten yuz temizleme seti aldim.rimel aldim.palette yeni bir makyaj seti ve makyaj cantasi aldim.esimde dolce gabbanadan desire parfum hediye etti.biraz stresli oldugum icin alisveris yapmak iyi geldi....

ALYA CANIM SENI OZLEDIK .GELMENI 4 GOZLE BEKLIYORUZ...

filiztoprak canim gecmis olsun...
sersum canim kizina gecmis olsun...sanada afiyet olsun canim ne guzel disarda kahvalti yapmissiniz...
kaneel canim paylastiklarin icin sagol.insana moral veriyorsun...
cakmel canim evet uluslararasi bir liste yayinladim.allahtan saat farki var 6 saat ondeyiz...canim senin ufakliklar nasil...

NAZ CANIM BEN SANA YAZMISTIM AMA CIKMAMIS.ONEMLI DEGIL IYKI ERKEN HABER VERDIN...

kizlar herkese iyi pazarlar...

kitle imha silahi 💯💯 karbonhidrat

Eklentiler

• $image.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 27
selamlar herkese

Sersum kuzuna geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inşallah pronun ödülü güzel olmuş neredeyse -1 kilo

Filizcim daha iyisindir inşallah ne dokundu acep sürekli miden bulanıyo :44:

Ramaska aldıklarını güle güle kullan canım neye canın sıkıldıysa boşver takma canım hayat kısa ve dünyaya birkez geliyoruz

Kanel yine topiği motive edicek paylaşımların için teşekkürler

Alıntılamayınca aklımda bu kadar kalmış

Bana gelince malesef haberler moktan her zamanki düzensiz wc nedeniyle bu sabah 63.4 çıktım ardından alel acele kızımın sınıfının

kahvaltı buluşması vardı ona gittik açık büfe olmadığı için berbat ve kaçamaklı bi kahvaltı oldu hem doymadığım için hemde beyaz

ekmek yediğim için çabuk acıktım ve eve gelince hazırda bitek börek ve komşumun verdiği sütlaç vardı onları yedim üstüne bi yaprak

çikolata yedim bu sabaha kadar gayet iyi gidiyodu aslında ona rağmen kilo verememiş gözüküyorum dolayısıyla

kendimi yarışın kaybedeni olarak ilan ediyorum 1 haftada 62 olmam çok zor Çiğdoşa selam ve şimdiden tebrikler ama ben

yinede devam edeceğim yılbaşı ve özel günler hariç devam edeceğim arada bende pro falan yaparım belki işte böyle 1 saat

sonra yola çıkacağım için işlerimi bitirdim şimdi çantamı hazırlamaya gidiyorum yarın akşam görüşürüz öpüldünüz cümleten

Başkanım; yavru ceylanın için şifa diliyorum ama, iyileşince eminin aynı tas aynı hamam:44: dediğin gibi ergenyus psikolojisi bu çarçabuk unutacaktır.Kahvaltın afiyet şifa olsun ne güzeeel sizi sizi aşk mı tazeliyosunuz
o fotolara gelince, gerçekten motive ediyor hadi bakalım yaza kadar kim ne yapıcak merakla bekliyorum topiğin tabiriyle çıt çıt çıt

sen bu hafta kapatıcan arayı merak etme aldıkların da güzelliğine güzellik katsın canım iyi kuzularım da çok şükür geçinip gidiyoruz bakalım büyük küçük gibi emeklemeye başladı ALLAH herkesi mutlu v huzurlu eylesin inşallah

sana hiç yakıştıramadım umutsuzluğu 1 haftada 2 kg bile verilir tabi istersen canım.ne ki senin zaten 62 sınırına dayanmış kilon ,o kadar vermişsin şukardarcık kiloyu mu veremicen verirsiiiin. pro değil bence sebze yap, biberiye iç ve lahaya yer ver bol bol ye ama sade olcak lahana. bulgur yeme-vapurda simitte yeme bak nasıl vercen. demesi kolay biliyorum ama '' yedim say'' canının istediklerini.

istanbulda yedim say camii hikayesini, biliyosundur; yaşlı bi teyze çalışmış çalışmış kazandıklarını bi kenara koymuş, canı bişey istediğinde kendi kendine yedim say demiş ve biriktirmeye devam etmiş, derken birikimiyle cami yaptırmış yaaaaa öyle işte

benim günceme gelinceeeee

sabah
1 haşlanmış yumurta
fıstık
peynir
bolca marul
1 cennet hurası
3 kaymaklı kayısı

ikindi öğünüm
3 kayısı
1 porsiyon ıspanak
1/2 kase yoğurt
1 porsiyon kuru fasulye

şimdi namazdan sonra sütlü Türk kahvesi tabi ki kocaman bir kupa

HERKESE LEPTİNLİ ZAMANLAR DİLİYORUUUUUM

eline sağlık canım liste için hepinizi tebrik ediyorum çıtırlar

kahvaltı sonrası ev temizlemece civcivler gelmediği içn bugün yaptım sonrasında yemek hazırlamaca çay faslı
4.5 hızda 2.5 km yüründü şimdide çay içiyorum

muhtarım geçmiş olsun canım kızına ergenyuslar hep aynı

kızına geçmiş olsun canım ah ah hiç laf dinlemiyorlar
kahvatılar yapılmış afiyet olsun canım
bana gelince bulantılar şimdilik gitti daha iyiyim yediklerimden belli oluyor artık vermişken sıkmam lazım kendimi
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim sarfoşum daha iyiyim üşüttüm herhalde
şimdiden yarışı kaybettim deme sarfoşum çiğdoşun durumu bellimi acep belkim verirsin
iyi yolculuklar bu arada

kahvaltım
2 yumurta biraz peynir,zeytin
yeşilçay fındık ceviz
eşim işe başlayınca normale döndüm yazık yaa hiç gitmek istemedi
ocağın sonuna doğru tekrar izin kullanıcak burda olurmuyz bilmem
artık duruma göre başkandan izin isticez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…