- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
cnm çok teşekkür ederimKIZLAR GUNAYDIN....Ben bugun disari cikicam .allahtan saat farki var.o yuzden gelince yayinlarim listeyi.siz bildirimlerinizi yapin kizlar.ins.guzel bir liste olur efsane olucak ins....
kizlar ben gecen haftaya gore +1 kilodayim.86yim..dun yediklerime gore az bile ciktim...
ozellikle biberiye ve pro guzellerinin bildirimini merak ediyorum......:44::44::44::44::44:
bakalim kim 1.olucak......
hadi bakalim tartilar yuzunuzu guldursun ins.........
ramaska kabul etmiş canım nasılsa hiç sorun değil..senin durumunu biliyoruz..o almasa ben yapacaktım listeyi ..için rahat olsun
kizlar iste listemiz geliyor....20 aralik 2013
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILO VERDIM DIYENLER|:
1-GULERYUZ 1000gr -1.748
2-FILIZTOPRAK 1000gr -1.434
3-CAKMEL 900gr -1.053
4-SERSUM 800gr -1.030
5-KANEEL 600Gr. -0.845
6-IHYA 400gr -0.464
7-NESLIHANSLTN 100gr -0.131
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILOMU KORUDUM DIYENLER:
FICANS
OZLEMKARTAL
IGNEOYASI
LEYLAK
KARDELEN
PAPADIYA
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM AMA KILO ALDIM DIYENLER :
BIRDY 300 gr
RAMASKA 1000gr....
kizlar herkese tesekkurler ve tebrikler......\
kusura bakmayim gecikti acele yaptim....ins.hatam yoktur....
valla kızlar dünden beri mayıştım kaldım..kızım da yine boğazını şişirdi..e yani -17 derecede yaka bağır açık gezince böyle oluyo..daha geçen hafta 5 gün antibiyotik kullandık..bu sefer söz anne seni dinliycem diyor..ahhh ahhh..ergenyuslar..
bana gelince sabah eşimle dışarda kahvaltı yaptık az biraz kaçanak vardı..
yarın düzelmece..
kaneelim paylaşımız hepimize moral motive oldu sağol..
çakmelim özenelim kıskanalım biz de öyle olalım..
filizim hala düzelememişin kuzum..dikkat et kendine..
şimdilik aklımda kalanlar bunlar:44::44:
hepinizi öpüyorum...
herkese iyi pazarlar ....
arkadaslar cuma gunu listeyi yaptim ama bu iste bir yanlislik var galiba....liste yapanin 1.olmasi gerekmiyormu....
efsane liste bence.......sonuncu oldum....
saka bir yana ben size tesekkur ederim burda hep beraber birbirimize destek oldugumuz icin....disarda oldugum icin biraz gecekti ama kusura bakmayin...
cuma gunu benim icin guzel gecti.esimle beraber yemek yedik.yuz temizleme malzemelerim bitmisti.clinique ten yuz temizleme seti aldim.rimel aldim.palette yeni bir makyaj seti ve makyaj cantasi aldim.esimde dolce gabbanadan desire parfum hediye etti.biraz stresli oldugum icin alisveris yapmak iyi geldi....
ALYA CANIM SENI OZLEDIK .GELMENI 4 GOZLE BEKLIYORUZ...
filiztoprak canim gecmis olsun...
sersum canim kizina gecmis olsun...sanada afiyet olsun canim ne guzel disarda kahvalti yapmissiniz...
kaneel canim paylastiklarin icin sagol.insana moral veriyorsun...
cakmel canim evet uluslararasi bir liste yayinladim.allahtan saat farki var 6 saat ondeyiz...canim senin ufakliklar nasil...
selamlar herkese
Bana gelince malesef haberler moktan her zamanki düzensiz wc nedeniyle bu sabah 63.4 çıktım ardından alel acele kızımın sınıfının
kahvaltı buluşması vardı ona gittik açık büfe olmadığı için berbat ve kaçamaklı bi kahvaltı oldu hem doymadığım için hemde beyaz
ekmek yediğim için çabuk acıktım ve eve gelince hazırda bitek börek ve komşumun verdiği sütlaç vardı onları yedim üstüne bi yaprak
çikolata yedimbu sabaha kadar gayet iyi gidiyodu aslında ona rağmen kilo verememiş gözüküyorum dolayısıyla
kendimi yarışın kaybedeni olarak ilan ediyorum1 haftada 62 olmam çok zor Çiğdoşa selam ve şimdiden tebrikler ama ben
yinede devam edeceğim yılbaşı ve özel günler hariç devam edeceğim arada bende pro falan yaparım belkiişte böyle 1 saat
sonra yola çıkacağım için işlerimi bitirdim şimdi çantamı hazırlamaya gidiyorumyarın akşam görüşürüz öpüldünüz cümleten
eline sağlık canım liste için hepinizi tebrik ediyorum çıtırlarkizlar iste listemiz geliyor....20 aralik 2013
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILO VERDIM DIYENLER|:
1-GULERYUZ 1000gr -1.748
2-FILIZTOPRAK 1000gr -1.434
3-CAKMEL 900gr -1.053
4-SERSUM 800gr -1.030
5-KANEEL 600Gr. -0.845
6-IHYA 400gr -0.464
7-NESLIHANSLTN 100gr -0.131
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM KILOMU KORUDUM DIYENLER:
FICANS
OZLEMKARTAL
IGNEOYASI
LEYLAK
KARDELEN
PAPADIYA
CALISTIM YEMEDIM ICMEDIM AMA KILO ALDIM DIYENLER :
BIRDY 300 gr
RAMASKA 1000gr....
kizlar herkese tesekkurler ve tebrikler......\
kusura bakmayim gecikti acele yaptim....ins.hatam yoktur....
kızına geçmiş olsun canım ah ah hiç laf dinlemiyorlarvalla kızlar dünden beri mayıştım kaldım..kızım da yine boğazını şişirdi..e yani -17 derecede yaka bağır açık gezince böyle oluyo..daha geçen hafta 5 gün antibiyotik kullandık..bu sefer söz anne seni dinliycem diyor..ahhh ahhh..ergenyuslar..
bana gelince sabah eşimle dışarda kahvaltı yaptık az biraz kaçanak vardı..
yarın düzelmece..
kaneelim paylaşımız hepimize moral motive oldu sağol..
çakmelim özenelim kıskanalım biz de öyle olalım..
filizim hala düzelememişin kuzum..dikkat et kendine..
şimdilik aklımda kalanlar bunlar:44::44:
hepinizi öpüyorum...
teşekkür ederim canımherkese iyi pazarlar ....
arkadaslar cuma gunu listeyi yaptim ama bu iste bir yanlislik var galiba....liste yapanin 1.olmasi gerekmiyormu....
efsane liste bence.......sonuncu oldum....
saka bir yana ben size tesekkur ederim burda hep beraber birbirimize destek oldugumuz icin....disarda oldugum icin biraz gecekti ama kusura bakmayin...
cuma gunu benim icin guzel gecti.esimle beraber yemek yedik.yuz temizleme malzemelerim bitmisti.clinique ten yuz temizleme seti aldim.rimel aldim.palette yeni bir makyaj seti ve makyaj cantasi aldim.esimde dolce gabbanadan desire parfum hediye etti.biraz stresli oldugum icin alisveris yapmak iyi geldi....
ALYA CANIM SENI OZLEDIK .GELMENI 4 GOZLE BEKLIYORUZ...
filiztoprak canim gecmis olsun...
sersum canim kizina gecmis olsun...sanada afiyet olsun canim ne guzel disarda kahvalti yapmissiniz...
kaneel canim paylastiklarin icin sagol.insana moral veriyorsun...
cakmel canim evet uluslararasi bir liste yayinladim.allahtan saat farki var 6 saat ondeyiz...canim senin ufakliklar nasil...
NAZ CANIM BEN SANA YAZMISTIM AMA CIKMAMIS.ONEMLI DEGIL IYKI ERKEN HABER VERDIN...
kizlar herkese iyi pazarlar...
teşekkür ederim sarfoşum daha iyiyim üşüttüm herhaldeselamlar herkese
Sersum kuzuna geçmiş olsunen kısa sürede toparlar inşallah pronun ödülü güzel olmuş neredeyse -1 kilo
Filizcim daha iyisindir inşallah ne dokundu acep sürekli miden bulanıyo :44:
Ramaska aldıklarını güle güle kullan canımneye canın sıkıldıysa boşver takma canım hayat kısa ve dünyaya birkez geliyoruz
Kanel yine topiği motive edicek paylaşımların için teşekkürler
Alıntılamayınca aklımda bu kadar kalmış
Bana gelince malesef haberler moktan her zamanki düzensiz wc nedeniyle bu sabah 63.4 çıktım ardından alel acele kızımın sınıfının
kahvaltı buluşması vardı ona gittik açık büfe olmadığı için berbat ve kaçamaklı bi kahvaltı oldu hem doymadığım için hemde beyaz
ekmek yediğim için çabuk acıktım ve eve gelince hazırda bitek börek ve komşumun verdiği sütlaç vardı onları yedim üstüne bi yaprak
çikolata yedimbu sabaha kadar gayet iyi gidiyodu aslında ona rağmen kilo verememiş gözüküyorum dolayısıyla
kendimi yarışın kaybedeni olarak ilan ediyorum1 haftada 62 olmam çok zor Çiğdoşa selam ve şimdiden tebrikler ama ben
yinede devam edeceğim yılbaşı ve özel günler hariç devam edeceğim arada bende pro falan yaparım belkiişte böyle 1 saat
sonra yola çıkacağım için işlerimi bitirdim şimdi çantamı hazırlamaya gidiyorumyarın akşam görüşürüz öpüldünüz cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?