Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm millet,kış uykusuna yattı herkes sanırım:) telden girdim malumunuz.kahvaltım 3 kaymaklı gùn kurusu ,1 muz, 2 yumurtadan otlu omlet , peynir , 1lt karısık bitkî cayı ögleye: lahana sarma,kuru dolma patlıcan ve biber,yoğurt veee salata inşallah tabiii

cakmelcim ben burdayım telden olunca görülmüyo heralde
öğlen yemeğini çok beğendim benide çağırsana kız
yavruları öp benim için canım

sersumum kuzuya gecmıs olsun naber nasılsın?
sağol yavlummm..keyifsizdim hafta sonu ..gelemedim.
evet yaaa 2 kere filizin ve güleryüzümün listesinde onlar birinciydii..ben de sen de tırt..
Aldıklarını güle güle kullan kuzumm...
teşekkür ederimm

sağol canım..
amanın hafta sonu kaçamak dolu:18::18:..al benden de okaa..
güzel bir yolculuk geçirmişindir umarım

sağol bebişim..
aynen jhone waynen anlatıcam az sonra..
ayyy bizim aşkımıss hep taze kısss...

ay bayılırım emekliyen kuzuyaa..öölee popuşunu sallaya sallaya..
afiyet olsun sana da

sağol tatlım..ah sen bilirsin bilmez misin hiçç
ahh sorma filizim sormaa
iyi olmana sevindim canımcım..

vayy ufukta tehlikeli bir tatil görüyorumm:18::18:

günaydın kısslar....afiyet olsun...filizime katılıyom öğlen ben de sendeyimm

bugün evi temizlicem tuvaltler falan heryeri dip köşe
dün akşam cam limonlğumu kırdım hiç sakar deyilimdir amaaaa kırıncada ya takımdan kırarım ya da en sevdiğim şeyi
yani hep böle oluyo her yer cam oldu çok korkarım okadar süpürürsün yine çıkar 9 da başlarım süpürmeye sonra silmece ardından toz almaca sonra kız okuldan gelmece öğlen yemek yenmece akşama yemek yok onu düşünmece offfff şimdiden bunaldım biridycim kulakların çınlasın

eveett gelelim izahataa..

hafta sonu çok kaçamaklıydı hiçç o mevzuya girmiyeyim yandan yandan kaçiimm

kızıma gelince sabah ayynen sizin tahmin ettiğiniz gibi aynı tas aynı hamam..beni çıldırttı gene ..dedim 1 gün önce ağlamıyor muydun ahhh ahhh..ama kendime söz verdim kötü olursa direk iğne vurdurucam görür o

bana gelince sabah çıldırması dışında kahvaltımı yaptım arzedeyim efemm

pastırmalı omlet
yoğurt
peynir
çay çayy

güzel bir hafta diliyorum..

:18::18::18::18::18::18::18:

afiyet olsun kuzu
valla en iyisi iyne bunları o paklar aynen katılıyorum

geçmiş olsun canım ben de kahve fincanımı kırdım..bişey değil kutularda 4 tane çıkardıydım kaldı 3 4 kişi misafir gelse birine kahve yok..
valla açamam onun için kutu mutuu..

kolay gelsin..

Son düzenleme:
sabah 2 yumurta ve beyaz peynir.

akşama bulgur pilavı ve yoğurt kesin ama yanına ne yemek yapıcam bilmiyorum.. ne pişirsem derdi olmasa ne güzel olurdu..

canım başkan,mıhtar dedikleri benim topiğin kurucu üyesi oluyorum ..arkadaşlar sağolsunlar bana böyle hitap ederek kurumsallaştırıyorlar topiğimizi..
ben sana cevap yazdım geçmişte ama görmedin sanırım..ilk önce ayda 4.5 kilo gayet normal..kurallarımız ve karatayla ilgili herşey ilk sayfamızın ilk mesajında yazıyor okumanı tavsiye ederim..takıldığın yerlerde de bizler buradayız..başarılar..
[/QUOTE]

Teşekkür ederim mıhtar :) ozamn benm yapmam gereken ne yediysem buraya yazmak :S Bu siteyi kullanmakta biraz zorluk çekiyorum alışırım inşallah zamnla

Merhaba , günaydın kızlar ,,,,,,
Nasılsiniz??

Benim bugün yine akşam görevim var .. Resmen bitiğim.. Çok yorgun hissediyorum , bu hafta sadece bir gün izin yaptım .. Dolu doluyum vallahi .. Özel gunüm de yaklaşıyor belki onun etkisi ile böyleyim bu sıralar yas denen şehirdeyim..
Neyse ,,,,

yediklerim :
2 haşlanmış yumurta , 4,5 dilim büyük sucuk , minik bir beyaz peynir, bir minik kase yogurt ve üstüne saf katkisiz kakao ve kahve

birazdan omega 3, multi , ve yesil cay 😍😍😍😍😍😍😍😍

💛💛 baaddin 💛💛😊😊😊

Eklentiler

• $image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 28
selam kısslarherkese iyi haftalar bol bol eksi görmeler inşallaaahhh
sersumum bacım kızna geçmiş olsun
filizim sana da tekrar geçmiş olsun,biraz daha iyisindir inşallah

bense sabah erkenden kalkıp dip köşe evi temizledim.ardından da bantta 40 dk yürüdümbirazdan da dışarda yüriyciiimmmbu hafta çok iddialı gördüm kendimi:86::86::86:

sabah
yumurta yiyemediğim için sadece peynir,domates,salatalık ve 1 mandalina yedim...
öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği ve yoğurt yedim...muhtemelen akşam da aynısını yerim

çok takdir ettim..azim nelere kadir.

günaydın kısslar....afiyet olsun...filizime katılıyom öğlen ben de sendeyimm

aaa filizcim, başkanım canlarım evim evinizdir, hatunlar başımın üstünesiniz,ama nerdeee gelebilecek olsanız keşke, ne güzel olurdu dimi?

bu arada eşim lahana sarmalarını yerken parmağını yiyordu, yoğurdu da dün mayalamıştım taptaze ,tatlı mı tatlı ;kuru dolmalara zaten laf denmez oooo bir yemişim kızlar sormayın ama bu son öğünüm o nedenle, bebiş süt ister dimi ama

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ben de kahve fincanımı kırdım..bişey değil kutularda 4 tane çıkardıydım kaldı 3 4 kişi misafir gelse birine kahve yok..
valla açamam onun için kutu mutuu..

kolay gelsin..
canım sıkma canını duruyoz duruyoz olmadık şeyi kırıyoz bizde neyse artık nlarlar herhalde taşınıyom dersin
sağol leylakcım evler temizlenmiş yürünmüş hala yürümeye devam bende iddalı gördüm seni hadi bakalım leylakcım kim tutar seni
eminim çok güzel olmuştur benimde canım kuru dolmalardan istedi çok uzun zamandır yapmıyorum antepliler çok güzel yapar
seninkide harika olmuş belli eşin parmaklarını yemiş baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…