Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen
5-6 kaşık kısır
tavuk sakatat
yeşillik
fındık 1 mandalin
çay
akşama
türlü
salata
yoğurt
arada bitki çayı içildi

sağol leylakcım evler temizlenmiş yürünmüş hala yürümeye devam bende iddalı gördüm seni hadi bakalım leylakcım kim tutar seni

haftalardır yerimde sayıyorum filizcim,bu hafta - leri görmek istiyorum,bakalım

öğlen
5-6 kaşık kısır
tavuk sakatat
yeşillik
fındık 1 mandalin
çay
akşama
türlü
salata
yoğurt
arada bitki çayı içildi

afiyet olsun canım

akşam yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
4 kaşık keşkek
salata

dışarda 1 saat yürüyüş

İyi Akşamlar kızlar
Bende bu hafta regli olacam ondan yediklerime çok dikkat etmeliyim kaçamaksiz bi hafta olmasi dileğiyle...
Sabah kahvaltı (09:30bitti)
2 yumurta lop
12 zeytin
2 dilim peynir
çay

Öğlen spor zamani (11:30-12:30)
6,5 km 60 dk
525 kalori
Hiz 6.5
Nabiz 90
17.600 adim

Akşam yemeği (17:15 bittii)
az tarhana çorbası
1,5 parca firin da tavuk
aci biber turşusu
1 çay bardağı findik

Son düzenleme:
Teşekkür ederim mıhtar :) ozamn benm yapmam gereken ne yediysem buraya yazmak :S Bu siteyi kullanmakta biraz zorluk çekiyorum alışırım inşallah zamnla
rica ederim..tekrar hoşgeldin başarılar.
ellerine emeğine sağlık canım..gelmiş yemiş kadar olduk..
canım sıkma canını duruyoz duruyoz olmadık şeyi kırıyoz bizde neyse artık nlarlar herhalde taşınıyom dersin
yok be canım üzülmem ben bişeyler kırılınca..olcağı varmış..ama komik işte 4 fincan var zate 3 tane kaldı ya hahaha..
haftalardır yerimde sayıyorum filizcim,bu hafta - leri görmek istiyorum,bakalım

bu hafta sıra sende leylakım

sabah kahvaltımı yazmış idim..

öğlen

6 adet fırında köfte

akşam

eşimin yaptığı menemen
peynir
yoğurt
maydanoz roka
çay çayy

Güzel, motive edici yanıtın için çok teşekkür ederim canım ama umutsuzluktan çok sinir olmuştum aslında çünki baştan hızlı kilo verirken bile bu kadar az yemiyodum kaçamağımda fazla değildi, oysa 3 haftadır 2 ileri bi geri üstelik yarı yaşımda sportmen hatun Çiğdoşla yarışa girdim her geçen gün iyice yavaşladımı nedir bu metabolizma menopozda yavaşladığını biliyodum ama bu kadarada olmazkiiiiiiiiiii sırf sebzeyle nasıl doyacam yaa anladım kabızlık için sebze diyosun da :44:

yaşlı teyze-cami hikayesini bilmiyodum da :44: gazetede özellikle yurt dışından emekli olup memleketine gelip yerleşerek okul yaptıran gurbetcileri okumuştum

Bende mi üşütsem napsam yaa 1 haftam kaldı kilo veremiyorum belkim alttan üstten çıkarıp mide bulantısından iştah da kesilirse 1-2 kilo vermiş olurum iyi dileklerin için çok teşekkürler canım

Sersum bitanem bu dönemlerde ya sabır diycen geçcen canım büyüdükce farklı durumlarla karşılaşıyoruz ve gözümüzde hiç büyümedikleri için alışcaz bu hallerine

Benim kızda pazar sabah kahvaltısında çok lazımmış gibi patetes kızartması sıgara böreği vs işe yaramaz zehir haline gelmiş boş kalorileri lüpletip ardından dershanede deneme sınavına girerken de sıvı yağlanmış kaşarlı tost yedi akşam yemeğinden önce midem bulanıyo demeye başladı yemekten sonra evden çıkmama 15 dk kala nane-limon istedi yaptım ılınınca içersin diyerek yola çıktım molada bi aradımki tüm mideyi boşaltmış rahatlamış ve bitkin düşüp erken uyumuş her pazartesi rejime başlıyo ikinci öğüne kadar sürüyo benimkide başka bir alem yani

son öğün için erken değilmi canım yaa bide emziriyosun :44: tabiki süt ister hemde kalitelisinden

akşam yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
4 kaşık keşkek
salata

dışarda 1 saat yürüyüş

Maşallah Leylakcım bu hafta hızlı başlamışsın hem dip köşe temizlik hemde yürüyüş hadi hayırlısı yılın son hafatsında gümletirsin inşallah

haklısın canım da sabır sabır bazen çatlıyor insan

ayy senin de aklın onda kaldı tabii..geçmiş olsun..

sabah kahvaltımı yazmış idim..

öğlen

6 adet fırında köfte

akşam

eşimin yaptığı menemen
peynir
yoğurt
maydanoz roka
çay çayy

Bu haftada proyla başlamışsın he mıhtar ama menemeni eşinin hatrı içün yedin sanursam

Bende bugün duraklama dönemiyle ilgili yazılara bakarken bi yazı okudum (3 günde 5 kilo verdiriyomuş üstelik ) vücudu şaşırtmak için ara öğünlü yağsız yada az yağlı mini porsiyonlu bi liste onu uygulamaya karar verdim üstelik dünki faciadan sonra bugünde işyerinde reddedemiyeceğim bir büyüğümün yaş günü pastası ve 1 adet baklava yedim akşamda 5 kaşık bulgur pilavı yidim

evet canım proyla başladım ama hazır yemeği görünce bozdum..

link versene kuzum ben de bakiim bir şu yazıya

off insan reddemiyor yaa..

haklısın canım da sabır sabır bazen çatlıyor insan

ayy senin de aklın onda kaldı tabii..geçmiş olsun..

Sağol bebeem şimdi iyiymiş çok şükür

Çatlamaz olurmuyuz ya ama benim etrafımdakiler ve kızımın arkadaşlarının hemen hemen hepsi aynı hatta bana göre daha problemlileri var (makyaj, flört vs bi sıgara içmiyolar yada ben görmüyorum bilemiyorum ) o yüzden aman bu günler de geçecek elbet diyorum belkide ben haftada 2-3 gün gördüğüm içindir :44:

ayy en büyük korkum sigaraa..Allahım göstermesin inşallah..benimki makyaj yok ama saatlerce saçıyla uğraşır..kıyafeti saymıyorum..
Allah sağlık versin ..İyilerle karşılaştırsın

Canlarım selam.

Hsonu yine gündüz ve akşam 2 seans şeklinde misafir ağırlayarak geçti. En son Pazar günü akşam, yemek sonrası şöyle bir uzanmıştım ki, teeee öte kıtada oturan teyzeoğlu aradı, seniz oralardayız, evde misin diye... Evdeyim, gelin dedim ama evi şey götürüyor! Gündüz misafiri gitti, yarın da kadın var diye koyvermiş gitmişim... Bir anda bi tarafıma motor takılmış gibi, oldum bir Speedy Gonzalez. Yarım saatte evi topladım, süpürdüm, lavaboları cifledim

Yarın da yatılı misafirim geliyor sabah. Ama dikkat ettim, gittikçe pratikleşiyorum

evet canım proyla başladım ama hazır yemeği görünce bozdum..

link versene kuzum ben de bakiim bir şu yazıya

off insan reddemiyor yaa..

Linki hatırlamıyorum ama şok diyetler gibi bişeydi hatta dün evimde başka bi liste bulmuştum ama yazamamıştım bugünki daha başka bi listeydi ortak özelliği şeker ve tansiyonu olmayanların yapınca 5 kiloya kadar kilo vereceği bi liste ilki 3 öğün ve kahvaltıda ince 1 dilim kepek ekmeği az yağlı 100gr peynir şekersiz çaylar ve yağsız yeşillik,öğlen 1 tavuk butu derisiz ızgara ,yağsız salata 1 meyva, akşama az et ve salata ve 1 kase az yağlı yoğurt sabah kalkınca ve gün boyu limonlu su diğer listede buna benziyor meyva ve yoğurdu arada yiyosun bide sabah kuru kayısı var 3 günde 5 kilo ben 2 gün yapsam 2 kilo versem yeter yaa..

anammm anammm diyyimmm ne bu bee pampişi geçmişinn...Allah yardım etsin

ayy en büyük korkum sigaraa..Allahım göstermesin inşallah..benimki makyaj yok ama saatlerce saçıyla uğraşır..kıyafeti saymıyorum..
Allah sağlık versin ..İyilerle karşılaştırsın

Cümlemize amiiiiiin amin canım

Papadiya rezidans-2 olmuş desene aslında bi yandan insanın hoşuna gidiyo dimi hem spor yapıyoru,z hem yemek

yiyemiyoruz hem temizlikde yapmış oluyoruz ve git gide pratik oluyoruz

Yarın için kolay gele şimdiden, artık ne zaman boşalırsa otelin gelirsin topiğe :44:

Sersum sana bişey sorcaktım anca fırsat oldu ; eski dukancıyım demiştin o zamandan beri aklıma takılı dukan yaparken de böyle az az mı veriyodun kiloları ve niye bırakmıştın :44:

anammm anammm diyyimmm ne bu bee pampişi geçmişinn...Allah yardım etsin

Geçen yazdım zaten... Papadiyaya özenmiştim ama kilo verişine... Evren beni yanlış anlamış. Yapamadım senin gibi secret Sersum:))

hımm..benim pro daha iyi bee..ekmeğe gelemem..ben de arada ayran detoksu düşünüyom..bu arada bi de regl oldum..habire tatlı istiyorum..yemekten sonra 2 incir yedim

Ben yürüyüşlerimi bantta yapabiliyorum. Dışarda terimin üzerine aazıcık rüzgar yesem hemen hastalanıyorum. Neyse... Bu sabah yürürken TRT Müzikte bir türkü dinledim. Türküyü evvelden bilirdim:

"...Ben varmam inekliye,
Yoğurdu sinekliye..."

diye bir türkü. Yalnız adını bilmiyordum. Onu da tv den öğrendim: TEKE ZORTLATMASI

Dalga geçmiyorum. Aynen böyle yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…