- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol leylakcım evler temizlenmiş yürünmüş hala yürümeye devambende iddalı gördüm seni hadi bakalım leylakcım kim tutar seni
öğlen
5-6 kaşık kısır
tavuk sakatat
yeşillik
fındık 1 mandalin
çay
akşama
türlü
salata
yoğurt
arada bitki çayı içildi
rica ederim..tekrar hoşgeldin başarılar.Teşekkür ederim mıhtar :) ozamn benm yapmam gereken ne yediysem buraya yazmak :S Bu siteyi kullanmakta biraz zorluk çekiyorum alışırım inşallah zamnla
ellerine emeğine sağlık canım..gelmiş yemiş kadar olduk..aaa filizcim, başkanım canlarım evim evinizdir, hatunlar başımın üstünesiniz,ama nerdeee gelebilecek olsanız keşke, ne güzel olurdu dimi?
bu arada eşim lahana sarmalarını yerken parmağını yiyordu,yoğurdu da dün mayalamıştım taptaze ,tatlı mı tatlı ;kuru dolmalara zaten laf denmez oooo bir yemişim kızlar sormayın ama bu son öğünüm o nedenle, bebiş süt ister dimi ama
yok be canım üzülmem ben bişeyler kırılınca..olcağı varmış..canım sıkma canını duruyoz duruyoz olmadık şeyi kırıyoz bizde neyse artık nlarlar herhalde taşınıyom dersin
haftalardır yerimde sayıyorum filizcim,bu hafta - leri görmek istiyorum,bakalım
[COLOR sana hiç yakıştıramadım umutsuzluğu1 haftada 2 kg bile verilir tabi istersen canım.ne ki senin zaten 62 sınırına dayanmış kilon ,o kadar vermişsin şukardarcık kiloyu mu veremicen verirsiiiin. pro değil bence sebze yap, biberiye iç ve lahaya yer ver bol bol ye ama sade olcak lahana. bulgur yeme-vapurda simitte yeme bak nasıl vercen. demesi kolay biliyorum ama '' yedim say'' canının istediklerini.
istanbulda yedim say camii hikayesini, biliyosundur; yaşlı bi teyze çalışmış çalışmış kazandıklarını bi kenara koymuş, canı bişey istediğinde kendi kendine yedim say demiş ve biriktirmeye devam etmiş, derken birikimiyle cami yaptırmış yaaaaa öyle işte[/FONT][/COLOR]
kızına geçmiş olsun canım ah ah hiç laf dinlemiyorlar
kahvatılar yapılmış afiyet olsun canım
bana gelince bulantılar şimdilik gitti daha iyiyim yediklerimden belli oluyor artık vermişken sıkmam lazım kendimi
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim sarfoşum daha iyiyim üşüttüm herhalde
şimdiden yarışı kaybettim deme sarfoşum çiğdoşun durumu bellimi acep belkim verirsin
iyi yolculuklar bu arada
Eki Görüntüle 905184
eveett gelelim izahataa..
hafta sonu çok kaçamaklıydı hiçç o mevzuya girmiyeyimyandan yandan kaçiimm
kızıma gelince sabah ayynen sizin tahmin ettiğiniz gibi aynı tas aynı hamam..beni çıldırttı gene ..dedim 1 gün önce ağlamıyor muydunahhh ahhh..ama kendime söz verdim kötü olursa direk iğne vurdurucam görür o
bana gelince sabah çıldırması dışındakahvaltımı yaptım arzedeyim efemm
pastırmalı omlet
yoğurt
peynir
çay çayy
güzel bir hafta diliyorum..
aaa filizcim, başkanım canlarım evim evinizdir, hatunlar başımın üstünesiniz,ama nerdeee gelebilecek olsanız keşke, ne güzel olurdu dimi?
bu arada eşim lahana sarmalarını yerken parmağını yiyordu,yoğurdu da dün mayalamıştım taptaze ,tatlı mı tatlı ;kuru dolmalara zaten laf denmez oooo bir yemişim kızlar sormayın ama bu son öğünüm o nedenle, bebiş süt ister dimi ama
akşam yemeğim
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
4 kaşık keşkek
salata
dışarda 1 saat yürüyüş
Sersum bitanem bu dönemlerde ya sabır diycen geçcen canımbüyüdükce farklı durumlarla karşılaşıyoruz ve gözümüzde hiç büyümedikleri için alışcaz bu hallerine
Benim kızda pazar sabah kahvaltısında çok lazımmış gibi patetes kızartması sıgara böreği vs işe yaramaz zehir haline gelmiş boş kalorileri lüpletip ardından dershanede deneme sınavına girerken de sıvı yağlanmış kaşarlı tost yedi akşam yemeğinden önce midem bulanıyo demeye başladı yemekten sonra evden çıkmama 15 dk kala nane-limon istedi yaptım ılınınca içersin diyerek yola çıktım molada bi aradımki tüm mideyi boşaltmış rahatlamış ve bitkin düşüp erken uyumuşher pazartesi rejime başlıyo ikinci öğüne kadar sürüyo benimkide başka bir alem yani
sabah kahvaltımı yazmış idim..
öğlen
6 adet fırında köfte
akşam
eşimin yaptığı menemen
peynir
yoğurt
maydanoz roka
çay çayy
Bu haftada proyla başlamışsın he mıhtarama menemeni eşinin hatrı içün yedin sanursam
Bende bugün duraklama dönemiyle ilgili yazılara bakarken bi yazı okudum (3 günde 5 kilo verdiriyomuş üstelik) vücudu şaşırtmak için ara öğünlü yağsız yada az yağlı mini porsiyonlu bi liste onu uygulamaya karar verdim üstelik dünki faciadan sonra bugünde işyerinde reddedemiyeceğim bir büyüğümün yaş günü pastası ve 1 adet baklava yedim akşamda 5 kaşık bulgur pilavı yidim
haklısın canım da sabır sabır bazen çatlıyor insan
ayy senin de aklın onda kaldı tabii..geçmiş olsun..
Sağol bebeemşimdi iyiymiş çok şükür
Çatlamaz olurmuyuz yaama benim etrafımdakiler ve kızımın arkadaşlarının hemen hemen hepsi aynı hatta bana göre daha problemlileri var (makyaj, flört vs bi sıgara içmiyolar yada ben görmüyorum bilemiyorum ) o yüzden aman bu günler de geçecek elbet diyorum belkide ben haftada 2-3 gün gördüğüm içindir :44:
evet canım proyla başladım ama hazır yemeği görünce bozdum..
link versene kuzum ben de bakiim bir şu yazıya
off insan reddemiyor yaa..
Canlarım selam.
Hsonu yine gündüz ve akşam 2 seans şeklinde misafir ağırlayarak geçti. En son Pazar günü akşam, yemek sonrası şöyle bir uzanmıştım ki, teeee öte kıtada oturan teyzeoğlu aradı, seniz oralardayız, evde misin diye... Evdeyim, gelin dedim ama evi şey götürüyor! Gündüz misafiri gitti, yarın da kadın var diye koyvermiş gitmişim... Bir anda bi tarafıma motor takılmış gibi, oldum bir Speedy Gonzalez. Yarım saatte evi topladım, süpürdüm, lavaboları cifledim
Yarın da yatılı misafirim geliyor sabah. Ama dikkat ettim, gittikçe pratikleşiyorum
ayy en büyük korkum sigaraa..Allahım göstermesin inşallah ..benimki makyaj yok ama saatlerce saçıyla uğraşır..kıyafeti saymıyorum..
Allah sağlık versin ..İyilerle karşılaştırsın
Canlarım selam.
Hsonu yine gündüz ve akşam 2 seans şeklinde misafir ağırlayarak geçti. En son Pazar günü akşam, yemek sonrası şöyle bir uzanmıştım ki, teeee öte kıtada oturan teyzeoğlu aradı, seniz oralardayız, evde misin diye... Evdeyim, gelin dedim ama evi şey götürüyor! Gündüz misafiri gitti, yarın da kadın var diye koyvermiş gitmişim... Bir anda bi tarafıma motor takılmış gibi, oldum bir Speedy Gonzalez. Yarım saatte evi topladım, süpürdüm, lavaboları cifledim
Yarın da yatılı misafirim geliyor sabah. Ama dikkat ettim, gittikçe pratikleşiyorum
anammm anammm diyyimmm ne bu bee pampişi geçmişinn...Allah yardım etsin
Cümlemize amiiiiiinamin canım
Papadiya rezidans-2 olmuş deseneaslında bi yandan insanın hoşuna gidiyo dimi hem spor yapıyoru,z hem yemek
yiyemiyoruz hem temizlikde yapmış oluyoruz ve git gide pratik oluyoruz
Yarın için kolay gele şimdiden, artık ne zaman boşalırsa otelin gelirsin topiğe :44:
Linki hatırlamıyorum ama şok diyetler gibi bişeydi hatta dün evimde başka bi liste bulmuştum ama yazamamıştım bugünki daha başka bi listeydi ortak özelliği şeker ve tansiyonu olmayanların yapınca 5 kiloya kadar kilo vereceği bi liste ilki 3 öğün ve kahvaltıda ince 1 dilim kepek ekmeği az yağlı 100gr peynir şekersiz çaylar ve yağsız yeşillik,öğlen 1 tavuk butu derisiz ızgara ,yağsız salata 1 meyva, akşama az et ve salata ve 1 kase az yağlı yoğurt sabah kalkınca ve gün boyu limonlu su diğer listede buna benziyor meyva ve yoğurdu arada yiyosun bide sabah kuru kayısı var 3 günde 5 kilo ben 2 gün yapsam 2 kilo versem yeter yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?