Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersum sana bişey sorcaktım anca fırsat oldu ; eski dukancıyım demiştin o zamandan beri aklıma takılı dukan yaparken de böyle az az mı veriyodun kiloları ve niye bırakmıştın :44:
evet şekerim onda da yavaş vermiştim..aynı anda dukan yapan arkadaşım vardı atakta o 3-4 kg veriyordu ben 1-2 kg..ben böyleyim alıştım artık..bırakışımın nedeni hemen geri geldi verdiğim kilolar ve kurufasulye,bulgur,zeytine hasret kalmıştım..sonuçta karatayda bunlar serbest.kilo veremese de koruyorum ve sağlıklı besleniyorum..
Geçen yazdım zaten... Papadiyaya özenmiştim ama kilo verişine... Evren beni yanlış anlamış. Yapamadım senin gibi secret Sersum:))

he bana bi diyeydin patlatırdım bi secret ama geç kaldık anlaşılan

Son düzenleme:

ben de aynıyım oyam yaa..onun için yürüyemiyorum zaten burası -11-12 derece direk nalları dikerim ..leslie de hiiç canım istemiyor

bayılırım ben o türküyee..ama adı çok komik..

hımm..benim pro daha iyi bee..ekmeğe gelemem..ben de arada ayran detoksu düşünüyom..bu arada bi de regl oldum..habire tatlı istiyorum..yemekten sonra 2 incir yedim

Olsun beyaa o kaa pro yanında 2 incirin lafımı olurüstelik haklı mazaretin var afiyet olsun

Banada zor gibi geliyo ama kaybedicek bişeyim yok ya tutarsa Çiğdoşdan naber pazar günüde gelemedi naptı acep :18:

biri yazmış, biri bestelemiş, biri yayınlamış geriside dinlemiş misali ne bu yaa nasıl sözler nasıl türkü ve ciddi ciddi sanat eseri gibide emek verilip para harcanıyo

Hıı demek ondan haklısın tabi karatay daha ılımlı ve bizim yemek kültürümüze uygun dediğin gibi bende 2012 temmuzundan beri koruyorum kilomu ama uzun zamandır durakladı bende 3 güncük ters köşe yapiim bakiim nolcek dedim :44:

kendi gelir belki ben karışmiimmm..

yok ben anladım yaa benimki kış sendromuna girdi..şubatta martta hızlanacak gene metom..geçen yıl da böyle olmuştu..şubata kadar 79 un altını görememiştim..

bu hafta sıra sende leylakım

inşallah bacım

evet sarhoşum hızlı başladım,inşallah devamı da gelir

ben de bugün doktorum programında selahattin dönmez i izledim.hatırladığım kadarıyla haftanın 4 günü 1 çay bardağı kabak çekirdeği yiyin metabolizmanın hızlanması için dedi.ayrıca çinko tabletinden de bahsetti.15 mg alındığında metabolizma hızlanır daha kolay kilo verirsiniz dedidaha da vardı ama aklımda bunları hatırladım şimdi

bende 2 yılı aşkın 2 öğün beslendim canım,vücut eccük şaşırsın diye 3 öğüne geçtim arada değişiklik iyidir

Son düzenleme:
Selam kızlar bol muhabbetler yapılmış akşam uydurma çorbam tadı süperdi evde ne varsa koydum yaptım evdekiler begendi yanına kıymalı pırasa turşu 30 dk 4 hızda yüründü şimdide 10 lu çayımı içiyorum aynı yerde saymakdan geldi 70 göremedim yahu
annemde yeter diyip duruyo 70 görmem lazım diyorum hatta 68 ufal ufal diyo

ah ah ben de uzun zamandır 60 lı rakamları görmüyorum kardelenimama eninde sonunda görücez başka yolu yok

ah ah ben de uzun zamandır 60 lı rakamları görmüyorum kardelenimama eninde sonunda görücez başka yolu yok

75 razıydım ilk başladıgımda artık sağlıklı beslenmeye döndü 68 olsam yeter diyorum veereceğiz başka yolu yok en güzelide begendiğin şeyi alıp giyebilmek m bedene girer oldum daha ne isteyim çokmu aç gözlüyüz acep

Öğlen spor zamani (11:30-12:30)
6,5 km 60 dk
525 kalori
Hiz 6.5
Nabiz 90
17.600 adim

seni beğenmeyen ölsüüüüün, ölsüüüüüün kondisyonlu ve istikrarlı hatun

eşimin yaptığı menemen bakıyorum da aşk fulll sizi sizi... ALLAH nazardan korusun

evet canım proyla başladım ama hazır yemeği görünce bozdum..

link versene kuzum ben de bakiim bir şu yazıya

off insan reddemiyor yaa..

şok diyetler 3 verdiriyor 5 aldırıyor ikinizde metanızı bozmayın hiiiççç sonra bide geri vermesi var.

ALLAH kolaylık ve sabır, sebat versin bu ne yahuuu....

kizlar gunaydin.bu hafta herkesi cok iddiali gordum.hadi bakalim.bende bugun pro ya basladim 3 gun pro yapicam.bakalim cumaya nasil olucak ik defa pro yapicam ...ins.biraz baskulde degisiklik olur banada moral olur...:44::44::44::44::44:

cakmel canim gunaydin....erkencisin yine.ufakliklar uyumadimi...benim ufaklik uyumadi dun gece.en sonunda sabaha karsi buyuk kizimin yaninda uyuyakalmisim..

sersum canim pro ya devam edicekmisin yoksa sok falanmi yapcaksin.takipteyim...

kardelen canim cok guzel kilo vermissin.ama kisisel gorusum normal kilonun 2-3 kilo altina cekip sabitlemek.cunku ne kadar korumaya calissakta belli bir zaman sonra 1-2 kilo geri donus olabiliyor.....

bende m bedene girebildigimi ins.gorurum bu yaza kadar...

igneoyam misafir olayina el atmissin.kolay gelsin canim...

leylak canim bende 60 li rakamlari gormeyeli nerdeyse bir asir oldu...

oylesarhos olsamki canim pes etmek yok...ins.sok diyetle metabolizmani sasirtirsin canim....

guleryuz canim hedefine az kalmis ne yapmayi dusunuyorsun...sabitliycekmisin yoksa asagimi cekeceksin.bizi birakma ama...

kahvaltım
peynirli omlet 2 yumurtalı 3 tanede sucuk var
fındık 2 ceviz yeşilçay
birazadan sağlık ocağına gidicem bazı ilaçlar var onları yazdırcam
baya da mesafe var yürüyüş yapmış olucam bu bahaneyle
yarında bankaya gidicem annemin işleri ben hallediyorum
2 gün yürüyüş cepte
öğlen yayla çorbası var suyundan ağırlıklı yerim kızım başka türlü sevmiyor
o kadardan bişey olmaz sanırım akşamı henüz düşünmedim daha sonra bildiririm
bu arada akşam yemeğinden sonra bi kaçamak oldu ama canım nasıl tatlı istiyodu anlatamam
niye böyle oldu acaba bitter çikolata küçük ıssırık yarım parmak ceviz sucuğu
anca tutum kendimi yawwwww saat 9 da açılıyor sağlık ocağı yavaş yavaş çıkayım annemede uğrucam öpüyorum kızlar

ooy o türküyü bilirim..kıraçtan dinlemiştim geçenlerde ..harikadır..

ben varmam inekliye ,yoğurdu sinekliye.Alllah nasip eylesin ,omuzu tüfekliyeee...
günaydın arkadaşlar..

kahvaltımda 2 portakal
1 dilim peynir
2 yumurtadan omlet yedim.
1 tane de kurabiye yedim..çok canım istedi dayanamadım..

bu arada dikkatimi çekti güleryüz arkadaşım ne kadar çok kilo vermiş..sanırım onunla aynı zamanlarda başlamıştık karatay a...tebrik ediyorum kendisini..hedef kilosuna 2,5 kalmış..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…