evet şekerim onda da yavaş vermiştim..aynı anda dukan yapan arkadaşım vardı atakta o 3-4 kg veriyordu ben 1-2 kg.Sersum sana bişey sorcaktım anca fırsat oldu ; eski dukancıyım demiştin o zamandan beri aklıma takılı dukan yaparken de böyle az az mı veriyodun kiloları ve niye bırakmıştın :44:
Geçen yazdım zaten... Papadiyaya özenmiştim ama kilo verişine... Evren beni yanlış anlamış. Yapamadım senin gibi secret Sersum:))
Ben yürüyüşlerimi bantta yapabiliyorum. Dışarda terimin üzerine aazıcık rüzgar yesem hemen hastalanıyorum. Neyse... Bu sabah yürürken TRT Müzikte bir türkü dinledim. Türküyü evvelden bilirdim:
"...Ben varmam inekliye,
Yoğurdu sinekliye..."
diye bir türkü. Yalnız adını bilmiyordum. Onu da tv den öğrendim: TEKE ZORTLATMASI
Dalga geçmiyorum. Aynen böyle yazıyordu
hımm..benim pro daha iyi bee..ekmeğe gelemem..ben de arada ayran detoksu düşünüyom..bu arada bi de regl oldum..habire tatlı istiyorum..yemekten sonra 2 incir yedim
Ben yürüyüşlerimi bantta yapabiliyorum. Dışarda terimin üzerine aazıcık rüzgar yesem hemen hastalanıyorum. Neyse... Bu sabah yürürken TRT Müzikte bir türkü dinledim. Türküyü evvelden bilirdim:
"...Ben varmam inekliye,
Yoğurdu sinekliye..."
diye bir türkü. Yalnız adını bilmiyordum. Onu da tv den öğrendim: TEKE ZORTLATMASI
evet şekerim onda da yavaş vermiştim..aynı anda dukan yapan arkadaşım vardı atakta o 3-4 kg veriyordu ben 1-2 kg..ben böyleyim alıştım artık. .bırakışımın nedeni hemen geri geldi verdiğim kilolar ve kurufasulye,bulgur,zeytine hasret kalmıştım ..sonuçta karatayda bunlar serbest.kilo veremese de koruyorum ve sağlıklı besleniyorum..
he bana bi diyeydin patlatırdım bi secret ama geç kaldık anlaşılan
Olsun beyaa o kaa pro yanında 2 incirin lafımı olurüstelik haklı mazaretin varafiyet olsun
Banada zor gibi geliyo ama kaybedicek bişeyim yokya tutarsa Çiğdoşdan naber pazar günüde gelemedi naptı acep :18:
Hıı demek ondan haklısın tabi karatay daha ılımlı ve bizim yemek kültürümüze uygun dediğin gibi bende 2012 temmuzundan beri koruyorum kilomuama uzun zamandır durakladı bende 3 güncük ters köşe yapiim bakiim nolcek dedim :44:
Ben film izlemeye gidiyorum size iyi geceler bol leptinler
bu hafta sıra sende leylakım
Güzel, motive edici yanıtın için çok teşekkür ederim canımama umutsuzluktan çok sinir olmuştum aslında çünki baştan hızlı kilo verirken bile bu kadar az yemiyodum kaçamağımda fazla değildi, oysa 3 haftadır 2 ileri bi geri üstelik yarı yaşımda sportmen hatun Çiğdoşla yarışa girdim her geçen gün iyice yavaşladımı nedir bu metabolizma menopozda yavaşladığını biliyodum ama bu kadarada olmazkiiiiiiiiiii sırf sebzeyle nasıl doyacam yaa anladım kabızlık için sebze diyosun da :44:
yaşlı teyze-cami hikayesini bilmiyodum da :44: gazetede özellikle yurt dışından emekli olup memleketine gelip yerleşerek okul yaptıran gurbetcileri okumuştum
Bende mi üşütsem napsam yaa1 haftam kaldı kilo veremiyorum belkim alttan üstten çıkarıp mide bulantısından iştah da kesilirse 1-2 kilo vermiş olurum iyi dileklerin için çok teşekkürler canım
Sersum bitanem bu dönemlerde ya sabır diycen geçcen canımbüyüdükce farklı durumlarla karşılaşıyoruz ve gözümüzde hiç büyümedikleri için alışcaz bu hallerine
Benim kızda pazar sabah kahvaltısında çok lazımmış gibi patetes kızartması sıgara böreği vs işe yaramaz zehir haline gelmiş boş kalorileri lüpletip ardından dershanede deneme sınavına girerken de sıvı yağlanmış kaşarlı tost yedi akşam yemeğinden önce midem bulanıyo demeye başladı yemekten sonra evden çıkmama 15 dk kala nane-limon istedi yaptım ılınınca içersin diyerek yola çıktım molada bi aradımki tüm mideyi boşaltmış rahatlamış ve bitkin düşüp erken uyumuşher pazartesi rejime başlıyo ikinci öğüne kadar sürüyo benimkide başka bir alem yani
son öğün için erken değilmi canım yaa bide emziriyosun :44: tabiki süt ister hemde kalitelisinden
Maşallah Leylakcım bu hafta hızlı başlamışsın hem dip köşe temizlik hemde yürüyüşhadi hayırlısı yılın son hafatsında gümletirsin inşallah
Bu haftada proyla başlamışsın he mıhtarama menemeni eşinin hatrı içün yedin sanursam
Bende bugün duraklama dönemiyle ilgili yazılara bakarken bi yazı okudum (3 günde 5 kilo verdiriyomuş üstelik) vücudu şaşırtmak için ara öğünlü yağsız yada az yağlı mini porsiyonlu bi liste onu uygulamaya karar verdim üstelik dünki faciadan sonra bugünde işyerinde reddedemiyeceğim bir büyüğümün yaş günü pastası ve 1 adet baklava yedim akşamda 5 kaşık bulgur pilavı yidim
Olsun beyaa o kaa pro yanında 2 incirin lafımı olurüstelik haklı mazaretin varafiyet olsun
Banada zor gibi geliyo ama kaybedicek bişeyim yokya tutarsa Çiğdoşdan naber pazar günüde gelemedi naptı acep :18:
biri yazmış, biri bestelemiş, biri yayınlamış geriside dinlemiş misali ne bu yaa nasıl sözler nasıl türkü ve ciddi ciddi sanat eseri gibide emek verilip para harcanıyo
Hıı demek ondan haklısın tabi karatay daha ılımlı ve bizim yemek kültürümüze uygun dediğin gibi bende 2012 temmuzundan beri koruyorum kilomuama uzun zamandır durakladı bende 3 güncük ters köşe yapiim bakiim nolcek dedim :44:
Kızlar, oğlum ödevine yardım istedi. Gittim, gelemedim. Bu iş uzun sürecek gibi... Görüşürüz.
leylağım ben de çıkıyom tatlım öpüyorum senii..
Selam kızlar bol muhabbetler yapılmış akşam uydurma çorbam tadı süperdi evde ne varsa koydum yaptım evdekiler begendi yanına kıymalı pırasa turşu 30 dk 4 hızda yüründü şimdide 10 lu çayımı içiyorum aynı yerde saymakdan geldi 70 göremedim yahu
annemde yeter diyip duruyo 70 görmem lazım diyorum hatta 68 ufal ufal diyo
ah ah ben de uzun zamandır 60 lı rakamları görmüyorum kardelenimama eninde sonunda görücez başka yolu yok
Öğlen spor zamani (11:30-12:30)
6,5 km 60 dk
525 kalori
Hiz 6.5
Nabiz 90
17.600 adim
eşimin yaptığı menemen bakıyorum da aşk fulll sizi sizi...ALLAH nazardan korusun
evet canım proyla başladım ama hazır yemeği görünce bozdum..
link versene kuzum ben de bakiim bir şu yazıya
off insan reddemiyor yaa..
Canlarım selam.
Hsonu yine gündüz ve akşam 2 seans şeklinde misafir ağırlayarak geçti. En son Pazar günü akşam, yemek sonrası şöyle bir uzanmıştım ki, teeee öte kıtada oturan teyzeoğlu aradı, seniz oralardayız, evde misin diye... Evdeyim, gelin dedim ama evi şey götürüyor! Gündüz misafiri gitti, yarın da kadın var diye koyvermiş gitmişim... Bir anda bi tarafıma motor takılmış gibi, oldum bir Speedy Gonzalez. Yarım saatte evi topladım, süpürdüm, lavaboları cifledim
Yarın da yatılı misafirim geliyor sabah. Ama dikkat ettim, gittikçe pratikleşiyorum
"...Ben varmam inekliye,
Yoğurdu sinekliye..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?