75 razıydım ilk başladıgımda artık sağlıklı beslenmeye döndü 68 olsam yeter diyorum veereceğiz başka yolu yok en güzelide begendiğin şeyi alıp giyebilmek m bedene girer oldum daha ne isteyimçokmu aç gözlüyüz acep
kizlar gunaydin.bu hafta herkesi cok iddiali gordum.hadi bakalim.bende bugun pro ya basladim 3 gun pro yapicam.bakalim cumaya nasil olucak ik defa pro yapicam ...ins.biraz baskulde degisiklik olur banada moral olur...:44::44::44::44::44:
cakmel canim gunaydin....erkencisin yine.ufakliklar uyumadimi...benim ufaklik uyumadi dun gece.en sonunda sabaha karsi buyuk kizimin yaninda uyuyakalmisim..
sersum canim pro ya devam edicekmisin yoksa sok falanmi yapcaksin.takipteyim...
kardelen canim cok guzel kilo vermissin.ama kisisel gorusum normal kilonun 2-3 kilo altina cekip sabitlemek.cunku ne kadar korumaya calissakta belli bir zaman sonra 1-2 kilo geri donus olabiliyor.....
bende m bedene girebildigimi ins.gorurum bu yaza kadar...
igneoyam misafir olayina el atmissin.kolay gelsin canim...
leylak canim bende 60 li rakamlari gormeyeli nerdeyse bir asir oldu...
oylesarhos olsamki canim pes etmek yok...ins.sok diyetle metabolizmani sasirtirsin canim....
guleryuz canim hedefine az kalmis ne yapmayi dusunuyorsun...sabitliycekmisin yoksa asagimi cekeceksin.bizi birakma ama...
Günaydın güzeller nasılsınız
Hafta sonu bol kaçamaklı geçti hiç yazmayım, dün de öğlen bir taziyeye gitmiştim azıcık cıss yedim orada, gelince de zeytinyağlı pırasa vardı ondan yedim, akşama da çılbır yaptım ilk defa sersumumun tavsiyesiyle, güzeldi, 3 yumurta yemiş oldum böylece
Ramaskam liste için ellerine sağlık canım, aldıklarını da güle güle kullan
Filizim çok geçmiş olsun canım, daha iyisindir inşallah
Sersumum kızına da geçmiş olsun canım
Bugün kahvaltı yapmadım, birazdan, işimde çok bugün, akşama kadar giremem diye topiğe de bi bakayım dedim, hepimiz için kaçamaksız güzel bir hafta olur inşallah
ah leylakım sorma benım 38 bedenlerde gardolapta beklıyo allah azmımızı arttırsın ınsallahvericez vericez kardelenimbende ilk başlarda 70 li rakamları göreyim daha ne isterim derdim ama zayıfladıkça insan daha fazlasını istiyo
inşallah pro dan güzel sonuçlar alırsın ramaskacım
ah ah sorma,60 lı rakamları ve 38 bedeni özledim
bugün 7 de kalkıp eşimle kahvaltı yaptık:123:bundan sonra uykuya yenilmezsemhergün 7 de kalkmak istiyorum bakalım
kahvaltıda
domates
salatalık
bol peynir
kuruyemiş
çay
öğlen de
zeytinyağlı kereviz yemeği
yoğurt
omega 3
50 dk da bantta yürüdüm
75 razıydım ilk başladıgımda artık sağlıklı beslenmeye döndü 68 olsam yeter diyorum veereceğiz başka yolu yok en güzelide begendiğin şeyi alıp giyebilmek m bedene girer oldum daha ne isteyimçokmu aç gözlüyüz acep
seni de tebrik ederim..hedef kilona az kalmış arkadaşım...
sabah 1 tane mandelina, 1 tane yumurta ve çok süzme yoğurt.
kızlar nedense ben hiç doymadım ve inanılmaz açıktım ve bir kahvaltı tabağında akşam menüsünden yedim. üstüne de şekersiz türk kahvesi içtim mi kendimi akşama atarım..
Selam kızlar sabah klasik karatay kahvaltısı ortalık toplamaca akşam yemeği hazırlamaca ama annemle ters düştük illa yag mantısı yap diyor kilo verme aşamasında olurmu bukararsız kaldım bakalım ne yapacagım
Bildirim için çok geç kaldığımı farkındayım kızlar hepinizden özürdilerim acayip yoğun bi tempo vardı bugun iş yerinde anca fırsat buldum desem yalan olmaz
kahvaltım 2 yumurta (çok suluydu)
8 zeytin 4 küçük kare kaşar peynir
1 tatlı kaşığı labne peynir
şekersiz çay
türk kahvesi (cok az şekerli)
öğlen yemeğindede 1 küçük kase çorba
bol bol salata( ton balıklı)
ama suanda da tatlı krizim tuttu yardım edinn
aksam yemegım
ıspanak
yogurt
tavuk baget
lahana tursusu
omega3
fındık
cayyy
Afiyet olsun Papadiya ,2 öğün mü yapıyosun :44: yoksa banamı öyle geldi, bide sen daha önce 40 kilo mu vermiştin hatırlamıyorum ama o zaman kaç öğün yapıyodun ve nasıl vermiştin :44:
ahh ahh sarhosum hıc sorma o eskı performansımıza bı donebılsek..ben o zamanda sımdıde ıkı ogun yapıyorum.10 gıbı kahvaltı 15 gıbı de ıkıncı ogun sımdılerde kacamaklar oldugu ıcın kg vermek hayal oldu
sersum selam bebeem napıyon nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?