Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın güzeller nasılsınız

Hafta sonu bol kaçamaklı geçti hiç yazmayım, dün de öğlen bir taziyeye gitmiştim azıcık cıss yedim orada, gelince de zeytinyağlı pırasa vardı ondan yedim, akşama da çılbır yaptım ilk defa sersumumun tavsiyesiyle, güzeldi, 3 yumurta yemiş oldum böylece

Ramaskam liste için ellerine sağlık canım, aldıklarını da güle güle kullan

Filizim çok geçmiş olsun canım, daha iyisindir inşallah

Sersumum kızına da geçmiş olsun canım

Bugün kahvaltı yapmadım, birazdan, işimde çok bugün, akşama kadar giremem diye topiğe de bi bakayım dedim, hepimiz için kaçamaksız güzel bir hafta olur inşallah

gunaydın kızlar

kahvaltım

2 yumurta
zeytın
peynır
fındık
omega3
çay

hepımız ıcın guzel bır gun olsun ınsallah

kızlar nedense ben hiç doymadım ve inanılmaz açıktım ve bir kahvaltı tabağında akşam menüsünden yedim. üstüne de şekersiz türk kahvesi içtim mi kendimi akşama atarım..

vericez vericez kardelenimbende ilk başlarda 70 li rakamları göreyim daha ne isterim derdim ama zayıfladıkça insan daha fazlasını istiyo

inşallah pro dan güzel sonuçlar alırsın ramaskacım
ah ah sorma,60 lı rakamları ve 38 bedeni özledim

bugün 7 de kalkıp eşimle kahvaltı yaptık:123:bundan sonra uykuya yenilmezsemhergün 7 de kalkmak istiyorum bakalım
kahvaltıda
domates
salatalık
bol peynir
kuruyemiş
çay

öğlen de
zeytinyağlı kereviz yemeği
yoğurt
omega 3

50 dk da bantta yürüdüm

Selam kızlar sabah klasik karatay kahvaltısı ortalık toplamaca akşam yemeği hazırlamaca ama annemle ters düştük illa yag mantısı yap diyor kilo verme aşamasında olurmu bu kararsız kaldım bakalım ne yapacagım

Bildirim için çok geç kaldığımı farkındayım kızlar hepinizden özürdilerim acayip yoğun bi tempo vardı bugun iş yerinde anca fırsat buldum desem yalan olmaz
kahvaltım 2 yumurta (çok suluydu )
8 zeytin 4 küçük kare kaşar peynir
1 tatlı kaşığı labne peynir
şekersiz çay
türk kahvesi (cok az şekerli)

öğlen yemeğindede 1 küçük kase çorba
bol bol salata( ton balıklı)

ama suanda da tatlı krizim tuttu yardım edinn

teşekkür ederim canım iyileştim çok şükür
afiyet olsun canım
akşama nohut çorbası yaptım sade kendime özel oldu
bizimkiler makarna istediler
bitki çayımıda içtim
öpüyorum kızlar

ah leylakım sorma benım 38 bedenlerde gardolapta beklıyo allah azmımızı arttırsın ınsallah

afıyet olsun canımm

Selam millet herkes akşam yemeği faslında sanırım afiyetler olsun hepinize

Benim şok diyet tırt oldu sabah 1 tombik kepek ekmeği,yarım yağlı peynir,3 çatal tereyağda yumurta beyazı ,yeşillik ve çay

4.5 saat sonra bi avuç çekirdek ve bi avuçdan az fıstık ile ayran daha sonra karışık bitki çayı işten sonra 25 dk yürüdüm sonra eve

gelir gelmez kuruyemiş ve yemeğe saldırdım 1.5 tabak etli nohut, 1 kase yoğurt yeşil salata yedim ama bieksiklik hissi vardı 1

kaysı yedim sofradan kaçtım artık yememek için

Yanisi az yemek eksik yemek bana göre değil şekerim mii tansiyonum mu düştü bilemedim ama bişeyim düştü hala yiyesim var özellikle tatlı yarın tekrar Karatayıma döneceğim :En Büyük Kadınlar Kulubü:

Kardelencim BKI in kaç bilmediğim için yorumum yanlış olmasın diye kısaca ne yapıp edip menopozdan önce BKI ni 20 ye düşür derim ben ama arada anneciğinin vede ailedekilerin isteklerini yapıp kendini ödüllendirmeyi de ihmal etme tabisi

seni de tebrik ederim..hedef kilona az kalmış arkadaşım...

sağol canım ama nerdeyse 2 senedir bu kilodayım ve son 2-3 haftadır çok az kaçamağa rağmen gr gr gidiyo ona sinir oldum premenopozda bu kadar etkilermi yaa

sabah 1 tane mandelina, 1 tane yumurta ve çok süzme yoğurt.

kızlar nedense ben hiç doymadım ve inanılmaz açıktım ve bir kahvaltı tabağında akşam menüsünden yedim. üstüne de şekersiz türk kahvesi içtim mi kendimi akşama atarım..

E en az 2-3 yumurta bir avuç çiğ kuruyemiş ve bol yeşillik yenmeyince doymayız tabiki ben uzun aradan sonra bugün denedim ve akşamı zor edip saldırdım işte üstelik fazla kilomda kalmamasına rağmen etkilendim düşün yani

Yag mantısı nasıl oluyorki :44: Kardelen gelemez şimdi bilen varsa yazıversin

Peyniri klasik yağlı bayaz yesen daha iyi olurdu, kaşarlara patates katıyolarmış labneyi bilemiyorum ama çok işlenmiş gibi geliyor bana. Bide avuç için kadar yemelisin ceviz fındık fıstık bademide aynı şekilde ve bol yeşillik yemelisin

Tatlı krizi için yemeklerden önce günkurusu kayısı yiyebilirsin hem kabızlığıda engeller tabisi benim gibi uzun süre aynı tip beslenirsen kaysı maysı işe yaramaz olur arada bi farklı şeyler yemek lazım

Afiyet olsun Papadiya ,2 öğün mü yapıyosun :44: yoksa banamı öyle geldi, bide sen daha önce 40 kilo mu vermiştin hatırlamıyorum ama o zaman kaç öğün yapıyodun ve nasıl vermiştin :44:

ahh ahh sarhosum hıc sorma o eskı performansımıza bı donebılsek..ben o zamanda sımdıde ıkı ogun yapıyorum.10 gıbı kahvaltı 15 gıbı de ıkıncı ogun sımdılerde kacamaklar oldugu ıcın kg vermek hayal oldu

sersum selam bebeem napıyon nasılsın

selam bebişim..ben geri geldim sen kaçmışın..ahh pampişim ahh şu motivasyonu bi kazansak gene..ben de iyice saldım

Selam kızlar ben geldim bol kaçamaklı mantıyı yedik bunun üzerine 1 saat yürüyüş şart oldu
buyrun yag mantısına

İç harç için kıyma, minik minik doğranmış soğan ve maydanoz, pul biber ve tuz birlikte harmanlanarak karıştırılır. Derin bir kabın içerisine un, maya ve tuz konulur. Su eklenerek ele yapışmayacak yumuşak bir hamur yoğurulur. Hazırlanan hamurdan portakal büyüklüğünde bezeler ayırılır. Bezeler tek tek hafif unlu zeminde bıçak sırtı kalınlığında açılır.Açılan hamurun yarısına, aralıklarla hazırlanan kıymalı harçtan konulur, hamurun diğer yarısı üzerine gelecek şekilde kapatılır ve çay bardağı ile kesilir. Hazırlanan mantılar kızgın yağda arkalı önlü kızartılıp havlu kağıt serilmiş geniş bir tabağa alınır. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dökülerek servis yapılır.

şimdide çay faslı muhtarım falakaya razıyım

bugün çook soğuktu burasıı..dondum dondumm..:18:.ahh yazın gözünü seviimm...

yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelecek..kaçamak yapmamaya çalışıcam diyorum :18::18:

bugün
sabah

ceviz 1 incir

öğlen

karnıbahar
mercimek çorbası

akşam

5-6 fırında köfte
tarhana

1 tane gofret

regl yim accayip tatlı krizindeyim:18::18::18:..spor yok kaçamak çookk ..offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…