Bildirim için çok geç kaldığımı farkındayım kızlar hepinizden özürdilerim acayip yoğun bi tempo vardı bugun iş yerinde anca fırsat buldum desem yalan olmaz
kahvaltım 2 yumurta (çok suluydu)
8 zeytin 4 küçük kare kaşar peynir
1 tatlı kaşığı labne peynir
şekersiz çay
türk kahvesi (cok az şekerli)
öğlen yemeğindede 1 küçük kase çorba
bol bol salata( ton balıklı)
ama suanda da tatlı krizim tuttu yardım edinn
Selam kızlar ben geldim bol kaçamaklı mantıyı yedikbunun üzerine 1 saat yürüyüş şart oldu
buyrun yag mantısına
Eki Görüntüle 907336
İç harç için kıyma, minik minik doğranmış soğan ve maydanoz, pul biber ve tuz birlikte harmanlanarak karıştırılır. Derin bir kabın içerisine un, maya ve tuz konulur. Su eklenerek ele yapışmayacak yumuşak bir hamur yoğurulur. Hazırlanan hamurdan portakal büyüklüğünde bezeler ayırılır. Bezeler tek tek hafif unlu zeminde bıçak sırtı kalınlığında açılır.Açılan hamurun yarısına, aralıklarla hazırlanan kıymalı harçtan konulur, hamurun diğer yarısı üzerine gelecek şekilde kapatılır ve çay bardağı ile kesilir. Hazırlanan mantılar kızgın yağda arkalı önlü kızartılıp havlu kağıt serilmiş geniş bir tabağa alınır. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dökülerek servis yapılır.
şimdide çay faslı muhtarım falakaya razıyım
Selam kızlar ben geldim bol kaçamaklı mantıyı yedikbunun üzerine 1 saat yürüyüş şart oldu
buyrun yag mantısına
Eki Görüntüle 907336
İç harç için kıyma, minik minik doğranmış soğan ve maydanoz, pul biber ve tuz birlikte harmanlanarak karıştırılır. Derin bir kabın içerisine un, maya ve tuz konulur. Su eklenerek ele yapışmayacak yumuşak bir hamur yoğurulur. Hazırlanan hamurdan portakal büyüklüğünde bezeler ayırılır. Bezeler tek tek hafif unlu zeminde bıçak sırtı kalınlığında açılır.Açılan hamurun yarısına, aralıklarla hazırlanan kıymalı harçtan konulur, hamurun diğer yarısı üzerine gelecek şekilde kapatılır ve çay bardağı ile kesilir. Hazırlanan mantılar kızgın yağda arkalı önlü kızartılıp havlu kağıt serilmiş geniş bir tabağa alınır. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dökülerek servis yapılır.
selam bebişim..ben geri geldim sen kaçmışın..ahh pampişim ahh şu motivasyonu bi kazansak gene ..ben de iyice saldım
allahım nasıl guzel bır goruntudur o ellerıne saglık canımSelam kızlar ben geldim bol kaçamaklı mantıyı yedikbunun üzerine 1 saat yürüyüş şart oldu
buyrun yag mantısına
Eki Görüntüle 907336
sersumum kac kısı gelecek menude ne var bakembugün çook soğuktu burasıı..dondum dondumm..:18:.ahh yazın gözünü seviimm...
yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelecek..kaçamak yapmamaya çalışıcam diyorum :18::18:
bugün
sabah
ceviz 1 incir
öğlen
karnıbahar
mercimek çorbası
akşam
5-6 fırında köfte
tarhana
1 tane gofret
regl yim accayip tatlı krizindeyim:18::18::18:..spor yok kaçamak çookk ..offff....
yürümeye gidiyorum 1 saat 4.5 hız sonrasında gelirim
haşlama olmaz mayalı hamur çünkü belki buharda pişer ama emin değilimben senden çok falakalık oldum bu aralar..dövcek halim yok sall gitsin..borca yaz biara döverim..
çok güzel gözüküyor ellerine sağlık..haşlama da yapılabilir heralde:44:.ama orjinalini denemk lazım..
yok yok olmadı telafi ettim yürüyüşle evde her işe bakan ben olunca mecbur kaldım yedimlabne peynir olmaz çünkü canan karatay ambalajlı her şeye cısss diyo ona göre, tatlıyıd ayedikten sonra pişman olacağını aklına getir ve yeme ben başaracağına inanıyorum
lop lop yağ oldu sanane kadar da çok kilo vermişsin tutabilirdin kendine hedefe ne kalmış ki verdiğin kiloları düşün o günlere yeniden dönmemek için tutmalıyız canım kendimizi
evet ramaskacım ya her sabah 5:30 da küçük uyanıyo 8 e doğru o uyuyo büyük uyanıyo, büyüğün karnını doyuruyorum küçük uyanıyo ama onlar sağlıklı ve huzuurlu olsunlar mevlam eksik etmesin onları bizden de hiç sorun değil yavrularım benimmmmm
bu gün misafir vardı
sabah
1 cennet elması
2 yumurtadan omlet
3 kaymaklı cevizli kayısı
bol marul
öğlen
4 kuru dolma
1 kase yoğurt
1 kase sebzeli ezogelin çorba
2 dilim beşamelli karnabahar :18:malesef yedim
biraz önce
1 avuç dolusu fındık ve badem
şimdi çıkıyorum herkese sevgileeeeerrr
KIZLAR ÇOOOOK SÜPPPER DENENMİŞ BİR KURABİYE TARİFİNE İHTİYACIM VAR MİSAFİR İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM CANLARIMMMM
allahım nasıl guzel bır goruntudur o ellerıne saglık canım
sersumum kac kısı gelecek menude ne var bakem
ah leylakım sorma benım 38 bedenlerde gardolapta beklıyo allah azmımızı arttırsın ınsallah
afıyet olsun canımm
yürümeye gidiyorum 1 saat 4.5 hız sonrasında gelirim
sersummmmmm nörüyon gııısessız sedasız oturuyon asagıda muhtar gibin
benim 38 beden kıyafetim hiç yok o bedene gelirsem hep yeni alıcam inşallah şu andada eskiler bol geldiği için mesela 2 pantolon tişörtler az farkediyo böle tektük alıyorumki iyice verince alıcam sevdiklerimden yoksa yazık olur bu pantolonlarla kışı bitiririm artıkah leylakım sorma benım 38 bedenlerde gardolapta beklıyo allah azmımızı arttırsın ınsallah
afıyet olsun canımm
Hayırlı günler kızlar bakiyorum da topik yılın son günlerinde epeyce kaçamaklar yapiyor silkelenin kızlar artik zaten yılbaşında yeterince kaçamaklar yapılacak ben de dahil diyorum ama kiyabilcem mi bilmiyorum kizimin doğum günü partisi olacak 1 yasindayiz teyzeleri ondan yani o gece leptini bozarmiyim bilinmez ama sabah kahvaltida tüm yaptiklarimi tadina bakcam o kesin 55 kilomun şerefine. .. :))))
Bu sabah tartildim ve cooookkk mutlu oldum uykudan uyanip kilo verdigini görmek süper bi şey arkadaslar mutlulugumu sizlerle paylasayim dedim suan ki kilom 55,6 yubbbiii cumaya 55 görüp hedefe ulaşıp 2013 sezonunu kapatip 2014 de yeni sezona tam gaz devam hedefim 50 olarak karsiniz da olacammmm :))) merak eden arkasalar vardi topigi birakmam kizlar devam yola 50 de bitince bi hedefim daha olacak sonra kilo koruma yubiiii
Hayırlı günler kızlar bakiyorum da topik yılın son günlerinde epeyce kaçamaklar yapiyor silkelenin kızlar artik zaten yılbaşında yeterince kaçamaklar yapılacak ben de dahil diyorum ama kiyabilcem mi bilmiyorum kizimin doğum günü partisi olacak 1 yasindayiz teyzeleri ondan yani o gece leptini bozarmiyim bilinmez ama sabah kahvaltida tüm yaptiklarimi tadina bakcam o kesin 55 kilomun şerefine. .. :))))
Bu sabah tartildim ve cooookkk mutlu oldum uykudan uyanip kilo verdigini görmek süper bi şey arkadaslar mutlulugumu sizlerle paylasayim dedim suan ki kilom 55,6 yubbbiii cumaya 55 görüp hedefe ulaşıp 2013 sezonunu kapatip 2014 de yeni sezona tam gaz devam hedefim 50 olarak karsiniz da olacammmm :))) merak eden arkasalar vardi topigi birakmam kizlar devam yola 50 de bitince bi hedefim daha olacak sonra kilo koruma yubiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?