Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

labne peynir olmaz çünkü canan karatay ambalajlı her şeye cısss diyo ona göre, tatlıyıd ayedikten sonra pişman olacağını aklına getir ve yeme ben başaracağına inanıyorum

lop lop yağ oldu sana ne kadar da çok kilo vermişsin tutabilirdin kendine hedefe ne kalmış ki verdiğin kiloları düşün o günlere yeniden dönmemek için tutmalıyız canım kendimizi

evet ramaskacım ya her sabah 5:30 da küçük uyanıyo 8 e doğru o uyuyo büyük uyanıyo, büyüğün karnını doyuruyorum küçük uyanıyo ama onlar sağlıklı ve huzuurlu olsunlar mevlam eksik etmesin onları bizden de hiç sorun değil yavrularım benimmmmm

bu gün misafir vardı
sabah
1 cennet elması
2 yumurtadan omlet
3 kaymaklı cevizli kayısı
bol marul

öğlen
4 kuru dolma
1 kase yoğurt
1 kase sebzeli ezogelin çorba
2 dilim beşamelli karnabahar :18: malesef yedim

biraz önce

1 avuç dolusu fındık ve badem

şimdi çıkıyorum herkese sevgileeeeerrr

KIZLAR ÇOOOOK SÜPPPER DENENMİŞ BİR KURABİYE TARİFİNE İHTİYACIM VAR MİSAFİR İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM CANLARIMMMM

ben senden çok falakalık oldum bu aralar..dövcek halim yok sall gitsin..borca yaz biara döverim..

çok güzel gözüküyor ellerine sağlık..haşlama da yapılabilir heralde:44:.ama orjinalini denemk lazım..

selam bebişim..ben geri geldim sen kaçmışın..ahh pampişim ahh şu motivasyonu bi kazansak gene..ben de iyice saldım

allahım nasıl guzel bır goruntudur o ellerıne saglık canım

sersumum kac kısı gelecek menude ne var bakem

yürümeye gidiyorum 1 saat 4.5 hız sonrasında gelirim

ben senden çok falakalık oldum bu aralar..dövcek halim yok sall gitsin..borca yaz biara döverim..

çok güzel gözüküyor ellerine sağlık..haşlama da yapılabilir heralde:44:.ama orjinalini denemk lazım..
haşlama olmaz mayalı hamur çünkü belki buharda pişer ama emin değilim

4.5-5 hızda 4.5 km yüründü totodan terler aktı ödülde bu oldu şimdide 10lu bitki çayımı içiyorum bi yandanda diziye bakıyorum yarın akşama gelirim sabahdan kemo günümüz yine

yok yok olmadı telafi ettim yürüyüşle evde her işe bakan ben olunca mecbur kaldım yedim
allahım nasıl guzel bır goruntudur o ellerıne saglık canım

sersumum kac kısı gelecek menude ne var bakem

görüntüde tadıda süper ama cıslı

günaydın ahaliii
Topik diyet topiği değil kilo alma topiği haline gelmişşşşş
başkannnn karnının ağrısı için geçmiş olsun da baaaak alarm veriyor topik toparlanma-silkelenme ne vakit acep?

kahvaltımmm

3 gün kurusu kaymaklı
bol marul
3 yumurtadan omlet (oğlan yemeyince bana kaldı 3 tane de baydı ya )
1 kase kabuklu fıstık
avuç kalınlığında ve genişliğinde peynir

şimdide karışık bitki çayı içiyorum

gelmek umuduylaaa malumunuz...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar benimde boğazlarım doldu cok fena dün akşam 2 portakal yedim yattım
Bu Sabahta
*2 haslama yumurta
* azcık peynirli omlet(toplam 3 yumurta yedm)
* 8 zeytin
*şekersiz çay
3 5 tane fındık fıstık ve incir

ÖĞLEN'de
*kurufasülye ve sebzeli mercimek çorbası yicem inş...

Hayırlı günler kızlar bakiyorum da topik yılın son günlerinde epeyce kaçamaklar yapiyor silkelenin kızlar artik zaten yılbaşında yeterince kaçamaklar yapılacak ben de dahil diyorum ama kiyabilcem mi bilmiyorum kizimin doğum günü partisi olacak 1 yasindayiz teyzeleri ondan yani o gece leptini bozarmiyim bilinmez ama sabah kahvaltida tüm yaptiklarimi tadina bakcam o kesin 55 kilomun şerefine. .. :))))
Bu sabah tartildim ve cooookkk mutlu oldum uykudan uyanip kilo verdigini görmek süper bi şey arkadaslar mutlulugumu sizlerle paylasayim dedim suan ki kilom 55,6 yubbbiii cumaya 55 görüp hedefe ulaşıp 2013 sezonunu kapatip 2014 de yeni sezona tam gaz devam hedefim 50 olarak karsiniz da olacammmm :))) merak eden arkasalar vardi topigi birakmam kizlar devam yola 50 de bitince bi hedefim daha olacak sonra kilo koruma yubiiii

Son düzenleme:
ah leylakım sorma benım 38 bedenlerde gardolapta beklıyo allah azmımızı arttırsın ınsallah

afıyet olsun canımm
benim 38 beden kıyafetim hiç yok o bedene gelirsem hep yeni alıcam inşallah şu andada eskiler bol geldiği için mesela 2 pantolon tişörtler az farkediyo böle tektük alıyorumki iyice verince alıcam sevdiklerimden yoksa yazık olur bu pantolonlarla kışı bitiririm artık

ah canım ne tatlıdır o topik teyzeleri yer onu
evet ya arada kaçamak yapıyoruz ama elde deyil yılbaşındada kendimi tutmayı düşünmüyom açıkcası annem falan olcak herkez yerken ben bakayımmı ölçülü yerim yinede zaten mide küçülmüş yenmiyoda
55 kilon için tebriks canım hayranlıkla okudum azımın suyu aktı valla nerdeee benim daha çok var güleryüzcüm açıkcası okadar verilirmi bilmiyorum annem falan heralde o kadar olamassın diyo anca 65-63 olursun diyo genç kızlık kilom 52 idi bende pek inanamıyorum çünkü çok yavaşladım gram gram verince ihtimal vermiyorum ama inşallah veririm bende hedefi şimdilik 63 e çektim dur bakalım görücez:18::18::18:
hedefine çok az kalmış kutlarım yaaadarısı başımıza öpüyorum canım

sana kocaman tebriklerimi iletiyorum..
ve darısı başımıza.. Allah bizi de hedeflerimize ulaştırmayı nasip etsin..

sabah

1 yumurta
bolca peynir
3-4 zeytin
yeşillik
yeşil çay
fındık 2 ad ceviz
öğlen

küçük kase sebzeli bulgur pilavı
1 but 2 kanat
çay
kahve 2 parça küçük bitter çikolataacayip canım çekti
akşama

dünkü nohut çorbası

Selam kızlar koşturmaca bi gündü sabah 1 muz peynir gün kurusu zeytin ceviz sonrasında hastane eve az önce geldik akşamada tarhana çorbası fırında balık salata sonrasında mutlaka yürüyüş durmak yok mantının artısı kalmasın cumaya

evet kaçamak olmadı ,leptin bozulmadı çok şükür...

2. öğünüm

sebze çorbası
5-6 yk bulgur pilavı
5-6 yk karnabahar
1 kase yoğurt

68 dk yürüyüş 7.6 km
silkelenelim kızlarrrr artık her günkü faaliyeti paylaşıcam

ayrıca diyete 90.100 ile başlamıştım ama karataya 89 la başladım. ama inanın 5 değil 10 kg vermiş gibi görünüyorum
inşallah evlilik kiloma ulaşana kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…