- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
makarna hem de 2 tabak..falakayı haketmişsin ama hadi yeni olmandan dolayı accuk çantayla geçiştirelim
canım leblebi ve tahin pekmez de yasak
yürüyüş yapılmış
maden suyunun sadesini tansiyon ve mide problemi olmayanlar içebilir canım sorun yok
biz bunun için varız şekerimçok haklısın. bu son zamanlarda kahvaltılarda pekmez tahin ve helva gibi şeyleri tüketmemden dolayı hem çabuk acıkıyorum hemde artık kendime hakim olamaz oldum :/
kulağımı çekmenız cok iyi oluyor. çünkü ben pek dikkat edemeyen biriyim.. ama yarından itibaren, söz veriyorumki, ne tatlı yiyeceğim ne de ekmek, ne de başka bişi... bu seferlik affededin ... :) // küçük emrah bakışı//
canım bizler de uyarılarla,sorarak doğruları öğrendik,hala da öğreniyoruzhaklısın özlem. bugünkü menüyü o yüzden demiycem ve senin kulağımı çekmen beni kendime getirdi. :) ciddiyim :)
yarından itibaren kendime çeki düzen vercem ve yemeklerime dikkat edecem.
evet klasık karatay kahvaltısı yapıyorum, ama yanına bazen ekmek ve pekmez-tahin yiyorum. bazende helva. artık yemiyeceğim. çünkü bu son günlerde, iştahımın feci arttığını anladım. gerçekten şeker ve ekmek gibi canan karatay'ın yemeyin diye direttiği şeyler asıl bizim iştahımızı açıyor... bundan sonra yemek yok!!! :))))
menüyü es geçeceğim bugün :/
akşamda yemekten sonra yürüyüş yaptım. az sonrada soda içeceğim. herkese iyi günler ... :)
niye kısss,çaktırmadan karataycı yaparsın sen onlarıahh benimkilerle imkansız karatay..[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
afiyet olsun canım,biz de seni öperizbugünüm de kaçamaksız geçti arz ederim..
sabah
klasik kk kahvaltısı
öğlen
ıspanak kavurması
yoğurt
brokoli salatası
akşam,
tarhana çorbasıı
herkeşleri öperim..
kaçamak falan yok halen bi yorgunluk var yürüyüş falan yapamadım bu hafta böyle geçerse aynı yerde sayacam yine
biz bunun için varız şekerim..başka türlü motive olamıyoruz..
tatlı benimde zaafım olan tek şey ama bu sıralar tutuyorum kendimi..incir uyutması işe yaradı sana da tavsiye ederim..
niye kısss,çaktırmadan karataycı yaparsın sen onları
afiyet olsun canım,biz de seni öperiz
kızımın yazılı haftası bu hafta,onu çalıştırdım,yoruldum,eşime devrettim,bir kupa çay aldım geldim,ama fazla kalamam,menümü vereyim
kahvaltım 08.30;2 yumurtalı,tereyağlı,kaşarlı,biberli omlet
5 zeytin,2 kk peynir,çeyrek bardak süt,ceviz,badem,fındık(azar azar)
akşam 16.00;1 tabak bulgurlu ıspanak,1 tabak salata,1 bardak ayran,5 zeytin,1 köfte
spor; 1.5 saat yürüyüş
canım bizler de uyarılarla,sorarak doğruları öğrendik,hala da öğreniyoruzkaçamağı hiç başlatmamak lazım,yoksa durdurmak çok zor,insanız neticede,nefis bu istiyo,ama irademiz de var bizim canan hoca boşuna konuşmuyor,her söylediğinin bilimsel temeli var bugünü unut ve yarın sıfırdan başla akşam yürüyerek telafi etmeyi de başarmışsın aslında..bu da gösteriyor ki sen bu işi başaracaksın
gıdı,göbek filan çıkar,kıyafetler olmamaya başlarsa bigün o da başlar karatayayapamıyom bacıımm.hamur işinden vazgeçemiyor kociş.. .bir tek eşim şekeri bıraktı çayı şekersiz içiyor ona bile çok seviniyorum..
batıya dönelim daha bi sıkıcam işi..doğal ürünler falan..
benim kızı da babsı çalıştırdı..yırttım
sana da afiyet olsun kuzumm
gıdı,göbek filan çıkar,kıyafetler olmamaya başlarsa bigün o da başlar karatayabenimki öyle başladı sağol tatlım
yazmayı unuttum 20.30 gibi 1 bardak tarçınlı süt içtim,yeni alıp kaynatmıştık taptaze
canım ben yoğurt mayalayıp çamaşır asıp yatıcam,öptüm tatlım,iyi geceler
canım ilk zamanlar kendini çok sıkma,sabahları 4-5 tane günkurusu filan ye,içine az kaymak ve ceviz koydun mu baklava haltetmiş yanındaneredeyse her akşam düzenli yürüyüş yapıyorum. çoğu zamanda , öğlenlerı yürüyorum. sadece tatluya karşı zaafım var. kendımı tuttum mu tutuyorum. ama bir kere yemeye başladığım zaman, sanki hiç tatlı yememiş gibi saldırıyorum :) bir aralar annemle tartışmaya çıktım neden tatlı yapıyorsun diye. bundan sonra tartışmayacağım. yemeyeceğimde. nefsime haim olmam lazım benimbunu biliyorum!
umarım sağlıklı yaşarız, bizler, sizler, çocuklarımız, eşlerimiz ve dostlarımız...
önemli olan sağlıktır. gerisi mutluluk. :)
her şey için saolun gerçekten.
iyi geceler :)
saol sersum :)) iyiki varsınız :) içtenlıkle soyluyorum... :)
olabilürrr
ohh miss afiyet olsun..
benim sütüm de yarın geliyor cicim ben de yarın mayalıycam..
iyi geceler canımcım
ALLAH SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE YAŞAYACAĞIN İKİ DÜNYA SAADETİ NASİP ETSİN
HUZUR-MUTLULUK-SAĞLIK VE BEREKET HEP SENİNLE OLSUN
GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLER GERÇEK OLSUN
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlar dünkü akşam yemeğim çorba olmadı annem geldi nohutlu bulgur pilavı ve hindi oldu yanında turp salatası çorba bugünün menüsü olacakkahvaltım
1 yumurta
peynir zeytin
fındık
1 elma
yeşilçay
kaymaklı günkurusu
öğlen
ev yufkası peynir
çok az tavuk
çay fındık ceviz
1 buçuk mandalin
akşam
nohut çorbası belki yoğurt
reglmin 4. günü biraz şişliğim var akşamları hafif çorbalarla kapatmayı düşünüyorum
bırakınca sarkıyomu canım öle anladımmekik devamlılık istiyor ne yazıkki ben özellikle sarkıklık gitsin ve yağlar erisin diye yapıyorum çünkü, 2 sezeryandan sonra karın çok kötü oluyor tabii toparlaması da o yüzden düz bir karın şart sürekli olmasa bile hafta da muhakkak 3 defa en az 100 çekiyorum sende yap bence sert ve düz bir karına ihtiyaçımız var ki kıyafetlerden pörtlemesin..ne yazıkki karın en zor eriyen bölge mekik olmazsa olmaz yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?