hepimiz sopalık olduk zaten.topluca bi falaka atayım ortaya yarası olan gocunsun artık..
ne güzel beraber kutalyacakmışsınız ..çocuklara daha eğlenceli olur..
valla bugünüm bitti çarşambaya allah kerim diyorum..şu doğumgünleri olmasa iyi olcak ama el mecbur napalım..:31
kiz hala falakadan ayaklarim aciyor. kac gundur gelemedim....:26::26::26::26::26::26:
ama yinede dogum gunun kutlu olsun canim ins.hersey gonlunce olsun.... iyiki varsin bize moral verip motive ediyorsun.
ins.birde yaza topikce fit girersek asil o zaman falakalari unutucaz...hadi bakalim....
SLMLRRRR
kahvaltım efendim
08:30
2 gün kuru
1 avuç fındık
7-8 marul
avuç kalınlığında peynir
2 lop yumurta
5 zeytin
öğleye
karnabahar
kereviz salatası
öğlen sporu 60 dk yürüyüş ve 3 lt su inşallah diyelimmm gerçek olsun.
sağol filizim...sersumcum doğumgünün bugünmü canım iyiki doğdun mıhtarım o zaman
sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim sağlıkla sıhhatle inşallah
kiz hala falakadan ayaklarim aciyor. kac gundur gelemedim....:26::26::26::26::26::26:
ama yinede dogum gunun kutlu olsun canim ins.hersey gonlunce olsun.... iyiki varsin bize moral verip motive ediyorsun.
ins.birde yaza topikce fit girersek asil o zaman falakalari unutucaz...hadi bakalim....
güzel süprizler yapılmış canımbugün benim doğum günüm evettt 40 a merdiveni dayadım..sağlık olsun..
bugünüm biraz garip oldu..sabah işe gittim saat 10 da kızım aradı karnı çok ağrıdığı için eve gelmiş..ben de merak edince eve geldim :26:tabii bugün eşimin ve arkadaşlarımın bana yaptığı sürprizler plana uymadı..ben eve gelince iş yerime çiçek yollayan eşim koştur koştur siparişi eve yönlendirmiş..
Eki Görüntüle 923724
bana pasta alan arkadaşlarım ben gidince pastalarla başbaşa kalmışve benim yerime de yemişş.. resimlerini gönderdiler. .
Eki Görüntüle 923725 Eki Görüntüle 923726
ilginç bir doğum günü oluyor..amaaaa böylelikleee kaçamak yapmaktan kurtuldum..
insanın sizler gibi dostlarının olması ne güzel..iyi ki varsınız hem sizler hem iş arkadaşlarım...sizi seviyorumm..
Sağlıklı nice mutlu yaşlara bir ömür boyu eşinle ergenyusunla beraberbugün benim doğum günüm evettt 40 a merdiveni dayadım..sağlık olsun..
bugünüm biraz garip oldu..sabah işe gittim saat 10 da kızım aradı karnı çok ağrıdığı için eve gelmiş..ben de merak edince eve geldim :26:tabii bugün eşimin ve arkadaşlarımın bana yaptığı sürprizler plana uymadı..ben eve gelince iş yerime çiçek yollayan eşim koştur koştur siparişi eve yönlendirmiş..
Eki Görüntüle 923724
bana pasta alan arkadaşlarım ben gidince pastalarla başbaşa kalmışve benim yerime de yemişş.. resimlerini gönderdiler. .
insanın sizler gibi dostlarının olması ne güzel..iyi ki varsınız hem sizler hem iş arkadaşlarım...sizi seviyorumm..
sağol canım..güzel süprizler yapılmış canımyakışır arkadaşımıza
sağol bitanem..Sağlıklı nice mutlu yaşlara bir ömür boyu eşinle ergenyusunla beraber:119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlar dünkü akşam yemeğim çorba olmadı annem geldi nohutlu bulgur pilavı ve hindi oldu yanında turp salatası çorba bugünün menüsü olacak
bırakınca sarkıyomu canım öle anladım
bugün benim doğum günüm evettt 40 a merdiveni dayadım..sağlık olsun..
Eki Görüntüle 923724
nice nice mutlu yaşların olsun.. hayatın hep güzelliklerle dolsun.. doğum günün kutlu olsun..
sevmek ve sevilmek güzeldir be muhtarım..
bugün hayatımda ilk defa karnıbahar yemeği pişirdim.. akşama bakıcam tadına inş. yiyebilirim.
eşime de mantı.. eşler de karatay yapsa hayat ne kolay olurdu:44::44::44:
sersumum canım burdan da doğum gününü kutlayayımailenle birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllara canım benim
bu arada pastana da bayıldım ne kaa şirin
canim nasilsin afiyet olsun.ufakliklar nasil?
daha once 1 yil plates yaptigini soylemistin.
ebru salliylami yapiyordun?
faydasini gordunmu SIKILASMA oldumu....
canim bende bir turlu spora baslayamadim. ama ins.ebru salliyla platese baslamayi dusunuyorum fikrini alayim dedim canim...
doğru anladın bırakınca daha feci ne yazık ki. spor da öyle zaten spor yapılınca daha kolay kilo verirken bıraktığında daha fazlasını alıyorsun ne yazık ki o yüzden spor yada mekik hiç fark etmez hayat boyu olmalı.. daha önce yaşadım ve gördüm.. şimdi karatay diyetinin de sporu da hayat felsefem yapmaya çalışıyorum sağlıklı yaşamak için..
Eki Görüntüle 923947
daha fazlası bu linkte..
https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051
Tarifi:Kıyma , soğan ve dilediğiniz baharatlar zeytinyağıyla hafif öldürülür üzerine karnıbahar çiçekleri ve su koyulup karnıbahar yumuşayıncaya kadar pişirilir.Yumuşayan karnıbahara arzuya göre 2-3 yumurta çırpılarak eklenip fırın kabına alınır..üzerine bol kaşar peyniriyle fırına verilir..üzeri resimdeki gibi kızarana kadar pişirilir..Afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?