Eki Görüntüle 923947
daha fazlası bu linkte..
https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051
Tarifi:Kıyma , soğan ve dilediğiniz baharatlar zeytinyağıyla hafif öldürülür üzerine karnıbahar çiçekleri ve su koyulup karnıbahar yumuşayıncaya kadar pişirilir.Yumuşayan karnıbahara arzuya göre 2-3 yumurta çırpılarak eklenip fırın kabına alınır..üzerine bol kaşar peyniriyle fırına verilir..üzeri resimdeki gibi kızarana kadar pişirilir..Afiyet olsun..
bugün benim doğum günüm evettt 40 a merdiveni dayadım..sağlık olsun..
bugünüm biraz garip oldu..sabah işe gittim saat 10 da kızım aradı karnı çok ağrıdığı için eve gelmiş..ben de merak edince eve geldim :26:tabii bugün eşimin ve arkadaşlarımın bana yaptığı sürprizler plana uymadı..ben eve gelince iş yerime çiçek yollayan eşim koştur koştur siparişi eve yönlendirmiş..
Eki Görüntüle 923724
bana pasta alan arkadaşlarım ben gidince pastalarla başbaşa kalmışve benim yerime de yemişş.. resimlerini gönderdiler. .
Eki Görüntüle 923725 Eki Görüntüle 923726
ilginç bir doğum günü oluyor..amaaaa böylelikleee kaçamak yapmaktan kurtuldum..
insanın sizler gibi dostlarının olması ne güzel..iyi ki varsınız hem sizler hem iş arkadaşlarım...sizi seviyorumm..
çok geçmiş olsun canım..ah kuzular hasta olmasa hiç keşkeÇocuklar malesef gripöksürük mahfoldular ya sorma... evdende çıkmıyoruz ama gelen giden eksik olmuyo tabi ,napalım hasta olunacak ki bağışıklık kazansınlar.(bu işin mantık yönü) yürek dayanmıyor her öksürüşlerinde
sersum ne güzel çiçek öyle ... pastalarda çok güzelmiş... sevildiğini görmek ve bilmek dahada güzel ...
eşimle yemeğe gittik şekerim.doğumgünü çocuğu napıyon canımbu arada facedeki tarifler çoğalmış çok renkli olmuş bulgurlu tariflere bayıldım :4
sağol balım kaymağım..Erhan Güleryüz - Doğumgünü (Stadium Version) - YouTube
sersumummm bal bocugum dogumgunun kutlu olsun bu parca eslıgınde enıstemızle bır dans bu aksam hıc fena olmaz
evet karnıbahar kızarması yedim bir yada 2 kez ama ne kendim yaptım ne de pişirdim bugün ilk. :44::44::44:
çok iyi yaa.. sağol canım bunu muhakkak deneyeceğim, güzele benziyor bu tarif bana karnıbaharı sevdirebilir belki..
sonucu sabırsızlıkla bekliyorum diyecektim ki yazmışsındeniyorum bakalım evdekiler sevecekmiuygunsuz yemekler oldu ya ne yapayım karnabahar yemeği balık eşimde zeytinyaglı pırasa istedi
sağol ficansım.Canım doğum günün kutlu olsun
Nice nice yaşlara ailen ile birlikte sağlıkla inşallah
Sen en de iyi ki varsın, biz de seni seviyoruz
anneme ne güldüm ya karnabaharı pişirecem derken asla yemem kokar o diyoduyerkende baya güzel olmuş dedi tarif için teşekkür muhtarrım genelde kızartıyordum bundan sonra kızartma yok artık şimdide çay keyfi
Muhtar , canım - ciğerim , doğumgünü çucuğu
Erhan Güleryüz - Doğumgünü (Stadium Version) - YouTube
sersumummm bal bocugum dogumgunun kutlu olsun bu parca eslıgınde enıstemızle bır dans bu aksam hıc fena olmaz
sağol balımmmnice sağlıklı mutlu huzurlu ve çıtırık yaşlar olsun canım sevdiklerinle birlikte iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız
Tüm sevdiklerin ve sevenlerinle mutluluklarla dolu dolu yaşayacağın upuzun bir hayatın olur inşallah canımcım arkadaşların dediği gibi iyiki varsın,seni çok seviyoruz
kaçamakta yapmamışsın bravo (pasta yemediğin için dedim yoksa yaptınmı :44: )
Kızının karın ağrısı nasıl oldu iyidir umarım
sağol balımmm
sağol canımın içiii...ben de sizi çook seviyorumm
yapmadım valla sadece promu bozdum karataydan vazgeçmedim..
eşimle gelirken kızım pasta istedi ama biz almayı unuttuk..onun içüüün yemedim
iyi canım sağol..3 haftadır aralıklı olarak antibiyotik kullanınca bağırsak florası bozuldu sanırım..ondan oldu..şimdi rahat çok şükür. .umarım akıllanır da bir daha şişirmez boğazını
Ne güzel olmuş ilk pastaları yiyememişsin 2. yi unutmuşunuziyi olmuş valla sevindim senin adına 2 lokma pideden bişey olmaz yarında sıkı bi pro yaparsın cumaya dengelemiş olursun
Kızın iyi olmasına çok sevindiminşallah bidaha şişirmez diycem ama benim yeğenlerden bildiğim kadarıyla pek akıllanmıyolar lisede aynı üniversitedede aynılar
aynen canım şans benden yanaydı bugün..adeta pastalar benden kaçtı
ah sarfoşum biliyorum akıllanmayacak..
Er geç akıllanıcaklar daa.... şöyle bi 10 sene daha var bence
dün gelememiştim geçmişi okuyodum ara ara o yüzden hemen cevaplıyamadım dünün tamamını okuyamadı önemli bi vaka varmı yoksa devam etmiyip dünki havadislerimi anlatıciim ve bi konuda fikrinizi soriciim
teşekkürler sersumcum büyük ve küçük kuzular, hasta olmasınlar dediğin gibi...
akşamki kereviz salatamı kardeşim geldi o yedi, bende 10 kadar fındık yedim o kadar... birde 1 koca kupa ayran içtim.
o karnabahar tarifini bende beğendim yapıcam inşallah,ama fırın bölümünüde ocakta halldicem inş.gerçekten face de çok güzel tarifler var emeklerine sağlık...
bu günü 60 dk 7 km yürüyüşle ve 3lt sıvı alımıyla kazasız atlattım çok şükür...
benim uyku saatim geldii ben kaçar
öylesarhoşolsamki ,başkanımm iyi akşamlar boool boool muhabbetler sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?