Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

deniyorum bakalım evdekiler sevecekmi uygunsuz yemekler oldu ya ne yapayım karnabahar yemeği balık eşimde zeytinyaglı pırasa istedi

ozlemcım tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıcın.ıdol oldugum gunlerı ınan bende cok ozluyorum
hepımıze bol ırade

Canım doğum günün kutlu olsun

Nice nice yaşlara ailen ile birlikte sağlıkla inşallah

Sen en de iyi ki varsın, biz de seni seviyoruz

anneme ne güldüm ya karnabaharı pişirecem derken asla yemem kokar o diyodu yerkende baya güzel olmuş dedi tarif için teşekkür muhtarrım genelde kızartıyordum bundan sonra kızartma yok artık şimdide çay keyfi

çok geçmiş olsun canım..ah kuzular hasta olmasa hiç keşke

sağol canım..hakkaride canlı çiçek bulmak çok zor hep yapma çiçek..biraz görmemiş gibi oldum ama eşim çok gezmiş canlı çiçek bulabilmek için..tabii benim için..çok mutlu olduğum için paylaştım..

doğumgünü çocuğu napıyon canımbu arada facedeki tarifler çoğalmış çok renkli olmuş bulgurlu tariflere bayıldım:4
eşimle yemeğe gittik şekerim..beğendiğine sevindim..elimden geldiğince çoğaltıyorum tarifleri..
Erhan Güleryüz - Doğumgünü (Stadium Version) - YouTube

sersumummm bal bocugum dogumgunun kutlu olsun bu parca eslıgınde enıstemızle bır dans bu aksam hıc fena olmaz
sağol balım kaymağım..dans etmedik ama dinledik şekerim..

deniyorum bakalım evdekiler sevecekmi uygunsuz yemekler oldu ya ne yapayım karnabahar yemeği balık eşimde zeytinyaglı pırasa istedi
sonucu sabırsızlıkla bekliyorum diyecektim ki yazmışsın
Canım doğum günün kutlu olsun

Nice nice yaşlara ailen ile birlikte sağlıkla inşallah

Sen en de iyi ki varsın, biz de seni seviyoruz
sağol ficansım..aminn

ayy ben de çok güldüm ve beğendiğinize sevindim..afiyet olsun..teyzeme selam söylee

bugün pro yaptım ama akşam yemeğimde accık bozdum..olur okaa
nasılsa pasta yemedim

akşam

karışık ızgara
2 avuç içi kadar kıymalı pide
ayran
mevsim salata

nice sağlıklı mutlu huzurlu ve çıtırık yaşlar olsun canım sevdiklerinle birlikte iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız

Tüm sevdiklerin ve sevenlerinle mutluluklarla dolu dolu yaşayacağın upuzun bir hayatın olur inşallah canımcım arkadaşların dediği gibi iyiki varsın,seni çok seviyoruz

kaçamakta yapmamışsın bravo (pasta yemediğin için dedim yoksa yaptınmı :44: )

Kızının karın ağrısı nasıl oldu iyidir umarım

nice sağlıklı mutlu huzurlu ve çıtırık yaşlar olsun canım sevdiklerinle birlikte iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız
sağol balımmmevet iyi ki tanımışım sizleriiii

sağol canımın içiii...ben de sizi çook seviyorumm

yapmadım valla sadece promu bozdum karataydan vazgeçmedim..

eşimle gelirken kızım pasta istedi ama biz almayı unuttuk.. onun içüüün yemedim

iyi canım sağol..3 haftadır aralıklı olarak antibiyotik kullanınca bağırsak florası bozuldu sanırım..ondan oldu..şimdi rahat çok şükür..umarım akıllanır da bir daha şişirmez boğazını

Son düzenleme:

Ne güzel olmuş ilk pastaları yiyememişsin 2. yi unutmuşunuz iyi olmuş valla sevindim senin adına 2 lokma pideden bişey olmaz yarında sıkı bi pro yaparsın cumaya dengelemiş olursun

Kızın iyi olmasına çok sevindim inşallah bidaha şişirmez diycem ama benim yeğenlerden bildiğim kadarıyla pek akıllanmıyolar lisede aynı üniversitedede aynılar

aynen canım şans benden yanaydı bugün..adeta pastalar benden kaçtı

ah sarfoşum biliyorum akıllanmayacak..

teşekkürler sersumcum büyük ve küçük kuzular, hasta olmasınlar dediğin gibi...

akşamki kereviz salatamı kardeşim geldi o yedi, bende 10 kadar fındık yedim o kadar... birde 1 koca kupa ayran içtim.
o karnabahar tarifini bende beğendim yapıcam inşallah,ama fırın bölümünüde ocakta halldicem inş.gerçekten face de çok güzel tarifler var emeklerine sağlık...

bu günü 60 dk 7 km yürüyüşle ve 3lt sıvı alımıyla kazasız atlattım çok şükür...

benim uyku saatim geldii ben kaçar
öylesarhoşolsamki ,başkanımm iyi akşamlar boool boool muhabbetler sizeeee

Son düzenleme:
aynen canım şans benden yanaydı bugün..adeta pastalar benden kaçtı

ah sarfoşum biliyorum akıllanmayacak..

Er geç akıllanıcaklar daa.... şöyle bi 10 sene daha var bence

dün gelememiştim geçmişi okuyodum ara ara o yüzden hemen cevaplıyamadım dünün tamamını okuyamadı önemli bi vaka varmı yoksa devam etmiyip dünki havadislerimi anlatıciim ve bi konuda fikrinizi soriciim

daha fazlası aşağıdaki linkte beklerim dostlar..

https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051

ilk olduğu için 500gr sütle yaptım
sonuç harika

Malzeme

500 gr süt
yarım limonun suyu

Yapılışı

sütü açık aldığım için kaynattım
5-10 dk kaynadıktan sonra suyunu sıktığım limonu
yavaşça ilave ettim ve karıştırmaya başladım
1-2 dk karıştırarak kaynatıp ocağı söndürdüm
sütü ılımaya bıraktım
peynir dibe çöktü
ılıyınca ince süzgeçte süzdüm
tadı güzeldi.ben az tuz ekleyip kahvaltıda kullanacağım
isteğe balı tuzsuz da kullanılabilir..

Tabii altta süzülen peyniraltı suyunu da yemeklerde ve çorbalarda kullanmak için sakladım

Afiyet olsun

:44::44::44:hatırladığım kadarıyla mühim birşey yok..:44::44:sonra da okursun canım..

afiyet olsun..

beğenmene sevindim canım

yürüyüş

iyi geceler bol leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…