Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öncelıkle doğum gunun kutlu olsun sersum. :) iyi ve sağlıklı bir ömür yaşarsın inşallah :)))

aslında doğum gününü kutladıktan sonra bugun yaptıklarımı direkt bir sekılde söylemek içime sinmiyor ama kısaca bahsedeyim :))

sabah 08.00: kahvaltımı bitirdim. limonlu yeşil çay, yoğurt, peynir ve zeytin yedim.
öğlen 02.30: öğle yemeğimi bitirdim. bulgur pilavı ve yoğurt. birde yanına ufak tefek peynir zeytin koydum. yanına siyah çay
akşam 19.30: akşam yemeğimi bitirdim. mercimek çorbası, bir kaç tane isirin (ya da siron diye yufkadan yapılan ve üstüne yoğurt ve tereyağı gezdirilen bir tür yemek) ve bol bol turşu yedim. sonrada limonlu siyah çay içtim.

yarım saat kadar yürüdük. ve az öncede her zamanki gibi soda içtim dahada bişi yemicem.

bu arada kefir mayalıyorum. arada bir iki yudum götürüyorum ayran niyetine :) umarım bana bir zararı olmaz. ama akşam yemeğimden sonra kesınlıkle bişi yemıyorum .. :))

herkese iyi akşamlar. :))

Son düzenleme:

aynen katılıyorum ya hep yapacaksın sporu yada her zaman nasılsan öyle kalacaksın yani benim gibi spor falan yapamıyorum ve ilerde başlasamda (emeklilikte yani ) devamlı yapamıyacağımdan adım gibi eminim o yüzden en fazla yürüyüşlerimi arttırabilirim

Ayy kıyamam seninkiler daha çok minikler yaa çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsınız inşallah ama bağışıklık konusunda çok doğru demişsin yapılacak en iyi şey o mikroplara karşı mücade için kuvvet sağlıycak beslenme

Muhtar , canım - ciğerim , doğumgünü çucuğu

Nerelerdesin yaa, niye gelmiyosun kaç gündür yoksa benmi kaçırıyorum :44: özledik seniiiii...

canımın içi nasılsın..

çay içiyom sana da süt koyayım sıcacık (yeni kaynattım yoğurt yapıcam)sesine boğazına iyi gelir gıymatlımm

Aaaa Birdy hastamı olmuş :26:

:44::44::44:hatırladığım kadarıyla mühim birşey yok..:44::44:sonra da okursun canım..

okudum geldim birazdan dünümü yazcam

sağol canım iyi dileklerin için teşekkür ederim

bu arada öğünlerin güzel siron dışında..ama o da yufkası fazla değilse sorun olmaz lakin karatayın kitabında ufak kaçamaklar olarak yufkalı tarifler de var..

kefir çok faydalı biara ben de yapıyordum şimdi üşeniyorum..afiyet olsun

yürüyüş yapılmış gene

Aaaa Birdy hastamı olmuş :26:

okudum geldim birazdan dünümü yazcam

grip olmuş kayınçom sesi kısılmışş..ama daha iyiyim dedi canım..eniştemden bulaşmış.:26:.batıda grip salgını çok fena kızlar aman dikkat

temem bekliyomm..enişten uyudu rahatım hehehe

Selam canım yakalamışken yazıyim akşam yemeğini daha erken ye ve mümkün olduğunca sebze azda protein ağırlıklı olsun karbonhidrat olmasın, kefiri içebilirsin ama mayayı yutmamaya dikkat et çünki vücudda çoğalırsa iyi olmazmış diye duymuştum
turşu çok tuzlu olduğundan vücut su tutar kilo almış gözükürsün mümkünse öğlen ye ve bol su iç

grip olmuş kayınçom sesi kısılmışş..ama daha iyiyim dedi canım..eniştemden bulaşmış.:26:.batıda grip salgını çok fena kızlar aman dikkat

temem bekliyomm..enişten uyudu rahatım hehehe

Onlardamıı :26: ay canlarıım cidden çok pis bi salgın annemden babama geçmiş ama bekledikleri için baştan direk tedavii maksatlı besiye aldık ağrı kesiciler zaten hazırdı ama antibiyotik vermedik oda daha iyi çok şükür inşallah ben ve yeğenime bulaşmadan kurtuluruz salgından insanı paçavraya çeviriyo resmen,allahtan tüm hastalara acil şifalar diliyorum canlar

merhaba. bu güzel önerilerin için cok teşekkür ederim :)) benim ailem akşam yemeklerını cok gec yer. o yüzden bende onlara uyum sağlamak zorundayım :) birde hamur işine oyle düşkünlerki, bugün hem siron, hem ekmek, hemde kete yaptık. ve yememeye gayret ettim. :) zor dayanıyorum ama kendımı bir tutunca tutuyorum işte :)

kefirin mayalarını genelde ayırıyorum zaten :) onları yemiyoruz. süzüp dolaba atıyoruz :) zaten kefire hala alışamadım. arada bir yudumlayıp bırakıyorum . :))
turşuya gelince, dediğin gibi fazla yememem lazımç hem turşu, hem limonlu çaylar, hemde sodalar.... :))))))))))
bundan sonra biraz daha dikkat edeyimm. :)

evet canım çok fena bi salgın...aminn..
antibiyotik işe yaramıyormuş zaten..

Dün yakın bi arkadaşıma gitmiştim hem ziyaret, hemde detoks cihazı almıştı kendisi ben biraz eski kafalıyımdır kolay kolay kabul edemiyorum bazen çok iddialı buluyorum böyle cihazları diye bende denedik cihazı ve inanamadım çıkan toksinlere hemde hepi topu yarım saat yaptık internetten de araştırcam iyice emin olup bende almayı düşünüyorum aranızda hakkında bişey bilen varsa yazarsa sevinirim 15 tatilinde almayı düşünüyorum

aaa özelden atsana merak ettim canım

evet canım çok fena bi salgın...aminn..
antibiyotik işe yaramıyormuş zaten..

evet bende anneme demiştim telefonda antibiyotiği kullanma diye oda dr ilk dozu hastanede vermiş serumunada kattılar diyolar ama bence o ağrı kesicidir antibiyotiği katmaışlardır dedim herneyse başlayınca da bitirmek gerekiyor ya o nedenle içiyo annem

olsun artık canım ..iyi olsun da teyzem..

Sersum sende incele, ben de çıkıp bi işimi halledip vakit kalırsa araştırcam kullananların tezi ve varsa karşı çıkanların anti tezi neymiş diye sonrada burada paylaşırız ok iyi geceler öptüm seni

Attıııım bile

Evet canım ya yaşlı ve minikler için daha bi tehlikeli allah beterinden korusun herkesi...

inceliyicem canım..öpüyorum bende kaçtım iyi geceler..

sarhosum selam datlum ıncele bakalım neymıs ne degılmıs:))
bırdıyım küre dağı ceylanım hastamı oldun sen bakem gecmıs olsun acıl sıfa dılerım bebeemmm

canımmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…