- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
doğru anladın bırakınca daha feci ne yazık ki. spor da öyle zaten spor yapılınca daha kolay kilo verirken bıraktığında daha fazlasını alıyorsun ne yazık ki o yüzden spor yada mekik hiç fark etmez hayat boyu olmalı.. daha önce yaşadım ve gördüm.. şimdi karatay diyetinin de sporu da hayat felsefem yapmaya çalışıyorum sağlıklı yaşamak için..
ramaskacım ben pilatesle tam 18 kilo verdim. 6 gün diyet yapıyordum pazar günleri tartılıyordum eğer vermişsem o gün istediğim her şeyi yiyordum. evet ebru şallıyla yaptım. ebru şallının karınsavar dvd sini aldım şimdide oda müthiş 2 saat ama ben sadece zor bölümünü yapıyorum. karnımı toparlamıştı evet , bırakınca kilo almadım ama karın gene yumuşadı. pilates gerçekten güzel bişey ebru şallı haftada 3 gün yapın yeter,geri kalan günler de yürüyüş yapın diyo ve bence haklı.
canan hocanın kitaplarını yeniden okumaya koyuldum. karın yağlarını en iyi yakan spor yürüyüştür diyor. araştırma sonuçlarına dayandırmış.birde şekerli gıdalar bedene girdiğinde, diğer gıdalara göre 2-5 kat daha fazla yağ olarak depolanıyormuş
Çocuklar malesef gripöksürük mahfoldular ya sorma... evdende çıkmıyoruz ama gelen giden eksik olmuyo tabi ,napalım hasta olunacak ki bağışıklık kazansınlar.(bu işin mantık yönü) yürek dayanmıyor her öksürüşlerinde
sersum ne güzel çiçek öyle ... pastalarda çok güzelmiş... sevildiğini görmek ve bilmek dahada güzel ...
Muhtar , canım - ciğerim , doğumgünü çucuğu
canımın içi nasılsın..
çay içiyom sana da süt koyayım sıcacık (yeni kaynattım yoğurt yapıcam)sesine boğazına iyi gelir gıymatlımm
:44::44::44:hatırladığım kadarıyla mühim birşey yok..:44::44:sonra da okursun canım..
öncelıkle doğum gunun kutlu olsun sersum. :) iyi ve sağlıklı bir ömür yaşarsın inşallah :)))
aslında doğum gününü kutladıktan sonra bugun yaptıklarımı direkt bir sekılde söylemek içime sinmiyor ama kısaca bahsedeyim :))
sabah 08.00: kahvaltımı bitirdim. limonlu yeşil çay, yoğurt, peynir ve zeytin yedim.
öğlen 02.30: öğle yemeğimi bitirdim. bulgur pilavı ve yoğurt. birde yanına ufak tefek peynir zeytin koydum. yanına siyah çay
akşam 19.30: akşam yemeğimi bitirdim. mercimek çorbası, bir kaç tane isirin (ya da siron diye yufkadan yapılan ve üstüne yoğurt ve tereyağı gezdirilen bir tür yemek) ve bol bol turşu yedim. sonrada limonlu siyah çay içtim.
yarım saat kadar yürüdük. ve az öncede her zamanki gibi soda içtimdahada bişi yemicem.
bu arada kefir mayalıyorum. arada bir iki yudum götürüyorum ayran niyetine :) umarım bana bir zararı olmaz. ama akşam yemeğimden sonra kesınlıkle bişi yemıyorum .. :))
herkese iyi akşamlar. :))
Aaaa Birdy hastamı olmuş :26:
okudum geldim birazdan dünümü yazcam
öncelıkle doğum gunun kutlu olsun sersum. :) iyi ve sağlıklı bir ömür yaşarsın inşallah :)))
aslında doğum gününü kutladıktan sonra bugun yaptıklarımı direkt bir sekılde söylemek içime sinmiyor ama kısaca bahsedeyim :))
sabah 08.00: kahvaltımı bitirdim. limonlu yeşil çay, yoğurt, peynir ve zeytin yedim.
öğlen 02.30: öğle yemeğimi bitirdim. bulgur pilavı ve yoğurt. birde yanına ufak tefek peynir zeytin koydum. yanına siyah çay
akşam 19.30: akşam yemeğimi bitirdim. mercimek çorbası, bir kaç tane isirin (ya da siron diye yufkadan yapılan ve üstüne yoğurt ve tereyağı gezdirilen bir tür yemek) ve bol bol turşu yedim. sonrada limonlu siyah çay içtim.
yarım saat kadar yürüdük. ve az öncede her zamanki gibi soda içtimdahada bişi yemicem.
bu arada kefir mayalıyorum. arada bir iki yudum götürüyorum ayran niyetine :) umarım bana bir zararı olmaz. ama akşam yemeğimden sonra kesınlıkle bişi yemıyorum .. :))
herkese iyi akşamlar. :))
kefiri içebilirsin ama mayayı yutmamaya dikkat et çünki vücudda çoğalırsa iyi olmazmış diye duymuştum
grip olmuş kayınçom sesi kısılmışş..ama daha iyiyim dedi canım..eniştemden bulaşmış.:26:.batıda grip salgını çok fena kızlar aman dikkat
temem bekliyomm..enişten uyudu rahatım hehehe
Selam canım yakalamışken yazıyim akşam yemeğini daha erken ye ve mümkün olduğunca sebze azda protein ağırlıklı olsunkarbonhidrat olmasın, kefiri içebilirsin ama mayayı yutmamaya dikkat et çünki vücudda çoğalırsa iyi olmazmış diye duymuştum
turşu çok tuzlu olduğundan vücut su tutar kilo almış gözükürsün mümkünse öğlen ye ve bol su iç
Onlardamıı :26: ay canlarıım cidden çok pis bi salgın annemden babama geçmiş ama bekledikleri için baştan direk tedavii maksatlı besiye aldık ağrı kesiciler zaten hazırdı ama antibiyotik vermedik oda daha iyi çok şükür inşallah ben ve yeğenime bulaşmadan kurtuluruz salgındaninsanı paçavraya çeviriyo resmen,allahtan tüm hastalara acil şifalar diliyorum canlar
Dün yakın bi arkadaşıma gitmiştim hem ziyaret, hemde detoks cihazı almıştı kendisi ben biraz eski kafalıyımdır kolay kolay kabul edemiyorum bazen çok iddialı buluyorum böyle cihazları diye bende denedik cihazı ve inanamadım çıkan toksinlere hemde hepi topu yarım saat yaptık internetten de araştırcam iyice emin olup bende almayı düşünüyorum aranızda hakkında bişey bilen varsa yazarsa sevinirim 15 tatilinde almayı düşünüyorum
evet canım çok fena bi salgın...aminn..
antibiyotik işe yaramıyormuş zaten..
aaa özelden atsana merak ettim canım
Burada reklam olur diyemi oluur atıyim
evet bende anneme demiştim telefonda antibiyotiği kullanma diye oda dr ilk dozu hastanede vermiş serumunada kattılar diyolar ama bence o ağrı kesicidir antibiyotiği katmaışlardır dedim herneyse başlayınca da bitirmek gerekiyor ya o nedenle içiyo annem
evet canım..ondan..
olsun artık canım ..iyi olsun da teyzem..
Attıııım bile
Evet canım ya yaşlı ve minikler için daha bi tehlikeli allah beterinden korusun herkesi...
Sersum sende incele, ben de çıkıp bi işimi halledipvakit kalırsa araştırcam kullananların tezi ve varsa karşı çıkanların anti tezi neymiş diye sonrada burada paylaşırız ok iyi geceler öptüm seni
bugün benim doğum günüm evettt 40 a merdiveni dayadım..sağlık olsun..
bugünüm biraz garip oldu..sabah işe gittim saat 10 da kızım aradı karnı çok ağrıdığı için eve gelmiş..ben de merak edince eve geldim :26:tabii bugün eşimin ve arkadaşlarımın bana yaptığı sürprizler plana uymadı..ben eve gelince iş yerime çiçek yollayan eşim koştur koştur siparişi eve yönlendirmiş..
Eki Görüntüle 923724
bana pasta alan arkadaşlarım ben gidince pastalarla başbaşa kalmışve benim yerime de yemişş.. resimlerini gönderdiler. .
Eki Görüntüle 923725 Eki Görüntüle 923726
ilginç bir doğum günü oluyor..amaaaa böylelikleee kaçamak yapmaktan kurtuldum..
insanın sizler gibi dostlarının olması ne güzel..iyi ki varsınız hem sizler hem iş arkadaşlarım...sizi seviyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?