inceliyicem canım..öpüyorum bende kaçtım iyi geceler..
sağol canım benimmcanımmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara
evet ben de diyecektim orda alet falan yok diye..Mıhtaaaaaaaaaaaaar sana gönderdiğim adresde tuz terapisi falan var, benim denediğim ayak detoksu idi ama o sitede yok bende anlamadım ama ayak detoksu diye google da aratınca benzerleri çıkıyor isterseniz öyle bakın
Ama kısaca özetlersem ter,idrar vs yoluyla attığımız toksinler atılması gerekenin çok azıymış hele benim gibi efor sarfetmeyip terlemiyorsanız,kirli hava,sıgara gibi sürekli toksine maruz kalıyosanız oturduğunuz yerde toksin atmış olursunuz bununla.Cihazın klavuzunda kemoterapi görmüş bireylerin hücrelerindeki serbest radikallerden arınmasınıda sağladığı yazıyor ne derece doğru bilmiyorum ama puf noktası vücudumuz pozitif iyonları tutarmış bu cihazla o yükü boşaltıp (elektrofarez gibi bişey ) dolayısıyla toksinlerden de kurtulup uykusuzluktan bağışıklık sistemine bir sürü şeye iyi geldiğini yazıyodu metabolizmayıda harekete geçirdiği için dolaylı olarak zayıflamayada katkısı varmış. Sonuçta ben bir kez kullandım arkadaş alalı 3-4 ay oldu zaten ama çok ilginç şeyler yaşamış eşi sıgara içer hafta sonları azda olsa alkol alır ama haftada 2 gün tenis oynar ciddi terler kilosuna dikkat eder az yemek yer falan, en küçük oğlu ise cips kola ıce tea gibi abur cubur ve işe yaramaz katkı maddeli şeylerle beslenen 11 yaşında erkek. eşine uygulamış en temiz onunki çıkmış en koyu renklisi ise küçük oğlununki çıkmış arkadaşın fikri eşi teniste acayip terleyerek sıgara e alkol dışında yediğine içtiğine dikkat ederek beslendiği için böyle olmalı vs vs sonuçta benim aklıma yattı ama yinede almadan aramızdaki varsa tecrübeli arkadaşların fikrini almak isterim yoksa ben alıp tecrüblerimi aktarırımhadi bende yatiim belki hemen uyurum
teşekkürler öylesarhoşolsamki eveeet daha çok küçükler takır takır öksürüyolar yavrularım... geçer inşallah küçüğü bol bol emziriyorum,büyüğü besiye çektim vallaikisinede bitki çayı içiriyorum az miktarda,birde bol su ılık ılık içiriyorum 5. günleri 2-3 güne iyileşirler inşallah.
ozlemcım tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıcın.ıdol oldugum gunlerı ınan bende cok ozluyorum
hepımıze bol ırade
oyyyy geçmiş olsun birdye senin aracılığınla kaçırmışım eşinede tabi ondan pek giremiyo herhalde geçmiş olsun tekrargrip olmuş kayınçom sesi kısılmışş..ama daha iyiyim dedi canım..eniştemden bulaşmış.:26:.batıda grip salgını çok fena kızlar aman dikkat
temem bekliyomm..enişten uyudu rahatım hehehe
sarhosum selam datlum ıncele bakalım neymıs ne degılmıs:))
bırdıyım küre dağı ceylanım hastamı oldun sen bakem gecmıs olsun acıl sıfa dılerım bebeemmm
bilgisayar sinir etti beni,işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum
cakmelcim,canım,benim tarif öyle değişik bişey değil,şaştım aşı derler bizim oralarda öyle bişeytavuğu haşladım,suyunu ayrı bir tencereye alıp sıcakken içine biraz şehriye döküp yine kaynattım,tavuğun etlerini de didikleyip ilave ettim,üstüne az yağda nane eritip döktüm,bazan da biraz salça ilave ettim o kadar,bizimkiler bunu seviyolar bol limonla iyi oluyor..sersumun tarifini de yap derim öksürük için
ıgneoyam gecmıs olsun.
leylakım selam nasılsın?
ben kuzuyu parka cıkarıcam gorusuruz
cakmelcim afiyet olsun bebişim,Allah kabul etsin
oyacım maaile hastalanmışsınız çok geçmiş olsun
menümü vereyim de gideyim
kahvaltı 08.30;1 tavada yumurta,1 haşlanmış yumurta,1.5 kk peynir,2 günkurusu,az kaymak,5 ceviz,kıvırcık-maydanoz,10 zeytin
akşam 16.30; 1 tabak pırasa,1 tabak yoğurt,1 avuç çiğ fındık
spor;1.5 saat yürüyüş
bu hafta pazardan beri düzenliyim,kaçamak yapmıyorum,lakin geçen cumartesi ev gezmesinden sonra aldığım kiloyu henüz verebildim,bugün geçen cumayla aynıydım,bakalım yarına ne olacaksosyalleşmek istemiyoruuuummm
Günaydın,
Ennnn önce mıhtarıma iyi yıllar dilemek istiyorum. Sevdiklerinle, sağlıklı, mutlu nice nice yıllar geçiresin.
Biraz geç oldu ama inan ki unuttuğumdan değil. H3N2 virüsü bizim eve konuşlandı. Şu anda en küçüğüm ve kocam hasta. Onlar da iyileşirse evdeki turu tamamlamış oluyoruz. Arada vakit bulup bsayarı açtığımda da siteye giremedim çünkü virüs girmiş!
Neyse... Mazeretlerim bunlar. Affola
Umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okuyamadım. Toparlanalım, yine gelirim.
Bu arada Canan Hoca 19 Ocak ta Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde olacakmış. Halka açık sohbet ve imza günü. Bi tarafımızı doğrultabilirsek, eşimle beraber gitmeye hevesleniyoruz. İstanbul'da olanlara duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?