Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inceliyicem canım..öpüyorum bende kaçtım iyi geceler..

Mıhtaaaaaaaaaaaaar sana gönderdiğim adresde tuz terapisi falan var, benim denediğim ayak detoksu idi ama o sitede yok bende anlamadım ama ayak detoksu diye google da aratınca benzerleri çıkıyor isterseniz öyle bakın

Ama kısaca özetlersem ter,idrar vs yoluyla attığımız toksinler atılması gerekenin çok azıymış hele benim gibi efor sarfetmeyip terlemiyorsanız,kirli hava,sıgara gibi sürekli toksine maruz kalıyosanız oturduğunuz yerde toksin atmış olursunuz bununla.Cihazın klavuzunda kemoterapi görmüş bireylerin hücrelerindeki serbest radikallerden arınmasınıda sağladığı yazıyor ne derece doğru bilmiyorum ama puf noktası vücudumuz pozitif iyonları tutarmış bu cihazla o yükü boşaltıp (elektrofarez gibi bişey ) dolayısıyla toksinlerden de kurtulup uykusuzluktan bağışıklık sistemine bir sürü şeye iyi geldiğini yazıyodu metabolizmayıda harekete geçirdiği için dolaylı olarak zayıflamayada katkısı varmış. Sonuçta ben bir kez kullandım arkadaş alalı 3-4 ay oldu zaten ama çok ilginç şeyler yaşamış eşi sıgara içer hafta sonları azda olsa alkol alır ama haftada 2 gün tenis oynar ciddi terler kilosuna dikkat eder az yemek yer falan, en küçük oğlu ise cips kola ıce tea gibi abur cubur ve işe yaramaz katkı maddeli şeylerle beslenen 11 yaşında erkek. eşine uygulamış en temiz onunki çıkmış en koyu renklisi ise küçük oğlununki çıkmış arkadaşın fikri eşi teniste acayip terleyerek sıgara e alkol dışında yediğine içtiğine dikkat ederek beslendiği için böyle olmalı vs vs sonuçta benim aklıma yattı ama yinede almadan aramızdaki varsa tecrübeli arkadaşların fikrini almak isterim yoksa ben alıp tecrüblerimi aktarırım hadi bende yatiim belki hemen uyurum

teşekkürler öylesarhoşolsamki eveeet daha çok küçükler takır takır öksürüyolar yavrularım... geçer inşallah küçüğü bol bol emziriyorum,büyüğü besiye çektim valla ikisinede bitki çayı içiriyorum az miktarda,birde bol su ılık ılık içiriyorum 5. günleri 2-3 güne iyileşirler inşallah.

o ayak detoksunu ben tv de görnüştüm, seyirci kadına yaptılar kadın utanmıştı o suya çıkan renkten,dediğin gibi sigara serbest radikalleri arttırıyormuş boş kalorili o ambalajlı ürünlerede toksit yiyecek diyorlardı. karatay tarzı beslenme yeter canım bence. vücuda her türlü müdahale doğasını bozar düşüncesindeyim bence hiç uğraşma. d vitamini de o cihazın yaptığını yapıyor biliyorsun zaten sen.

15 fındık
2 gün kuru
10 dal marul
2 kayısı kıvamlı yumurta
5 zeytin
kahvaltım 7:00 da bitti

12:00-13:00 arası öğle yemeğim
fırında tüm tavuk
etsiz çiğ köfte [5-6 tane yerim inş.]
yoğurt
turp

akşama yazarım kızlarrrr

herkese sevgi ve sağlık dolu günler diliyoruuum

canımmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara
sağol canım benimm
evet ben de diyecektim orda alet falan yok diye..
çok güzel şeyler tabii ama işte ne derece etkili onu uzun süreli kullananlardan ve uzmanlardan dinlemek lazım bence..önemli olan doktor tavsiyesi..ilginç doğrusu:44::44::44:

büyüğe zencefiltozu çok az karabiber üstüne bal ve limon sıkarak gece yatmadan verirsen öksürüğü ve gıcığı keser yavrucak rahat uyur canım..hatta sen de yersen ve küçük kuzu emerse ona da geçebilir rahatlarlar..
tekrar geçmiş olsun

klasik karatay kahvaltımı yapıp kaçıyorum dostlar..öpüldünüz akşama görüşürüz..

denicem sersumcum ALLAH razı olsunnnn

özlemcim senin bi tavuk suyuna çorban vardı bana bir, tarif etsen kuzum olur mu ?

ozlemcım tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıcın.ıdol oldugum gunlerı ınan bende cok ozluyorum
hepımıze bol ırade
insan bu gibi işleri hayatta bir kez tam yapıyor,sonra tekrar yapmak istesek bile zorlanıyoruz,ben de 35 kilo vermiş biri olarak kendime güleyim mi ağlıyayım mı bilemiyorumneyse önümüze bakıcaz canım

sersumum geç kalmışım ama doğum gününü kutluyorum canım,sevdiklerinle,huzurla,sağlıkla nice yeni yaşlara ulaşmanı dilerim,seni geçmişten beri tanıyor gibiyim ve çok seviyorumayrıca paylaşımların harika,verdiğin linki arada ziyaret etmekteyim
sarhoşum bahsettiğin o alet, para tuzaklarından biri olmasın aman iyice araştır derimaynı şeyleri doğal beslenme ve sporla yapabiliyorsak paramıza yazık etmeyelim arkadaşım annene,babana,yeğenine tekrar geçmiş olsun tatlım:2:
cakmelciim küçük çocukların o ciğerden gelen öksürüğü anneyi de perişan ediyor,çabucak iyileşirler inşallah,benim küçük kızım da her sene kış aylarında öyle öksürür durur

dün benim acayip işim vardı,akşam 4 e kadar sürdü,sonra eşimle balık yiyelim diye çıktık,aksaklıklar yüzünden 18 de filan yiyebildik,eve gelince beni bir üşüme sardı,battaniyeye sarılıp kanepeye uzandım,velhasıl buraya gelemedim,kaçamak yoktu ama spor da yoktubugün kahvaltıdan sonra 4 tane ufak omega hapını çayla içeyim dedim,boğazıma takıldı az daha çıkarıyodum,hala balık tadı alıyorum çok fena
ben yeşil çay içip işlere dalayım canlar görüşürüz

bilgisayarda bir sorun var bugün mesajı gönderene kadar epey uğraştım ama 2 kez çıkmış

Son düzenleme:
mesaj kirliliği oldu ama benim suçum değil

Son düzenleme:
bilgisayar sinir etti beni,işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum
cakmelcim,canım,benim tarif öyle değişik bişey değil,şaştım aşı derler bizim oralarda öyle bişeytavuğu haşladım,suyunu ayrı bir tencereye alıp sıcakken içine biraz şehriye döküp yine kaynattım,tavuğun etlerini de didikleyip ilave ettim,üstüne az yağda nane eritip döktüm,bazan da biraz salça ilave ettim o kadar,bizimkiler bunu seviyolarbol limonla iyi oluyor..sersumun tarifini de yap derim öksürük için

Günaydın,
Ennnn önce mıhtarıma iyi yıllar dilemek istiyorum. Sevdiklerinle, sağlıklı, mutlu nice nice yıllar geçiresin.

Biraz geç oldu ama inan ki unuttuğumdan değil. H3N2 virüsü bizim eve konuşlandı. Şu anda en küçüğüm ve kocam hasta. Onlar da iyileşirse evdeki turu tamamlamış oluyoruz. Arada vakit bulup bsayarı açtığımda da siteye giremedim çünkü virüs girmiş!

Neyse... Mazeretlerim bunlar. Affola

Umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okuyamadım. Toparlanalım, yine gelirim.

Bu arada Canan Hoca 19 Ocak ta Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde olacakmış. Halka açık sohbet ve imza günü. Bi tarafımızı doğrultabilirsek, eşimle beraber gitmeye hevesleniyoruz. İstanbul'da olanlara duyurulur.

dün 2 mil ve jillian ile 30 dk kardiyo yapıldı ama öldüm öldüm dirildim, yüzüm kızardı, yüzümden aşağıya ter damladı hale da yan yan yürüyorum bu jillian aklı yok yaa niye hafta da 3 ila 7 kilo garanti ettiğini anladım çok zor çok.. lisei kurban yanii..

akşam yemeğinde karnıbaharımı yedim ve çok güzel olmuş hiç beklemediğim bir tat dı.. bir sonrakine sersumun tarifini yapacam.

bugün kahvaltı.
1 yumurta ve biraz kuymak.

grip olmuş kayınçom sesi kısılmışş..ama daha iyiyim dedi canım..eniştemden bulaşmış.:26:.batıda grip salgını çok fena kızlar aman dikkat

temem bekliyomm..enişten uyudu rahatım hehehe
oyyyy geçmiş olsun birdye senin aracılığınla kaçırmışım eşinede tabi ondan pek giremiyo herhalde geçmiş olsun tekrar

bugünkü kahvaltım

1 yumurta
tulum peyniri
zeytin
fındık
1 mandalin
yeşilçay
öğlen yemeğim
:56
yumurta salatası(2 yumurtadan)
peynir
fındık
1 mandalin
çayyy
akşam

nohut çorbası
akşam 7 gibi
çayyy
çiğ kabak çekirdeği
öpüyorum herkezi

sarhosum selam datlum ıncele bakalım neymıs ne degılmıs:))
bırdıyım küre dağı ceylanım hastamı oldun sen bakem gecmıs olsun acıl sıfa dılerım bebeemmm

sersumcum..doğum güünün kutlu olsun..yanlız çiçek ve pasta olayını çok sevdim..ekşın bir doğum günü olmuş ..

şu ayak detoksu nasıl bişey acap..dur bakayım geçmişte yazar mı??

tamam canım benim tarifin aynısı, ben şehriyeyi azıcık naneyle kavurup atıyorum tavuk suyuna ki çok şişmesin diyee
evet bu akşam sersumun dediğini yapıp hem oğluma yedircem hem ben yiyim ki bebişe geçsin şifa niyetine inşallah.

herkeslere şifa diliyoruumm

şimdi ikindi namazı ve ardında 60 dk yürüyüş kızlar...

cakmelcim afiyet olsun bebişim,Allah kabul etsin
oyacım maaile hastalanmışsınız çok geçmiş olsun
menümü vereyim de gideyim
kahvaltı 08.30;1 tavada yumurta,1 haşlanmış yumurta,1.5 kk peynir,2 günkurusu,az kaymak,5 ceviz,kıvırcık-maydanoz,10 zeytin
akşam 16.30; 1 tabak pırasa,1 tabak yoğurt,1 avuç çiğ fındık
spor;1.5 saat yürüyüş

bu hafta pazardan beri düzenliyim,kaçamak yapmıyorum,lakin geçen cumartesi ev gezmesinden sonra aldığım kiloyu henüz verebildim,bugün geçen cumayla aynıydım,bakalım yarına ne olacaksosyalleşmek istemiyoruuuummm

ıgneoyam gecmıs olsun.
leylakım selam nasılsın?
ben kuzuyu parka cıkarıcam gorusuruz

iyiyim datlum gıymatlum sen nasılsın?

afiyet olsun canımyürüyüş için de

eşine ve kuzucuğa çok geçmiş olsun oyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…