Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kuzuların daha iyidir inşallah
Benim arkadaşın ablasıda tv de bi sağlık programında duymuş orada marka falan da vermemişler sadece uygulamalı canlı yayın yapılmış, sonra ablamız internette araştırıp uygulama yapan merkezi bulmuş ve bir kaç seans gitmişler 2 kardeş ordaki aletin markasını görüp internetten fiyatına bakıp 2 kişi alınca % 35 civarında indirimle almışlar bende bu konularda şüpheci bi insanım denemeden araştırıp soruşturmadan kolay kolay almam (zayıflama haplarından sonra tabisi ) ilk denemede çok koyu renk bekliyodum zaten o yüzden utanmadım ama hala inanamıyorum oturduğum yerde yaklaşık 1 saatte o kadar toksinin nasıl çıktığına :26:

Her türlü müdahalenin doğasını bozacağını bende biliyorumda madem toksik maddeleri bi şekilde alarak dengeyi bozuyoruz üstelik terleme yoluyla yada yazın güneşlenme dışında D-vit falan alamıyorum ve benim dışımda karatay yapmayan aile bireyleri içinde lazım diye düşünüyorum misal babam yaş ve rahatsızlıklarından dolayı hareketsiz ayrıca hem babam özellikle annem çok fazla ilaç kullanıyorlar annem başı kapalı güneşlenmez vs çocuklar ve gençlere söz geçiremiyoruz ev yemekleri yemeleri konusunda... uzun lafın kısası kimyasal kullanmadan pozitif-negatif enerji dengesi sağlamış oluyosun çıplak ayakla toprakta doşmak gibi diye düşünüyorum halen devam ediyorum araştırmaya

Arkadaşım ve ablası her seanstan sonra kendilerini enerjik hissettiklerini falan söylüyolar, ama dediğim gibi daha3-4 ay oldu onlar alalı üstelik düzenli kullanamamışlar.Uzmanı kim doktorlar anca iyi bi fiyata anlaşırlarsa desteklerler yoksa sanmam ama dediğim gibi karşıt görüşleri arıyorum zaten dün fazla bakamadım anca aletin çeşitlerini ve fiyatlarını görebildim bugünde anca burdan çıkınca bakabilirim

spor için maşallah ama kahvaltında hani peyniiiiiiiiiir, zeytiiiiiiiiiiin, yeşillik ve kuru yemiş-meyva haniiiiiiiii

sersumcum..doğum güünün kutlu olsun..yanlız çiçek ve pasta olayını çok sevdim..ekşın bir doğum günü olmuş ..

şu ayak detoksu nasıl bişey acap..dur bakayım geçmişte yazar mı??

Geçmişte yazdığını sanmam ama bakarken öğrendiğin bilgi olursa burada paylaşmayı unutma emi canım

İğneoyası sizlerede geçmiş olsun canım, 19 Ocak pazar günü olduğu için Canan hocayı yine kaçırıcam ona yanıyorum eğer giderseniz ki inşallah gidersiniz duraklamalar en fazla ne kadar sürermiş direnci kırmak için napmak lazımmış diyede sorabilirsen cümleten makbule geçer

Özlemkartaaaaaaaaaaaaal 35 kiloyu nasıl ne zaman verdin öyle geçmişte yazmış hatta bende yine sormuş olabilirim ama inan karıştırıp hatırlamıyorum kusuruma bakma,müsait bizamanda yazarsın şimdiden teşekkürler

denicem sersumcum ALLAH razı olsunnnn

özlemcim senin bi tavuk suyuna çorban vardı bana bir, tarif etsen kuzum olur mu ?
dene canım dene aman kuzular rahat uyusun
sağol bidenemmm..amiinn..duygularımız karşılıklı arkadaşım..
geldin mi sen de face..niye geç haber veriyosun
aman özlemim dikkat et sende..:26::26:dün ben de çok halsizdim..

sağol canımın içi..bugün öğlen saatlerinde aklımdan geçtin nerlerde oyam dedim ..kalp kalbe karşıymış..
geçmiş olsun canım..berbat bir virüsmüş..Allah hepimizi beterinden korusun..hastalara acil şifalar versin

oyyyy geçmiş olsun birdye senin aracılığınla kaçırmışım eşinede tabi ondan pek giremiyo herhalde geçmiş olsun tekrar
iletirim canım..uğrar belki bugün..
sersumcum..doğum güünün kutlu olsun..yanlız çiçek ve pasta olayını çok sevdim..ekşın bir doğum günü olmuş ..

şu ayak detoksu nasıl bişey acap..dur bakayım geçmişte yazar mı??
sağol canım benimhe valla acayip ekşındı doğumgünüm.
sosyalleşmek istemiyoruuuummm

ben de istemiyruuummmm

Huu Sersum naber bugün pro yaptınmı ? Günü kazasız atlattınmı ?

Senin durumlar nasıl fıstık artık menü yazmıyomusun ? :44:

ben de durumlar iyi canım,umarım yarına daha da iyi olursen nasılsın?
menü yazmıyorum çünkü 2 gündür karabuğday yiyiyorum sarhoşumişe yarıyo gibibirkaç gün daha geçsin o zaman tam anlamıyla belli olacak işe yarayı yaramadığı

Nasıl yani karabuğdayla kilomu veriyosun yoksa kabızdın da onamı yaradı :44: sonuçta her iki durumda bizede yarar dimi ?
Sonuçta kara mara ama buğday yani karbonhidrat nasıl etkil olabilirki alla alla :26: ilginç

yok yok kaçamak yooooookkk

züpeeeer züpeeeer öyleyse aynen devam edersiniz inşallah

Hadi hayırlısı yarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah ben yolda olcaam için anca cumartesi görürüm sonucu çıt çıt çıt

Kanel izinlimi bu aralar ?

inşallah canım..çıt çıt.:18::18::18: bilgisayarı bozuk ondan gelemiyor..bana bildirebilirse ben yapıcam kilo bildirimini..

evet canım karabuğdayla veriyorumdediğin gibi kiloya da kabızlığa da iyi geldi.hem karabuğday adı her ne kadar buğday olsa da tahıl gurubundan değilmiş.bir bitkini meyvesi gibi bişeymiş canım
burdan inceleyebilirsin canım:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/475889-karabugday-zayiflama.html

Son düzenleme:
inşallah canım..çıt çıt.:18::18::18: bilgisayarı bozuk ondan gelemiyor..bana bildirebilirse ben yapıcam kilo bildirimini..

Ayy benim evdeki internet problemiydi burdakide virüs programı yok sürekli abuk subuk reklamlar çıkıyor,alıntı ve beğenme işleminden sonra kısa bi süre donuyor falan bazen de durduk yerde internet bağlantısı kopup geliyor çok sinir be aaa

Bu arada ben dün bayağı kaçamak yapmıştım öğlen yufkadan börek akşam biraz fazla tahin helvası yemiştim bugünde akşama kadar iyiydim akşam yemeği üstüne bi lokma helve yedim yine kabızlıkda çabası bakalım hafta sonu ne çıkcam

Bu arada face deki tarifleri nerden alıyosun resimler falan çok iştah açıcı be yaa... tehlike moduna giriyor bünye .36:

ha bide peynir nasıl oldu lezzeti falan ? bu hafta sonu bende yapcam

oo kötüymüş bee..insan sinir olur..

wc ye çıkmadıysan kötü..yola da gidicen..

çoğu benim resimlerim..tabii alıntıladıklarım da var

Öylemiiiiiiiiiiiiii valla bilmiyodum çok iyi oldu öğrendiğim, Canan hoca buğday niyetine yiyebilirsiniz diyodu ama bşka bilgi vermemişti çok sağol Leylakcım hemen bakıyorum linke karnım şu ana taş gibi yarında yollardayım bari mısır çarşısından aliim bende yapiim ya bıktım bu kabızlıktan aaa...

ben de canan hocadan karabuğday ile ilgile bişey duymamıştım iyi oldu öğrendiğim sarhoşum bence de al.hem sadece tek öğününde bile yiyip kilo verenler var öyle de yiyebilirsin

Son düzenleme:
desenize bir de karabuğday furyası başlatıyoruz topikte..

oo kötüymüş bee..insan sinir olur..

wc ye çıkmadıysan kötü..yola da gidicen..

çoğu benim resimlerim..tabii alıntıladıklarım da var

Ciddenmi o lahana böreğini yaptınmı ? bide peynir noldu peynir cevaplamamışsın sorumu

ben de canan hocadan karabuğday ile ilgile bişey duymamıştım iyi oldu öğrendiğim sarhoşum bence de al.hem sadece tek öğününde bile yiyip kilo verenler var öyle de yiyebilirsin[/B][/I][/FONT][/SIZE]

Kıs Leylak nerden buldun o linki ya millet baya vermiş çok etkilendim kara buğdayı nerden aldın 3m migrosdanmı aktardanmı linktekiler bulamamaktan dert yanıyodu da :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…