iyiyim datlum gıymatlum sen nasılsın?
bende ıyıyım balım.dıyet mıyet hep aynı terane
teşekkürler öylesarhoşolsamki eveeet daha çok küçükler takır takır öksürüyolar yavrularım... geçer inşallah küçüğü bol bol emziriyorum,büyüğü besiye çektim vallaikisinede bitki çayı içiriyorum az miktarda,birde bol su ılık ılık içiriyorum 5. günleri 2-3 güne iyileşirler inşallah.o ayak detoksu4nu ben tv de görnüştüm, seyirci kadına yaptılar kadın utanmıştı o suya çıkan renkten,dediğin gibi sigara serbest radikalleri arttırıyormuş boş kalorili o ambalajlı ürünlerede toksit yiyecek diyorlardı. karatay tarzı beslenme yeter canım bence. vücuda her türlü müdahale doğasını bozar düşüncesindeyim bence hiç uğraşma. d vitamini de o cihazın yaptığını yapıyor biliyorsun zaten sen.
sersum;33432740 [COLOR="#800080" .!.:evet ben de diyecektim orda alet falan yok diye..
çok güzel şeyler tabii ama işte ne derece etkili onu uzun süreli kullananlardan ve uzmanlardan dinlemek lazım bence..önemli olan doktor tavsiyesi..ilginç doğrusu:44::44::44:[/COLOR]
dün 2 mil ve jillian ile 30 dk kardiyo yapıldı ama öldüm öldüm dirildim, yüzüm kızardı, yüzümden aşağıya ter damladı hale da yan yan yürüyorum bu jillian aklı yok yaa niye hafta da 3 ila 7 kilo garanti ettiğini anladım çok zor çok.. lisei kurban yanii..
akşam yemeğinde karnıbaharımı yedim ve çok güzel olmuş hiç beklemediğim bir tat dı.. bir sonrakine sersumun tarifini yapacam.
bugün kahvaltı.
1 yumurta ve biraz kuymak.
sersumcum..doğum güünün kutlu olsun..yanlız çiçek ve pasta olayını çok sevdim..ekşın bir doğum günü olmuş ..
şu ayak detoksu nasıl bişey acap..dur bakayım geçmişte yazar mı??
denicem sersumcum ALLAH razı olsunnnn
özlemcim senin bi tavuk suyuna çorban vardı bana bir, tarif etsen kuzum olur mu ?
sağol bidenemmmsersumum geç kalmışım ama doğum gününü kutluyorum canım,sevdiklerinle,huzurla,sağlıkla nice yeni yaşlara ulaşmanı dilerim,seni geçmişten beri tanıyor gibiyim ve çok seviyorumayrıca paylaşımların harika,verdiğin linki arada ziyaret etmekteyim
dün benim acayip işim vardı,akşam 4 e kadar sürdü,sonra eşimle balık yiyelim diye çıktık,aksaklıklar yüzünden 18 de filan yiyebildik,eve gelince beni bir üşüme sardı,battaniyeye sarılıp kanepeye uzandım,velhasıl buraya gelemedim,kaçamak yoktu ama spor da yoktubugün kahvaltıdan sonra 4 tane ufak omega hapını çayla içeyim dedim,boğazıma takıldı az daha çıkarıyodum,hala balık tadı alıyorum çok fena
ben yeşil çay içip işlere dalayım canlar görüşürüz
sağol canımın içi.Günaydın,
Ennnn önce mıhtarıma iyi yıllar dilemek istiyorum. Sevdiklerinle, sağlıklı, mutlu nice nice yıllar geçiresin.
Biraz geç oldu ama inan ki unuttuğumdan değil. H3N2 virüsü bizim eve konuşlandı. Şu anda en küçüğüm ve kocam hasta. Onlar da iyileşirse evdeki turu tamamlamış oluyoruz. Arada vakit bulup bsayarı açtığımda da siteye giremedim çünkü virüs girmiş!
Neyse... Mazeretlerim bunlar. Affola
Umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okuyamadım. Toparlanalım, yine gelirim.
Bu arada Canan Hoca 19 Ocak ta Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde olacakmış. Halka açık sohbet ve imza günü. Bi tarafımızı doğrultabilirsek, eşimle beraber gitmeye hevesleniyoruz. İstanbul'da olanlara duyurulur.
iletirim canım.oyyyy geçmiş olsun birdye senin aracılığınla kaçırmışım eşinede tabi ondan pek giremiyo herhalde geçmiş olsun tekrar
sağol canım benimsersumcum..doğum güünün kutlu olsun..yanlız çiçek ve pasta olayını çok sevdim..ekşın bir doğum günü olmuş ..
şu ayak detoksu nasıl bişey acap..dur bakayım geçmişte yazar mı??
sosyalleşmek istemiyoruuuummm
ben de öyle papişim
kilo durumları nasıl bebişim
iyiyim datlum gıymatlum sen nasılsın?
kaçamak yoksa yürüyüşte varsa şahane terane
yarım pro diyelim..Huu Sersum naber bugün pro yaptınmı ? Günü kazasız atlattınmı ?
Huu Sersum naber bugün pro yaptınmı ? Günü kazasız atlattınmı ?
Senin durumlar nasıl fıstık artık menü yazmıyomusun ? :44:
kaçamak yoksa yürüyüşte varsa şahane terane
yarım pro diyelim..
sabah kahvaltımı yaptım sebzesiz..akşam menemen ve kahvaltı yaptım gene..bakalım..
ben de durumlar iyi canım,umarım yarına daha da iyi olursen nasılsın?
menü yazmıyorum çünkü 2 gündür karabuğday yiyiyorum sarhoşumişe yarıyo gibi birkaç gün daha geçsin o zaman tam anlamıyla belli olacak işe yarayı yaramadığı
yok yok kaçamak yooooookkk
Hadi hayırlısı yarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallahben yolda olcaam için anca cumartesi görürüm sonucu çıt çıt çıt
Kanel izinlimi bu aralar ?
Nasıl yani karabuğdayla kilomu veriyosunyoksa kabızdın da onamı yaradı :44: sonuçta her iki durumda bizede yarar dimi ?
Sonuçta kara mara ama buğday yani karbonhidrat nasıl etkil olabilirki alla alla :26: ilginç
züpeeeer züpeeeer öyleyse aynen devam edersiniz inşallah
inşallah canım..çıt çıt.:18::18::18: bilgisayarı bozuk ondan gelemiyor..bana bildirebilirse ben yapıcam kilo bildirimini..
Ayy benim evdeki internet problemiydi burdakide virüs programı yok sürekli abuk subuk reklamlar çıkıyor,alıntı ve beğenme işleminden sonra kısa bi süre donuyor falan bazen de durduk yerde internet bağlantısı kopup geliyor çok sinir be aaa
Bu arada ben dün bayağı kaçamak yapmıştım öğlen yufkadan börek akşam biraz fazla tahin helvası yemiştim bugünde akşama kadar iyiydim akşam yemeği üstüne bi lokma helve yedim yinekabızlıkda çabası bakalım hafta sonu ne çıkcam
Bu arada face deki tarifleri nerden alıyosun resimler falan çok iştah açıcı be yaa...tehlike moduna giriyor bünye .36:
ha bide peynir nasıl oldu lezzeti falan ? bu hafta sonu bende yapcam
evet canım karabuğdayla veriyorumdediğin gibi kiloya da kabızlığa da iyi geldi.hem karabuğday adı her ne kadar buğday olsa da tahıl gurubundan değilmiş.bir bitkini meyvesi gibi bişeymiş canım
burdan inceleyebilirsin canım:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/475889-karabugday-zayiflama.html
Öylemiiiiiiiiiiiiiivalla bilmiyodum çok iyi oldu öğrendiğim, Canan hoca buğday niyetine yiyebilirsiniz diyodu ama bşka bilgi vermemişti çok sağol Leylakcım hemen bakıyorum linke karnım şu ana taş gibi yarında yollardayım bari mısır çarşısından aliim bende yapiim ya bıktım
oo kötüymüş bee..insan sinir olur..
wc ye çıkmadıysan kötü..yola da gidicen..
çoğu benim resimlerim..tabii alıntıladıklarım da var
ben de canan hocadan karabuğday ile ilgile bişey duymamıştım iyi oldu öğrendiğim sarhoşumbence de al.hem sadece tek öğününde bile yiyip kilo verenler var öyle de yiyebilirsin [/B][/I][/FONT][/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?