ne çektik beee
ah benim kader arkadaşım...melexin ve ramaskayı da unutmayalım..
canım bende bulamadım burda.internetten sipariş verdim o yüzden.ama büyük marketlerde bulanlar var sarhoşumburdaki migros ve tansaş küçük olduğu için yoktu aktarlara da sorabilirsin...
heh ekip tamam birsen eksiktin geldin tam olduu sırada pampiş var..
karabuğday fırtınasıı..
boşverin kızlar,bizim karatayımız yeter. karabuğday yapanlar bırakınca hemen geri almışlar kiloları,düzenimizi hiç bozyalım derim.
akşam
2 incir 5-6 fıstık
bu gün mideme 1 kase çorba ekstradan girdi yazım dedim
bebiş durmuyo ben kaçar
ayrıca liste yarın bende sanırımmmm
bikaç sayfa okudum,iyi sonuç alanlar olmuş,yoğurtlu çorba gibi yapmışlar:26:benim sosyalleşme ertesi ihtiyacım var böyle şeylere maalesef
şekerim karataydan vazgeçen yok ki..burada olanların çoğu karatayı en az 2 yıldır yapıyor ve kim ne derse desin vazgeçmezler..bunlar metabolizmamızı canlandırmak için yaptığımız alternatifler..yoksa hepimizin ortak paydası zaten karatay
liste sende evet..kolay gelsin..
bende geri alıcam kiloyu zaten yeşillik olsun diye yapıyorum
kızlar yaa,bizim halis mulis yarmayla ayran çorbası yapsak olmazmı,sadece kaçamak ertesindeaslında ben karar verdim kaçamak ertesi de karatayıma kaldığım yerden devam edeyim diye ama tartıdaki artının gitmesi uzun zaman alıyor öyle de...
ne burun sürtmesi kıss..ilahii ..görmedim ki sorunu sen deyince farkettim...
bilmemmii kuzum o macerayı unutmak mümkünmü..mapusane günlerimiz..
ne dostluklar başlattık bee..ayyy anılarım şeeettii..
Ben Karataya devam ederken öğünlerden birinde yemeyi düşünüyodum öyle acıktıkca değil
Eveeeeeet asla vazgeçmem Karataydan yaşam biçimi haline geldi diğerleri arada değişiklik maksatlı tatlar ama karatay daimi
yarma karbonhidrat ama karabuğday öyle değilmiş çok yesekte kilo aldırmıyo analdığım kadarıyla o yüzden en iyisi karabuğdayla yap ayran aşını
Evet ne dostluklar kuruldu inşallah birgün biraraya gelirizde
Anılaaaaaaar anılaaaaaar beni bu akşam ağalattılaaaar
canlar benim boynum ağrıdı,eşim de kahkahalarla bir film izliyo merak ettim,bakayım neymiş..iyi geceler öptüm hepinizi
ah benim kader arkadaşım...melexin ve ramaskayı da unutmayalım..
Hoşgeldin arkadaşımı izliyodur kesiniyi geceler iyi seyirler
Eveet unuturmuyuz hiç Melexinden iyi niyetliden haber yokmu ?
o programı bende bekliyorum ama saat 22:30 da o sarhoşum
inşallah...anılarrr... özeline bakk bi ara kuzumm..
Okey bende çıkıcam özele bakıp valiz hazırlıycam sonra ayak detoksunu araştırmaya devam etcem size yarın için bol şans diliyorum inşallah --- leri görürsünüz cumartesi görüşmek üzere iyi geceler bol leptinler öpüldünüz
Okey bende çıkıcam özele bakıp valiz hazırlıycam sonra ayak detoksunu araştırmaya devam etcem size yarın için bol şans diliyorum inşallah --- leri görürsünüz cumartesi görüşmek üzere iyi geceler bol leptinler öpüldünüz
:86::86::86::86::86:
bende çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinleryarın tartı hepimizi güldürsün
çıstak çıstak çiğdoş hanımlar gelmişler....
iyi geceler canımben de çıkıcam az sonra hele bi çiğdoşa sataşiimm..
Çıstak çıstak naber kızlar hu huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?