Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım bende bulamadım burda.internetten sipariş verdim o yüzden.ama büyük marketlerde bulanlar var sarhoşumburdaki migros ve tansaş küçük olduğu için yoktuaktarlara da sorabilirsin...

Sağol tatlım yarın da pek vaktim olmıycak işten direk terminale gitcem civarda büyük market de yok olmazsa haftaya alırım napalım sağlık olsun

heh ekip tamam birsen eksiktin geldin tam olduu sırada pampiş var..

karabuğday fırtınasıı..

Ben Karataya devam ederken öğünlerden birinde yemeyi düşünüyodum öyle acıktıkca değil

bikaç sayfa okudum,iyi sonuç alanlar olmuş,yoğurtlu çorba gibi yapmışlar:26:benim sosyalleşme ertesi ihtiyacım var böyle şeylere maalesef

aynen canım aynen bizimde öyle

Eveeeeeet asla vazgeçmem Karataydan yaşam biçimi haline geldi diğerleri arada değişiklik maksatlı tatlar ama karatay daimi

bende geri alıcam kiloyu zaten yeşillik olsun diye yapıyorum

yarma karbonhidrat ama karabuğday öyle değilmiş çok yesekte kilo aldırmıyo analdığım kadarıyla o yüzden en iyisi karabuğdayla yap ayran aşını

ne burun sürtmesi kıss.. ilahii ..görmedim ki sorunu sen deyince farkettim...

bilmemmii kuzum o macerayı unutmak mümkünmü..mapusane günlerimiz..

ne dostluklar başlattık bee..ayyy anılarım şeeettii..

Evet ne dostluklar kuruldu inşallah birgün biraraya gelirizde

Anılaaaaaaar anılaaaaaar beni bu akşam ağalattılaaaar

inşallah...anılarrr...özeline bakk bi ara kuzumm..

canlar benim boynum ağrıdı,eşim de kahkahalarla bir film izliyo merak ettim,bakayım neymiş..iyi geceler öptüm hepinizi

Hoşgeldin arkadaşımı izliyodur kesin iyi geceler iyi seyirler

ah benim kader arkadaşım... melexin ve ramaskayı da unutmayalım..

Eveet unuturmuyuz hiç Melexinden iyi niyetliden haber yokmu ?

iyi geceler iyi yolculuklar canım..

bende çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinleryarın tartı hepimizi güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…