Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Haklısınız bebişler napalım bi bakim kızlar ne alemde dedim. Bugun izinliydim. Evi sildim süpürdüm camları sildim. Eh pek izinli günüm olmayınca.... Olunca da iş güç işte ancak gelebildim...

yoğunsun tabii kuzum yaa..arada gel özletme bu kadar..ben kaçtım iyi geceler canım..öpüldünn

merhaba kızlar ..
Ben geldim .. Laptopum bakımdan geldi .. Burada hersey uzun sürdüğü gibi buniş te biraz uzunnnn sürdü ..... Yılbaşı , noel derken uzadı da uzadı ..
Neyse iste geldim burdayim .. Ben bu işte usta olmak üzereyim..

Yaptığım kaçamaklar anlatmak ile bitmez .. Bu konuya girmeyeceğim .. Yılbaşı falan derken aldık gittik mağma ya doğru ..

Sonra toparladik biraz sonra biraz dağıttık sonra yine topladık ..
Hedefe 5 kg çık kala beni zorluyor karatay ...... Pro ya ağırlık vermeden gitmiyor aptal kilocuklar ... Ama gayret ediyoruz .. Gidecek inşallah ...💪💪💪💪💪💪

yoğunsun tabii kuzum yaa..arada gel özletme bu kadar..ben kaçtım iyi geceler canım..öpüldünn

Seviyorum seni kadınnnn İnşallah canım daha sık gelmek istiyorum hem muhabbetleri hem de karatayı özledim. Tam anlamıyla karatay yapamıyorum. Sizin karabugday da nası bişi merak ettim

Neyse bende kaçıyorum...

Kızlar sizi çok özledim beaa

​metabolizma nedir 👊👊

Eklentiler

• $image.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 34
öncelikle hrkese iyi geceler. ben gunun raporuna vereyım :)

sabah 08.00 de =) bir kase yoğurt, bir avuç dolusu peynr, kefir, zeytin ve yeşil çayımı içtim.,
14.00 =) öğle yemeğinde ise, 2 kase yoğurt, bir buçuk orta büyüklükte havuç ( hafif yağlanmış ve limonlu), bir parça peynir ve zeytin , yanına siyah çay içtim.
akşam 18.45 =) bir bardak ayran, bir tabak balık, bir kibrit kutusu kadar tahin helvası, bir kepçe mercimek çorbası ve bol salata yedim.

hemen ardından bulaşıkları hallettik ve yürüyüşe çıktık yaklasık yarım saat kadar. ve sonra limonlu siyah çay içtim. az sonrada sodamı içmeyi düşünüyorum.

herkese sağlık dilerim. ve leptinlerin iş başında olmasını dilerim :))) bol sağlıklı günlerrr :)

Son düzenleme:
ben de canan hocadan karabuğday ile ilgile bişey duymamıştım iyi oldu öğrendiğim sarhoşum bence de al.hem sadece tek öğününde bile yiyip kilo verenler var öyle de yiyebilirsin[/B][/I][/FONT][/SIZE]
ayyy bende bi araştırayım nerde bulunur migrostan umutluyum du bakalım sağol leylakcım acıktıkça değilde öğünlerde olabilir karatayı bozmadan bulursak tabi
yapalım yapalım yeşillik olsun..

benide alın aranıza bende bende ben eksik kalmıyımmmm

filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b. kilo= 78
geçen hafta= 68.5
bu hafta=--- 68.1
fark = 0.4
haftalık yüzde= --%0583
toplam fark= 9.9
boy= 1.60
ilk bildirim benden sanırım regle rağmen iyi diye düşünüyorum cakmelcim liste sende sanırım kolay gelsin

eveet filizcim bende teşekkürler...

bildirim

CAKMEL
b. tarihi = 22/10/ 2013
b. kilo = 89.1
geçen hafta = 83.5
bu hafta =- 81.5
fark = -2 KG
haftalık % = -2.395
toplam fark = 7.6
boy = 1.63

çok mutluyum kızlar çooookk darısı daha fazlasırla başınıza.... çok şükür çok şükür

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 72.8

Bu hafta 72.3

Fark 0.5

% 0.686

Kızlar bu ara bildirim yapamıyorum,tam toparlanayım başlıycam inşallah,tartı hepinizin yüzünü güldürsün

Çakmelcim liste için kolay gelsin,ayrıca da tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin

Filizcim sen de regliye rağmen iyi vermişsin tebrikler

Birdy ,iğneoyası ve hasta olan arkadaşlar geçmişler olsun

Son düzenleme:
bildirimi yaptım ama son sayfaya girmiyo acaba çıktımı sabahtan beri böyle
bidahamı yapsam

kahvaltım

1 yumurta
peynir,zeytin
1 portakal
2 kayısı
fındık,ceviz
yeşilçay
öğlen

tavuk ciğer sote
peynir zeytin
fındık çay
akşam

kuru fasulye
salata turşu

kahvaltım

1 yumurta
peynir,zeytin
1 portakal
2 kayısı
fındık,ceviz
yeşilçay
öğlen

tavuk ciğer sote
peynir zeytin
fındık çay
akşam

kuru fasulye
salata turşu

kahvaltım

1 yumurta
peynir,zeytin
1 portakal
2 kayısı
fındık,ceviz
yeşilçay
öğlen

tavuk ciğer sote
peynir zeytin
fındık çay
akşam

kuru fasulye
salata turşu

Kızlar selam ,
2014 yılının çok hareketli olmasını dilemiştim ve öyle de oldu.Acayip bi yoğunluk var , aynı zamanda da acayip bi grip var , yorgun ve hastayım , foruma hiç gelemiyorum , hepinizi özledim.Bildirim yapıp kaçıyorum ;

Rumuz : Birdy
2 hafta önceki kilo : 45.3 kg
(geçen hafta bildirim yapmayı unutmuştum)
Bu hafta : 45 kg
Fark : -0.3 kg
% fark : 0.662 (diabloya kıl payı)
Boy : 1.5 m
Beden : 34

Öptüm cümleten.Liste yapacak arkadaşıma kolay gelsin....

Üfffff ne çok tekrar olmuş yawww...

Son düzenleme:
günaydın kızlarhaftanın bu son gününün hepimize iyi gelmesini diliyorum
Bildirim:10.01.2014
Başlangıç kilo:97.1
Geçen hafta:94.5
Bu hafta:94.3
Fark:-200 gr
Fark yüzdesi:%0.211
Toplam fark:2800-gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 4.5 saat yürüyüş
yılbaşından beri süregelen artışları ancak tolere edebilmişim,bir de arada regl oldum yeni bitti...lakin haftaya yine gün var,1 hafta sonra da hoşgeldin amaçlı ev toplantısıöyle olunca da bi ileri iki geri yuvarlanıp duruyoruz
sağlık olsun,napalım herkesin şartları aynı değil:26:hepinizi öptüm kızlar,cakmel çok güzel kilo vermişsin,kolay gelsin..

Kızlar selam ,
2014 yılının çok hareketli olmasını dilemiştim ve öyle de oldu.Acayip bi yoğunluk var , aynı zamanda da acayip bi grip var , yorgun ve hastayım , foruma hiç gelemiyorum , hepinizi özledim.Bildirim yapıp kaçıyorum ;

Rumuz : Birdy
2 hafta önceki kilo : 45.3 kg
(geçen hafta bildirim yapmayı unutmuştum)
Bu hafta : 45 kg
Fark : -0.3 kg
% fark : 0.662 (diabloya kıl payı)
Boy : 1.5 m
Beden : 34

Öptüm cümleten.Liste yapacak arkadaşıma kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…