Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tesekkür ederim canimm ..
Son 5 kilo maalesef öyle cabucak gitmiyor .. bende biraz azalttim ama 2 yumurta var orada yani suan tok tok um .. ... Günün ilerleyen saatleri ne gösterir bilemiyorum .... Insallah iyi olur .. pozitif dusunelim pozitif olsun
sana da günaydın kaneelcim
afiyet olsun ,ama kahvaltın çok az değil mi canım ben doymamda o kadarcıkla ondan

Yok kizlar .. acikmiyorum ..
hatta suan tok tok um .. iki yumurta yedim kizceler el insaf yeter de artar bile pro yapmis olsam mesela oradaki peynirler , cevizler olmayacak ti sadece ve sadece yogurt ve yumurta olacakti .. Bu gunlere de sukur ..

Bu haftaaa ... insallah 6 li rakamlarii gorecegim .. insallah .. hedefe az kaldi .. Durmak yok yola devammmmmmm

öpüldünüz

çok az değil mi canım cım...salatalık marul maydonoz vs de yeseydin keşke canım.acıkmaz mısın böyle?=?

banada öylegeldi ama, kaneeli kaçırttık bak

bende kaçayım canım yemek hazırlıcam görüşmek üzereee

oooyyyhhh cancazımmm..nasıl tok oluyorsun anlamadım..pro yapınca yoğurt ne kadar yiyorsun mesela..2 yumurta yanında yani

zamanla bende kaneel senin gibi az yerim inşallah

ikinci öğünüm 13:30 da bitmiştir
1 kase kuru sebzeli bulgur pilavı
1,5 fırında tavuk pirzola
turp salatası
1 kase yoğurt
5-6 dal marul

şimdi spor zamanı 60 dk yürüyüş için topikten çıkıyorum akşama görüşürüz inşallah...

evet kızlar bir saat yürüyüşümü yaptım ve şimdi rooibos çayımı içiyorum.. Biraz sonra go to the work👊👊👊👊

alıştım canım belki de ondan acikmiyorum .. Zamanla sende de oluşur canım..
pro yaptigimda 2 yumurta 1 su bardağı kadar süzme yogurt yiyorum ve yanında yesil cay iciyorum canım 😋😋

oooyyyhhh cancazımmm..nasıl tok oluyorsun anlamadım..pro yapınca yoğurt ne kadar yiyorsun mesela..2 yumurta yanında yani

katılıyorum canım sana tam olarak şöyle kitabın adı( gönül tahtımızın eşsiz sultanı efendimiz)yazar Reşit Haylamaz
600 sayfalık bir kitap biraz kalın tabi peygamberimizin hayatı savaşları gençliği hepsi var muhteşem bi kitap

alıştım canım belki de ondan acikmiyorum .. Zamanla sende de oluşur canım..
pro yaptigimda 2 yumurta 1 su bardağı kadar süzme yogurt yiyorum ve yanında yesil cay iciyorum canım 😋😋

şu son zamanlarda iyi kilo gitmiştir canım senden...kaç kilo oldun..kaç kilo ile başlamıştın.

gününüz iyi geçmiş çook sevindim
paylaşımlar için sağol bidenem..ahh ahh havalar ısınsa da başlasam ben de..leslie bayıyor beni yavv..

geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

şikayet dilekçesi(mesajı) yazdım canım..sizler de yazın nekadar çok o kadar etkili olur..

Hala spor yapmali miyim diye soranlara…. :)

bana gelsin..

pazartesi bitti ya gerisi gelir çorap söküğü gibi..

sabah

ceviz ve 2 günkurusu

öğlen

sebze çorbası
etli türlü
cacık

akşama Allah kerim..

TAMAMDIR ALDIM KİTAP BİLGİLERİNİ TEŞEKKÜRLER

benim okuduğumda 700 syf a yakındı canım mevzu gönüllerin sultanı olunca az bilem

pazartesi bitti ya gerisi gelir çorap söküğü gibi..

sabah

ceviz ve 2 günkurusu

öğlen

sebze çorbası
etli türlü
cacık

akşama Allah kerim..

sersummm vayyyy... veüvvv ...hiç bir şey yememişsin seni seni, cuma 1. sin yani kafaya koydun

17:00 son öğün

1 bardak karışık fındık fıstık badem ceviz
1 incir
1 apaçık çay

65 dk yürüyüş 8 km

sevgiler fıstıklar....

herkese iyi akşamlar iyi haftalar canlarım
bugün sabah erkenden kalkıp temizliğimi yaptım,sonra 1 saat yürüyüşsonra da arkadaşa oturmaya gittim.yaptığı cısslara dokunmadım çay içtim sadecekendimle gurur duydum bugüntabi akşam öğünlerinde karabuğday yemeye devamhafiflediğimi hissediyorum gerçekten

yok beyaaa..regl olcam cumaya...aynı olsam yeter..sana da afiyet olsun

aferim gülüm.:13::13:.bravos sana..harikasın..bizim karabuğdaylar da gelmiş yarın ben de başlamaca..

bence uzayda tartılalım hatta ay'a gidelim orada 72 kg ,16 kg mi ne geliyordu yanlış hatırlamıyorsam

var mı uzay yolcusuuu

kızlar bana müsade geldim ve gittim oldu ama elim mahkum

selam kızlar ne kötü oldu böyle birbirimizden haberimiz yok gibi
her daim alıntı yapmak zor
bugün temizliğimide yaptım biraz yoruldum ama deydi
yarında kızın dersanesine gidilecek sabahtan ölene kadar halletmeye çalışıcam
bu akşamki öğünüm biraz geç oldu 8 e çok yakın yedim
sebzeli bulgur pilavı
5 adet köfte
salata
şimdide çay içiyorum buyurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…