sana da günaydın kaneelcim
afiyet olsun ,ama kahvaltın çok az değil mi canım ben doymamda o kadarcıkla ondan
çok az değil mi canım cım...salatalık marul maydonoz vs de yeseydin keşke canım.acıkmaz mısın böyle?=?
banada öylegeldi ama, kaneeli kaçırttık bak
bende kaçayım canım yemek hazırlıcam görüşmek üzereee
Yok kizlar .. acikmiyorum ..
hatta suan tok tok um .. iki yumurta yedim kizceler el insaf yeter de artar bilepro yapmis olsam mesela oradaki peynirler , cevizler olmayacak ti sadece ve sadece yogurt ve yumurta olacakti .. Bu gunlere de sukur ..
Bu haftaaa ... insallah 6 li rakamlarii gorecegim .. insallah .. hedefe az kaldi .. Durmak yok yola devammmmmmm
öpüldünüz
zamanla bende kaneel senin gibi az yerim inşallah
ikinci öğünüm 13:30 da bitmiştir
1 kase kuru sebzeli bulgur pilavı
1,5 fırında tavuk pirzola
turp salatası
1 kase yoğurt
5-6 dal marul
şimdi spor zamanı 60 dk yürüyüş için topikten çıkıyorum akşama görüşürüz inşallah...
oooyyyhhh cancazımmm..nasıl tok oluyorsun anlamadım..pro yapınca yoğurt ne kadar yiyorsun mesela..2 yumurta yanında yani
katılıyorum canım sana tam olarak şöyle kitabın adı( gönül tahtımızın eşsiz sultanı efendimiz)yazar Reşit HaylamazEvet canım ya insanın içi sızlıyor...
okuduğun kitabın adını yazarını bana yazar mısın canım?
ben en son bi ingiliz yazardan okumuştum peygamberimizi süperdiii
iffet-i kalp var hz meryem'i-hz isa'yı ve hz yahya ile hz zekeriya'yı anlatıyor ayetlerle... ama roman, mutlaka okunmalı.
Hele kızı ergenlik döneminde olan bir anne mutlaka okutmalı derim enfes bir roman.
Ayrıca Şu Çılgın Türklerin de ergenlik dönemi gençlerine okutulmasında
kesinlikle yarar var.
alıştım canım belki de ondan acikmiyorum .. Zamanla sende de oluşur canım..
pro yaptigimda 2 yumurta 1 su bardağı kadar süzme yogurt yiyorum ve yanında yesil cay iciyorum canım 😋😋
gününüz iyi geçmiş çook sevindimEvet kizlar gercekten guzel bir gun gecirdik . .. Filmi de begendik .. cok emek harcanmis komik ve romantik idi ..
Faydali paylasimlara devam edecegim .. kizlar buldukca paylasiyorum .. okudukca , gezdikce nette degisik bilgiler buluyorum .. Evet sersumcan yorabilir ve bel fitigi olanlari kotu etkileyebilir .. hic bir sorunu olmayanlar ve ofis ortaminda calisanlar icin iyi bir secenek .. Bizim huzur evinde her yaslilin odasinda bir tane bundan var haraket etmelerini haraketli kalmalarini saglamk icin her gun en az 15 dakika yaptiriyoruz valla cogu civi gibi
Ama tembellik yapanlar da cuval gibi
geçmiş olsun acil şifalar dilerim..hafta sonu azıcık kaçamaklı ve hastalıklı geçti. Çocukların ikiside ateşlendi. kızım 2 gece hiç uyumadı ve bende hale da kendime gelemedim yorgunluktan.
bugün 2 mil yapıldı sadece.
bu arada haftanın 1. kutlarım.. tebrikler..
ay artık gitse şu kilolar..
napalım 2 verip 1 alcaz derken gidicek bu kilocuklar dimi canım
çok geçmiş olsun ateş insanı çok korkutuyor gerçekten ben 40 görünce ateş düşürücünün kapısını çalıyorum, ondan önce banyoydu ılık kompresti derken yavruların bünye-bilinç durumuna göre bakıyoruz işte. ama ALLAH korusun hepimizin kuzularını inşallah.
BAŞKANım ben bu beğen kutucuğunu yine beğenmedim görünmüyo ki yazılarımızın altında topik başkanı olarak bi el atsan bizim adımıza
dahası akşama inşallahhh sevgiler...
katılıyorum canım sana tam olarak şöyle kitabın adı( gönül tahtımızın eşsiz sultanı efendimiz)yazar Reşit Haylamaz
600 sayfalık bir kitap biraz kalın tabi peygamberimizin hayatı savaşları gençliği hepsi var muhteşem bi kitap
pazartesi bitti ya gerisi gelir çorap söküğü gibi..
sabah
ceviz ve 2 günkurusu
öğlen
sebze çorbası
etli türlü
cacık
akşama Allah kerim..
yok beyaaa..regl olcam cumaya..sersummm vayyyy... veüvvv ...hiç bir şey yememişsin seni seni, cuma 1. sin yani kafaya koydun
17:00 son öğün
1 bardak karışık fındık fıstık badem ceviz
1 incir
1 apaçık çay
65 dk yürüyüş 8 km
sevgiler fıstıklar....
herkese iyi akşamlar iyi haftalar canlarım
bugün sabah erkenden kalkıp temizliğimi yaptım,sonra 1 saat yürüyüşsonra da arkadaşa oturmaya gittim.yaptığı cısslara dokunmadım çay içtim sadece kendimle gurur duydum bugün tabi akşam öğünlerinde karabuğday yemeye devam hafiflediğimi hissediyorum gerçekten
TAMAMDIR ALDIM KİTAP BİLGİLERİNİ TEŞEKKÜRLER
benim okuduğumda 700 syf a yakındı canım mevzu gönüllerin sultanı olunca az bilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?